Evet coraspin 1 hafta etkili oluyor igne 24 saat etkili oluyor ciraspini 36. Haftada biraktiriyorlar kullananlara genelde ama bence bi doktorunu ara sor istersenIgne kullanmiyordum cok fazla degildi pihtilasmam yinede insan takmadan duramiyor, 5.aydan aspirin kullaniyordum 100. Doguma az kala kesmek lazim kanama olmamasi icin.
Kiz benim daha 4 hafta var benimki son bir piknik plani yapiyorÇok heycanlı yav.bende yazmak istiyorum çok az kaldı. Bir tuhaf hissediyorum kendimi.
Hahaha boşver birazda adamlar çalışsın.
Ya keşke 3 gün kalsam. Gaz çıkartmadım diyemiyorum muyum?
Bazen benim de oluyor dayanılacak gibi değil hemde. Mecbur parol içiyorum. Eşim msj falan yapıyor. Yoksa ağlıyorum ağrıdan.
Yaaa hayırlı olsun.tez zamanda iyileşip toparlanın inşallah. Bir arkadaşımın da başına gelmişti böyle bir şey. Bana 1 ay sürdüğünü sonra normale döndüğünü söylemişti. Ama herkesin aynı değil tabi dr ile mutlaka görüş irtibatta kal.
Ay hadi olacak bence senin 1 haftaya
Ay maşallah kuzularaçok sevindim inşallah hayırlısı ile bir an önce kavuşursunuz.
Senin en son aldığın kremde mi işe yaramadı. Lierac mı neydi?
Bende her gün deniz diyorum ama benim koca da bana nau nau diyor.
Hıçkırık olmadığına gerçekten emin misin? Yani o da öyle ritmik atıyor çünkü.
Maşallahbenim koca doğurcam diye markete götürmüyor artık.
İyi iyi son kez gidin pikniğinizeEvet coraspin 1 hafta etkili oluyor igne 24 saat etkili oluyor ciraspini 36. Haftada biraktiriyorlar kullananlara genelde ama bence bi doktorunu ara sor istersen
Kiz benim daha 4 hafta var benimki son bir piknik plani yapiyor
Sıcak duş dogumu kolaylaştırırEsmiyorYanıma aldım soğuk suyumu içtikçe kımıl kımıl bebek onu da alıştırdım bu saatte uyanmaya Sancılar devam ediyor mu? Sancı gelince sıcak duş mu almak lazım soğuk mu ılık mı?
bi gün tv de doktor programı vardı TRT ydi galiba. teyzenin biri kalktı. hocam hamile kadın dondurma yerse bebek içerde üşür mü dedi. gelinime söylüyorum beni dinlemiyor dondurma da yiyo soğuk içecek de içiyo dedidoktor öyle bisey olmaz diyo kadın hala ısrarla üşümez mi diyo
aklıma o geldi şimdi
Mrb arkadaşlar ben Pazartesi Doğum yaptım erken oldu serklaj vardı dikişe dayanmış bebek o yüzden Doğum oldu , spinal sezaryen oldum Doğum sonrası şişmeye başladım özellikle ayaklarım felaket kalp ağrısı ve çarpıntım var nabzım bi iniyo bi çıkıyo nefes darlığı var,başına böyle bişi gelen varmı normal mi yoksa kalpte sorunmu oluştu acaba
Canım bebek küçükken tatil bence daha kolay. Emeklemeye, ayaklanmaya başladılar mi işler karışıyorBebekken hele kolik falan değilse emzir uyut emzir uyut Biz oğlum 2 aylıkken kısa bir tatil yapmıştık hiç zorlanmadık. Lohusalık sonrası sana da moral olur. Senin durumun riskli şimdi gitsen de bir şey anlamazsın zaten tedirginlikten
İki de bir fake atıp duruyor seninkibugün de cantalarla gidip geldik
bakalım artık poncik ne zaman gelmek isterse
Doktorum bana daha önce sezeryan olan kadınlarda yırtılma vs olabilir diye 38 de alıyoruz ama ilk dogumu olanlarda sezeryan olsa bile 39 u bekliyoruz demişti, senin doktorun fikri baskadır inşSezeryan derse 38de alalım diycem zaten :) bu hafta kontrolde belli olur, kafamda netleşsin istiyorum artık
Ben bu aralar hic dikkat etmiyorum sekere valla arada ölcüyorum hep normal cıkıyor, ama cok da bişey yemiyorum ama. gecende dondurma yedim valla normal cıktı, sadece ciğer geliştirici vurulduğunda yüksek cıkmıstı biraz o da 1. Saat 139 cıkmıstı yine normal değer, alıştı vucut galibaBana da şeker var diye en fazla 39 bekleriz demişti. Öyle de oldu. 38+6 da alacak doktor
Ay o şekilsizlik beni çıldırtıcak kafasını sırtını bi dayıyo kaburgalarıma ittir Allah ittir canım çok yanıyo artıkBenimde ust tarafta yuvarlak cikintilar oldu başımı poposu mu neresi bilmiyorum iste dun benimde karnim baya şekilsizdi
O konuyu hiç açmaCarsamba gunu temizliğim var hanımlar, her gün mutfakta 3 dolap içi temizliyorum yarım saat ara ileiş yapılmıyor artık mumkun değil
İki de bir fake atıp duruyor seninki
Ay ben dogumdan sonra alicam temizlikciyi. Ev taze bayrama zaten temizlenmisti. Smdi alsam 40 a dogursam 2 haftada yine ayni olcak. Dogurup geleyim ben takilirken o temizler diye dusundumCarsamba gunu temizliğim var hanımlar, her gün mutfakta 3 dolap içi temizliyorum yarım saat ara ileiş yapılmıyor artık mumkun değil
Sıcak duş dogumu kolaylaştırır
Ya şu KV ler yok mu, herseyi de çok bilirler... Cahile laf anlatmak zor
Gözün aydın, minnoş sağlıkla büyüsün inşallahBen genel anestezi ile sezeryan olmuştum ama böyle bir ayak sisi yaşamadım ki agustosnayiydi. Nabiz düşük mu yüksek mi? Kalp sorunu olanların nabzı düşük değil yüksek olur, düşük ise nabzin kalpten korkma ama o ayaklar çok şiş, doktoruna danis yönlendirsin mutlaka. Ameliyat öncesi varış çorabı giydirmediler mi?
Ya şöyle zaten sezaryen olacağım, bebeğin de aşıları olsun derken Ekim sonunu bulacak 3 ayı. Pandemi vakaları çok artıyor, Ekim sonu nereye gidebilirizbir de yasaklar başlarsa yine bilmiyorum. Bu sene yandı gibi geliyor, zaten şubat gibi işbaşı yapacağım muhtemel
Isine gelmez cunku. Bu kv lerin iki yuzlulugu midemi bulandiriyobenimkide uzanmadığım halde uzanma diyodu tabak falan alirken. eltisinin bebeği öyle ölmüş sagolsun çok moral verir
koskoca evi nasıl ayrıntılı temizledin demedi ama
Isine gelmez cunku. Bu kv lerin iki yuzlulugu midemi bulandiriyo
Utanmiyo da. Of ben katlanamiyorum. Ne zaman hamile olsam benm kv batiyo bana valla. Karsilikli binalardayiz ama allahtan dan dun gelen biri degil. Ben de canm istemeyince gelmem diyorum. En son gecen ay mi gittim acabaaynen bana sen uzan sen dinlen deseler kadının dünyası yıkılıyor
o istiyo ki ben hamile olayım dogurayim herşeyi yapayım o da lohusa olsun
neyseki uzaktayız senede bir iki anca görüyorum
Mesafe iyidirUtanmiyo da. Of ben katlanamiyorum. Ne zaman hamile olsam benm kv batiyo bana valla. Karsilikli binalardayiz ama allahtan dan dun gelen biri degil. Ben de canm istemeyince gelmem diyorum. En son gecen ay mi gittim acabaoyle dusun. Bakalim dogumdan sonra yine ne aksiyonlar yasiycaz
İnan bende saldım artık. Ünsilini bile unutuyorum ama ona rağmen sabah 111 çıktı mesela. Varsaydım daha da düşürecekti büyük ihtimal. Dün hele dondurma tatlı Allah ne verdiyse yedim. Ölçtüm 120 çıktı. Anlamıyorum ben bu şeker işini hiçBen bu aralar hic dikkat etmiyorum sekere valla arada ölcüyorum hep normal cıkıyor, ama cok da bişey yemiyorum ama. gecende dondurma yedim valla normal cıktı, sadece ciğer geliştirici vurulduğunda yüksek cıkmıstı biraz o da 1. Saat 139 cıkmıstı yine normal değer, alıştı vucut galiba
Yok o zaten olusan catlak icindi ama aldigim yerde kalmamisti biooil aldim ben de. Ki onu da ck kullanmadim. Yazin civik civik hosuma gitmiyor. E sonuc bir suru catlakSenin en son aldığın kremde mi işe yaramadı. Lierac mı neydi?
Canim dunden beri cok agrim var özellikle vajina bölgemde batma sanki bebek cikicak gibi agri bi anda batiyo cömeliyorum rahatliyorum biraz.. galiba basi yerinde buyuk bi baski var kanala yerlesiyo sanki ve kasilmalar sıklaştı takip edemiyorum artikgeçmiş olsun canım. acaba senin bebek de mı kanala yerleşmeye çalışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?