Size geçmiş olsun sifa diliyorum bebiş hoşgelmiş sağlıkla büyütünMrb arkadaşlar ben Pazartesi Doğum yaptım erken oldu serklaj vardı dikişe dayanmış bebek o yüzden Doğum oldu , spinal sezaryen oldum Doğum sonrası şişmeye başladım özellikle ayaklarım felaket kalp ağrısı ve çarpıntım var nabzım bi iniyo bi çıkıyo nefes darlığı var,başına böyle bişi gelen varmı normal mi yoksa kalpte sorunmu oluştu acaba
Bebeginiz hayirli olsun. Saglikla buyutun insallah. Diger sorunuzla ilgili bi fikrim yok doktorunuzla bi iletisime gecin diyebilirim sadeceMrb arkadaşlar ben Pazartesi Doğum yaptım erken oldu serklaj vardı dikişe dayanmış bebek o yüzden Doğum oldu , spinal sezaryen oldum Doğum sonrası şişmeye başladım özellikle ayaklarım felaket kalp ağrısı ve çarpıntım var nabzım bi iniyo bi çıkıyo nefes darlığı var,başına böyle bişi gelen varmı normal mi yoksa kalpte sorunmu oluştu acaba
oyyy Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsinKızlar ben iki gündür hastaneye bebekleri beslemeye geliyorum meme ucu olmadığı için biberonla besliyorum Allah'ım öyle güzel biseyl ki rabbim isteyen herkese nasip etsin dün tam 1 ayı doldurduk kuvezde şükür 2 kilo oldular insan baakmaalara doyamıyor baktıkça bunlar benim mi bitti mi şimdi 12 yıllık hasret bitti mi tüp Bebek uğraşları diyorum Allah'ım bin şüküro kadar minicik ve muhtaclar ki yarın akşam göz muayenesi yapılacak sıkıntı çıkmazsa salı günü tabircuyuz dua edin teyzeleri hepiniz sağlıkla kucağıniza alın inşallah kızlar
Gobek ustume kadar cikti catlaklar. Isil isil parliyorlar. Kizimda sadece alt yanlarda catlaklarim vardi, fena degildi durum. Simdi epey bi catlak var. Yapacak bir sey yok. Cocugum saglikla gelsin de catlak fln dert degil.
Hayırlısıyla vaktinde sağlıkla gelsinama vakti dolmuş artık yarın gelir inşallah şaka yaptım biz zaten yeni evlendik ama onda da aynı mantık var:) mideme geldiği için bebek üşürmüş :) bebek hareket etmediğinde buzlu su için diyenler var denk geldim ama neden bebek hareketleniyor çözemedim
Kızlar ben iki gündür hastaneye bebekleri beslemeye geliyorum meme ucu olmadığı için biberonla besliyorum Allah'ım öyle güzel biseyl ki rabbim isteyen herkese nasip etsin dün tam 1 ayı doldurduk kuvezde şükür 2 kilo oldular insan baakmaalara doyamıyor baktıkça bunlar benim mi bitti mi şimdi 12 yıllık hasret bitti mi tüp Bebek uğraşları diyorum Allah'ım bin şüküro kadar minicik ve muhtaclar ki yarın akşam göz muayenesi yapılacak sıkıntı çıkmazsa salı günü tabircuyuz dua edin teyzeleri hepiniz sağlıkla kucağıniza alın inşallah kızlar
Yaaa sen dogum yaptin mi?Kızlar ben iki gündür hastaneye bebekleri beslemeye geliyorum meme ucu olmadığı için biberonla besliyorum Allah'ım öyle güzel biseyl ki rabbim isteyen herkese nasip etsin dün tam 1 ayı doldurduk kuvezde şükür 2 kilo oldular insan baakmaalara doyamıyor baktıkça bunlar benim mi bitti mi şimdi 12 yıllık hasret bitti mi tüp Bebek uğraşları diyorum Allah'ım bin şüküro kadar minicik ve muhtaclar ki yarın akşam göz muayenesi yapılacak sıkıntı çıkmazsa salı günü tabircuyuz dua edin teyzeleri hepiniz sağlıkla kucağıniza alın inşallah kızlar
Benim kuzenim.hamileyken hep karnim atardi sebebini bulamadik doktorla demisti. Smdi oglu 3 aylik dogunca anlamislar ki bebek ayagini attira attira salliyo. Hala salliyo. Oyle bisi olabilir miKizlar lutfen cevaplayin. 2 gunduk karnim atiyor, bebegin hickirigi degil. Kendi nabzimi olctum oda degil, daha yavas. Ama hiss ediyorum, karnimi izlerkende gozukuyor. Baya atiyor yani. Doguma 1 haftam kaldi, kansulandiricilarimi kestim. Artik kontrolede gerek yok demisti doktor. Ya bebegime bi sey oluyorsa? Civciv gibi titriyor, donuyor saga sola sonra yine. Ne olmus ola bilir?
Gunaydin guzeller. Bugun cok piknik havamda uyandim totomun agrisina bile aldirmadan. Esime diyorum ki kahvaltiyi gidip piknik esliginde yapalim. Piknik senin neyine karincadan bile korkuyosun diomasa olan bi yer bulalim diyorum. Sert yere oturamiyosun totom agriyo diye diyo. Ya koca yaz bitiyo bunaldim diyorum. Dogur da ben seni tatillere goturcem diyo yine hic bisey yapilmayan bi pazar olacak.belli ki
Bunlarin hepsi bahane kuzum benm kocam miskin bi kedievden totonun altına koymak için bisey yok mu yavhazır hevesin enerjin varken gitmelisin bence. tatil başka sabah pikniği başka
Kizlar lutfen cevaplayin. 2 gunduk karnim atiyor, bebegin hickirigi degil. Kendi nabzimi olctum oda degil, daha yavas. Ama hiss ediyorum, karnimi izlerkende gozukuyor. Baya atiyor yani. Doguma 1 haftam kaldi, kansulandiricilarimi kestim. Artik kontrolede gerek yok demisti doktor. Ya bebegime bi sey oluyorsa? Civciv gibi titriyor, donuyor saga sola sonra yine. Ne olmus ola bilir?
YaaaGunaydin guzeller. Bugun cok piknik havamda uyandim totomun agrisina bile aldirmadan. Esime diyorum ki kahvaltiyi gidip piknik esliginde yapalim. Piknik senin neyine karincadan bile korkuyosun diomasa olan bi yer bulalim diyorum. Sert yere oturamiyosun totom agriyo diye diyo. Ya koca yaz bitiyo bunaldim diyorum. Dogur da ben seni tatillere goturcem diyo yine hic bisey yapilmayan bi pazar olacak.belli ki
Bunlarin hepsi bahane kuzum benm kocam miskin bi kediaksam ypalim de dunya turu attirir ama sabahlari yataktan cikarmak icin cekici cagirmam gerekiyo
Bilemiyorum ki, cok duzenli bi atis. Ayaklari olsa guclu hiss ederdim, sanki yavasca bi damar atiyor ya onun ya benim. Ama ben nabzima baktim benim degil. Insallah sagliklidir, kan sulandiriciyi kesdim diye ya bogulursa diye dusunuyorumBenim kuzenim.hamileyken hep karnim atardi sebebini bulamadik doktorla demisti. Smdi oglu 3 aylik dogunca anlamislar ki bebek ayagini attira attira salliyo. Hala salliyo. Oyle bisi olabilir mi
Insallah dediginiz gibidir!tekme atıyor olabilir mi ritmik olarak. bazen benim bebeğim de yapar ritmik olarak tekme atar popo atar
Kirmizi nokta var bende bi gobegimde bi de gogsumun ucuna cok yakin bi yerdeBişe sorcam ayyy kasığın hemen üst kısmında kahverengimsi kırmızımsı birsey çıkmış et benimsi ay çok huylandımnedir ki
Coraspin ve igne mi kullaniyodun canim igneyi neden biraktirdi ki ben doguma kadar kullancam hatta doğumdan sonra 40 gün daha kullancam 0.4 oksapar vuruyorum sen ne kullaniyosunKizlar lutfen cevaplayin. 2 gunduk karnim atiyor, bebegin hickirigi degil. Kendi nabzimi olctum oda degil, daha yavas. Ama hiss ediyorum, karnimi izlerkende gozukuyor. Baya atiyor yani. Doguma 1 haftam kaldi, kansulandiricilarimi kestim. Artik kontrolede gerek yok demisti doktor. Ya bebegime bi sey oluyorsa? Civciv gibi titriyor, donuyor saga sola sonra yine. Ne olmus ola bilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?