Bi Temmuz anneleri kadar olamadık vallahiAğustos anneleri olmanın hakkını veriyoruz%95 imiz ağustos ayına kaldı. Maalesef temmuz 15 ten sonra patır patır dökülürüz kısmının sadece %5 lik kısmı tuttu.
Benim oglan güreş tutuyo o zman benleAhahah elleri o ayakları değil benimkinin de başı asagıda kasıgımfa surekli kımıl kımıl elleri var ultrasonda gördük yeni boks yapıyorsağ üst taraftan asagıya dogru da sert tekmeler var orası da ayakları bacakları,
Utanmiyo da. Of ben katlanamiyorum. Ne zaman hamile olsam benm kv batiyo bana valla. Karsilikli binalardayiz ama allahtan dan dun gelen biri degil. Ben de canm istemeyince gelmem diyorum. En son gecen ay mi gittim acabaoyle dusun. Bakalim dogumdan sonra yine ne aksiyonlar yasiycaz
Kv rahatsız oluyor diye kalktım halılardaki kedi tüylerini topladım. Aman allahım yapmaz olaydım az daha doğuracaktımvalla karnıma ağrılar girdi. Sertleşti falan korktum.
Agustos annelrinin kervanina katilir miyim bilmem ama egerki katilamazsam sizlri tanimak cok guzeldiAğustos anneleri olmanın hakkını veriyoruz%95 imiz ağustos ayına kaldı. Maalesef temmuz 15 ten sonra patır patır dökülürüz kısmının sadece %5 lik kısmı tuttu.
Bana bi ara gelmezse 9-11 Ağustos gibi alırız demişti o da 38+4 filanlara denk geliyor, bakalım ne diyecekDoktorum bana daha önce sezeryan olan kadınlarda yırtılma vs olabilir diye 38 de alıyoruz ama ilk dogumu olanlarda sezeryan olsa bile 39 u bekliyoruz demişti, senin doktorun fikri baskadır inş
Canim dunden beri cok agrim var özellikle vajina bölgemde batma sanki bebek cikicak gibi agri bi anda batiyo cömeliyorum rahatliyorum biraz.. galiba basi yerinde buyuk bi baski var kanala yerlesiyo sanki ve kasilmalar sıklaştı takip edemiyorum artik
Valla hic bi pozisyonda gezemem nasil yerlestiyse oyle kalsin yoruldum bittim zaten birde su 2 bebem agzima micti iceriden biri disardan digerleri yeterince amuda kalkiyorum o bi kalaydiAy o şekilsizlik beni çıldırtıcak kafasını sırtını bi dayıyo kaburgalarıma ittir Allah ittir canım çok yanıyo artıkkız senin bebe oynak o zaman ters bebeler için secde pozisyonuyla kedi-deve pozisyonu önerdi bir hemşire dün forumda. Benimki yerleşti yuva kurdu oraya artık dönmeyecek gibi ama seninki döner bence totoyu dikip bekle
He bide ben hıçkırığı kafası yukarda olmasına rağmen hep aşağıda totosunda hissediyorum baya sarsıntılı hıçkırıyolar heraldeo yüzden hıçkırıktan pozisyonu anlaşılmaz bence
Aslın biooil yedirince güzel oluyordu ama ben sıcakta sürmedim belki dediğin gibi terle beraber vücut geri atıyordur. Neyse bebiş sağlıkla doğsunda gerisi önemli değil.Yok o zaten olusan catlak icindi ama aldigim yerde kalmamisti biooil aldim ben de. Ki onu da ck kullanmadim. Yazin civik civik hosuma gitmiyor. E sonuc bir suru catlak
Valla ya. Onlar patır patır doğurdu hazirandaBi Temmuz anneleri kadar olamadık vallahibebelerimiz sözlerini tutmuş gibi
Dayanamadım ya sürekli bi serzenişte bulunuyorlar.ay yapma row yaaz kaldı az daha oturuver
Yok artık sendeAgustos annelrinin kervanina katilir miyim bilmem ama egerki katilamazsam sizlri tanimak cok guzeldieylul analarina kayarim gibime geliyo benimde
Genetik artık diyorum bende, geçen hafta 2-3 gün yağlanmadım çatlak çıktı, yağlanmaya devam ettim her gün yenileri eklenmeye başladı. Yapacak bir şey yok diyorum bende artık. Doğumdan sonra krem yağ bişeyler deneyeceğimYok o zaten olusan catlak icindi ama aldigim yerde kalmamisti biooil aldim ben de. Ki onu da ck kullanmadim. Yazin civik civik hosuma gitmiyor. E sonuc bir suru catlak
Ay yok ne 10 bin i biraz yuruyum. Ya belime kalçama ağrı saplaniyor yada tualetim geliyoAynen normal doğum için en az 10bin adım diyorlar. Bol bol yürü. Benim sezaryen olacağı için eşim gününden önce doğum başlar diye korkuyor
Sabah okudum. Son adet tarihinin ilk gününden 7 gün üstüne sayın . Hangi ay da ondan da 3 ay geriye gidin normal doğum tarihini söylüyormus. Hal.oyle olunca benim ki 27 ekimden baz alınca 3 Ağustos oluyor. Bu gidişle görürüz herhalde salı doktora gidicem bakalım ne derseAğustos anneleri olmanın hakkını veriyoruz%95 imiz ağustos ayına kaldı. Maalesef temmuz 15 ten sonra patır patır dökülürüz kısmının sadece %5 lik kısmı tuttu.
Aslın biooil yedirince güzel oluyordu ama ben sıcakta sürmedim belki dediğin gibi terle beraber vücut geri atıyordur. Neyse bebiş sağlıkla doğsunda gerisi önemli değil.
Valla ya. Onlar patır patır doğurdu hazirandabiz daha bekliyoruz. Neyse açılış benden ağustosta
Dayanamadım ya sürekli bi serzenişte bulunuyorlar.
Yok artık sendedişlenir bacım o zamana
Hahah ben de aynisini dusundum bugun. Bir de populer basliklara baktim. Bu yil Haziran Temmuz ve Agustos anneleri kadar populer baslik cikmamis onceden. Daha dogumlar baslamadan. 2022 Mart Mayis vb gibi basliklarda dahi daha az mesaj var. Epey hareketli geciyor gunler dogum olmamasina ragmen.Ağustos anneleri olmanın hakkını veriyoruz%95 imiz ağustos ayına kaldı. Maalesef temmuz 15 ten sonra patır patır dökülürüz kısmının sadece %5 lik kısmı tuttu.
Aaa ama buna gore bu hesap zaten 40+0 oldugun gunu soyluyor.Sabah okudum. Son adet tarihinin ilk gününden 7 gün üstüne sayın . Hangi ay da ondan da 3 ay geriye gidin normal doğum tarihini söylüyormus. Hal.oyle olunca benim ki 27 ekimden baz alınca 3 Ağustos oluyor. Bu gidişle görürüz herhalde salı doktora gidicem bakalım ne derse
İnan bende saldım artık. Ünsilini bile unutuyorum ama ona rağmen sabah 111 çıktı mesela. Varsaydım daha da düşürecekti büyük ihtimal. Dün hele dondurma tatlı Allah ne verdiyse yedim. Ölçtüm 120 çıktı. Anlamıyorum ben bu şeker işini hiç
Bence deAğustos anneleri olmanın hakkını veriyoruz%95 imiz ağustos ayına kaldı. Maalesef temmuz 15 ten sonra patır patır dökülürüz kısmının sadece %5 lik kısmı tuttu.
Dün kayınvalidem geldi Allah razı olsun tüm dolaplarımı ve camlarımı sildi. Ben hayatta silemezdim, sende dikkat et canım kendini çok yorma sandalyeye falan çıkayım demeCarsamba gunu temizliğim var hanımlar, her gün mutfakta 3 dolap içi temizliyorum yarım saat ara ileiş yapılmıyor artık mumkun değil
2. Yi 38 de alıyorlarsa missssDoktorum bana daha önce sezeryan olan kadınlarda yırtılma vs olabilir diye 38 de alıyoruz ama ilk dogumu olanlarda sezeryan olsa bile 39 u bekliyoruz demişti, senin doktorun fikri baskadır inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?