2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Igne kullanmiyordum cok fazla degildi pihtilasmam yinede insan takmadan duramiyor, 5.aydan aspirin kullaniyordum 100. Doguma az kala kesmek lazim kanama olmamasi icin.

Bilemiyorum ki, cok duzenli bi atis. Ayaklari olsa guclu hiss ederdim, sanki yavasca bi damar atiyor ya onun ya benim. Ama ben nabzima baktim benim degil. Insallah sagliklidir, kan sulandiriciyi kesdim diye ya bogulursa diye dusunuyorum
Allah korusun. Bu kadar endiseliysen bi doktora git canim icin rahatlat

Sezeryan olursa 40 beklemiyorlar zaten 39 da alıyorlar, bence 1 haftaya belli olur seninki de,

Ahahah elleri o ayakları değil benimkinin de başı asagıda kasıgımfa surekli kımıl kımıl elleri var ultrasonda gördük yeni boks yapıyor sağ üst taraftan asagıya dogru da sert tekmeler var orası da ayakları bacakları,

Yarın dogum olabilir demekki herseye hazırlıklı git valla demekki gelmeye hazırlanıyor miniş

İnallah bir an önce alıp bebelerini evine gidersin, sizi güzel ve uzun bir hayat bekliyor, ooh kiloları da iyi, beslensinler de neyle oldugu hiç önemli değil

Çok heycanlı yav. bende yazmak istiyorum çok az kaldı. Bir tuhaf hissediyorum kendimi.
Hahaha boşver birazda adamlar çalışsın.
Ya keşke 3 gün kalsam. Gaz çıkartmadım diyemiyorum muyum?
Resmen bacak ağrısından uyuyamıyorum ben artık doğurmak istiyorum galiba
Bazen benim de oluyor dayanılacak gibi değil hemde. Mecbur parol içiyorum. Eşim msj falan yapıyor. Yoksa ağlıyorum ağrıdan.
Yaaa hayırlı olsun. tez zamanda iyileşip toparlanın inşallah. Bir arkadaşımın da başına gelmişti böyle bir şey. Bana 1 ay sürdüğünü sonra normale döndüğünü söylemişti. Ama herkesin aynı değil tabi dr ile mutlaka görüş irtibatta kal.
Ay hadi olacak bence senin 1 haftaya
Ay maşallah kuzulara çok sevindim inşallah hayırlısı ile bir an önce kavuşursunuz.
Gobek ustume kadar cikti catlaklar. Isil isil parliyorlar. Kizimda sadece alt yanlarda catlaklarim vardi, fena degildi durum. Simdi epey bi catlak var. Yapacak bir sey yok. Cocugum saglikla gelsin de catlak fln dert degil.
Senin en son aldığın kremde mi işe yaramadı. Lierac mı neydi?
Bende her gün deniz diyorum ama benim koca da bana nau nau diyor.
Hıçkırık olmadığına gerçekten emin misin? Yani o da öyle ritmik atıyor çünkü.
Günaydin kızlar ne cok mesaj birikmiş sadece bi kısmını okuyabildim nişanimizi yaptık geldik çok şükür kazasiz belasız güzel gecti benimde cok şükür biyerim şişmedi
Maşallah benim koca doğurcam diye markete götürmüyor artık.

Benimki de yürü yürüyüş yap diyo koltuktan kalkasim gelmiyor evden ama normal doğum için de iyiymiş. Akşam üstü güneş batsın çıkayım.bari.

Benimki de yürü yürüyüş yap diyo koltuktan kalkasim gelmiyor evden ama normal doğum için de iyiymiş. Akşam üstü güneş batsın çıkayım.bari.
Aynen normal doğum için en az 10bin adım diyorlar. Bol bol yürü. Benim sezaryen olacağı için eşim gününden önce doğum başlar diye korkuyor

CipisS kız sorucam sorucam unutuyorum Antalya'ya gittiğinde senin kedi seni görünce ne yaptı onu çok merak ediyorum
Ay ben de çok merak ediyordum hep unutuyordum sormayı CipisS küs olmadığınıza sevindim. Ben de benimkilerin bebeğe tepkilerini merak ediyorum. Büyük oğlan bize trip atiyor genelde uzun süre ayrı kalınca ama küçük kız tam bir sırnaşık onun tavır yapacağını sanmam Şimdi eşim de geldi 1 aya yakın kalacak İstanbul'da. Kaynım bakacak bir süre. Ama biz dönmeden önce eşim dönmüş olacak. Ona da trip yapar büyük oğlan kesin bir kaç gün yanına gelmez falan sonra unutur.

Nişan dedikleri şey aslında bildiğin bir tıkaç. Bebeği enfeksiyonlardan koruyor. Suyun ya da nişanın gelmediyse ve doktor izin verdiyse sorun olacağını sanmıyorum. Öyle olsa ilişki de yasak olurdu. Bol bol yüzmek doğumunu da kolaylaştırır bence.

Canım bebek küçükken tatil bence daha kolay. Emeklemeye, ayaklanmaya başladılar mi işler karışıyor Bebekken hele kolik falan değilse emzir uyut emzir uyut Biz oğlum 2 aylıkken kısa bir tatil yapmıştık hiç zorlanmadık. Lohusalık sonrası sana da moral olur. Senin durumun riskli şimdi gitsen de bir şey anlamazsın zaten tedirginlikten

ay inşallah row ağzından bal damlıyor

Yok yok şükür benimki öyle değil. Benim tek korkum bundan sonraki süreç nasıl olacak. Bitlis'in havasına soğuğuna alışık değil. Tek oda sobalı. Kışın 2 aylığına annemlere gideceğim yanımda götüreyim desem tek başıma bebek+kedi nasıl yolculuk yaparım onu bilmiyorum. Götürmesem eşim akşama kadar evde değil ev buzhane olur hasta olur yavrum. Valla onu düşünüyorum artık

sorma benimde ilkinde azdı bu karnım diğerine göre daha da büyüdü göbek çevremde çatlamış yapcak bişe yok aynen Allah sağ salim sağlıcakla kavuştursun hepimizi
Geri dondurebilecegimiz bir sey degil, o yuzden ne yapalim canimizi sikmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…