2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bence bekler 5 güncük daha, az kalmıs zaten

Kızlar kan değerlerim böyle cıkmıs sıkıntı olue mu kan ilacına devam dedi ama edemiyorum ya

Eklentiler

• F5683297-7A90-4024-8EAB-0DD3224C44DC.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 88
İnsallah yırtıksız dikişsiz cok güzel bir dogumun olur

5 günnnnn mü oyhhhh ne kadar azzzzzBekler bence de

Günaydın bugün saat 3 te randevum var. Hastane bir saat uzaklıkta 1.5 gibi cıkarız. Cok heyecanlıyım.
Kabusla uyandım bugün. Neymiste iş yerindeki gelirler müdürü kadın dogumcuymus. Gel seni kürtaj yapcaz diyo ne kürtajı be dedim bebek 9 aylık oldu dogcak nerdeyse. Hastanede bir asagı bi yukarı kendi doktorumu aramaya basladım nerdesin kurtar diye. Anestezi yapıyormus bacagımdan uyusmuyormus bak parmaklarımı oynatıyorum sakın kesme diyorum. Ay bi uyandım kabusmus neyseki

Benimkinin gelesi yok.nst iyi dedi. Haftaya bı daha gel dedi. 38+6.. 3150 bı haftada 50 Gr almış gerçi farklı doktor farklı makina fark eder mi bilemedim
Farkeder olcumler

Kızlar kan değerlerim böyle cıkmıs sıkıntı olue mu kan ilacına devam dedi ama edemiyorum ya

Hgb düşük 10, kan ilacına devam, yolun sonuna geldin zaten, kansiz kalma doğumda.

Doktor un canı sarma istemiş olmasın şaka bi yana benim canım şuan istedi

Merhabalar kızlar doğum yapanlari duydukça çok sevinip heyecanlanıyorum hepimiz sağ salim bebislerimizi alalım kucağımıza benim ikinci doğumum olacak 8 yıl aradan sonra olunca insan ilk gibi heyecanlanıyor iki haftadir arada göğsümu sıkınca sütümu görüyordum ama bu sabah kahvaltı sonrası iki göğsünden de aktığını farkettim sizce doğum yakın mi bi heyecanlandim

İnşallah bazen çıkacak sanıyorum

Yaa evet çok az kaldı. Sanki eksiklerim varmış gibi hissediyorum.
Bende sürekli ne vardı ne vardı düşünüyorum Dün humana kimyonlu rezene çayı aldım süt yapıyordu dimi ya çocuğumu yıkamaya masrafa havlu bir de e bebekteki kundaktan aldım minik tırtılımmmma

Canım benim de 11. Bişey ama hamilelikte normal dedi doktorum az önce ferro sanık kıllanıyorum ya başka birşey gerek yok şuan dedi

Bende sürekli ne vardı ne vardı düşünüyorum Dün humana kimyonlu rezene çayı aldım süt yapıyordu dimi ya çocuğumu yıkamaya masrafa havlu bir de e bebekteki kundaktan aldım minik tırtılımmmma
Of bende öyleyim. Sanki sürekli bir ihtiyacım eksiğim var gibi. hiç bilmiyorum ama Bi tarif buldum incirli cevizli süt yapıyormuş. Onu yapıp hastaneye götüreceğim yanımda. Paylaşırım tarifi sizinle de kamyonu sütle mi karıştırcaz nasıl olacak o iş onu bilmiyorum hastaneden eve gelince de onu yaptırırım kv ye. Havlusu yıkadım minnakımın kalan eşyalarını hallettim perşembe ütüleyip son dokunuşları yapacağım. o kundaktan bende aldım geçen gün 1 tane yeter herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…