Sağlıkla büyüsün inşallahcanlarım ben doğum yaptım cuma günü güzeller güzeli bı kızım oldu sezeryanim biraz sıkıntılı geçti maalesef kimseyi olumsuz etkilemek istemem herşeye rağmen mis kokusu dünyaya bedel.... evimizdeyiz ağrılarım var hala girip haber veremedim.merak eden arkadaslarim olmuş hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün İnşallahcanlarım ben doğum yaptım cuma günü güzeller güzeli bı kızım oldu sezeryanim biraz sıkıntılı geçti maalesef kimseyi olumsuz etkilemek istemem herşeye rağmen mis kokusu dünyaya bedel.... evimizdeyiz ağrılarım var hala girip haber veremedim.merak eden arkadaslarim olmuş hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kavuştunuz ya gerisi unutulup gidecekcanlarım ben doğum yaptım cuma günü güzeller güzeli bı kızım oldu sezeryanim biraz sıkıntılı geçti maalesef kimseyi olumsuz etkilemek istemem herşeye rağmen mis kokusu dünyaya bedel.... evimizdeyiz ağrılarım var hala girip haber veremedim.merak eden arkadaslarim olmuş hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
Allah anali babali buyutsun. Tebrik ederim. Huzurlu saglikli bir hayati olsun. Senin de e kisa zamanda iyilsmeni diliyorum agrin sizin olmasin insallah.canlarım ben doğum yaptım cuma günü güzeller güzeli bı kızım oldu sezeryanim biraz sıkıntılı geçti maalesef kimseyi olumsuz etkilemek istemem herşeye rağmen mis kokusu dünyaya bedel.... evimizdeyiz ağrılarım var hala girip haber veremedim.merak eden arkadaslarim olmuş hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
+1 dedim ya kızıma karşı hep sabırlı olmuşumdur ama şu sıra öyle tahammülsüz çirkin bir şey oldum kiSon zamanlara geldikçe sinir hat safam çökmüş durumda çok çabuk sinirleniyorum bunaldım sanki herşeyden bikmislik hissi2 yaşında oğlum var normalde kızma sinirlenme olmaz ama bu ara aşırı hemen sinirleniyorum kendimi tutmaya calissamda elimde olmadan sinir çıkıyor ve kızıyorum sonra çok üzülüyorum ağlıyorum öpüp kokluyorum ama iş işten geçmiş gibi bişey hamilelik psikolojisimi biticekmi yoksa böylemi devam edicek kızlar bu durum biter degilmi yoksa ben oğluma kızmak falan asla aslaaaaa yapmadığım şey şuan yanımda uyuyor sarılıyorum öpüyorum bir yandan ağlıyorum ilk hamilelikte hiç böyle bişey olmadı ne sinir ne lohusada offff bunda neden böyle oldu ya
Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsuncanlarım ben doğum yaptım cuma günü güzeller güzeli bı kızım oldu sezeryanim biraz sıkıntılı geçti maalesef kimseyi olumsuz etkilemek istemem herşeye rağmen mis kokusu dünyaya bedel.... evimizdeyiz ağrılarım var hala girip haber veremedim.merak eden arkadaslarim olmuş hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
Ayyy canım hakkınızda hayırlısı olsun gönlünüzce olsunKızlar hepimiz hamileyiz hamilenin duası kabul olur derler. Ne olur dua edin hayırlısı ile olsun şu tayin işimiz. Bugün tercih verdik tam doğum zamanı açıklanacak.
2 Agustos yokmu artıranEe üç kisi olduk iki agustosta dogum yapacak. Bende spinal olcem
Ah o sendromlar en zor zamanlarYa gerçekten 2 yaş sendromu yeni başladı durduk yere ortada bişey yok ağlıyor mesela neden kamyonun kasasi çıkmış allahhhh başlar ağlamaya vs vs..dakikada 50 defa kaldırır mutfağa götürür ne istediğini oda bilmez ama ağlar bunlarda evet etken ama daha sakin olabilirmiyim acaba diye düşünüyorum2 yaş sendromu ve yeni bir bebek nasıl olucak Allah yardımcımiz olsun
Canim geçmiş olsun sana şifa diliyorum bebek de hoşgelmiş sağlıkla,analı,babalı büyüsün inşallahcanlarım ben doğum yaptım cuma günü güzeller güzeli bı kızım oldu sezeryanim biraz sıkıntılı geçti maalesef kimseyi olumsuz etkilemek istemem herşeye rağmen mis kokusu dünyaya bedel.... evimizdeyiz ağrılarım var hala girip haber veremedim.merak eden arkadaslarim olmuş hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
Günaydın canım aslında bu ikinci çocuk o yüzden sıkıntı biz doğuma girince oğlumla ilgilenecek biri lazım. Çok kalabalık ben de sevmiyorum o yüzden öncekinde bi annem vardı ve o asla müdahale etmez çünkü benim deneyimleyerek öğrenmemi ister. Keşke herkes anlayışlı olabilse kocam bile annemi çok sever bu huyundan dolayı. Biz hastaneye kocam ben oğlum girmeye razıyız aslında belki hastanede biz doğuma girince ilgilenirler diye de umuyoruz oğlum 6 buçuk yaşında hani 2 gün hastanede kalır bizimle sıkıntı olmaz ama bilemiyorum yine de yanında kardeşim yada annem olsa açmı vs dersim olmaz.Geçmiş olsun Allah annede babana da kolaylık versin yardımcısı olsun. Ilk çocuk galiba. Ama diyeceğim şey hiç öyle birine muhtaç ihtiyaç olacakmış gibi düsünmeyin bence. Inanın ilk çocuk da olsa annelik bi an da yükleniyo gibi bisey. Ailemizin eksikligini göstermesin mevla ama inanın tek olmaz daha iyi. Emziremedigin zaman alıp bi hastaneye gidersin yardımcı oluyor. Sağlık ocağındakiler bile yardımcı olurlar. Bi tek ben mi öyleydim bilmiyorum ama evde nedense o dönem fazla ses fazla insan istemedim herkes bisey soyluyo. Bence karı koca ve bebek yalnız kalmak daha iyi oluyo.
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım. Çok geçmiş olsun inşallah biran önce sen de toparlanırsıncanlarım ben doğum yaptım cuma günü güzeller güzeli bı kızım oldu sezeryanim biraz sıkıntılı geçti maalesef kimseyi olumsuz etkilemek istemem herşeye rağmen mis kokusu dünyaya bedel.... evimizdeyiz ağrılarım var hala girip haber veremedim.merak eden arkadaslarim olmuş hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
Yaa gerçekten mi. Ama o kadar çok acimiyo ki damar yolu iğne falan. Çok hafif bi his.. Çok Korkuyonuz galiba insallah herşey güzel sorunsuz acısız geçer. Allah cesaret kolaylık versin herşey bi çırpıda bitsin insallah
Burası gerçekten iyi geliyor insanaYaaa kızlar 1 günlük yazışmaları okurken gülme krizine girdim çok da iyi oldu bugün herşeye ağlamıştım halbuki gene bazı hormonlarım tavan.Yarın 37+0 sabahtan kontrolüm de olacak inşallah. Ben de istiyorum ki 1-2 Ağustos da doğsun kızım ama bu hafta doğmasın pazar kız kardeşimin KPSS sınavı var sonra İstanbul’a gelecek bana destek ve oğlumla ilgilenmek için aslında annem de gelecek ama babam felç ve alzheimer olduğu İçin ona bakıcı ayarlayabilirse gelecek çünkü bana en çok annem yardım edebilir.
Evet , hiç cesaretim yok gerçektende genel ıstıcem gene
Canim spinalle epidural farkli. Epiduralde katater var spinalde yok. Sezeryanlari genelde spinalle yapiolar. Yani igneyi vurcak bitcek. Bi de spinalle sezeryan olanlarin ilk ayaga kalkmasiyla genel sezeryan olanlarinki farkli oluyo benm bildigim. Genel anestezi daha agir.oldugu icin kalkarken daha zor. Eltim ilkini genel 2.yi spinal oldu. Doktor bebegi cikarirken daha yeni kesiyolar sanmis oyle dusun. Sadece ameliyatta kafayi hareket etrirmemeye ozen gostericeksin basagrisi olmasin diye. Bi de sonrasinda taburcu olana kadar agri pompasi istiyceksin. Eltimin o kadar agrisi yoktu ki ilk gece bi ara kendi kalkip aldi bebegini
acılı günler bekler bizi her şekilde kaçarımız yok Allahim acılarımızı hafifletsin 1 hafta sonra dipcik gibi ayakta olcaz az sıkcaz dişimizi
Kesinlikle spinalde bise takılı değildi sadece belden iğne vurdu. Ve dediğin gibi iki sallantı hissettim bi baktım bebek sesi 15 dk gibiydi hersey bi ara bayılacak gibi hissettim hemen bişe verdiler sakinleştim ve çokta iyi geldi sarhos gibiydimne verdiniz bu çok güzelmiş filan gibi salak salak konuşuyordum. Aksamı hemen ayağa kalktım güzelde yürüdüm. Sabahı da doğru eve 1 hafta sonra bebisle hastahaneye kontrole gitmiştik zaman cabuk geçiyor Allah sabrını veriyor bunda da insallah hersey yolunda gider dualarimizi okuyalim Allaha sığınalım hem melek dünyaya getircez hem biz arınacağız bakara süresi meryem süresi dinleyebilirsiniz okuyabilen okuyabilir. Bebiş ayak el filan fotoları atın buraya ayy gösterin bize de doğuran anneler el ayak da yeter
Aynı şeyleri biz de yaşıyoruz canım İnan benim oğlum da 6buçuk yaşında bu hamilelikte çok üzdüm oğlumu onun İçin de çok ağladım. Çok konuşuyorum anlıyorum anne seni seviyorum diyor ama biliyorum yara açılıyor. Keşke başarabilsek kendimizi tutmayı. Seninki küçük belki hatırlamaz. Evet önceki hamileliğimde hiç böyle duygular yaşamadım öfke sinir bağırıp çağıracağım kimse de yoktu zaten hem çalışıyordum izne ayrılınca da eşim işde ben evde yalnızdım kızacak birşey yoktu. Şimdi herşeye kızıyoruz bi oyuncağa topladığımız yerin dağılmasına yada yetemediğimiz için oluyor ama herşey düzelecek inşallah az kaldı.Son zamanlara geldikçe sinir hat safam çökmüş durumda çok çabuk sinirleniyorum bunaldım sanki herşeyden bikmislik hissi2 yaşında oğlum var normalde kızma sinirlenme olmaz ama bu ara aşırı hemen sinirleniyorum kendimi tutmaya calissamda elimde olmadan sinir çıkıyor ve kızıyorum sonra çok üzülüyorum ağlıyorum öpüp kokluyorum ama iş işten geçmiş gibi bişey hamilelik psikolojisimi biticekmi yoksa böylemi devam edicek kızlar bu durum biter degilmi yoksa ben oğluma kızmak falan asla aslaaaaa yapmadığım şey şuan yanımda uyuyor sarılıyorum öpüyorum bir yandan ağlıyorum ilk hamilelikte hiç böyle bişey olmadı ne sinir ne lohusada offff bunda neden böyle oldu ya
Takılan tek şey sondaEvet evet her türlü yaşayacağız o acıları ya..Amin hafif olsun çabucanak geçsin acılar inş göz açıp kapansa direk dipçiğe uyansak
Yaa valla ben belden olanların hepsinde o takılı gezecez sanıyordum iyi oldu öğrendiğim minik minnacık bir ışık yaktı banaya o kesme biçme anını düşünmeden psikolojik zamanı geçirebilsem yeter bana, sonrasına dayanırım genel anestezinin yanma ayağa kalkma acısına katlanmışm ben
Evet en rahatlatıcı sığınağımız Allah hayırlısıyla atlatırız inş o süreci..Ay evet ya fotolar gelse minik el ayak çok tatlı şenlenşr iyice burasııı dualarını da okuruz
Bende epidral sezeryan olacağım katater gibi birşey takılıyor Muş sanırımTakılan tek şey sondaoda uyusturunca da takılıyormuş talep ediciizz ısrarla inşallah.Kesme olayı da ben izledim yani baya baya YouTube de baktım ameliyat nasıl oluyor diye deli miyim neyim.. Neyseki uyuşuyoruz spinalde sakinleştirici gerekirse vuruyorlar bayılmaman için başında hemşireler konuşuyor seninle sakin tutuyor ben ilkinde hiç panik değildim bu nasıl olcak yazacağım size kocama diyorum gel gir elimi tut ama yok diyor korkuyor kan tutar onu bakma oraya sadece bana bak diyorum elimi tutsa ahhhh ne de iyi gelirdi
Allah gönlünüze göre versin benim de hep aklımda ama olmadıysa, buraya yazdiysan ben kaçırdıysam tekrar sorar moral bozarım diye sormak istemiyordum. Bence bebiş kısmetiyle gelecek ve çok güzel bir yere tayininiz çıkacakKızlar hepimiz hamileyiz hamilenin duası kabul olur derler. Ne olur dua edin hayırlısı ile olsun şu tayin işimiz. Bugün tercih verdik tam doğum zamanı açıklanacak.
Eşinizi ikna edebilirseniz doğumda yanınızda olması insana inanılmaz güç veriyor. Başucumda durup elimi tutması bile bana inanılma güç vermişti. Birde bebeğinizi ilk kez birlikte görüyorsunuz ya o an gerçekten hem romantik hem duygusal bir an olarak kalıyorA asafmavi P -Puffin- ah bu eşlerimiz. Sanki doktora neşteri onlar verecek ya da karnınızı yaracakBenim eşim kurbanda peşpeşe 6-7 koyun keser hem de kimse öğretmemiş kendi kendine öğrenmiş kesmeyi, ama kordonu sen kesecekmişsin diyorum "ben kesemem" diyor Bayramlarda katliam yapıyorsun bir kordonu mu kesemiceksin diyordum, yok. Doktor ısrarla seni odanda doğurtacağım diyor, ben de o anda yanımda ol elimi tut diyorum, yok ayıpmış, odadan çıkarmış o, doğum bitince seslenecekmişiz
A asafmavi P -Puffin- ah bu eşlerimiz. Sanki doktora neşteri onlar verecek ya da karnınızı yaracakBenim eşim kurbanda peşpeşe 6-7 koyun keser hem de kimse öğretmemiş kendi kendine öğrenmiş kesmeyi, ama kordonu sen kesecekmişsin diyorum "ben kesemem" diyor Bayramlarda katliam yapıyorsun bir kordonu mu kesemiceksin diyordum, yok. Doktor ısrarla seni odanda doğurtacağım diyor, ben de o anda yanımda ol elimi tut diyorum, yok ayıpmış, odadan çıkarmış o, doğum bitince seslenecekmişiz
Zaten evde beklerken çok zorlanmadan 5 cm üstüne çıkacaksa epiduralsiz de rahat doğurursun ama illa epidural olsun istiyorsan bir tercih yapmak zorundasın. Ya evde bekleyip epidural şansını kaçırmayı göze alacaksın, ya da saatlerce hastanede beklemeyi göze alıp sancılar düzene girer girmez hemen hastaneye gideceksin. Bazısı hemen açılıyor bazısı gıdım gıdım doktor da bilemez.Kızlar sizden bir fikir alacağımBen doğum zamanı sancımı evde çekmek istiyorum. Belli bir zaman sonra gitmek istiyorum hastaneye. Sancım gelir gelmez hastaneye gidip 1cm açılma ile 7-8saat beklemek istemiyorum. Hastane yakın 10dk. Ama doktorumda evde beklerken 4cmi geçerse açıklık, epidural yapmayacağını söyledi Acaba sancılarım başlayınca duş alıp evi düzenlesem ve hastaneye gitsem hemen epidural alsam (saatlerce orda bekliycem) daha mı mantıklı olur? Epidural şansını kaçırmak istemiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?