Geneli zorda kalmadıkça yapmıyorlar o kadar ısrar etmeme rağmen olmaz demişti banaBende epidral sezeryan olacağım katater gibi birşey takılıyor Muş sanırımbende aşırı geriliyorum genel yapmıyor dr. İnşallah fenalaşıp bayılmam sakinleştirici vurursalar rahat olurum siye düşünüyorum Bende eşime diyorum gel bak doktor alacak elimi tut sadece beni konuştur vs diyorum yok diyo ben yapamam kıyamıyormuş bide heyecandan bayılırmış
Gidersen boşarım seni mi desemEşinizi ikna edebilirseniz doğumda yanınızda olması insana inanılmaz güç veriyor. Başucumda durup elimi tutması bile bana inanılma güç vermişti. Birde bebeğinizi ilk kez birlikte görüyorsunuz ya o an gerçekten hem romantik hem duygusal bir an olarak kalıyor
Hadi hayırlısı zaten 40.haftayi bulmaya korkuyordun. Dün benim doktorun bir ssvd gebesi 42. haftada normal doğurdu hiç merak etme normal de olsa sezaryen de olsa her şey çok güzel olacakNisanin kalan kismi geldi. Ben diyordum zaten bir kismi gelmedi daha diye. Artik tamamen geldigine eminim. 24 saat içinde bekliyorum artik
Konu dogumsa yaparım valla geceler gecmek bilmiyorSende benden once dogurcakmissin gibime geliyo sankisakın oyle bi hata yapma
Gidersen boşarım seni mi desemGeçen dogumumda sancı süreci çok zorluydu o zaman çok destek oldu ama doğumhaneye almıyorlardı eşleri. Şimdi odamda doğuracaksam ve giderse daha da ömür boyu tribimi çeker annem de yok yanımda oğlumu ona birakacağım, bir tek eşim ve doulam olacak.
Nasil 3 gun var ya 40 hafta 17sine denk geliyo bende mi yanlis gosteriyo uygulama takvimi yoksa gormek istedigimimi goruyorummKonu dogumsa yaparım valla geceler gecmek bilmiyoraramızda 3 gün zaten benim de 31 agustos 40. Hafta
Benim de 2 haftadır neredeyse 1 cm acıklıgım var, ben erken oldugu için acılmasın istiyorum da, demekki 2 3 hafta gidiyorsun bu acıklıkla sancın olmadıgı sürece:)Doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın, sağlıkla büyütün İnşallah
Ben de kontrole gittim bugün, 3 gün önce de 1 cm di açılma yine aynısadece kafası biraz daha aşağıya inmiş kanala iyi yerleşmiş dedi. 2-3 cm olmuştur hiç yoktan diye ümitliydim ya yine 3 gün sonrasına kontrol, 40'ı bekleyecek herhalde ya bu hafta dogururum diyodum oysaki
Hadi güzel haberlerle inşallahYarin doktor kontrolü ve nst günü. Umarim bebekim uslu uslu duruyordur da bekleriz zamanınıBu hafta mobilyalarım da gelecek inşallah. Çok heyecanlıyım
Bizdeki doktorlar niye dötünü yırtıyo ac gelde ac gel diye .. 1 bardak su vermezlerdi wcden iciyodum gizli gizli .. ne rezilmisim yaaC cemre_naz M Mirune Normal doğumda açlık olayını konuşmuşsunuz. Doktorum bana doğuma gelirken sevdiğin yiyecekleri getir. Kuruyemiş , sarma, sevdiğin kurabiye falan varsa dediDoğumda aç kalinmasını asla istemiyor. Sonuçta çok büyük bir efor sarfediliyor bazen saatler sürüyor aç susuz kalınca takati kalmıyor insanın. Doğal doğum kitabında da bu konu vardı artık anestezi ilaçları eskisi gibi hastaları kusturmuyor, acil sezaryene dönülse de tok olmak sorun teşkil etmiyor yazıyordu.
Özlem öz diye bi kadın var instada dogum vlogunda diğer kızını evde bırakırken doguma gitmeden önce cok aglamıstı o geldi aklıma demekki her 2. Doguma giden anne yaşıyor bu hissi cok doğal çok güzel bişey, bi de gebelikten dolayı hormonlar tavan duygularımızı çok yogun yaşıyoruz kontrol edemiyoruz, sıkma canını gayet normal seylerSon zamanlara geldikçe sinir hat safam çökmüş durumda çok çabuk sinirleniyorum bunaldım sanki herşeyden bikmislik hissi2 yaşında oğlum var normalde kızma sinirlenme olmaz ama bu ara aşırı hemen sinirleniyorum kendimi tutmaya calissamda elimde olmadan sinir çıkıyor ve kızıyorum sonra çok üzülüyorum ağlıyorum öpüp kokluyorum ama iş işten geçmiş gibi bişey hamilelik psikolojisimi biticekmi yoksa böylemi devam edicek kızlar bu durum biter degilmi yoksa ben oğluma kızmak falan asla aslaaaaa yapmadığım şey şuan yanımda uyuyor sarılıyorum öpüyorum bir yandan ağlıyorum ilk hamilelikte hiç böyle bişey olmadı ne sinir ne lohusada offff bunda neden böyle oldu ya
Kesiyor mu kesiyor işteKurban la aynı olur mu hiç. Duygusal bağ farklı.
Ay benim ilk doğumum da öyleysi sabah erken yatış yaptım kahvaltı yapmadan gel demişlerdi resmen 24 saat aç kaldım. En son doktora bana epidural takın benim doğuracak takatim kalmadı diyordumBizdeki doktorlar niye dötünü yırtıyo ac gelde ac gel diye .. 1 bardak su vermezlerdi wcden iciyodum gizli gizli .. ne rezilmisim yaa
29 agustos olan bi arkadas vardı seni onunla karıştırdım yavNasil 3 gun var ya 40 hafta 17sine denk geliyo bende mi yanlis gosteriyo uygulama takvimi yoksa gormek istedigimimi goruyorumm
Nisanin kalan kismi geldi. Ben diyordum zaten bir kismi gelmedi daha diye. Artik tamamen geldigine eminim. 24 saat içinde bekliyorum artik
Amin canım inşallahGönlünüze göre olsun inşallah. Ben de eş durumunu bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı.
Amin amin inşallahAyyy canım hakkınızda hayırlısı olsun gönlünüzce olsun
2 Agustos yokmu artıran1inde rowlet tek başısına olcak.
Ah o sendromlar en zor zamanlarsağlam yaşadım bilirim. Pamuk gibi oldu ama 4.5 ,5 yaşla ancak rahata kavuşuyor insan. Ben o yüzden bekledim kızım 7 yaşında aklı başında sendromlar bitti 1.sınıfı atlattık Allah yardımcınız olsun birlikte bi şekilde büyüyecekler. Benim de rahatlıktan sonra zor gelecek belki bakalım neler bekliyor bizi
Canim geçmiş olsun sana şifa diliyorum bebek de hoşgelmiş sağlıkla,analı,babalı büyüsün inşallah
Amin ya inşallah. Daha dün başladı tercihler. 1 ağustosta açıklanacakmış işte. Biraz zorlanavağız eğer çıkarsa ama en azından merkezi bir yerde olacağız. Köyde yaşamak gerçekten çok zor.Allah gönlünüze göre versin benim de hep aklımda ama olmadıysa, buraya yazdiysan ben kaçırdıysam tekrar sorar moral bozarım diye sormak istemiyordum. Bence bebiş kısmetiyle gelecek ve çok güzel bir yere tayininiz çıkacakAlmila İnciyi ve kedinizi alıp rahatça yeni şehrinize yeni ilinize gideceksiniz Ayyy çok heyecanlı tamamen yeni bir hayata başlayacaksınız inşallah
Gozunu seviyim yapmayin bana boyle sakalar29 agustos olan bi arkadas vardı seni onunla karıştırdım yavyok yok sen önce dogurursun
Benimde dogum 5 dk surdu o sira yalvardim 1 yudum su diye doktor soz sana 1 bcuk litre benden su diye 8 sene gecti hala unutmam onu havayi aldikAy benim ilk doğumum da öyleysi sabah erken yatış yaptım kahvaltı yapmadan gel demişlerdi resmen 24 saat aç kaldım. En son doktora bana epidural takın benim doğuracak takatim kalmadı diyordumTabi o saatten sonra takmadı da Ama doğumda insana bir güç geliyor o can havliyle bir firtlatiyorsun bebeği Benim doğum öncesi ve sonrası çok zorluydu ama doğum anı öyle uzun sürmedi, hatta o kadar çabuk olmuş ki bebek doğumhaneden çıkınca bizimkiler başkasının sanmış Hiç gitmemişler yanına hemşire seslenmiş de öyle anlamışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?