2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben doğum yaptım
Sabah işe gittim
Suyum geldi iş yerinde
Apar topar hastaneye getirdiler
Öğlen 2.30 da doğdu
Hastanedeyim
Ay tebrik ederim hayirli saglikli evlat olsun ne surprizli gun bugun
Hahah belki icime dogmusturrr
Kiz dur daha iyielsmedm
Genel cok zor ama spinale gore. Uyanmasi agrisi falan. Ameliyathanede kotu hissedene veriyolar sedasyonu zaten yine rahatliyosun

Ay ben yazicaktim sen yazmissin ben 40 i goze aldim da daha fazla kalmasa bari
Uuff valla daraldim boyle doguranlari gordukce agustosun ortasina kadar siteye girmeme karari alicam artik yada doktora yarin desem beni sezaryene al diye onca yildir hukukumuz var almaz mi acep baska bir yol bulamiyorum

Genel cok zor ama spinale gore. Uyanmasi agrisi falan. Ameliyathanede kotu hissedene veriyolar sedasyonu zaten yine rahatliyosun

Evet dr da öyle dedi ama ben hem belimde o kataterle durmak (hissedilmez biliyorum ama onu bilmek), hem de kesi olayınıbile bile o an da, o ortamda olmak konuşmalar vs kaldırabileceğim şeyler değil.. Genelde ilk uyanırken acısı nı derin hissediyorsun 3-4 saat farkla o acıyı ağrı kesiciler rağmen yaşanıyor işte sonrası aynı ama.. Benim ayrılmam kendime gelmem falan da zor olmamıştı..

Ben, emzirebilelim diye koluma değil elime takacakalrı serumu bile düşünüyorum keşke kolumda olsa elimde nasıl dayancam iğneyle diye çok acıyomuş elde incecik deri damar

Uuff valla daraldim boyle doguranlari gordukce agustosun ortasina kadar siteye girmeme karari alicam artik yada doktora yarin desem beni sezaryene al diye onca yildir hukukumuz var almaz mi acep baska bir yol bulamiyorum
Al benden de o kadar. Sancısı, açılması olanları çok kıskanıyorum.Bizim daha yolumuz var gibi, aramızda bir gün var. Burada doğum yapanları okudukça bir anda sürpriz yapsın da istiyorum. Hayırlısı bakalım.

Vah vah kader ortagim sende dogurursun benden oncee alistim artik hayirlica kurtulun insallah benim hedef 42 olmadi 43

Vah vah kader ortagim sende dogurursun benden oncee alistim artik hayirlica kurtulun insallah benim hedef 42 olmadi 43
Kader ortağı olduk bir kere. Anca beraber kanca beraber artık çok istiyoruz ya bence de kırktan sonraya kalıcaz bu gidişle. Umursamıyormuş gibi yapalım, belki işe yarar

Kader ortağı olduk bir kere. Anca beraber kanca beraber artık çok istiyoruz ya bence de kırktan sonraya kalıcaz bu gidişle. Umursamıyormuş gibi yapalım, belki işe yarar
Benden once dogurmada hersey olurum senle kalmasin kiz 40lara yeter 2 defa gorduk 42leri buda 38 39larda gelsin hakettim bence

Yaa gerçekten mi. Ama o kadar çok acimiyo ki damar yolu iğne falan. Çok hafif bi his.. Çok Korkuyonuz galiba insallah herşey güzel sorunsuz acısız geçer. Allah cesaret kolaylık versin herşey bi çırpıda bitsin insallah

Yaaa kızlar 1 günlük yazışmaları okurken gülme krizine girdim çok da iyi oldu bugün herşeye ağlamıştım halbuki gene bazı hormonlarım tavan.Yarın 37+0 sabahtan kontrolüm de olacak inşallah. Ben de istiyorum ki 1-2 Ağustos da doğsun kızım ama bu hafta doğmasın pazar kız kardeşimin KPSS sınavı var sonra İstanbul’a gelecek bana destek ve oğlumla ilgilenmek için aslında annem de gelecek ama babam felç ve alzheimer olduğu İçin ona bakıcı ayarlayabilirse gelecek çünkü bana en çok annem yardım edebilir.

Benimde bir iki gündür çok yazamama nedenim bu

Evet , hiç cesaretim yok gerçektende genel ıstıcem gene

Geçmiş olsun Allah annede babana da kolaylık versin yardımcısı olsun. Ilk çocuk galiba. Ama diyeceğim şey hiç öyle birine muhtaç ihtiyaç olacakmış gibi düsünmeyin bence. Inanın ilk çocuk da olsa annelik bi an da yükleniyo gibi bisey. Ailemizin eksikligini göstermesin mevla ama inanın tek olmaz daha iyi. Emziremedigin zaman alıp bi hastaneye gidersin yardımcı oluyor. Sağlık ocağındakiler bile yardımcı olurlar. Bi tek ben mi öyleydim bilmiyorum ama evde nedense o dönem fazla ses fazla insan istemedim herkes bisey soyluyo. Bence karı koca ve bebek yalnız kalmak daha iyi oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…