2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun cok ciddi bi bas agrim yok. Ciddi bi sey oldugunu sanmiyorum. 3 kez ransiyon olctum her zamanki gibi 10-6. Yanlis pozisyonda yattim sanirim. Paracetamol alabilir miyim diye doktora yazdim da pazar gunu bilmiyorum cevap verir mi. Herhalde 38 haftada ozellikle bi sakincasi yoktur Paracetamolun. Hani sezaryen yakinda ya. Ne bileyim. Simdi biraz uyumaya calisicam. Belki gecer. Normalde cok basim agirmaz valla zonkluyo . Nasil geccek bugun bilmiyorum.

Benim oglan güreş tutuyo o zman benle bugun daha dikkatli baktimda herektlerine sirtini sagima dönmüş galiba solda ayaklari var ve basini bile hareket ettiriyo hissediyorum cok baski ve sanci var vajinama

ben ilk evlendiğimde ankarada yaşıyorduk. arabayla 20 dk aramız haftada en az 3 kez giderdik. o mesafede yatıya gelirlerdi yatıya çağırırlardi.
eşimle boşanmanın ucundan döndük sizin gibi olsak eminim bosanirdik çok zararlı değil seninki galiba

Ağustos anneleri olmanın hakkını veriyoruz %95 imiz ağustos ayına kaldı. Maalesef temmuz 15 ten sonra patır patır dökülürüz kısmının sadece %5 lik kısmı tuttu.
Agustos annelrinin kervanina katilir miyim bilmem ama egerki katilamazsam sizlri tanimak cok guzeldi eylul analarina kayarim gibime geliyo benimde

Doktorum bana daha önce sezeryan olan kadınlarda yırtılma vs olabilir diye 38 de alıyoruz ama ilk dogumu olanlarda sezeryan olsa bile 39 u bekliyoruz demişti, senin doktorun fikri baskadır inş
Bana bi ara gelmezse 9-11 Ağustos gibi alırız demişti o da 38+4 filanlara denk geliyor, bakalım ne diyecek

benim kafayı koyup koyup cekiyo artık onu anlayabiliyorum. Sen bi program indir süreyi ölç en iyisi.
benim kasik bel sırt ağrım hafifledi ama devam. bebek de yerleşmeye calisiyo. onun dışında normal hersey

Valla hic bi pozisyonda gezemem nasil yerlestiyse oyle kalsin yoruldum bittim zaten birde su 2 bebem agzima micti iceriden biri disardan digerleri yeterince amuda kalkiyorum o bi kalaydi

Yok o zaten olusan catlak icindi ama aldigim yerde kalmamisti biooil aldim ben de. Ki onu da ck kullanmadim. Yazin civik civik hosuma gitmiyor. E sonuc bir suru catlak
Aslın biooil yedirince güzel oluyordu ama ben sıcakta sürmedim belki dediğin gibi terle beraber vücut geri atıyordur. Neyse bebiş sağlıkla doğsunda gerisi önemli değil.
Bi Temmuz anneleri kadar olamadık vallahi bebelerimiz sözlerini tutmuş gibi
Valla ya. Onlar patır patır doğurdu haziranda biz daha bekliyoruz. Neyse açılış benden ağustosta
ay yapma row ya az kaldı az daha oturuver
Dayanamadım ya sürekli bi serzenişte bulunuyorlar.
Agustos annelrinin kervanina katilir miyim bilmem ama egerki katilamazsam sizlri tanimak cok guzeldi eylul analarina kayarim gibime geliyo benimde
Yok artık sende dişlenir bacım o zamana

Yok o zaten olusan catlak icindi ama aldigim yerde kalmamisti biooil aldim ben de. Ki onu da ck kullanmadim. Yazin civik civik hosuma gitmiyor. E sonuc bir suru catlak
Genetik artık diyorum bende, geçen hafta 2-3 gün yağlanmadım çatlak çıktı, yağlanmaya devam ettim her gün yenileri eklenmeye başladı. Yapacak bir şey yok diyorum bende artık. Doğumdan sonra krem yağ bişeyler deneyeceğim

Aynen normal doğum için en az 10bin adım diyorlar. Bol bol yürü. Benim sezaryen olacağı için eşim gününden önce doğum başlar diye korkuyor
Ay yok ne 10 bin i biraz yuruyum. Ya belime kalçama ağrı saplaniyor yada tualetim geliyo

Ağustos anneleri olmanın hakkını veriyoruz %95 imiz ağustos ayına kaldı. Maalesef temmuz 15 ten sonra patır patır dökülürüz kısmının sadece %5 lik kısmı tuttu.
Sabah okudum. Son adet tarihinin ilk gününden 7 gün üstüne sayın . Hangi ay da ondan da 3 ay geriye gidin normal doğum tarihini söylüyormus. Hal.oyle olunca benim ki 27 ekimden baz alınca 3 Ağustos oluyor. Bu gidişle görürüz herhalde salı doktora gidicem bakalım ne derse

bulunsunlar tut kendini bisey olsa Allah korusun biz bisey demedik der üste çıkarlar bide

Hahah ben de aynisini dusundum bugun. Bir de populer basliklara baktim. Bu yil Haziran Temmuz ve Agustos anneleri kadar populer baslik cikmamis onceden. Daha dogumlar baslamadan. 2022 Mart Mayis vb gibi basliklarda dahi daha az mesaj var. Epey hareketli geciyor gunler dogum olmamasina ragmen.

Aaa ama buna gore bu hesap zaten 40+0 oldugun gunu soyluyor.

Aclik 100 u gecmemeli

Bence de Çoğumuz Ağustos anası olcak kızımda Ağustos annesi idim ama 30temmuz sezaryen oldu doktor keşkem 1 ,2,3 Ağustosa verse belime sagdan sagdan vuruyor dogurcaaaaammmmDayanamıyoğğmmmm

Carsamba gunu temizliğim var hanımlar, her gün mutfakta 3 dolap içi temizliyorum yarım saat ara ile iş yapılmıyor artık mumkun değil
Dün kayınvalidem geldi Allah razı olsun tüm dolaplarımı ve camlarımı sildi. Ben hayatta silemezdim, sende dikkat et canım kendini çok yorma sandalyeye falan çıkayım deme

Doktorum bana daha önce sezeryan olan kadınlarda yırtılma vs olabilir diye 38 de alıyoruz ama ilk dogumu olanlarda sezeryan olsa bile 39 u bekliyoruz demişti, senin doktorun fikri baskadır inş
2. Yi 38 de alıyorlarsa missss yarin doğurup gelir mişim hasteneden ay cocuma kapı süsü yapıyorum bitmeli bez sipariş ettim sonra hala bi yatak pijamasi almam lazım acil eksileri bitireyim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…