Sezeryan ihtimaline karşı mı aç gelin diyorlardı acaba Su da yasakmis bacım ilk doğum da Su içtim diye öğlene kadar beklettiler beniBizdeki doktorlar niye dötünü yırtıyo ac gelde ac gel diye .. 1 bardak su vermezlerdi wcden iciyodum gizli gizli .. ne rezilmisim yaa
Kizlaar günaydin yok mu kiz başka doğuran ben dogurdum yazilarini okudukca bi heycan korku bastiriyor beni sezeryan muhabbetlerinizde korkumu iyice coğalttı ya
Evet umutsuzluga kapilmistim gelmicek sanirim diye. Dun 1 cm açıklık var dediler. 1 cm ne kiHadi hayırlısı zaten 40.haftayi bulmaya korkuyordun. Dün benim doktorun bir ssvd gebesi 42. haftada normal doğurdu hiç merak etme normal de olsa sezaryen de olsa her şey çok güzel olacakDamir'e kavuşmana az kaldı sen bu kısma odaklan
Sezeryan mi olacaksin korkacak hiç bişey yok iğneyi vurduktan sonra dünya umrunda olmuyor duymuyor hissetmiyorsun bile tabi bu kişiden kişiye değişiyor kimisi dokunuşları hissediyormus bende sıfır hissti muhabbete dalmisiz çocuğu çıkarmışlar bile bebekten sonra hafif uyutuyorlar zaten dikim işlemi için sonrasında 6-8 saat arasında yatıyosn ancak geçiyor uyuşukluk spinal de bir kere de kalkarsan bir daha yatasin gelmiyor zaten ne kadar çok hareket o kadar çabuk iyilesmeKizlaar günaydin yok mu kiz başka doğuran ben dogurdum yazilarini okudukca bi heycan korku bastiriyor beni sezeryan muhabbetlerinizde korkumu iyice coğalttı ya
Mrb arkadaşlar ben Pazartesi Doğum yaptım erken oldu serklaj vardı dikişe dayanmış bebek o yüzden Doğum oldu , spinal sezaryen oldum Doğum sonrası şişmeye başladım özellikle ayaklarım felaket kalp ağrısı ve çarpıntım var nabzım bi iniyo bi çıkıyo nefes darlığı var,başına böyle bişi gelen varmı normal mi yoksa kalpte sorunmu oluştu acaba
Kızlar sabah 10.30 da Sezeryanım olacak, Türkiye’ye göre 17.30da. Dualarınızı eksik etmeyin. Aileme söylemedim doğum olacağını. Gurbetteyiz stres olmasınlar diye, doğumdan sonra söyleyeceğim. Bugün aşırı yoğun geçti. Eve gelince yemek derdim olmasın diye yemeklerimi bile yaptım. Tek olmak çok zor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Doğum sonrası toparlanınca yazarım. Allah’a emanet olun
Kızlar 18.56da doğurdum detayları yazarım inşallah darısı başınıza inşallah
Kızlar ben doğum yaptım
Sabah işe gittim
Suyum geldi iş yerinde
Apar topar hastaneye getirdiler
Öğlen 2.30 da doğdu
Hastanedeyim
Ay hepinizin gözü aydıncanlarım ben doğum yaptım cuma günü güzeller güzeli bı kızım oldu sezeryanim biraz sıkıntılı geçti maalesef kimseyi olumsuz etkilemek istemem herşeye rağmen mis kokusu dünyaya bedel.... evimizdeyiz ağrılarım var hala girip haber veremedim.merak eden arkadaslarim olmuş hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
Evet umutsuzluga kapilmistim gelmicek sanirim diye. Dun 1 cm açıklık var dediler. 1 cm ne kiAma tabi ne olacagini Allah bilir. Benim bir arkadasim da hamileydi, 3 hafta vardi aramizda, 35+2'de dun dogum yapmis haber verdi. Cok mutlu oldum. Obur taraftan bi ben kaldim gelecegi yok benim oglanin diye dusundum. Dun yaptiklari aciklik kontrolu mu yoksa pilates topu egzersizleri mi tetikledi bilmiyorum ama mutluyum. Dun bir de cok yoruldum. O da tetiklemis olabilir. 4 saat uykuyla hastaneye gittim oglen geldim. Sonra evde is guc. Aksam market alisverisine gittik evde bir sey kalmamisti derken yattigimda saat 22:00 olmustu ama yorgunluktan aglayacak gibiydim, yuruyemiyordum artik. Yattigim gibi de sizdim. Sabah uyandim Allahim dun neydi oyle ya diye dusundum. Dunku kosturma da tetiklemis olabilir.
Rabbim yardımcın olsun Mirunecim. Hemencecik kolayca Damirine kavuştursun bak her şey güzel ilerliyor MaşallahEvet umutsuzluga kapilmistim gelmicek sanirim diye. Dun 1 cm açıklık var dediler. 1 cm ne kiAma tabi ne olacagini Allah bilir. Benim bir arkadasim da hamileydi, 3 hafta vardi aramizda, 35+2'de dun dogum yapmis haber verdi. Cok mutlu oldum. Obur taraftan bi ben kaldim gelecegi yok benim oglanin diye dusundum. Dun yaptiklari aciklik kontrolu mu yoksa pilates topu egzersizleri mi tetikledi bilmiyorum ama mutluyum. Dun bir de cok yoruldum. O da tetiklemis olabilir. 4 saat uykuyla hastaneye gittim oglen geldim. Sonra evde is guc. Aksam market alisverisine gittik evde bir sey kalmamisti derken yattigimda saat 22:00 olmustu ama yorgunluktan aglayacak gibiydim, yuruyemiyordum artik. Yattigim gibi de sizdim. Sabah uyandim Allahim dun neydi oyle ya diye dusundum. Dunku kosturma da tetiklemis olabilir.
Ay hadi inşallah kizlar ben doğurdum mesajini okuruzBence doguruyorum.Simdi etrafi toparliyorum, cantada eksik var mi bakicam. Sonra dus alip uzanicam. Esim durumu biliyor, duzenli sanci su fln gelirse cagiricam.
Daha once hic kurtaj disinda operasyon gecirmedim ondada dikis falan olmuyor ya aci olmuyodu epiduralden tırsıyorum ben ya bele takiliyor ya acı eşigim sıfır korkuyorumYa korkma, 2 çizik atacak doktor sonra hoooop minik sipariş çıkaracak karnından, oldu da bitti maşallahSezaryen dışı da genel anestezi 2 3 kez aldığımdan mıdır nedir artık alıştım ben sanırım, dişçiye operasyon gibi geliyor. Önemli olan operasyon sonrası iyileşme süresi
Evet canim epidural sezeryan olcam korkuyorum o yüzdenSezeryan mi olacaksin korkacak hiç bişey yok iğneyi vurduktan sonra dünya umrunda olmuyor duymuyor hissetmiyorsun bile tabi bu kişiden kişiye değişiyor kimisi dokunuşları hissediyormus bende sıfır hissti muhabbete dalmisiz çocuğu çıkarmışlar bile bebekten sonra hafif uyutuyorlar zaten dikim işlemi için sonrasında 6-8 saat arasında yatıyosn ancak geçiyor uyuşukluk spinal de bir kere de kalkarsan bir daha yatasin gelmiyor zaten ne kadar çok hareket o kadar çabuk iyilesme
Normal dogumdada actim ben anam bacimSezeryan ihtimaline karşı mı aç gelin diyorlardı acaba Su da yasakmis bacım ilk doğum da Su içtim diye öğlene kadar beklettiler beni
Nasıl bir şey katater bakayım biBende epidral sezeryan olacağım katater gibi birşey takılıyor Muş sanırımbende aşırı geriliyorum genel yapmıyor dr. İnşallah fenalaşıp bayılmam sakinleştirici vurursalar rahat olurum siye düşünüyorum Bende eşime diyorum gel bak doktor alacak elimi tut sadece beni konuştur vs diyorum yok diyo ben yapamam kıyamıyormuş bide heyecandan bayılırmış
@asafmavi P -Puffin- ah bu eşlerimiz. Sanki doktora neşteri onlar verecek ya da karnınızı yaracakBenim eşim kurbanda peşpeşe 6-7 koyun keser hem de kimse öğretmemiş kendi kendine öğrenmiş kesmeyi, ama kordonu sen kesecekmişsin diyorum "ben kesemem" diyor Bayramlarda katliam yapıyorsun bir kordonu mu kesemiceksin diyordum, yok. Doktor ısrarla seni odanda doğurtacağım diyor, ben de o anda yanımda ol elimi tut diyorum, yok ayıpmış, odadan çıkarmış o, doğum bitince seslenecekmişiz
Allah AllahhNisanin kalan kismi geldi. Ben diyordum zaten bir kismi gelmedi daha diye. Artik tamamen geldigine eminim. 24 saat içinde bekliyorum artik
Sezeryana gideceğin son ana kadar aklına getirme kafan rahat olsun tek çözümEvet canim epidural sezeryan olcam korkuyorum o yüzdengerci normalden de korkuyorumda neyse
Normal de aç olmak çok zordur eminim ya sonuçta bir efor harciyosun sancı cekiyosun Allah kolaylık versin kuzucumNormal dogumdada actim ben anam bacim
Hahaha hepimiz ağız birliği ile dua edelim bla blabalaaaa doğursun vakitlice kadıncağız 40’ları geçmesin.38 iyi miSanki azcik tatmin oldum gibi .. erken dogum riskini asmissin bundan sonra heran olabilir dogun gun veremem beklicez dedi tam ultrasonda kasilma oldu bayada kasilmalarin var tedbirli ol basi kanalda dedi .. 37 haftaligiz tam 3.120 grm olmusuz suan nstdeyim
Allahhh bizim yönetici doğuruyorBence doguruyorum.Simdi etrafi toparliyorum, cantada eksik var mi bakicam. Sonra dus alip uzanicam. Esim durumu biliyor, duzenli sanci su fln gelirse cagiricam.
Oo bayilirim et et 38 iyi 39da olabilir canimHahaha hepimiz ağız birliği ile dua edelim bla blabalaaaa doğursun vakitlice kadıncağız 40’ları geçmesin.38 iyi miöyle dua edem
Biz daha bilemiyoruz o duyguyu ama bi annr kac parçaya bölünebiliyorsa bölünüyor vallw, annelerin hakkı ödenmez2. Cocukta evde biraktigimi daha cok dusundum öptüm kokladim zırlayarak gittim 2 yaş 3 ay var aralarinda daha kucuk biseyden haberi yoktu .. simdi 2 cocuk birakicam ama yine icim rahat büyüdüler akillari eriyo herseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?