2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun bebeğiniz. Erken doğmuş, umarım iyidir. Diğer durumunuz ile ilgili bilgim yok. Geçmiş olsun.

Oyy maşallah canım öyle aklımdaydın iyi sıkıntısız almışsın mis kokulunu sağ salim

Benimde 35.haftada normal doğum oldu, epidural oldum benimde ayak parmaklarımda şişlikler oluyor zaman zaman, ama seninki baya çok şişmiş cnm diğer belirtileride düşünürsek dr unla temasa geç mutlaka bence
Çok şükür cnm, inşallah bizde bugün çıkarız biraz önce tekrar kan aldılar, gece 12 ye düşmüştü şimdi iyice düşmüştür diye düşünüyorum, siz eve çıkınca nelere dikkat etmiştinizde cnm bol bol emzirme dışında yapabileceğim bişeyler varmı

Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın❤

şişlikle ilgili bilgim yok çok geçmiş olsun

hastaneden geldim kızlar. evin yakın mı diye sordu ebe yakın dedim.
bi parmak açıklık varmış. aktif bi sancı yok dedi ama iki tane nst ye bağladı once birinde sorun çıktı.
diğerinde kasılma çıkmadı ama elimle bakınca kasılmayi ben de fark ettim dedi.

su an bel sırt ve kasik ağrım var. oğlum da çok hareketli yerleşmeye calisiyo galiba.
yarın öğleden sonra doktor randevum vardı ebe sen sabahtan gel dedi.

hayırlısı inşallah

Insallah oyledir bizimkide baya hareketliydi uzun zmandir basi asagida olunca boyle hareket etmiyodu sadece ayaklari bacaklari kimildiyodu .. hickirigi hep cok asagilarda olup simdide baya yukarida olunca aklim karisti hayirlisi olsun bakalim saol canim

Ayni sikayetler bendede vardi dün yaa yine hareketlerine uyandim .. dun gece ve butun gun kasildi durdu karnim egri egri gezdim

Benimde ust tarafta yuvarlak cikintilar oldu başımı poposu mu neresi bilmiyorum iste dun benimde karnim baya şekilsizdi

Bu haftadan sonra pozisyon değiştireceğini sanmıyorum. Bazen ben hareketlerinden şüphe ediyorum ama hep baş aşağı diyor doktor
Ultrasonla belli olcak bizim iş galiba degismesinde o kadar bekledik bazen yuregimi agzima getiriyo bu bebe benim

Canım kardiyoloji dr görmesinde fayda var en kısa zamanda git istersen. Bu arada bebişin hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah

Hıçkırık meselesini doktorla görüştüğümde tüm vücut hareket ediyor dedi. Zaten hıçkırıkta asıl hareket eden bütün gövde. Pozisyon değişmemiştir
Tabiki butun vucududur biz bile hop oturup hop kalkiyoruz mesele asagiisi yukarisi gibi .. ben o kadar asagida hissediyodum ki bebek cikti cikacak diyodum orasi kafami karistirdi sadece

Kızlar ben iki gündür hastaneye bebekleri beslemeye geliyorum meme ucu olmadığı için biberonla besliyorum Allah'ım öyle güzel biseyl ki rabbim isteyen herkese nasip etsin dün tam 1 ayı doldurduk kuvezde şükür 2 kilo oldular insan baakmaalara doyamıyor baktıkça bunlar benim mi bitti mi şimdi 12 yıllık hasret bitti mi tüp Bebek uğraşları diyorum Allah'ım bin şükür o kadar minicik ve muhtaclar ki yarın akşam göz muayenesi yapılacak sıkıntı çıkmazsa salı günü tabircuyuz dua edin teyzelerihepiniz sağlıkla kucağıniza alın inşallah kızlar

Oncelikle hayirli olsun, tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun. Soruna gelecek olunca soyle ki burada tanidigim bir Rus kizin basina aynisi geldi. 2. Cocugunu spinal sezaryen oldu. Cok sisti, ardindan nabzi dustu, oyle.dustu ki 40 oldu, kalbime biri oturuyor gibi hissediyorum nefes dahi alamiyorum diyordu. 1 hafta hastane kardiyolojide yatti bebege evde babasi bakti. Ama gel gor sonuc yok. Panadol verip duruyolardi. Sebebini bulamiyolardi. O da kizdi dedi farkli bir.sey yapmayacaksaniz panadolu ben evde de icerim cikayim. Biz en iyisi takipte kalalim her ay kontrole gel diye cikardilar kizi. Kiz kendiliginden duzeldi kontrollere de gitmedi. Ama diyor ki kalp ritmimde normalde bir sorun varmis ama bilmiyordum. ameliyat ile beraber gorunur hale geldi, ameliyat olmasa hic bilmicektik belki de. Senin kalbinde genel bir sorun var miydi?

belki de odur ama kaç sene oldu denk geleli cagla

ebe kontrol etti şimdi açıklık yok bi parmak dedi. nstdeyim:)
yarın mesai saatinde doğsa bizim için daha iyi tabi ama ne zaman gelirse kabulüm artık
Hayırlısıyla vaktinde sağlıkla gelsin ama vakti dolmuş artık yarın gelir inşallah şaka yaptım biz zaten yeni evlendik ama onda da aynı mantık var:) mideme geldiği için bebek üşürmüş :) bebek hareket etmediğinde buzlu su için diyenler var denk geldim ama neden bebek hareketleniyor çözemedim

Geçmiş olsun, umarım bebek iyidir gözünüz aydın. Şişlikle ilgili fikrim yok :/ doktorunuza sorun

Kesinlikle o hafta baya uzak geliyor aslında annem hacdan 29u gelcek ondan sonraya hangi gün olabilir sorcam cidden dayanılmaz oldu benim için son günlerde ağırlaştım kocaman karnım catlicak orta yerinden sanki belim sırtım vajinaya baskı yapıyor aha çıkacak az kaldı diyorum Pazartesi sorcam Önceye hangi gün olursa versin illa 08.08 olsun diye bi gayem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…