2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende cıkamamıstım bir hafta. En sonunda careyi lavmanda bulduk. Aglıyordum resmen

Ay o çok zor ya, sezaryen sonrası yürütüyorlar ama bende işe yaramamisti

Kızlar ben doğum yaptım
Sabah işe gittim
Suyum geldi iş yerinde
Apar topar hastaneye getirdiler
Öğlen 2.30 da doğdu
Hastanedeyim

Aa gözün aydın cnm, hayırlı olsun. İyi misiniz şu an

Kızlar ben doğum yaptım
Sabah işe gittim
Suyum geldi iş yerinde
Öğlen 2.30 da doğdu
Hastanedeyim
Maşallah. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Kızlar 18.56da doğurdum detayları yazarım inşallah darısı başınıza inşallah

Kızlar ben doğum yaptım
Sabah işe gittim
Suyum geldi iş yerinde
Öğlen 2.30 da doğdu
Hastanedeyim
Hayırlı olsun kızlar masallah doğuran doğurana yetisemiyorum kız bu ne
Umarım siz de bebişleriniz de iyidir en yakın zamanda detayları merakla bekliyoruz

Spinal

Sezeryan olanların geneli 2 dogumdan korkuyor ama korkma ilkinden daha bilinçli giriyorsun ben ikisini spinal oldum 3 de aynı olacam.

İkinci dogumda evet korkuluyor o ilk dogumda yasadıklarıbı düsündükce. İlk doguma birşey bilmeden giriyorsun ya o yüzden korkmuyorsun. :)

Kızlar ben doğum yaptım
Sabah işe gittim
Suyum geldi iş yerinde
Öğlen 2.30 da doğdu
Hastanedeyim
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüsün minnoş
Benim ilk doğum ilk sezaryen olacak ama ben yine de spinal olmak istiyorum. O anı yaşamak bebeğimi görmek istiyorum hemen. Belki hayal meyal hatırlayacağım ama yine de anısı olsun istiyorum

Stres yapma :) hangisi olursa hayırlısı olsun

Korkudan anın tadını yaşayamayacaksan genel ol bence, zor bir durum ameliyathane içinde uyanık olmak, ama panik yapmam diyorsan anı yaşarım diyosan spinal

Kızlar ben doğum yaptım
Sabah işe gittim
Suyum geldi iş yerinde
Öğlen 2.30 da doğdu
Hastanedeyim
Ay bugün pek bereketli oldu Allah analı babalı büyütsün, inş iyisinizdir ikiniz de..

Ben de ilkinde genel oldum, yine genel olacam ama dr m ısrarla spinal tavsiye ediyor acıyı falan genelde ki kadar hissetmezsin daha rahat olursun falan diye.. Ben de isterdim ama çok cesaretsizim hiç güvenim yok kendime..

Kızlar ben doğum yaptım
Sabah işe gittim
Suyum geldi iş yerinde
Öğlen 2.30 da doğdu
Hastanedeyim
Allah analı babalı büyütsün. Epey sürprizli bir gün olmuş. Huzurla sağlıkla büyüsün inşallah.

Kızlar 18.56da doğurdum detayları yazarım inşallah darısı başınıza inşallah

Kızlar ben doğum yaptım
Sabah işe gittim
Suyum geldi iş yerinde
Öğlen 2.30 da doğdu
Hastanedeyim
Gözünüz aydın kızlar Allah analı babalı büyütsün inşallah
Spinal anestezi benimde 2.sezaryenim olacak ilkinde şartlardan dolayı spinal olmuştum. İyi ki öyle olmuş doğumun kendisinden ziyade kızım çok takılıyor aklıma sanki doğuma değil başka bir yere gidiyormuş gibi hissediyorum garip bir hüzün oluyor ama bunu çoğu anne yaşıyor o yüzden üstünde durmamaya düşünmemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…