2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizdeki doktorlar niye dötünü yırtıyo ac gelde ac gel diye .. 1 bardak su vermezlerdi wcden iciyodum gizli gizli .. ne rezilmisim yaa
Sezeryan ihtimaline karşı mı aç gelin diyorlardı acaba Su da yasakmis bacım ilk doğum da Su içtim diye öğlene kadar beklettiler beni

Kizlaar günaydin yok mu kiz başka doğuran ben dogurdum yazilarini okudukca bi heycan korku bastiriyor beni sezeryan muhabbetlerinizde korkumu iyice coğalttı ya

Ya korkma, 2 çizik atacak doktor sonra hoooop minik sipariş çıkaracak karnından, oldu da bitti maşallah Sezaryen dışı da genel anestezi 2 3 kez aldığımdan mıdır nedir artık alıştım ben sanırım, dişçiye operasyon gibi geliyor. Önemli olan operasyon sonrası iyileşme süresi

Evet umutsuzluga kapilmistim gelmicek sanirim diye. Dun 1 cm açıklık var dediler. 1 cm ne ki Ama tabi ne olacagini Allah bilir. Benim bir arkadasim da hamileydi, 3 hafta vardi aramizda, 35+2'de dun dogum yapmis haber verdi. Cok mutlu oldum. Obur taraftan bi ben kaldim gelecegi yok benim oglanin diye dusundum. Dun yaptiklari aciklik kontrolu mu yoksa pilates topu egzersizleri mi tetikledi bilmiyorum ama mutluyum. Dun bir de cok yoruldum. O da tetiklemis olabilir. 4 saat uykuyla hastaneye gittim oglen geldim. Sonra evde is guc. Aksam market alisverisine gittik evde bir sey kalmamisti derken yattigimda saat 22:00 olmustu ama yorgunluktan aglayacak gibiydim, yuruyemiyordum artik. Yattigim gibi de sizdim. Sabah uyandim Allahim dun neydi oyle ya diye dusundum. Dunku kosturma da tetiklemis olabilir.

Kizlaar günaydin yok mu kiz başka doğuran ben dogurdum yazilarini okudukca bi heycan korku bastiriyor beni sezeryan muhabbetlerinizde korkumu iyice coğalttı ya
Sezeryan mi olacaksin korkacak hiç bişey yok iğneyi vurduktan sonra dünya umrunda olmuyor duymuyor hissetmiyorsun bile tabi bu kişiden kişiye değişiyor kimisi dokunuşları hissediyormus bende sıfır hissti muhabbete dalmisiz çocuğu çıkarmışlar bile bebekten sonra hafif uyutuyorlar zaten dikim işlemi için sonrasında 6-8 saat arasında yatıyosn ancak geçiyor uyuşukluk spinal de bir kere de kalkarsan bir daha yatasin gelmiyor zaten ne kadar çok hareket o kadar çabuk iyilesme

Kızlar 18.56da doğurdum detayları yazarım inşallah darısı başınıza inşallah

Kızlar ben doğum yaptım
Sabah işe gittim
Suyum geldi iş yerinde
Apar topar hastaneye getirdiler
Öğlen 2.30 da doğdu
Hastanedeyim

Ay hepinizin gözü aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlık huzur mutlulukla. Yavrularınızada hayırlı uzun güzel ömürler diliyorum.

Alttan kontrol de dogumu tetikliyormus. Ne tetikledi kesin bilmesek de sogum için start verilmesi güzel olmuş:)

Rabbim yardımcın olsun Mirunecim. Hemencecik kolayca Damirine kavuştursun bak her şey güzel ilerliyor Maşallah

Bence doguruyorum. Simdi etrafi toparliyorum, cantada eksik var mi bakicam. Sonra dus alip uzanicam. Esim durumu biliyor, duzenli sanci su fln gelirse cagiricam.
Ay hadi inşallah kizlar ben doğurdum mesajini okuruz
Daha once hic kurtaj disinda operasyon gecirmedim ondada dikis falan olmuyor ya aci olmuyodu epiduralden tırsıyorum ben ya bele takiliyor ya acı eşigim sıfır korkuyorum
Evet canim epidural sezeryan olcam korkuyorum o yüzden gerci normalden de korkuyorumda neyse

Nasıl bir şey katater bakayım bi sagolsunlar canim cokkk destekler acıtasyon yapıyorum gene yok
onca kurbanı kes minicik kordonu keseme arkadaş biz kadınlar nelerle cebelleşelim elimizi dahi tutmasinlar ne deyim küstüm oynamıyorum
Nisanin kalan kismi geldi. Ben diyordum zaten bir kismi gelmedi daha diye. Artik tamamen geldigine eminim. 24 saat içinde bekliyorum artik
Allah Allahh geliyor muuu beybisi yoksa

Evet canim epidural sezeryan olcam korkuyorum o yüzden gerci normalden de korkuyorumda neyse
Sezeryana gideceğin son ana kadar aklına getirme kafan rahat olsun tek çözüm bı şekilde çıkacak minnos
Normal dogumdada actim ben anam bacim
Normal de aç olmak çok zordur eminim ya sonuçta bir efor harciyosun sancı cekiyosun Allah kolaylık versin kuzucum

Hahaha hepimiz ağız birliği ile dua edelim bla blabalaaaa doğursun vakitlice kadıncağız 40’ları geçmesin.38 iyi mi öyle dua edem

Bence doguruyorum. Simdi etrafi toparliyorum, cantada eksik var mi bakicam. Sonra dus alip uzanicam. Esim durumu biliyor, duzenli sanci su fln gelirse cagiricam.
Allahhh bizim yönetici doğuruyor Kızzz koşun kızzzz. Buralar şenlik yeri bebekkk fotosu atın bissseeeee

2. Cocukta evde biraktigimi daha cok dusundum öptüm kokladim zırlayarak gittim 2 yaş 3 ay var aralarinda daha kucuk biseyden haberi yoktu .. simdi 2 cocuk birakicam ama yine icim rahat büyüdüler akillari eriyo herseye
Biz daha bilemiyoruz o duyguyu ama bi annr kac parçaya bölünebiliyorsa bölünüyor vallw, annelerin hakkı ödenmez

Bunlar dogum sancisi olabilir mi ya

Eklentiler

• Screenshot_20220726-103303_Contractions.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…