- 29 Kasım 2021
- 343
- 707
- 18
- 31
Igne kullanmiyordum cok fazla degildi pihtilasmam yinede insan takmadan duramiyor, 5.aydan aspirin kullaniyordum 100. Doguma az kala kesmek lazim kanama olmamasi icin.Kirmizi nokta var bende bi gobegimde bi de gogsumun ucuna cok yakin bi yerde
Coraspin ve igne mi kullaniyodun canim igneyi neden biraktirdi ki ben doguma kadar kullancam hatta doğumdan sonra 40 gün daha kullancam 0.4 oksapar vuruyorum sen ne kullaniyosun
Allah korusun. Bu kadar endiseliysen bi doktora git canim icin rahatlatBilemiyorum ki, cok duzenli bi atis. Ayaklari olsa guclu hiss ederdim, sanki yavasca bi damar atiyor ya onun ya benim. Ama ben nabzima baktim benim degil. Insallah sagliklidir, kan sulandiriciyi kesdim diye ya bogulursa diye dusunuyorum
Sezeryan olursa 40 beklemiyorlar zaten 39 da alıyorlar, bence 1 haftaya belli olur seninki de,Doktorumla hala net konuşmadık, bir önceki muayenede kafa büyük diye sezeryanı da düşünelim dedi. Bu hafta gittiğimde senden normal olur o potansiyeli görüyorum dedi. Benim kafa da karışık eşim, kendi ailem normal istemiyor planlı kafamız rahat olsun sezeryan olsun diyolar. Eşimin annesiyle bende normal taraftarıyız ama karar veremedim, ilk doğumum, her iki doğumla ilgili korkum var. Havalar ısındıkça 40lara kadar beklemekte istemiyorum 38de tarih verse güzel olabilir :) benim kafa çok karışık yani
Ahahah elleri o ayakları değil benimkinin de başı asagıda kasıgımfa surekli kımıl kımıl elleri var ultrasonda gördük yeni boks yapıyorYa kizlar son 1 saattir takipteyim kasiklarimda kimil kimil biseyler var kesin ayaklari simdide hıckirmaya basladi baya bi gobek hizamin uzerinde baş yukari cikmis olabilir mi sizce ? Ayaklari topugu vs hep sol tarafimda yukarida hickirigi kasikta olurdu.. nasil canim sıkıldı ins degismemistir pozisyonu
Yarın dogum olabilir demekki herseye hazırlıklı git valla demekki gelmeye hazırlanıyor minişhastaneden geldim kızlar. evin yakın mı diye sordu ebe yakın dedim.
bi parmak açıklık varmış. aktif bi sancı yok dedi ama iki tane nst ye bağladı once birinde sorun çıktı.
diğerinde kasılma çıkmadı ama elimle bakınca kasılmayi ben de fark ettim dedi.
su an bel sırt ve kasik ağrım var. oğlum da çok hareketli yerleşmeye calisiyo galiba.
yarın öğleden sonra doktor randevum vardı ebe sen sabahtan gel dedi.
hayırlısı inşallah
İnallah bir an önce alıp bebelerini evine gidersin, sizi güzel ve uzun bir hayat bekliyor, ooh kiloları da iyi, beslensinler de neyle oldugu hiç önemli değilKızlar ben iki gündür hastaneye bebekleri beslemeye geliyorum meme ucu olmadığı için biberonla besliyorum Allah'ım öyle güzel biseyl ki rabbim isteyen herkese nasip etsin dün tam 1 ayı doldurduk kuvezde şükür 2 kilo oldular insan baakmaalara doyamıyor baktıkça bunlar benim mi bitti mi şimdi 12 yıllık hasret bitti mi tüp Bebek uğraşları diyorum Allah'ım bin şüküro kadar minicik ve muhtaclar ki yarın akşam göz muayenesi yapılacak sıkıntı çıkmazsa salı günü tabircuyuz dua edin teyzeleri hepiniz sağlıkla kucağıniza alın inşallah kızlar
Çok heycanlı yav.Bende kızlar doğum yaptım diye gelmek istiyorum burayadaha en az 2 haftam var ama, keyifli keyifli uzunca doğum hikayemi anlatmak istiyorum :) doğum hikayesi de bekliyorum sizlerden :)) merakla doğuracağım günü bekliyorum nasıl gelişecek herşey su gelecek mi, sancı mı olacak yoksa bu hafta doktor sezeryan yapalım deyip gün mü verecek.
Hahaha boşver birazda adamlar çalışsın.Az temizlik yapayım dedim adamı da yardım et diye kaldırdım. Sonuç iş yapan ben gibi ortada boş boş gezdim bir tek kızların perdesini makineye attım adama cam yıkatıp ev sildirdimyorulan ben oldum uzanıyorum o kızla atcılık oynuyor
Ya keşke 3 gün kalsam. Gaz çıkartmadım diyemiyorum muyum?Ay evet aynıyız günü gününe hem de.. Bakalım aynı gün doğabilecekler miriskli bi hafta 39 belki kendileri çıkar gelir
İlk doğumda 2 gün demişlerdi ama sezaryenden sonra yürüyüş yapıp gazım çıkınca ertesi gün taburcu etti dr.. Bu dr ma da sordum normalde 2 gün olarak baz alıyoruz ama iyi giderse 1 gece yeter dedi.. Yürüyüp gaz çıkınca başka sorun da yoksa tutmuyorlar 1 geceden fazla demekki.. Özel hastane ikisi de..
Ne güzel gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inş
Hiiii Ay. "Kızlar doğum yaptım" cümlesini devamını okumadan algıladım bir tane daha doğum oldu diye heyecan Yaptım yaa
Bazen benim de oluyor dayanılacak gibi değil hemde. Mecbur parol içiyorum. Eşim msj falan yapıyor. Yoksa ağlıyorum ağrıdan.Resmen bacak ağrısından uyuyamıyorum ben artık doğurmak istiyorum galiba
Yaaa hayırlı olsun.Mrb arkadaşlar ben Pazartesi Doğum yaptım erken oldu serklaj vardı dikişe dayanmış bebek o yüzden Doğum oldu , spinal sezaryen oldum Doğum sonrası şişmeye başladım özellikle ayaklarım felaket kalp ağrısı ve çarpıntım var nabzım bi iniyo bi çıkıyo nefes darlığı var,başına böyle bişi gelen varmı normal mi yoksa kalpte sorunmu oluştu acaba
Ay hadi olacak bence senin 1 haftayahastaneden geldim kızlar. evin yakın mı diye sordu ebe yakın dedim.
bi parmak açıklık varmış. aktif bi sancı yok dedi ama iki tane nst ye bağladı once birinde sorun çıktı.
diğerinde kasılma çıkmadı ama elimle bakınca kasılmayi ben de fark ettim dedi.
su an bel sırt ve kasik ağrım var. oğlum da çok hareketli yerleşmeye calisiyo galiba.
yarın öğleden sonra doktor randevum vardı ebe sen sabahtan gel dedi.
hayırlısı inşallah
Ay maşallah kuzularaKızlar ben iki gündür hastaneye bebekleri beslemeye geliyorum meme ucu olmadığı için biberonla besliyorum Allah'ım öyle güzel biseyl ki rabbim isteyen herkese nasip etsin dün tam 1 ayı doldurduk kuvezde şükür 2 kilo oldular insan baakmaalara doyamıyor baktıkça bunlar benim mi bitti mi şimdi 12 yıllık hasret bitti mi tüp Bebek uğraşları diyorum Allah'ım bin şüküro kadar minicik ve muhtaclar ki yarın akşam göz muayenesi yapılacak sıkıntı çıkmazsa salı günü tabircuyuz dua edin teyzeleri hepiniz sağlıkla kucağıniza alın inşallah kızlar
Senin en son aldığın kremde mi işe yaramadı. Lierac mı neydi?Gobek ustume kadar cikti catlaklar. Isil isil parliyorlar. Kizimda sadece alt yanlarda catlaklarim vardi, fena degildi durum. Simdi epey bi catlak var. Yapacak bir sey yok. Cocugum saglikla gelsin de catlak fln dert degil.
Bende her gün deniz diyorum ama benim koca da bana nau nau diyor.Gunaydin guzeller. Bugun cok piknik havamda uyandim totomun agrisina bile aldirmadan. Esime diyorum ki kahvaltiyi gidip piknik esliginde yapalim. Piknik senin neyine karincadan bile korkuyosun diomasa olan bi yer bulalim diyorum. Sert yere oturamiyosun totom agriyo diye diyo. Ya koca yaz bitiyo bunaldim diyorum. Dogur da ben seni tatillere goturcem diyo yine hic bisey yapilmayan bi pazar olacak.belli ki
Hıçkırık olmadığına gerçekten emin misin? Yani o da öyle ritmik atıyor çünkü.Kizlar lutfen cevaplayin. 2 gunduk karnim atiyor, bebegin hickirigi degil. Kendi nabzimi olctum oda degil, daha yavas. Ama hiss ediyorum, karnimi izlerkende gozukuyor. Baya atiyor yani. Doguma 1 haftam kaldi, kansulandiricilarimi kestim. Artik kontrolede gerek yok demisti doktor. Ya bebegime bi sey oluyorsa? Civciv gibi titriyor, donuyor saga sola sonra yine. Ne olmus ola bilir?
MaşallahGünaydin kızlar ne cok mesaj birikmiş sadece bi kısmını okuyabildim nişanimizi yaptık geldik çok şükür kazasiz belasız güzel gecti benimde cok şükür biyerim şişmedi
Benimki de yürü yürüyüş yap diyo koltuktan kalkasim gelmiyor evden ama normal doğum için de iyiymiş.Çok heycanlı yav.bende yazmak istiyorum çok az kaldı. Bir tuhaf hissediyorum kendimi.
Hahaha boşver birazda adamlar çalışsın.
Ya keşke 3 gün kalsam. Gaz çıkartmadım diyemiyorum muyum?
Bazen benim de oluyor dayanılacak gibi değil hemde. Mecbur parol içiyorum. Eşim msj falan yapıyor. Yoksa ağlıyorum ağrıdan.
Yaaa hayırlı olsun.tez zamanda iyileşip toparlanın inşallah. Bir arkadaşımın da başına gelmişti böyle bir şey. Bana 1 ay sürdüğünü sonra normale döndüğünü söylemişti. Ama herkesin aynı değil tabi dr ile mutlaka görüş irtibatta kal.
Ay hadi olacak bence senin 1 haftaya
Ay maşallah kuzularaçok sevindim inşallah hayırlısı ile bir an önce kavuşursunuz.
Senin en son aldığın kremde mi işe yaramadı. Lierac mı neydi?
Bende her gün deniz diyorum ama benim koca da bana nau nau diyor.
Hıçkırık olmadığına gerçekten emin misin? Yani o da öyle ritmik atıyor çünkü.
Maşallahbenim koca doğurcam diye markete götürmüyor artık.
Bana da şeker var diye en fazla 39 bekleriz demişti. Öyle de oldu. 38+6 da alacak doktorSezeryan olursa 40 beklemiyorlar zaten 39 da alıyorlar, bence 1 haftaya belli olur seninki de,
Aynen normal doğum için en az 10bin adım diyorlar. Bol bol yürü. Benim sezaryen olacağı için eşim gününden önce doğum başlar diye korkuyorBenimki de yürü yürüyüş yap diyo koltuktan kalkasim gelmiyor evden ama normal doğum için de iyiymiş.Akşam üstü güneş batsın çıkayım.bari.
Ay ben de çok merak ediyordum hep unutuyordum sormayıCipisS kız sorucam sorucam unutuyorum Antalya'ya gittiğinde senin kedi seni görünce ne yaptı onu çok merak ediyorum
Nişan dedikleri şey aslında bildiğin bir tıkaç. Bebeği enfeksiyonlardan koruyor. Suyun ya da nişanın gelmediyse ve doktor izin verdiyse sorun olacağını sanmıyorum. Öyle olsa ilişki de yasak olurdu. Bol bol yüzmek doğumunu da kolaylaştırır bence.Benim bir sorum var, benim doktorum hiç bakmadı açıklık var mı yok mu diye. 38de bakıcaz dedi. Geçenlerde havuza girdim ama o zaman karnım bu kadar aşağıda değildi ve baskı hissetmiyordum. Şimdi yine gireceğim, eğer açıklık varsa sıkıntı olur mu? Doktora sordum bugün, temizse girebilirsin dedi direk :) temiz olduğunu düşünüyorum ama yinede düşünüyorum açıklık varsa oradan mikrop kapar mı bebek? Zaten evdeyim pazartesi asm ye gidicem bi kan, idrar veriyim diye düşündüm
Yarın dogum olabilir demekki herseye hazırlıklı git valla demekki gelmeye hazırlanıyor miniş
Canım bebek küçükken tatil bence daha kolay. Emeklemeye, ayaklanmaya başladılar mi işler karışıyorSoyle diyeyim, doktorum bana doguma kadar tatile izin vermedi, İstanbul dışına da çıkarmıyor, havuza da giremiyorum. En son geçen yaz tatil yaptim
Rapor alana kadar bir de gece yarılarına kadar haftada birkaç gün mesai yapmak durumunda kaldım, is hayatım aşırı yoğun ve bunalticiydi. O kadar bunaldım ki tarifi yok. Havuza gitmek, yakın km.sehir dışı mekanlarda tatil yapmak istiyorum ama izin yok. riske girmemek adına bekliyorum, inşallah bebeğim sağlıkla.dogduktan sonra.nasip olur bir şeyler yaparız.
Özetle seni emin ol cok iyi anliyorum ama havuz riskine değer mi senin tasarrufun...
Çok heycanlı yav.bende yazmak istiyorum çok az kaldı. Bir tuhaf hissediyorum kendimi.
Hahaha boşver birazda adamlar çalışsın.
Ya keşke 3 gün kalsam. Gaz çıkartmadım diyemiyorum muyum?
Bazen benim de oluyor dayanılacak gibi değil hemde. Mecbur parol içiyorum. Eşim msj falan yapıyor. Yoksa ağlıyorum ağrıdan.
Yaaa hayırlı olsun.tez zamanda iyileşip toparlanın inşallah. Bir arkadaşımın da başına gelmişti böyle bir şey. Bana 1 ay sürdüğünü sonra normale döndüğünü söylemişti. Ama herkesin aynı değil tabi dr ile mutlaka görüş irtibatta kal.
Ay hadi olacak bence senin 1 haftaya
Ay maşallah kuzularaçok sevindim inşallah hayırlısı ile bir an önce kavuşursunuz.
Senin en son aldığın kremde mi işe yaramadı. Lierac mı neydi?
Bende her gün deniz diyorum ama benim koca da bana nau nau diyor.
Hıçkırık olmadığına gerçekten emin misin? Yani o da öyle ritmik atıyor çünkü.
Maşallahbenim koca doğurcam diye markete götürmüyor artık.
Sezeryan derse 38de alalım diycem zaten :) bu hafta kontrolde belli olur, kafamda netleşsin istiyorum artıkSezeryan olursa 40 beklemiyorlar zaten 39 da alıyorlar, bence 1 haftaya belli olur seninki de,
Yok yok şükür benimki öyle değil. Benim tek korkum bundan sonraki süreç nasıl olacak. Bitlis'in havasına soğuğuna alışık değil. Tek oda sobalı. Kışın 2 aylığına annemlere gideceğim yanımda götüreyim desem tek başıma bebek+kedi nasıl yolculuk yaparım onu bilmiyorum. Götürmesem eşim akşama kadar evde değil ev buzhane olur hasta olur yavrum. Valla onu düşünüyorum artıkAy ben de çok merak ediyordum hep unutuyordum sormayıCipisS küs olmadığınıza sevindim. Ben de benimkilerin bebeğe tepkilerini merak ediyorum. Büyük oğlan bize trip atiyor genelde uzun süre ayrı kalınca ama küçük kız tam bir sırnaşık onun tavır yapacağını sanmam Şimdi eşim de geldi 1 aya yakın kalacak İstanbul'da. Kaynım bakacak bir süre. Ama biz dönmeden önce eşim dönmüş olacak. Ona da trip yapar büyük oğlan kesin bir kaç gün yanına gelmez falan sonra unutur.
Nişan dedikleri şey aslında bildiğin bir tıkaç. Bebeği enfeksiyonlardan koruyor. Suyun ya da nişanın gelmediyse ve doktor izin verdiyse sorun olacağını sanmıyorum. Öyle olsa ilişki de yasak olurdu. Bol bol yüzmek doğumunu da kolaylaştırır bence.
Boşuna meditasyon yapmıyoruzay inşallah row ağzından bal damlıyor
Geri dondurebilecegimiz bir sey degil, o yuzden ne yapalim canimizi sikmayalimsorma benimde ilkinde azdı bu karnım diğerine göre daha da büyüdü göbek çevremde çatlamış yapcak bişe yok aynen Allah sağ salim sağlıcakla kavuştursun hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?