Bir şey demiyorum çünkü eşim sen önce beşik al diyorben olsam oğluna söyle alsın derdim
Kız bak dönerse 41 i görmezsin bide böyle düşünUltrasonla belli olcak bizim iş galiba degismesinde o kadar bekledik bazen yuregimi agzima getiriyo bu bebe benim
Ay çok güzelKızçemin battaniyesini bitirdim sonunda
Ne bileyim yaAman olsun birisi ne olacak yürü istediğin gibi. İnan hiç umursamıyorum dışarıda insanları. Normal bir durumda değilsin sonuçta. Kötü düşünen dedikodu yapan dönsün kendine baksın önce.
Yaa benim neredeyse 2 aydır vardı. Şu anda iki elimin de iki yüzük parmağı özellikle aşırı kötü durumda. Ellerimi sıktığımda diğerlerinden daha kötü bir şekilde ağrıyor. Bileklerimi saymıyorum bile.geçmiş olsun
Aynen7 gün kalınca benim doğuma ben daha çok saldım ama allahtan şekerimde çıkmıyor. Tabi inşallah doğumda sorum çıkarmaz.
Yarın 37+0 a dostlaaarrrrHemen bitirmeye calıs valla bi saat sonra me olacagımız belli değil hele sen 37 olmuşsun kapı susunu yarım asarsın kapıyaben de hızlandırdım herseyi bir dahaki haftasonuna kadar bitirmeyi planlıyorum hastane cantası vs de dahil.
Ayy daha benim o işim var bu hafta halilari vercem her zaman aldigim kadin artik iş yapmiyomus 2 kisi lazim bana yaCarsamba gunu temizliğim var hanımlar, her gün mutfakta 3 dolap içi temizliyorum yarım saat ara ileiş yapılmıyor artık mumkun değil
Kiz dün nişana gitcez elbisenin altina külotlu çorap aldimKv rahatsız oluyor diye kalktım halılardaki kedi tüylerini topladım. Aman allahım yapmaz olaydım az daha doğuracaktımvalla karnıma ağrılar girdi. Sertleşti falan korktum.
Ayyy şahane olmuşşKızçemin battaniyesini bitirdim sonunda
AhahahaahAyy daha benim o işim var bu hafta halilari vercem her zaman aldigim kadin artik iş yapmiyomus 2 kisi lazim bana ya
Kiz dün nişana gitcez elbisenin altina külotlu çorap aldimkan ter içinde kala kala giydim onu ama bayilcam sicaktan sonra tam giydim duzelteyim derken caart diye tirnagim çorabi bi yırttı offf zulüm yedek almistim basima gelecegi hisseder gibi iki saat bi de ayni çileyle onu giydim nasik belim agridi ya ölüyordum resmen
Benmki disini gecirebildigine yapacak cinsten. Ben yeri gelince cigerini sokup koyuyorum gozunun onune o yuzden bana temkinlidir. Eltim cok nahif mesela. Ona kafasina gore gider gel misafire hizmet et diye falan cagirir. Bana yapmaz. Oysa eltimle de ayni binadayimben ilk evlendiğimde ankarada yaşıyorduk. arabayla 20 dk aramız haftada en az 3 kez giderdik. o mesafede yatıya gelirlerdi yatıya çağırırlardi.
eşimle boşanmanın ucundan döndüksizin gibi olsak eminim bosanirdik çok zararlı değil seninki galiba
Bence takma hiç sokakta yolda gören kaç kişi seni tanıyor ki bir daha ne zaman göreceksin boşver yaniNe bileyim ya
Ayy çok heycanlı ya. Benim salı günü 38+0 olacak. Sankim zaman hiç bir şeye yetmiyor gibi ama aynı zamanda geçmiyor gibi.Yarın 37+0 a dostlaaarrrrsonunda doğurcaz az kaldı Telaş yaptım zaten hemen herseyi halletmem lazım daha ehliyet yenileneck doğurmadan oraya gitmemiz gerek işler bitmiyoğğ
Valla ben artık donumu zor giyiyorum çorap şurada dursun.Ayy daha benim o işim var bu hafta halilari vercem her zaman aldigim kadin artik iş yapmiyomus 2 kisi lazim bana ya
Kiz dün nişana gitcez elbisenin altina külotlu çorap aldimkan ter içinde kala kala giydim onu ama bayilcam sicaktan sonra tam giydim duzelteyim derken caart diye tirnagim çorabi bi yırttı offf zulüm yedek almistim basima gelecegi hisseder gibi iki saat bi de ayni çileyle onu giydim nasik belim agridi ya ölüyordum resmen
her türlü kombinasyon mümkünBir şeyi merak ediyorum. Şimdi bu doğum başlaması mesela illa ilk nişan gelecek ya da su gelecek tarzı bir şey değil demi? Yani örnek veriyorum sancı ile başlayıp nişan / su sonra da gelebilir mi ya da önce nişan gelip sancı başlayıp sonra su gelebilir?
He tamam o zaman belli bir sırası yok yaniher türlü kombinasyon mümkün
benim suyum gelmişti sonra Nisan sonra sanci:)
Ay iyi bari güzel olmuşBunlari ilk oglumda bi arkadas hediye etmisti lohusa serbeti icin minik kadehler. O zamandan artan bi 40 tane kalmisti duruyodu. Etiket yaptirdim smdi bu oglumda kullanicam
Bir şeyi merak ediyorum. Şimdi bu doğum başlaması mesela illa ilk nişan gelecek ya da su gelecek tarzı bir şey değil demi? Yani örnek veriyorum sancı ile başlayıp nişan / su sonra da gelebilir mi ya da önce nişan gelip sancı başlayıp sonra su gelebilir?
Bunlari ilk oglumda bi arkadas hediye etmisti lohusa serbeti icin minik kadehler. O zamandan artan bi 40 tane kalmisti duruyodu. Etiket yaptirdim smdi bu oglumda kullanicam
Su ve sanci kesin dogum belirtilerinden. Nişan gelince hemen de baslayabilur, 3 gun sonra da, birkac hafta sonra da. Yani 37 haftadan sonra gelen Nişanin oek ehemmiyeti yokmuş. Benim geleli tam 1 hafta oluyor yarin. Bosuna heves ettigimle kaldimBir şeyi merak ediyorum. Şimdi bu doğum başlaması mesela illa ilk nişan gelecek ya da su gelecek tarzı bir şey değil demi? Yani örnek veriyorum sancı ile başlayıp nişan / su sonra da gelebilir mi ya da önce nişan gelip sancı başlayıp sonra su gelebilir?
Benm ilkinden elde kalan olunca bi etikete bakti onu da trendyoldan aldim zatenAhahah ben Nişan yaşamadım mesela, herkesin aynı olacak veya sırası olacak diye bsey yok
Ben de mavi puantiyeli bardak aldım internetten, isimli felan uğraşamadimGüzel olmuş seninkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?