Hahah belki icime dogmusturrrKizbeni alintiladin. Onden tebrik.gibi.oldu iyi.oldu
Bende cıkamamıstım bir hafta. En sonunda careyi lavmanda bulduk. Aglıyordum resmen
Kızlar ben doğum yaptım
Sabah işe gittim
Suyum geldi iş yerinde
Apar topar hastaneye getirdiler
Öğlen 2.30 da doğdu
Hastanedeyim
Maşallah. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben doğum yaptım
Sabah işe gittim
Suyum geldi iş yerinde
Öğlen 2.30 da doğdu
Hastanedeyim
Kızlar 18.56da doğurdum detayları yazarım inşallah darısı başınıza inşallah
Hayırlı olsun kızlar masallahKızlar ben doğum yaptım
Sabah işe gittim
Suyum geldi iş yerinde
Öğlen 2.30 da doğdu
Hastanedeyim
Ayyyy sağlıkla büyütKızlar 18.56da doğurdum detayları yazarım inşallah darısı başınıza inşallah
Ayyy çok heyecanlandımmmKızlar ben doğum yaptım
Sabah işe gittim
Suyum geldi iş yerinde
Öğlen 2.30 da doğdu
Hastanedeyim
SpinalMerhaba kızlar, 2 agustosa doğum tarihi verdı doktor,persembe günü anestezi uzmanıyla gorusecegım.Spinal mı genel anestezı mı hala kararsızım . Ikıncı doğumda korkuluyormuş ya da ben mı böyleyim anlamadımılk doğumum genel anestezıydı
Sezeryan olanların geneli 2 dogumdan korkuyor ama korkma ilkinden daha bilinçli giriyorsun ben ikisini spinal oldum 3 de aynı olacam.Merhaba kızlar, 2 agustosa doğum tarihi verdı doktor,persembe günü anestezi uzmanıyla gorusecegım.Spinal mı genel anestezı mı hala kararsızım . Ikıncı doğumda korkuluyormuş ya da ben mı böyleyim anlamadımılk doğumum genel anestezıydı
Valla hiç sorma. Bende öyleyim çok fena korkuyorum. Hayatım bir anda değişecek. Minik bir canlı girecek hayatıma.Rowleeettt napcazhem zaman azalsın diye öne bile çektim hem dehşet heyecanlıyım.tirrrrrrsıyooommm
İkinci dogumda evet korkuluyor o ilk dogumda yasadıklarıbı düsündükce. İlk doguma birşey bilmeden giriyorsun ya o yüzden korkmuyorsun. :)Merhaba kızlar, 2 agustosa doğum tarihi verdı doktor,persembe günü anestezi uzmanıyla gorusecegım.Spinal mı genel anestezı mı hala kararsızım . Ikıncı doğumda korkuluyormuş ya da ben mı böyleyim anlamadımılk doğumum genel anestezıydı
Ee üç kisi olduk iki agustosta dogum yapacak. Bende spinal olcemSpinal
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüsün minnoşKızlar ben doğum yaptım
Sabah işe gittim
Suyum geldi iş yerinde
Öğlen 2.30 da doğdu
Hastanedeyim
Benim ilk doğum ilk sezaryen olacak ama ben yine de spinal olmak istiyorum. O anı yaşamak bebeğimi görmek istiyorum hemen. Belki hayal meyal hatırlayacağım ama yine de anısı olsun istiyorumMerhaba kızlar, 2 agustosa doğum tarihi verdı doktor,persembe günü anestezi uzmanıyla gorusecegım.Spinal mı genel anestezı mı hala kararsızım . Ikıncı doğumda korkuluyormuş ya da ben mı böyleyim anlamadımılk doğumum genel anestezıydı
Aamn bugunkü 2. Dogumumuz resmen cifter çifter geliyor bebeler, allah analı babalı büyütsün canımKızlar ben doğum yaptım
Sabah işe gittim
Suyum geldi iş yerinde
Öğlen 2.30 da doğdu
Hastanedeyim
Stres yapma :) hangisi olursa hayırlısı olsunMerhaba kızlar, 2 agustosa doğum tarihi verdı doktor,persembe günü anestezi uzmanıyla gorusecegım.Spinal mı genel anestezı mı hala kararsızım . Ikıncı doğumda korkuluyormuş ya da ben mı böyleyim anlamadımılk doğumum genel anestezıydı
Korkudan anın tadını yaşayamayacaksan genel ol bence, zor bir durum ameliyathane içinde uyanık olmak, ama panik yapmam diyorsan anı yaşarım diyosan spinalMerhaba kızlar, 2 agustosa doğum tarihi verdı doktor,persembe günü anestezi uzmanıyla gorusecegım.Spinal mı genel anestezı mı hala kararsızım . Ikıncı doğumda korkuluyormuş ya da ben mı böyleyim anlamadımılk doğumum genel anestezıydı
Ay bugün pek bereketli olduKızlar ben doğum yaptım
Sabah işe gittim
Suyum geldi iş yerinde
Öğlen 2.30 da doğdu
Hastanedeyim
Merhaba kızlar, 2 agustosa doğum tarihi verdı doktor,persembe günü anestezi uzmanıyla gorusecegım.Spinal mı genel anestezı mı hala kararsızım . Ikıncı doğumda korkuluyormuş ya da ben mı böyleyim anlamadımılk doğumum genel anestezıydı
Allah analı babalı büyütsün. Epey sürprizli bir gün olmuş. Huzurla sağlıkla büyüsün inşallah.Kızlar ben doğum yaptım
Sabah işe gittim
Suyum geldi iş yerinde
Öğlen 2.30 da doğdu
Hastanedeyim
Gözünüz aydın kızlar Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben doğum yaptım
Sabah işe gittim
Suyum geldi iş yerinde
Öğlen 2.30 da doğdu
Hastanedeyim
Spinal anesteziMerhaba kızlar, 2 agustosa doğum tarihi verdı doktor,persembe günü anestezi uzmanıyla gorusecegım.Spinal mı genel anestezı mı hala kararsızım . Ikıncı doğumda korkuluyormuş ya da ben mı böyleyim anlamadımılk doğumum genel anestezıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?