2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Uuff valla daraldim boyle doguranlari gordukce agustosun ortasina kadar siteye girmeme karari alicam artik yada doktora yarin desem beni sezaryene al diye onca yildir hukukumuz var almaz mi acep baska bir yol bulamiyorum
Durdun durdun az daha sabret kiz
Canim spinalle epidural farkli. Epiduralde katater var spinalde yok. Sezeryanlari genelde spinalle yapiolar. Yani igneyi vurcak bitcek. Bi de spinalle sezeryan olanlarin ilk ayaga kalkmasiyla genel sezeryan olanlarinki farkli oluyo benm bildigim. Genel anestezi daha agir.oldugu icin kalkarken daha zor. Eltim ilkini genel 2.yi spinal oldu. Doktor bebegi cikarirken daha yeni kesiyolar sanmis oyle dusun. Sadece ameliyatta kafayi hareket etrirmemeye ozen gostericeksin basagrisi olmasin diye. Bi de sonrasinda taburcu olana kadar agri pompasi istiyceksin. Eltimin o kadar agrisi yoktu ki ilk gece bi ara kendi kalkip aldi bebegini

acılı günler bekler bizi her şekilde kaçarımız yokAllahim acılarımızı hafifletsin 1 hafta sonra dipcik gibi ayakta olcaz az sıkcaz dişimizi

Reactions: Zzy
Doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın, sağlıkla büyütün İnşallah
Ben de kontrole gittim bugün, 3 gün önce de 1 cm di açılma yine aynı sadece kafası biraz daha aşağıya inmiş kanala iyi yerleşmiş dedi. 2-3 cm olmuştur hiç yoktan diye ümitliydim ya yine 3 gün sonrasına kontrol, 40'ı bekleyecek herhalde ya bu hafta dogururum diyodum oysaki

Kesinlikle spinalde bise takılı değildi sadece belden iğne vurdu. Ve dediğin gibi iki sallantı hissettim bi baktım bebek sesi 15 dk gibiydi hersey bi ara bayılacak gibi hissettim hemen bişe verdiler sakinleştim ve çokta iyi geldi sarhos gibiydim ne verdiniz bu çok güzelmiş filan gibi salak salak konuşuyordum. Aksamı hemen ayağa kalktım güzelde yürüdüm. Sabahı da doğru eve 1 hafta sonra bebisle hastahaneye kontrole gitmiştik zaman cabuk geçiyor Allah sabrını veriyor bunda da insallah hersey yolunda gider dualarimizi okuyalim Allaha sığınalım hem melek dünyaya getircez hem biz arınacağız bakara süresi meryem süresi dinleyebilirsiniz okuyabilen okuyabilir. Bebiş ayak el filan fotoları atın buraya ayygösterin bize de doğuran anneler el ayak da yeter

Ozelden de bebis fotolari atabilirsiniz kizlar valla masallah der nas felak okurum

Son zamanlara geldikçe sinir hat safam çökmüş durumda çok çabuk sinirleniyorum bunaldım sanki herşeyden bikmislik hissi 2 yaşında oğlum var normalde kızma sinirlenme olmaz ama bu ara aşırı hemen sinirleniyorum kendimi tutmaya calissamda elimde olmadan sinir çıkıyor ve kızıyorum sonra çok üzülüyorum ağlıyorum öpüp kokluyorum ama iş işten geçmiş gibi bişey hamilelik psikolojisimi biticekmi yoksa böylemi devam edicek kızlar bu durum biter degilmi yoksa ben oğluma kızmak falan asla aslaaaaa yapmadığım şey şuan yanımda uyuyor sarılıyorum öpüyorum bir yandan ağlıyorum ilk hamilelikte hiç böyle bişey olmadı ne sinir ne lohusada offff bunda neden böyle oldu ya

Ilk hamilelik adeta cennet. Istediginde yat istediginde kalk. Zaruri bi sorumlulugun yok sadece kendine donuksun. Ikinci.oyle degil. Hem kucuk cocuk var anneye muhtac ona yetmek.zorundasin. hem kendine bakmak zorundasin. Hem duzende tutmak zorunda oldugun bi ev var cunku yine kucuk cocugun var. Yani ilkiyle kiyaslayamazsin bile. Son zamanlarda bence hepimizin artk sinirleri cok gergin. Tahammulumuz tukendi. Dogumdan sonra gece r bence

Canım benim kizimda 2 yaşında bence biraz da çocukların 2 yas sendromuyla alakalı bizim böyle olmamız çok zorlar her şeye hayır diyor ağlıyor acayip zor Bi donem

İnşallah geçer çok sabırlı bir insanım normalde ama dediğin gibi yetebiliyormuyum düşüncesi insanı üzüyor..az kaldı artık hayırlısıyla dogursaydik normal hayata dönsek

Canım benim kizimda 2 yaşında bence biraz da çocukların 2 yas sendromuyla alakalı bizim böyle olmamız çok zorlar her şeye hayır diyor ağlıyor acayip zor Bi donem
Ya gerçekten 2 yaş sendromu yeni başladı durduk yere ortada bişey yok ağlıyor mesela neden kamyonun kasasi çıkmış allahhhh başlar ağlamaya vs vs..dakikada 50 defa kaldırır mutfağa götürür ne istediğini oda bilmez ama ağlar bunlarda evet etken ama daha sakin olabilirmiyim acaba diye düşünüyorum 2 yaş sendromu ve yeni bir bebek nasıl olucak Allah yardımcımiz olsun

Kızlar hepimiz hamileyiz hamilenin duası kabul olur derler. Ne olur dua edin hayırlısı ile olsun şu tayin işimiz. Bugün tercih verdik tam doğum zamanı açıklanacak.
Gönlünüze göre olsun inşallah. Ben de eş durumunu bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı.

Hele benim ki herseye bu benim diye alıyor ağlıyor babasının elini tutmuş bu benim diyor

Çok doğru yazmıssın canım gerçekten. İlkinde sadece yattım 9ay yata yata geçmişti. Şimdi çocuk uyumuyor ki uyuyayım 1saat, ağlıyorum uyumak için. resmen sinirlerimiz yıprandı. Geçecek inşallah bu durumlar

canlarım ben doğum yaptım cuma günü güzeller güzeli bı kızım oldu sezeryanim biraz sıkıntılı geçti maalesef kimseyi olumsuz etkilemek istemem herşeye rağmen mis kokusu dünyaya bedel.... evimizdeyiz ağrılarım var hala girip haber veremedim.merak eden arkadaslarim olmuş hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...

Allah analı babalı büyütsün canım Gözün aydın

Gecmis olsun canim.hayirli evlat olsun. Cok ince detay vermeden sorunu anlatabilir misin neden sıkıntılıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…