Bence bekler 5 güncük daha, az kalmıs zaten38+0 dan günaydınnn
Takvimimi güncelledim endişelenmeyin daha çok var 40 haftaya.
Bugün 11.30 da kontrolüm var. Doktorum ile saat kısmına karar vereceğiz kan tahlili vs alacaklar herhalde.
Hastane ile görüşmeye gideceğiz. Kalacağım odaya bakacağım.inşallah bir aksilik çkkmaz
59.9 olmuşum yine. Doğuma 60 kg ile giriyorum.
En önemlisi kızım inşallah 1 hafta daha bekler. Sanki beklemeyecek gibi geliyor bana
Kavuşmamıza 5 gün kalmış.
İnsallah yırtıksız dikişsiz cok güzel bir dogumun olurKızlar takip edemiyorum pek, eşim geldi her gün bir yere gidiyoruz. Aradan aradan okudum muhabbetlerden de geri kalıyorum diye de aklım hep burada aslındaNeyse en azından sizi habersiz bırakmayayım.
Dün doktor kontrolüm.vardi 37+6 idim. Hale Deniz şimdiden 3.5 kiloyu çoktan geçmişDoktor her türlü 4 kg bir çocuk doğuracaksın, kendini hazırla dedi
Bundan sonra kontrole çağırmadı, artık doğuma gelirsin dedi. Bu 2. Doğumun ilki gibi 42. haftaları bulmaz muhtemelen dedi. NTS'de 2 tane dağ görüntüsü vardı. Sancıların çıkmış ama hissetmiyorsun dimi dedi. Yok dedim sadece alttan baskı oluyor. Perine masajı, adaçayı, yürüyüş vs. Tavsiye etti. Alt taraflari komple bolca yağla her gün dedi. Hurma ye ama çok abartma dedi galiba iri bebek olduğundan. Çuha çiçeği kapsülünü sordum gün aşırı atabilirsin bu haftada dedi. 40. Haftada hala doğurmamış olursan gel alttan bir uyarı veririm, o da çok etkili oluyor dedi.
Doğuma gelirken sevdiğin yiyecekleri içecekleri getir, kuruyemiş ve hurma getir dedi. Bir de hindistan cevizi yağı koy doğum çantana, hep unutuyorsunuz dediMuayeneleri de onunla yapıyormuş doğumda da kullanıyormuş.
Varisleri konuştuk tekrar yine daha bile iyi, esnek olursun hiç merak etme patlarsa düğüm atarım dedi. Ben genelde epizyosuz olması için elimden geleni yapıyorum en son çare epizyo açıyorum çünkü o durumlarda epizyo açmasam her taraftan yırtık olabiliyor, bazılarınızın derisi çok sert olabiliyor, asla esnemiyor o zaman mecbur kalabiliyorum, o yüzden masajlar ve yağlarla o dokuları yumuşatman bana çok yardımcı olur dedi. (ama doktorun en fazla dikişi 3 tane oluyormuş)
Eski dikişler tekrar açılır mı dedim? Evet açılabilir ama öyle komple tamamen hepsi açılmaz zaten sıyrık gibi bir kaç tanesi açılabilir aynı yerden onları da geri dikeriz dedi.
3 tane kıyafet getir kanıyorsunuz, kirleniyor falan yedek olsun yanında dedi.
Yine seni doğumhaneye falan götürmicem odanda doğurtucam ilk dogumundaki olumsuz şeyleri tamamen unut bu ikinci doğumun daha kolay olur zaten dedi.
Hadi inşallah dediği gibi kolay bir doğumum olur
Kan dusuk aslinda ama ilac kullanamiosan serum seklinde iste bi kerecik yapsinlar kurtulKızlar kan değerlerim böyle cıkmıs sıkıntı olue mu kan ilacına devam dedi ama edemiyorum ya
Bu nasıl bir uygulamadırBunlar dogum sancisi olabilir mi ya
Düzenli gibi durmuyor ama sıklaşmış,Bunlar dogum sancisi olabilir mi ya
5 günnnnn mü oyhhhh ne kadar azzzzz38+0 dan günaydınnn
Takvimimi güncelledim endişelenmeyin daha çok var 40 haftaya.
Bugün 11.30 da kontrolüm var. Doktorum ile saat kısmına karar vereceğiz kan tahlili vs alacaklar herhalde.
Hastane ile görüşmeye gideceğiz. Kalacağım odaya bakacağım.inşallah bir aksilik çkkmaz
59.9 olmuşum yine. Doğuma 60 kg ile giriyorum.
En önemlisi kızım inşallah 1 hafta daha bekler. Sanki beklemeyecek gibi geliyor bana
Kavuşmamıza 5 gün kalmış.
İnşallahBence bekler 5 güncük daha, az kalmıs zaten
Yaa evet çok az kaldı. Sanki eksiklerim varmış gibi hissediyorum.5 günnnnn mü oyhhhh ne kadar azzzzzBekler bence de
Bağırsaklarımı mahvediyor düzenli kullanımda ya. Birde sürekli unutuyorumKan dusuk aslinda ama ilac kullanamiosan serum seklinde iste bi kerecik yapsinlar kurtul
Kasilmalar diye bi uygulamaBu nasıl bir uygulamadır
Insallah fake atiyodur cok korkuyomDüzenli gibi durmuyor ama sıklaşmış,kk birinci noteri gibi fake de atıyor olabilir bebe, gercek de olabilir
Farkeder olcumlerBenimkinin gelesi yok.nst iyi dedi. Haftaya bı daha gel dedi. 38+6.. 3150bı haftada 50 Gr almış gerçi farklı doktor farklı makina fark eder mi bilemedim
Kızlar kan değerlerim böyle cıkmıs sıkıntı olue mu kan ilacına devam dedi ama edemiyorum ya
Doktor un canı sarma istemiş olmasın@cemre_naz @Mirune Normal doğumda açlık olayını konuşmuşsunuz. Doktorum bana doğuma gelirken sevdiğin yiyecekleri getir. Kuruyemiş , sarma, sevdiğin kurabiye falan varsa dediDoğumda aç kalinmasını asla istemiyor. Sonuçta çok büyük bir efor sarfediliyor bazen saatler sürüyor aç susuz kalınca takati kalmıyor insanın. Doğal doğum kitabında da bu konu vardı artık anestezi ilaçları eskisi gibi hastaları kusturmuyor, acil sezaryene dönülse de tok olmak sorun teşkil etmiyor yazıyordu.
Bende sürekli ne vardı ne vardı düşünüyorumİnşallahbazen çıkacak sanıyorum
Yaa evet çok az kaldı. Sanki eksiklerim varmış gibi hissediyorum.
Canım benim de 11. Bişey ama hamilelikte normal dedi doktorum az önce ferro sanık kıllanıyorum ya başka birşey gerek yok şuan dediKızlar kan değerlerim böyle cıkmıs sıkıntı olue mu kan ilacına devam dedi ama edemiyorum ya
Of bende öyleyim. Sanki sürekli bir ihtiyacım eksiğim var gibi.Bende sürekli ne vardı ne vardı düşünüyorumDün humana kimyonlu rezene çayı aldım süt yapıyordu dimi ya çocuğumu yıkamaya masrafa havlu bir de e bebekteki kundaktan aldım minik tırtılımmmma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?