Daha da düşmüştür o zaman. Bol bol emzirmeden başka bir şeye ihtiyaç yok. Şifası her türlü anne sütü.Benimde 35.haftada normal doğum oldu, epidural oldum benimde ayak parmaklarımda şişlikler oluyor zaman zaman, ama seninki baya çok şişmiş cnm diğer belirtileride düşünürsek dr unla temasa geç mutlaka bence
Çok şükür cnm, inşallah bizde bugün çıkarız biraz önce tekrar kan aldılar, gece 12 ye düşmüştü şimdi iyice düşmüştür diye düşünüyorum, siz eve çıkınca nelere dikkat etmiştinizde cnm bol bol emzirme dışında yapabileceğim bişeyler varmı
Dinlene dinlene de mi yürüyemiyorsun? Benimde öyle oluyor çok yürüyemiyorum yarı yolda kalıyorum.Ay yok ne 10 bin i biraz yuruyum. Ya belime kalçama ağrı saplaniyor yada tualetim geliyo
Amaann valla yetti canımı bazen ıkınsam çıkar mı diye düşünüyorum.Sabah okudum. Son adet tarihinin ilk gününden 7 gün üstüne sayın . Hangi ay da ondan da 3 ay geriye gidin normal doğum tarihini söylüyormus. Hal.oyle olunca benim ki 27 ekimden baz alınca 3 Ağustos oluyor. Bu gidişle görürüz herhalde salı doktora gidicem bakalım ne derse
Yapamıyorum öyle işte. Zaten kb sürekli bana koltuk borçlusunuz falan diyor. Çok pişman oldum bıraktığıma ama iş işten geçti.bulunsunlar tut kendinibisey olsa Allah korusun biz bisey demedik der üste çıkarlar bide
Ay ne güzelHahah ben de aynisini dusundum bugun. Bir de populer basliklara baktim. Bu yil Haziran Temmuz ve Agustos anneleri kadar populer baslik cikmamis onceden. Daha dogumlar baslamadan. 2022 Mart Mayis vb gibi basliklarda dahi daha az mesaj var. Epey hareketli geciyor gunler dogum olmamasina ragmen.
Açlığımı 75-87 arası çıkıyor geneldeAclik 100 u gecmemeli
Doğuracak olsaydım ben doğururdum. Dur durduğun yerdeBence deÇoğumuz Ağustos anası olcak kızımda Ağustos annesi idim ama 30temmuz sezaryen oldu doktor keşkem 1 ,2,3 Ağustosa verse belime sagdan sagdan vuruyor dogurcaaaaammmm Dayanamıyoğğmmmm
Saymadım 40 a mi 41 e mi geliyor doğrudur canımAaa ama buna gore bu hesap zaten 40+0 oldugun gunu soyluyor.
Çok şükür 7 ye düşmüş çıkışımızı yaptık evdeyiz cnmDaha da düşmüştür o zaman. Bol bol emzirmeden başka bir şeye ihtiyaç yok. Şifası her türlü anne sütü.
Yavaş yavaş yürüyorum. Bı ellerimi emekliler gibi arkadan bağlandığım kaliyoDinlene dinlene de mi yürüyemiyorsun? Benimde öyle oluyor çok yürüyemiyorum yarı yolda kalıyorum.
Amaann valla yetti canımı bazen ıkınsam çıkar mı diye düşünüyorum.şurada 7 gün kalmış ağustos demeye sabredip tutun içinizde. Hakkını verelim şu topiğin
Yapamıyorum öyle işte. Zaten kb sürekli bana koltuk borçlusunuz falan diyor. Çok pişman oldum bıraktığıma ama iş işten geçti.
Ay ne güzelhakkını vereceğiz ağustos topiği olmanın. 7 gün kaldı dayanın
Açlığımı 75-87 arası çıkıyor genelde
Doğuracak olsaydım ben doğururdum. Dur durduğun yerde
Ben de en azından dolapların içlerini düzenleyeyim diyorum da eğilip kalkmak beni bitiriyor, üstünkörü bişeyler yapıyorumO konuyu hiç açma
Mayısta tüm mutfağı devirdim, temizledim, ağırlasmadan oh mis dedim, Aylardan Temmuz ve her yer tozYapabilecek durumda da degilim, yastayim
Bizim vucut alıştı artık bu garipleri biraz salayım dedi herhaldeİnan bende saldım artık. Ünsilini bile unutuyorum ama ona rağmen sabah 111 çıktı mesela. Varsaydım daha da düşürecekti büyük ihtimal. Dün hele dondurma tatlı Allah ne verdiyse yedim. Ölçtüm 120 çıktı. Anlamıyorum ben bu şeker işini hiç
5 Ağustos diyor bakalımSabah okudum. Son adet tarihinin ilk gününden 7 gün üstüne sayın . Hangi ay da ondan da 3 ay geriye gidin normal doğum tarihini söylüyormus. Hal.oyle olunca benim ki 27 ekimden baz alınca 3 Ağustos oluyor. Bu gidişle görürüz herhalde salı doktora gidicem bakalım ne derse
Ben aniden hastaneye yatınca korktum valla her an hersey olabilit diye bir de aylardır temizlenmiyor benim ev lazımdı banaAy ben dogumdan sonra alicam temizlikciyi. Ev taze bayrama zaten temizlenmisti. Smdi alsam 40 a dogursam 2 haftada yine ayni olcak. Dogurup geleyim ben takilirken o temizler diye dusundum
Bazen benim de vajinam sancıyor, artık bu saatten sonra cok normalmiş ama catı agrısı dedikleri şey herhalde, aynen güreş tutuyordur valla asagıdaBenim oglan güreş tutuyo o zman benlebugun daha dikkatli baktimda herektlerine sirtini sagima dönmüş galiba solda ayaklari var ve basini bile hareket ettiriyo hissediyorum cok baski ve sanci var vajinama
Ben de benim doktoru 38 den sonra darlayım o zamanBana bi ara gelmezse 9-11 Ağustos gibi alırız demişti o da 38+4 filanlara denk geliyor, bakalım ne diyecek
Bekleyip gorcez artık5 Ağustos diyor bakalımdüzeltme 19 Ağustos oluyor zaten başından beri çıkan gün :))
Allah razı olsun valla, dolap içi düzeni ben bildiğim için mecbur ben yapıyorum, kendim yapmazsam içim rahat etmezDün kayınvalidem geldi Allah razı olsun tüm dolaplarımı ve camlarımı sildi. Ben hayatta silemezdim, sende dikkat et canım kendini çok yorma sandalyeye falan çıkayım deme
Aynısı bende var, gece uyurkende oluyorKızlar benımde ellerim bileklerim cok ağrıyor ve ara ara karıncalanıp uyuşuyor. Özellikle sabahları uyanınca fazlaca oluyor. Gün içinde de oturmuş bir ağrı ve uyusukluk mevcut. Galiba karpal tünel sendromu oldu bende
Hemen bitirmeye calıs valla bi saat sonra me olacagımız belli değil hele sen 37 olmuşsun kapı susunu yarım asarsın kapıya2. Yi 38 de alıyorlarsa missssyarin doğurup gelir mişim hasteneden ay cocuma kapı süsü yapıyorum bitmeli bez sipariş ettim sonra hala bi yatak pijamasi almam lazım acil eksileri bitireyim de
Aman olsun birisi ne olacak yürü istediğin gibi. İnan hiç umursamıyorum dışarıda insanları. Normal bir durumda değilsin sonuçta. Kötü düşünen dedikodu yapan dönsün kendine baksın önce.Yavaş yavaş yürüyorum. Bı ellerimi emekliler gibi arkadan bağlandığım kaliyogerçi çevremde kimse olmayınca bağlıyorum belim rahatliyo yürürken
Yaa benim neredeyse 2 aydır vardı. Şu anda iki elimin de iki yüzük parmağı özellikle aşırı kötü durumda. Ellerimi sıktığımda diğerlerinden daha kötü bir şekilde ağrıyor. Bileklerimi saymıyorum bile.Kızlar benımde ellerim bileklerim cok ağrıyor ve ara ara karıncalanıp uyuşuyor. Özellikle sabahları uyanınca fazlaca oluyor. Gün içinde de oturmuş bir ağrı ve uyusukluk mevcut. Galiba karpal tünel sendromu oldu bende
AynenBizim vucut alıştı artık bu garipleri biraz salayım dedi herhalde
Dinlene dinlene de mi yürüyemiyorsun? Benimde öyle oluyor çok yürüyemiyorum yarı yolda kalıyorum.
Amaann valla yetti canımı bazen ıkınsam çıkar mı diye düşünüyorum.şurada 7 gün kalmış ağustos demeye sabredip tutun içinizde. Hakkını verelim şu topiğin
Yapamıyorum öyle işte. Zaten kb sürekli bana koltuk borçlusunuz falan diyor. Çok pişman oldum bıraktığıma ama iş işten geçti.
Ay ne güzelhakkını vereceğiz ağustos topiği olmanın. 7 gün kaldı dayanın
Açlığımı 75-87 arası çıkıyor genelde
Doğuracak olsaydım ben doğururdum. Dur durduğun yerde
Kendi çapında şaka yaptığını düşünüyor ama bir şaka sürekli söylenmez iştene malı kıymetli insanlarmış ya
Kendi çapında şaka yaptığını düşünüyor ama bir şaka sürekli söylenmez işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?