Hayırlı olsun bebeğiniz.Mrb arkadaşlar ben Pazartesi Doğum yaptım erken oldu serklaj vardı dikişe dayanmış bebek o yüzden Doğum oldu , spinal sezaryen oldum Doğum sonrası şişmeye başladım özellikle ayaklarım felaket kalp ağrısı ve çarpıntım var nabzım bi iniyo bi çıkıyo nefes darlığı var,başına böyle bişi gelen varmı normal mi yoksa kalpte sorunmu oluştu acaba
Oyy maşallah canımHerkeslere çok selamlar elhamdülillah kızımız aramıza katıldı48cm 2800 olarak doğru Rabbime şükürler olsun iyiyiz etiketlemissiniz yazmışsnz hiç bakamıyorum şuanda çok sağolun
Sabah 10.52 de doğdu kızımız wallahi imkanı olan sağlığı el veren normal doğum yapsın derim çünkü direk bebeğini kucağına alıyorsun sezeryan olunca bebeğine tek başına bakamamak pek üzücüwe kesinlikle bence 2 kişi olursa yanınızda biri bebeğe biri size bakar cok rahat edersiniz toparlaynca detaylı yazarım inşallah sondamı ameliyathanede ben uyuyunca taktılar hiç hissetmedim çıkarırkende önce havasını mi ne aldılar öyle bişi dediker sonra çıkardılar acımadım, karnıma bastırma kum torbası gibi şeylerde yapılmadı hiç başkada aklıma bişi gelmiyo bolca ağrı kesici yapıyolar anneyi rahatlakmak için çok şükür... Bence ilk bebeği olanlar emzirme, memeyi bebeğe tutturma konularında kesinlikle bilgilensinler naçizane tavsiyem duanizi beklerim yarın hayırla çıkalım inşallah henüz gazım çıkmadı yürürken biraz ağrı oluyor ama idare ediyrm
Duanızı beklerimm iyi olunca yazarım inşallah
Benimde 35.haftada normal doğum oldu, epidural oldum benimde ayak parmaklarımda şişlikler oluyor zaman zaman, ama seninki baya çok şişmiş cnm diğer belirtileride düşünürsek dr unla temasa geç mutlaka benceMrb arkadaşlar ben Pazartesi Doğum yaptım erken oldu serklaj vardı dikişe dayanmış bebek o yüzden Doğum oldu , spinal sezaryen oldum Doğum sonrası şişmeye başladım özellikle ayaklarım felaket kalp ağrısı ve çarpıntım var nabzım bi iniyo bi çıkıyo nefes darlığı var,başına böyle bişi gelen varmı normal mi yoksa kalpte sorunmu oluştu acaba
Çok şükür cnm, inşallah bizde bugün çıkarız biraz önce tekrar kan aldılar, gece 12 ye düşmüştü şimdi iyice düşmüştür diye düşünüyorum, siz eve çıkınca nelere dikkat etmiştinizde cnm bol bol emzirme dışında yapabileceğim bişeyler varmıÇok geçmiş olsun. 6 günlükken 19,9 değerle yatmıştı hastaneye. 1,5 gün fototerapi aldı. Sonra taburcu oldu ama uzamış sarılıktı bizimki. Tam 4 ay sürdü. Oğlum gayet sağlıklı çok şükür. Korkmayın.
Mrb arkadaşlar ben Pazartesi Doğum yaptım erken oldu serklaj vardı dikişe dayanmış bebek o yüzden Doğum oldu , spinal sezaryen oldum Doğum sonrası şişmeye başladım özellikle ayaklarım felaket kalp ağrısı ve çarpıntım var nabzım bi iniyo bi çıkıyo nefes darlığı var,başına böyle bişi gelen varmı normal mi yoksa kalpte sorunmu oluştu acaba
Insallah oyledir bizimkide baya hareketliydi uzun zmandir basi asagida olunca boyle hareket etmiyodu sadece ayaklari bacaklari kimildiyodu .. hickirigi hep cok asagilarda olup simdide baya yukarida olunca aklim karisti hayirlisi olsun bakalim saol canimCanım geçen hafta bende aynısını yaşadım, ödüm koptu pozisyon değiştirdi kesin kafayı yukari verdi dedim. Dediğin gibi hıçkırıklara yukarda hissetmiştim ve kasik bölgemle vajina kisminda sürekli bi hareket vardi, çok şükür ki başını iyice aşağıya indirdiginden ve kanala girmeye cabaladigindan hissettigim hareketlermiş onlar. Hıçkırık olayında da tüm vücutları hareket ediyor ya baş aşağıya iyice inince çok kipirdayamadi ben vücudunun hareket etmesini hissettim sanirim. Seninki de İnşallah öyledir canını sıkma
Evet canim dogumlarim hep normal oldu sezeryn bana buyuk bi şok olur .. insallah degismemistir nasipNormal doğummu istiyordunda cnm, hıçkırıktan anlaşılırmı bilemedim ben hıçkırığı hep göbek hizamın üzerinde hissediyodum ama kafa aşağıdaydı
Ayni sikayetler bendede vardi dün yaa yine hareketlerine uyandim .. dun gece ve butun gun kasildi durdu karnim egri egri gezdimhastaneden geldim kızlar. evin yakın mı diye sordu ebe yakın dedim.
bi parmak açıklık varmış. aktif bi sancı yok dedi ama iki tane nst ye bağladı once birinde sorun çıktı.
diğerinde kasılma çıkmadı ama elimle bakınca kasılmayi ben de fark ettim dedi.
su an bel sırt ve kasik ağrım var. oğlum da çok hareketli yerleşmeye calisiyo galiba.
yarın öğleden sonra doktor randevum vardı ebe sen sabahtan gel dedi.
hayırlısı inşallah
Benimde ust tarafta yuvarlak cikintilar oldu başımı poposu mu neresi bilmiyorum iste dun benimde karnim baya şekilsizdiCanım benim bebiş aylardır ters dönmedi bir türlü. Kafası göbeğimin üstünde elimle dokununca hissediyorum yuvarlak bi çıkıntı, hareketleri de üst tarafta bebek döndükçe dalgalanma şeklinde oluyor öyle göbekten ayak falan fırlamıyortekmeleri kasıklarda hissediyorum. Bide kafa yukarda olduğu için göbeğin şekli de yamuk hep köşeli gibi duruyor üst taraf alt taraftan daha çıkıntılı. Senin böyle mi oldu? Elleriyle falan ittiriyodur belki kasıklarını?
Ultrasonla belli olcak bizim iş galiba degismesinde o kadar bekledik bazen yuregimi agzima getiriyo bu bebe benimBu haftadan sonra pozisyon değiştireceğini sanmıyorum. Bazen ben hareketlerinden şüphe ediyorum ama hep baş aşağı diyor doktor
Canım kardiyoloji dr görmesinde fayda var en kısa zamanda git istersen. Bu arada bebişin hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallahMrb arkadaşlar ben Pazartesi Doğum yaptım erken oldu serklaj vardı dikişe dayanmış bebek o yüzden Doğum oldu , spinal sezaryen oldum Doğum sonrası şişmeye başladım özellikle ayaklarım felaket kalp ağrısı ve çarpıntım var nabzım bi iniyo bi çıkıyo nefes darlığı var,başına böyle bişi gelen varmı normal mi yoksa kalpte sorunmu oluştu acaba
Tabiki butun vucududur biz bile hop oturup hop kalkiyoruz mesele asagiisi yukarisi gibi .. ben o kadar asagida hissediyodum ki bebek cikti cikacak diyodum orasi kafami karistirdi sadeceHıçkırık meselesini doktorla görüştüğümde tüm vücut hareket ediyor dedi. Zaten hıçkırıkta asıl hareket eden bütün gövde. Pozisyon değişmemiştir
İnşallah cnm bir avazda gelir bebişEvet canim dogumlarim hep normal oldu sezeryn bana buyuk bi şok olur .. insallah degismemistir nasip
Ayni sikayetler bendede vardi dün yaa yine hareketlerine uyandim .. dun gece ve butun gun kasildi durdu karnim egri egri gezdim
Aynen bu bebisler çap duruyor benimki de çoğu hareket saatlerinde sağ tarafta tepecik oluşturuyorBenimde ust tarafta yuvarlak cikintilar oldu başımı poposu mu neresi bilmiyorum iste dun benimde karnim baya şekilsizdi
Oncelikle hayirli olsun, tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun. Soruna gelecek olunca soyle ki burada tanidigim bir Rus kizin basina aynisi geldi. 2. Cocugunu spinal sezaryen oldu. Cok sisti, ardindan nabzi dustu, oyle.dustu ki 40 oldu, kalbime biri oturuyor gibi hissediyorum nefes dahi alamiyorum diyordu. 1 hafta hastane kardiyolojide yatti bebege evde babasi bakti. Ama gel gor sonuc yok. Panadol verip duruyolardi. Sebebini bulamiyolardi. O da kizdi dedi farkli bir.sey yapmayacaksaniz panadolu ben evde de icerim cikayim. Biz en iyisi takipte kalalim her ay kontrole gel diye cikardilar kizi. Kiz kendiliginden duzeldi kontrollere de gitmedi. Ama diyor ki kalp ritmimde normalde bir sorun varmis ama bilmiyordum. ameliyat ile beraber gorunur hale geldi, ameliyat olmasa hic bilmicektik belki de. Senin kalbinde genel bir sorun var miydi?Mrb arkadaşlar ben Pazartesi Doğum yaptım erken oldu serklaj vardı dikişe dayanmış bebek o yüzden Doğum oldu , spinal sezaryen oldum Doğum sonrası şişmeye başladım özellikle ayaklarım felaket kalp ağrısı ve çarpıntım var nabzım bi iniyo bi çıkıyo nefes darlığı var,başına böyle bişi gelen varmı normal mi yoksa kalpte sorunmu oluştu acaba
Hayırlısıyla vaktinde sağlıkla gelsinbelki de odur ama kaç sene oldu denk geleli cagla
ebe kontrol etti şimdi açıklık yok bi parmak dedi. nstdeyim:)
yarın mesai saatinde doğsa bizim için daha iyi tabi ama ne zaman gelirse kabulüm artık
Geçmiş olsun, umarım bebek iyidir gözünüz aydın. Şişlikle ilgili fikrim yok :/ doktorunuza sorunMrb arkadaşlar ben Pazartesi Doğum yaptım erken oldu serklaj vardı dikişe dayanmış bebek o yüzden Doğum oldu , spinal sezaryen oldum Doğum sonrası şişmeye başladım özellikle ayaklarım felaket kalp ağrısı ve çarpıntım var nabzım bi iniyo bi çıkıyo nefes darlığı var,başına böyle bişi gelen varmı normal mi yoksa kalpte sorunmu oluştu acaba
Kesinlikle o hafta baya uzak geliyor aslında annem hacdan 29u gelcek ondan sonraya hangi gün olabilir sorcam cidden dayanılmaz oldu benim için son günlerde ağırlaştım kocaman karnım catlicak orta yerinden sanki belim sırtım vajinaya baskı yapıyor aha çıkacak az kaldı diyorumAy evet aynıyız günü gününe hem de.. Bakalım aynı gün doğabilecekler miriskli bi hafta 39 belki kendileri çıkar gelir
İlk doğumda 2 gün demişlerdi ama sezaryenden sonra yürüyüş yapıp gazım çıkınca ertesi gün taburcu etti dr.. Bu dr ma da sordum normalde 2 gün olarak baz alıyoruz ama iyi giderse 1 gece yeter dedi.. Yürüyüp gaz çıkınca başka sorun da yoksa tutmuyorlar 1 geceden fazla demekki.. Özel hastane ikisi de..
Ne güzel gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inş
Hiiii Ay. "Kızlar doğum yaptım" cümlesini devamını okumadan algıladım bir tane daha doğum oldu diye heyecan Yaptım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?