2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yahu geri kalan kısmı olduğunu nasıl anladın peki?

Soran: nişan görmeyen masum köylü
Cunku baska bir sey olamaz. Bildigin lop.diye gelen yumurta aki gibi sarimsi sumukumsu bir sey. Zaten hissediyorsun agir bir sey aktigini, ben oyle gittim tuvalete. Kucuk parcalar halinde gelmisti 4 kez, simdiki ise o dordunun toplami kadardi, daha coktu, artik bittigine eminim.

Kızlar takip edemiyorum pek, eşim geldi her gün bir yere gidiyoruz. Aradan aradan okudum muhabbetlerden de geri kalıyorum diye de aklım hep burada aslında Neyse en azından sizi habersiz bırakmayayım.

Dün doktor kontrolüm.vardi 37+6 idim. Hale Deniz şimdiden 3.5 kiloyu çoktan geçmiş Doktor her türlü 4 kg bir çocuk doğuracaksın, kendini hazırla dedi

Bundan sonra kontrole çağırmadı, artık doğuma gelirsin dedi. Bu 2. Doğumun ilki gibi 42. haftaları bulmaz muhtemelen dedi. NTS'de 2 tane dağ görüntüsü vardı. Sancıların çıkmış ama hissetmiyorsun dimi dedi. Yok dedim sadece alttan baskı oluyor. Perine masajı, adaçayı, yürüyüş vs. Tavsiye etti. Alt taraflari komple bolca yağla her gün dedi. Hurma ye ama çok abartma dedi galiba iri bebek olduğundan. Çuha çiçeği kapsülünü sordum gün aşırı atabilirsin bu haftada dedi. 40. Haftada hala doğurmamış olursan gel alttan bir uyarı veririm, o da çok etkili oluyor dedi.

Doğuma gelirken sevdiğin yiyecekleri içecekleri getir, kuruyemiş ve hurma getir dedi. Bir de hindistan cevizi yağı koy doğum çantana, hep unutuyorsunuz dedi Muayeneleri de onunla yapıyormuş doğumda da kullanıyormuş.

Varisleri konuştuk tekrar yine daha bile iyi, esnek olursun hiç merak etme patlarsa düğüm atarım dedi. Ben genelde epizyosuz olması için elimden geleni yapıyorum en son çare epizyo açıyorum çünkü o durumlarda epizyo açmasam her taraftan yırtık olabiliyor, bazılarınızın derisi çok sert olabiliyor, asla esnemiyor o zaman mecbur kalabiliyorum, o yüzden masajlar ve yağlarla o dokuları yumuşatman bana çok yardımcı olur dedi. (ama doktorun en fazla dikişi 3 tane oluyormuş)

Eski dikişler tekrar açılır mı dedim? Evet açılabilir ama öyle komple tamamen hepsi açılmaz zaten sıyrık gibi bir kaç tanesi açılabilir aynı yerden onları da geri dikeriz dedi.

3 tane kıyafet getir kanıyorsunuz, kirleniyor falan yedek olsun yanında dedi.

Yine seni doğumhaneye falan götürmicem odanda doğurtucam ilk dogumundaki olumsuz şeyleri tamamen unut bu ikinci doğumun daha kolay olur zaten dedi.

Hadi inşallah dediği gibi kolay bir doğumum olur

Cok sevindim Su an kahvaltimi yapiyorum çünkü. Afiyetle yiyorum

2. Cocukta evde biraktigimi daha cok dusundum öptüm kokladim zırlayarak gittim 2 yaş 3 ay var aralarinda daha kucuk biseyden haberi yoktu .. simdi 2 cocuk birakicam ama yine icim rahat büyüdüler akillari eriyo herseye

Geçen hafta 3050 kiloydu yarın tekrar kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor 2 haftadır da nst de kasılma oluyor halbuki 100 lere kadar çıkan ama hala bir doğum belirtisi yok
Oyy naşallah gelesi yok demek ki icerde rahat
Kızlar 18.56da doğurdum detayları yazarım inşallah darısı başınıza inşallah
gözünaydın canım ❤
Kızlar ben doğum yaptım
Sabah işe gittim
Suyum geldi iş yerinde
Apar topar hastaneye getirdiler
Öğlen 2.30 da doğdu
Hastanedeyim
valla ben diyodum bu kesin işte doguracak diye oldu gözünaydin canim tebrikler
Yarin doktor kontrolü ve nst günü. Umarim bebekim uslu uslu duruyordur da bekleriz zamanını Bu hafta mobilyalarım da gelecek inşallah. Çok heyecanlıyım
Uslu dursun minnak bey 2 hafta daha ay daha benim mobilyalarda gelmemis bebeginkiler hazirda daha banyo dolabinin kapaklarini bugün sipariş edicem diyor kocam bey tehdit ettim az önce kendisini cabuk getirsin diye sanirim eve en hizli gelen mobilya olcak normalde 2 sene de anca getirir evin eksigini terzi misali
Yaa gözünaydin canim insallah hemen toparlanirsin

Yalan bacimm yalan inanmaaa 42 haftayi buluyoo sen aldanma yalaann saka bi yana ins sag saglim kavusursun bebisine darisida bizlere

Aaaa bu nişan parça parça geliyor mu? Sevindim senin adına

Kiz doguruyomusun yoksa

Yaa bende hayatta yapamam kordon mordon kesemem bırak çoğumun yarası azcık büyükse bakamam bile. Amma et ha ıspanak ha et ikiside canlı ama benim gözümde mideme girecek malzeme

Ben de dün odalara baktım. 2 ebeyle tanıştım. Çok pozitiflerdi. Odaları da beğendim genişler baya. Bazılarında tek yatak var bazılarında çift yatak ama o yatağı da refakatçi kullanıyormuş her odada tek hasta kalıyormuş. Banyosu falan da genişti baya. Süsleme için masa veriyorlarmış, kapı süsü asma yeri var. Plates topu, öreke, isteyene doğum havuzunu hastane veriyormuş. Sadece havuzun 2.500 TL bir cüreti var tabi

Ayy en önemlisi fiyatlar güncellenmemiş en çok ona sevindimmmmmm

Hadi inşallah sağlıkla al bebişi kucağına

Canim o kesme surecine takilma. Ameliyat toplam 20 dk suruyosa bebegi cikarma sureci inan 1 dk. Dedm ya eltim bebek cikarilirken yeni kesiyolar sais. Sonrasinda kendini kotu hissedersen hemen sedasyon verip hafif uyutuyolar seni.

Yalan bacimm yalan inanmaaa 42 haftayi buluyoo sen aldanma yalaann saka bi yana ins sag saglim kavusursun bebisine darisida bizlere
Doula da karnın baya inmiş ve sert 40. Haftayı bile bulmazsın muhtemelen dedi, arada böyle kaskatı oluyor ilk hamileliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Alttan baskı da fena. Nts de 2 dağ oluştu 75lere kadar ama ben hiç ağrı hissetmiyorum. 35. Haftadan beri günde hep 10bin adımdan fazla yürüyorum ilkinde 38de başlamıştım sanki ki bu kadar çok yürümüyordum. Dün 10 km yürüyüşün mesela 42'ye kalmasın diye canımı çıkarıyorum ama bakalım.yine de doğmak bilmezse kendi bilir hanımefendi. 42de 5 kilo olur zaten herhalde

E iyi hadi baya iyiymiş senin hastane. Ben çok bi şey bekliyorum. O dası rahat ekip iyi olsun yeter

Sormasi ayip nasil anladin ?
Cunku cok az az gelmisti kucuk tirnagim kadar. internetteki fotolarda daha cok gorunuyordu. Bu sefer yine ayni sari renk ve kivamda epey cok geldi lop diye. Dun acikligq baktiklarindan ya da qrdindan hirs yapip pilates topunda egzersiz yaptigimdan tetiklemis olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…