2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne bileyim ya

Yarın 37+0 a dostlaaarrrr sonunda doğurcaz az kaldı Telaş yaptım zaten hemen herseyi halletmem lazım daha ehliyet yenileneck doğurmadan oraya gitmemiz gerek işler bitmiyoğğ

Carsamba gunu temizliğim var hanımlar, her gün mutfakta 3 dolap içi temizliyorum yarım saat ara ile iş yapılmıyor artık mumkun değil
Ayy daha benim o işim var bu hafta halilari vercem her zaman aldigim kadin artik iş yapmiyomus 2 kisi lazim bana ya
Kv rahatsız oluyor diye kalktım halılardaki kedi tüylerini topladım. Aman allahım yapmaz olaydım az daha doğuracaktım valla karnıma ağrılar girdi. Sertleşti falan korktum.
Kiz dün nişana gitcez elbisenin altina külotlu çorap aldim kan ter içinde kala kala giydim onu ama bayilcam sicaktan sonra tam giydim duzelteyim derken caart diye tirnagim çorabi bi yırttı offf zulüm yedek almistim basima gelecegi hisseder gibi iki saat bi de ayni çileyle onu giydim nasik belim agridi ya ölüyordum resmen

Ahahahaah temizlik konusu boya badana halı hersey bitti bi toz alınacak dolap üstleri birde mutfak dolabı varRun run runnnn bitirelim işleri kız dogurcaz bugün baya odaklıyım ben

Benmki disini gecirebildigine yapacak cinsten. Ben yeri gelince cigerini sokup koyuyorum gozunun onune o yuzden bana temkinlidir. Eltim cok nahif mesela. Ona kafasina gore gider gel misafire hizmet et diye falan cagirir. Bana yapmaz. Oysa eltimle de ayni binadayim

Bence takma hiç sokakta yolda gören kaç kişi seni tanıyor ki bir daha ne zaman göreceksin boşver yani
Yarın 37+0 a dostlaaarrrr sonunda doğurcaz az kaldı Telaş yaptım zaten hemen herseyi halletmem lazım daha ehliyet yenileneck doğurmadan oraya gitmemiz gerek işler bitmiyoğğ
Ayy çok heycanlı ya. Benim salı günü 38+0 olacak. Sankim zaman hiç bir şeye yetmiyor gibi ama aynı zamanda geçmiyor gibi.
Valla ben artık donumu zor giyiyorum çorap şurada dursun. seni ayakta alkışlıyorum

her türlü kombinasyon mümkün
benim suyum gelmişti sonra Nisan sonra sanci:)

Ahahah ben Nişan yaşamadım mesela, herkesin aynı olacak veya sırası olacak diye bsey yok

Bunlari ilk oglumda bi arkadas hediye etmisti lohusa serbeti icin minik kadehler. O zamandan artan bi 40 tane kalmisti duruyodu. Etiket yaptirdim smdi bu oglumda kullanicam

Ben de mavi puantiyeli bardak aldım internetten, isimli felan uğraşamadim Güzel olmuş seninkiler

Su ve sanci kesin dogum belirtilerinden. Nişan gelince hemen de baslayabilur, 3 gun sonra da, birkac hafta sonra da. Yani 37 haftadan sonra gelen Nişanin oek ehemmiyeti yokmuş. Benim geleli tam 1 hafta oluyor yarin. Bosuna heves ettigimle kaldim

Bugun 38+0, hatta 38+3 dollenmeye gore. 38ten sonra kesin sezaryen. Normal denetmem diyordu doktor. Yarin hastanede son kontrolum var. Hala umudum var. Belki bebek cok irilesmemistir. 10 gunde kac gr almistir acaba. En son 3400 grdi. 3700 olsa yine normal denenir ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…