2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlıkla büyüsün inşallah Gözün aydın olsun

Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün İnşallah

Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kavuştunuz ya gerisi unutulup gidecek

Allah anali babali buyutsun. Tebrik ederim. Huzurlu saglikli bir hayati olsun. Senin de e kisa zamanda iyilsmeni diliyorum agrin sizin olmasin insallah.

+1 dedim ya kızıma karşı hep sabırlı olmuşumdur ama şu sıra öyle tahammülsüz çirkin bir şey oldum ki Allahımmmm affet isteyerek değil geçecek inanıyorum kendimi de suçlamak istemiyorum . Maddi manevi hepimiz stresli zamanlar yaşıyoruz doğum sonrası çok şey var aklımızda normal farklı şekillerde gün yüzüne çıkması. Geçecek lohusalıkla tap yapıp bitecek inşallah

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun

Kızlar hepimiz hamileyiz hamilenin duası kabul olur derler. Ne olur dua edin hayırlısı ile olsun şu tayin işimiz. Bugün tercih verdik tam doğum zamanı açıklanacak.
Ayyy canım hakkınızda hayırlısı olsun gönlünüzce olsun
Ee üç kisi olduk iki agustosta dogum yapacak. Bende spinal olcem
2 Agustos yokmu artıran 1inde rowlet tek başısına olcak.
Ah o sendromlar en zor zamanlar sağlam yaşadım bilirim. Pamuk gibi oldu ama 4.5 ,5 yaşla ancak rahata kavuşuyor insan. Ben o yüzden bekledim kızım 7 yaşında aklı başında sendromlar bitti 1.sınıfı atlattık Allah yardımcınız olsun birlikte bi şekilde büyüyecekler. Benim de rahatlıktan sonra zor gelecek belki bakalım neler bekliyor bizi
Canim geçmiş olsun sana şifa diliyorum bebek de hoşgelmiş sağlıkla,analı,babalı büyüsün inşallah

Günaydın canım aslında bu ikinci çocuk o yüzden sıkıntı biz doğuma girince oğlumla ilgilenecek biri lazım. Çok kalabalık ben de sevmiyorum o yüzden öncekinde bi annem vardı ve o asla müdahale etmez çünkü benim deneyimleyerek öğrenmemi ister. Keşke herkes anlayışlı olabilse kocam bile annemi çok sever bu huyundan dolayı. Biz hastaneye kocam ben oğlum girmeye razıyız aslında belki hastanede biz doğuma girince ilgilenirler diye de umuyoruz oğlum 6 buçuk yaşında hani 2 gün hastanede kalır bizimle sıkıntı olmaz ama bilemiyorum yine de yanında kardeşim yada annem olsa açmı vs dersim olmaz.

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım. Çok geçmiş olsun inşallah biran önce sen de toparlanırsın

Evet benim korkum çok travma gibi iğnenin her türlüsünde ufacık kan almalarında bile ayılma bayılma olurdu oraları atlattım şükür geç de olsa.. Amin çok teşekkür ederim. Size de Rabbim kolaylık rahatlık versin inş sağlıkla güzelce kucağınıza alırısnız..

Burası gerçekten iyi geliyor insana inş gönlüne göre hayırlı zamanda gelir bebeğin.. Kız kardeşin yanında olması da çok güzel olur. Geçmiş olsun baban için, inş bulunur gelir annen desteği varlığı çok iyi olur.. Ben e annem gelecek onsuz 2.çocuk olunca zorlanırım ya bide desteği bile yetiyor.. Keşke kız kardeşim de olsaydı hepsi erkek benim.. ama annen gelemese de kardeşinle hatta tek bile üstesinden gelirsin inş ilk haftayı atlatınca sezaryen ise doğumun, normalse zaten inş daha rahat olur.

Evet , hiç cesaretim yok gerçektende genel ıstıcem gene

Bendensin isterdim o anı yaşıtım bebişin ık mık sesini duyayım ama nöbet geçiririm sanırım ben orda..

Yaa spinalde katater takılı olmuyor mu sadece belden bi kez iğne o kadar mı aa ben onda da belde o aletle duruluyor sanıyorum hep.. Valla sağol bu ayrıntıyı öğrenmem iyi oldu.. Evet kalkması çok zor spinali bilmiyorum kıyaslaması I yapamam tabi ama o ilk ayağa kalkması felaket bişeydi onu hatırlıyorum 6 saat sonra mı ne kaldırıyorlardı heralde kendimce spinalde de ilk kalkarken etkisi bitmiş oluyor zaten aynı zorluk olur diye düşündüm bakınca benim için hiç bir artısı yoktu.. Maşallah kendisi kalkıp aldı mı ben yatar pozisyonda kalkarken desteksiz kalkamadım hiç ilk gün..
Bu belde takılı bişey olmaması bi düşündürecek beni, ama işte bide o ortam orda dr un beni kestiğini kan man düşünücem illa aklıma gelir onlar sonra yine uyuturlar boşa gider herşey diyorum.. Gerçi ona da rahatlatıcı falan sakinleştirici verilir diyorsçlar ayy bilemedim şimdi... Benim görümcem de herşeyi hissettim kestiklerini sağa sola sallandım çocuğu çıkarmalarını falan yapmayın ben hissediyorum dedim durmadılar dikiş geçtiler hepsini hissettim falan diye anlattı hiç gitmiyor aklımdan. . bide bebeği gösterip uzaktan götürüyorlarmış, kucağına vereceğiz bikaç dk duracak deseler daha bir cesaret gelirdi.. Ama ben zaten sormadım hiç hele de görümcemin anlattıklarından sonra genele adapte olduğum için yine, kontrol sürecinde gidip tekrar konuşayım detaylıca en iyisi kararımı ona göre şekillendirirm..

acılı günler bekler bizi her şekilde kaçarımız yokAllahim acılarımızı hafifletsin 1 hafta sonra dipcik gibi ayakta olcaz az sıkcaz dişimizi

Evet evet her türlü yaşayacağız o acıları ya.. Amin hafif olsun çabucanak geçsin acılar inş göz açıp kapansa direk dipçiğe uyansak

Yaa valla ben belden olanların hepsinde o takılı gezecez sanıyordum iyi oldu öğrendiğim minik minnacık bir ışık yaktı bana ya o kesme biçme anını düşünmeden psikolojik zamanı geçirebilsem yeter bana, sonrasına dayanırım genel anestezinin yanma ayağa kalkma acısına katlanmışm ben
Evet en rahatlatıcı sığınağımız Allah hayırlısıyla atlatırız inş o süreci.. Ay evet ya fotolar gelse minik el ayak çok tatlı şenlenşr iyice burasııı dualarını da okuruz

Aynı şeyleri biz de yaşıyoruz canım İnan benim oğlum da 6buçuk yaşında bu hamilelikte çok üzdüm oğlumu onun İçin de çok ağladım. Çok konuşuyorum anlıyorum anne seni seviyorum diyor ama biliyorum yara açılıyor. Keşke başarabilsek kendimizi tutmayı. Seninki küçük belki hatırlamaz. Evet önceki hamileliğimde hiç böyle duygular yaşamadım öfke sinir bağırıp çağıracağım kimse de yoktu zaten hem çalışıyordum izne ayrılınca da eşim işde ben evde yalnızdım kızacak birşey yoktu. Şimdi herşeye kızıyoruz bi oyuncağa topladığımız yerin dağılmasına yada yetemediğimiz için oluyor ama herşey düzelecek inşallah az kaldı.

Takılan tek şey sonda oda uyusturunca da takılıyormuş talep ediciizz ısrarla inşallah.Kesme olayı da ben izledim yani baya baya YouTube de baktım ameliyat nasıl oluyor diye deli miyim neyim.. Neyseki uyuşuyoruz spinalde sakinleştirici gerekirse vuruyorlar bayılmaman için başında hemşireler konuşuyor seninle sakin tutuyor ben ilkinde hiç panik değildim bu nasıl olcak yazacağım size kocama diyorum gel gir elimi tut ama yok diyor korkuyor kan tutar onu bakma oraya sadece bana bak diyorum elimi tutsa ahhhh ne de iyi gelirdi

Bende epidral sezeryan olacağım katater gibi birşey takılıyor Muş sanırım bende aşırı geriliyorum genel yapmıyor dr. İnşallah fenalaşıp bayılmam sakinleştirici vurursalar rahat olurum siye düşünüyorum Bende eşime diyorum gel bak doktor alacak elimi tut sadece beni konuştur vs diyorum yok diyo ben yapamam kıyamıyormuş bide heyecandan bayılırmış

Kızlar hepimiz hamileyiz hamilenin duası kabul olur derler. Ne olur dua edin hayırlısı ile olsun şu tayin işimiz. Bugün tercih verdik tam doğum zamanı açıklanacak.
Allah gönlünüze göre versin benim de hep aklımda ama olmadıysa, buraya yazdiysan ben kaçırdıysam tekrar sorar moral bozarım diye sormak istemiyordum. Bence bebiş kısmetiyle gelecek ve çok güzel bir yere tayininiz çıkacak Almila İnciyi ve kedinizi alıp rahatça yeni şehrinize yeni ilinize gideceksiniz Ayyy çok heyecanlı tamamen yeni bir hayata başlayacaksınız inşallah

A asafmavi P -Puffin- ah bu eşlerimiz. Sanki doktora neşteri onlar verecek ya da karnınızı yaracak Benim eşim kurbanda peşpeşe 6-7 koyun keser hem de kimse öğretmemiş kendi kendine öğrenmiş kesmeyi, ama kordonu sen kesecekmişsin diyorum "ben kesemem" diyor Bayramlarda katliam yapıyorsun bir kordonu mu kesemiceksin diyordum, yok. Doktor ısrarla seni odanda doğurtacağım diyor, ben de o anda yanımda ol elimi tut diyorum, yok ayıpmış, odadan çıkarmış o, doğum bitince seslenecekmişiz

Eşinizi ikna edebilirseniz doğumda yanınızda olması insana inanılmaz güç veriyor. Başucumda durup elimi tutması bile bana inanılma güç vermişti. Birde bebeğinizi ilk kez birlikte görüyorsunuz ya o an gerçekten hem romantik hem duygusal bir an olarak kalıyor

Kurban la aynı olur mu hiç. Duygusal bağ farklı.

Zaten evde beklerken çok zorlanmadan 5 cm üstüne çıkacaksa epiduralsiz de rahat doğurursun ama illa epidural olsun istiyorsan bir tercih yapmak zorundasın. Ya evde bekleyip epidural şansını kaçırmayı göze alacaksın, ya da saatlerce hastanede beklemeyi göze alıp sancılar düzene girer girmez hemen hastaneye gideceksin. Bazısı hemen açılıyor bazısı gıdım gıdım doktor da bilemez.
Benim doktor epidural pek sevmediği için bana suyun gelince bile koştur koştur hastaneye gelmeme gerek yok öyle hemen 2 dk da doğurmuyorsunuz merak etme dedi
Bak ama şöyle bir alternatif olabilir bağımsız çalışan bir ebeyle anlaşırsın, doulalik yapan ebeler var. Onlar eve geliyor, açıklığı muayene ediyorlar, ona göre beraber hastaneye gidiyorsunuz. Eben yanında olursa 4 cm olduğu an hemen hastaneye gider epidurali taktirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…