2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Size geçmiş olsun sifa diliyorum bebiş hoşgelmiş sağlıkla büyütün

Bebeginiz hayirli olsun. Saglikla buyutun insallah. Diger sorunuzla ilgili bi fikrim yok doktorunuzla bi iletisime gecin diyebilirim sadece

oyyy Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsinNe guzel duygular Allah isteyen herkese versin

Gobek ustume kadar cikti catlaklar. Isil isil parliyorlar. Kizimda sadece alt yanlarda catlaklarim vardi, fena degildi durum. Simdi epey bi catlak var. Yapacak bir sey yok. Cocugum saglikla gelsin de catlak fln dert degil.
sorma benimde ilkinde azdı bu karnım diğerine göre daha da büyüdü göbek çevremde çatlamış yapcak bişe yok aynen Allah sağ salim sağlıcakla kavuştursun hepimizi

aynen yarın mesaide gelse süper olur direkt 2 bin tl tasarruf

bana karışan eden olmadı hamileligimi bile görmediler çünkü bi geçen ay geldi kv ler ev boyandi. ondan önce ramazan bayramında gitmiştik eşimle ailelere.

ben normalde de soğuk su içmem ama benim bebe de me tatlıya ne yemeğe oynuyo
yüksek ses rahatsız ediyo galiba blender çalışırken oynar yüksek ses duyarsa oynar. abisine babasına oynar. onun dışında uyanirsa oynar prensipli çocuğum kimseye tekme de atmaz anne baba abi dışında

maşallah suphanallah salı günü bebeklerinle dönersin inşallah evine çok sevindim çok güzel haberler

Gunaydin guzeller. Bugun cok piknik havamda uyandim totomun agrisina bile aldirmadan. Esime diyorum ki kahvaltiyi gidip piknik esliginde yapalim. Piknik senin neyine karincadan bile korkuyosun dio masa olan bi yer bulalim diyorum. Sert yere oturamiyosun totom agriyo diye diyo. Ya koca yaz bitiyo bunaldim diyorum. Dogur da ben seni tatillere goturcem diyo yine hic bisey yapilmayan bi pazar olacak.belli ki

Kizlar lutfen cevaplayin. 2 gunduk karnim atiyor, bebegin hickirigi degil. Kendi nabzimi olctum oda degil, daha yavas. Ama hiss ediyorum, karnimi izlerkende gozukuyor. Baya atiyor yani. Doguma 1 haftam kaldi, kansulandiricilarimi kestim. Artik kontrolede gerek yok demisti doktor. Ya bebegime bi sey oluyorsa? Civciv gibi titriyor, donuyor saga sola sonra yine. Ne olmus ola bilir?

Yaaa sen dogum yaptin mi? Allahim cok sukur, cok sevindim. Tebrik ederim canim.

Benim kuzenim.hamileyken hep karnim atardi sebebini bulamadik doktorla demisti. Smdi oglu 3 aylik dogunca anlamislar ki bebek ayagini attira attira salliyo. Hala salliyo. Oyle bisi olabilir mi

evden totonun altına koymak için bisey yok mu yav hazır hevesin enerjin varken gitmelisin bence. tatil başka sabah pikniği başka

evden totonun altına koymak için bisey yok mu yav hazır hevesin enerjin varken gitmelisin bence. tatil başka sabah pikniği başka
Bunlarin hepsi bahane kuzum benm kocam miskin bi kedi aksam ypalim de dunya turu attirir ama sabahlari yataktan cikarmak icin cekici cagirmam gerekiyo

tekme atıyor olabilir mi ritmik olarak. bazen benim bebeğim de yapar ritmik olarak tekme atar popo atar

Yaaa

Bunlarin hepsi bahane kuzum benm kocam miskin bi kedi aksam ypalim de dunya turu attirir ama sabahlari yataktan cikarmak icin cekici cagirmam gerekiyo

bi tane de bizim yatakta var şu an
sabaha kadar uyumadım hastaneye gittim geldim
simdi oglanla tv izliyorum o da uyuyo

Benim kuzenim.hamileyken hep karnim atardi sebebini bulamadik doktorla demisti. Smdi oglu 3 aylik dogunca anlamislar ki bebek ayagini attira attira salliyo. Hala salliyo. Oyle bisi olabilir mi
Bilemiyorum ki, cok duzenli bi atis. Ayaklari olsa guclu hiss ederdim, sanki yavasca bi damar atiyor ya onun ya benim. Ama ben nabzima baktim benim degil. Insallah sagliklidir, kan sulandiriciyi kesdim diye ya bogulursa diye dusunuyorum

Günaydin kızlar ne cok mesaj birikmiş sadece bi kısmını okuyabildim nişanimizi yaptık geldik çok şükür kazasiz belasız güzel gecti benimde cok şükür biyerim şişmedi

Bişe sorcam ayyy kasığın hemen üst kısmında kahverengimsi kırmızımsı birsey çıkmış et benimsi ay çok huylandımnedir ki
Kirmizi nokta var bende bi gobegimde bi de gogsumun ucuna cok yakin bi yerde
Coraspin ve igne mi kullaniyodun canim igneyi neden biraktirdi ki ben doguma kadar kullancam hatta doğumdan sonra 40 gün daha kullancam 0.4 oksapar vuruyorum sen ne kullaniyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…