2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Daha da düşmüştür o zaman. Bol bol emzirmeden başka bir şeye ihtiyaç yok. Şifası her türlü anne sütü.

Ay yok ne 10 bin i biraz yuruyum. Ya belime kalçama ağrı saplaniyor yada tualetim geliyo
Dinlene dinlene de mi yürüyemiyorsun? Benimde öyle oluyor çok yürüyemiyorum yarı yolda kalıyorum.
Amaann valla yetti canımı bazen ıkınsam çıkar mı diye düşünüyorum. şurada 7 gün kalmış ağustos demeye sabredip tutun içinizde. Hakkını verelim şu topiğin
bulunsunlar tut kendini bisey olsa Allah korusun biz bisey demedik der üste çıkarlar bide
Yapamıyorum öyle işte. Zaten kb sürekli bana koltuk borçlusunuz falan diyor. Çok pişman oldum bıraktığıma ama iş işten geçti.
Ay ne güzel hakkını vereceğiz ağustos topiği olmanın. 7 gün kaldı dayanın
Aclik 100 u gecmemeli
Açlığımı 75-87 arası çıkıyor genelde
Bence de Çoğumuz Ağustos anası olcak kızımda Ağustos annesi idim ama 30temmuz sezaryen oldu doktor keşkem 1 ,2,3 Ağustosa verse belime sagdan sagdan vuruyor dogurcaaaaammmmDayanamıyoğğmmmm
Doğuracak olsaydım ben doğururdum. Dur durduğun yerde

Daha da düşmüştür o zaman. Bol bol emzirmeden başka bir şeye ihtiyaç yok. Şifası her türlü anne sütü.
Çok şükür 7 ye düşmüş çıkışımızı yaptık evdeyiz cnm gelince banyo yaptırdık kızı mayıştı uyandırıp emziremiyorum ne yaptıysam yok en son sütümü sağıp bberonla verdim şimdilik sonrası allah kerim

Yavaş yavaş yürüyorum. Bı ellerimi emekliler gibi arkadan bağlandığım kaliyo gerçi çevremde kimse olmayınca bağlıyorum belim rahatliyo yürürken

O konuyu hiç açma

Mayısta tüm mutfağı devirdim, temizledim, ağırlasmadan oh mis dedim, Aylardan Temmuz ve her yer toz Yapabilecek durumda da degilim, yastayim
Ben de en azından dolapların içlerini düzenleyeyim diyorum da eğilip kalkmak beni bitiriyor, üstünkörü bişeyler yapıyorum

Bizim vucut alıştı artık bu garipleri biraz salayım dedi herhalde

5 Ağustos diyor bakalım düzeltme 19 Ağustos oluyor zaten başından beri çıkan gün :))

Ay ben dogumdan sonra alicam temizlikciyi. Ev taze bayrama zaten temizlenmisti. Smdi alsam 40 a dogursam 2 haftada yine ayni olcak. Dogurup geleyim ben takilirken o temizler diye dusundum
Ben aniden hastaneye yatınca korktum valla her an hersey olabilit diye bir de aylardır temizlenmiyor benim ev lazımdı bana

Benim oglan güreş tutuyo o zman benle bugun daha dikkatli baktimda herektlerine sirtini sagima dönmüş galiba solda ayaklari var ve basini bile hareket ettiriyo hissediyorum cok baski ve sanci var vajinama
Bazen benim de vajinam sancıyor, artık bu saatten sonra cok normalmiş ama catı agrısı dedikleri şey herhalde, aynen güreş tutuyordur valla asagıda

Dün kayınvalidem geldi Allah razı olsun tüm dolaplarımı ve camlarımı sildi. Ben hayatta silemezdim, sende dikkat et canım kendini çok yorma sandalyeye falan çıkayım deme
Allah razı olsun valla, dolap içi düzeni ben bildiğim için mecbur ben yapıyorum, kendim yapmazsam içim rahat etmez zaten sandalye vs cok dikkat ediyorum allah korusun dediğin gibi dikkatli olmak lazım

2. Yi 38 de alıyorlarsa missss yarin doğurup gelir mişim hasteneden ay cocuma kapı süsü yapıyorum bitmeli bez sipariş ettim sonra hala bi yatak pijamasi almam lazım acil eksileri bitireyim de
Hemen bitirmeye calıs valla bi saat sonra me olacagımız belli değil hele sen 37 olmuşsun kapı susunu yarım asarsın kapıya ben de hızlandırdım herseyi bir dahaki haftasonuna kadar bitirmeyi planlıyorum hastane cantası vs de dahil.

Yavaş yavaş yürüyorum. Bı ellerimi emekliler gibi arkadan bağlandığım kaliyo gerçi çevremde kimse olmayınca bağlıyorum belim rahatliyo yürürken
Aman olsun birisi ne olacak yürü istediğin gibi. İnan hiç umursamıyorum dışarıda insanları. Normal bir durumda değilsin sonuçta. Kötü düşünen dedikodu yapan dönsün kendine baksın önce.
Yaa benim neredeyse 2 aydır vardı. Şu anda iki elimin de iki yüzük parmağı özellikle aşırı kötü durumda. Ellerimi sıktığımda diğerlerinden daha kötü bir şekilde ağrıyor. Bileklerimi saymıyorum bile. geçmiş olsun
Bizim vucut alıştı artık bu garipleri biraz salayım dedi herhalde
Aynen 7 gün kalınca benim doğuma ben daha çok saldım ama allahtan şekerimde çıkmıyor. Tabi inşallah doğumda sorum çıkarmaz.

ne malı kıymetli insanlarmış ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…