2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geneli zorda kalmadıkça yapmıyorlar o kadar ısrar etmeme rağmen olmaz demişti bana
Eşlerin ameliyat sırasında yanında olması daha panik yaptırmaz mı? Ben istemem yanımda olursa acımayan yerlerimde acır

Gidersen boşarım seni mi desem Geçen dogumumda sancı süreci çok zorluydu o zaman çok destek oldu ama doğumhaneye almıyorlardı eşleri. Şimdi odamda doğuracaksam ve giderse daha da ömür boyu tribimi çeker annem de yok yanımda oğlumu ona birakacağım, bir tek eşim ve doulam olacak.

Nisanin kalan kismi geldi. Ben diyordum zaten bir kismi gelmedi daha diye. Artik tamamen geldigine eminim. 24 saat içinde bekliyorum artik
Hadi hayırlısı zaten 40.haftayi bulmaya korkuyordun. Dün benim doktorun bir ssvd gebesi 42. haftada normal doğurdu hiç merak etme normal de olsa sezaryen de olsa her şey çok güzel olacak Damir'e kavuşmana az kaldı sen bu kısma odaklan

Ya adam bayılırsa

Benim de 2 haftadır neredeyse 1 cm acıklıgım var, ben erken oldugu için acılmasın istiyorum da, demekki 2 3 hafta gidiyorsun bu acıklıkla sancın olmadıgı sürece:)

C cemre_naz M Mirune Normal doğumda açlık olayını konuşmuşsunuz. Doktorum bana doğuma gelirken sevdiğin yiyecekleri getir. Kuruyemiş , sarma, sevdiğin kurabiye falan varsa dedi Doğumda aç kalinmasını asla istemiyor. Sonuçta çok büyük bir efor sarfediliyor bazen saatler sürüyor aç susuz kalınca takati kalmıyor insanın. Doğal doğum kitabında da bu konu vardı artık anestezi ilaçları eskisi gibi hastaları kusturmuyor, acil sezaryene dönülse de tok olmak sorun teşkil etmiyor yazıyordu.

Bizdeki doktorlar niye dötünü yırtıyo ac gelde ac gel diye .. 1 bardak su vermezlerdi wcden iciyodum gizli gizli .. ne rezilmisim yaa

Özlem öz diye bi kadın var instada dogum vlogunda diğer kızını evde bırakırken doguma gitmeden önce cok aglamıstı o geldi aklıma demekki her 2. Doguma giden anne yaşıyor bu hissi cok doğal çok güzel bişey, bi de gebelikten dolayı hormonlar tavan duygularımızı çok yogun yaşıyoruz kontrol edemiyoruz, sıkma canını gayet normal seyler

Kurban la aynı olur mu hiç. Duygusal bağ farklı.
Kesiyor mu kesiyor işte bana kurban daha zor geliyor sonuçta bir canlıyı öldürüyorsun. Göbek bağını ben bile keserimamma kurbana bakamam bile Annem de kurbanla o bir mi hiç diye Ama yani kan falan tutan biri değil istese hiç zorlanmadan yapar. Doula da o canı ya koyamıyordur dedi, dedim kıyacak Ben o kadar çıkartacam içimden o da bir zahmet kordonu kessin

Bizdeki doktorlar niye dötünü yırtıyo ac gelde ac gel diye .. 1 bardak su vermezlerdi wcden iciyodum gizli gizli .. ne rezilmisim yaa
Ay benim ilk doğumum da öyleysi sabah erken yatış yaptım kahvaltı yapmadan gel demişlerdi resmen 24 saat aç kaldım. En son doktora bana epidural takın benim doğuracak takatim kalmadı diyordum Tabi o saatten sonra takmadı da Ama doğumda insana bir güç geliyor o can havliyle bir firtlatiyorsun bebeği Benim doğum öncesi ve sonrası çok zorluydu ama doğum anı öyle uzun sürmedi, hatta o kadar çabuk olmuş ki bebek doğumhaneden çıkınca bizimkiler başkasının sanmış Hiç gitmemişler yanına hemşire seslenmiş de öyle anlamışlar

Nisanin kalan kismi geldi. Ben diyordum zaten bir kismi gelmedi daha diye. Artik tamamen geldigine eminim. 24 saat içinde bekliyorum artik

Yahu geri kalan kısmı olduğunu nasıl anladın peki?

Soran: nişan görmeyen masum köylü

Gönlünüze göre olsun inşallah. Ben de eş durumunu bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı.
Amin canım inşallah
Amin amin inşallah
Amin ya inşallah. Daha dün başladı tercihler. 1 ağustosta açıklanacakmış işte. Biraz zorlanavağız eğer çıkarsa ama en azından merkezi bir yerde olacağız. Köyde yaşamak gerçekten çok zor.

Benimde dogum 5 dk surdu o sira yalvardim 1 yudum su diye doktor soz sana 1 bcuk litre benden su diye 8 sene gecti hala unutmam onu havayi aldik

38+0 dan günaydınnn
Takvimimi güncelledim endişelenmeyin daha çok var 40 haftaya.
Bugün 11.30 da kontrolüm var. Doktorum ile saat kısmına karar vereceğiz kan tahlili vs alacaklar herhalde.
Hastane ile görüşmeye gideceğiz. Kalacağım odaya bakacağım. inşallah bir aksilik çkkmaz
59.9 olmuşum yine. Doğuma 60 kg ile giriyorum.
En önemlisi kızım inşallah 1 hafta daha bekler. Sanki beklemeyecek gibi geliyor bana
Kavuşmamıza 5 gün kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…