Evet sadece sag sakagima giriyordu. Ama uykusuzluktan susuzluktan (ter icinde uyaniyorum gece) sanirim. 2 gun surdu. Simdi gecti.
Ahahhah kiz ben yeter ki dogurayim her anini paylasicam habersiz birakmicamAllahhh bizim yönetici doğuruyorKızzz koşun kızzzz. Buralar şenlik yeri bebekkk fotosu atın bissseeeee
Hahaha bende bendeAhahhah kiz ben yeter ki dogurayim her anini paylasicam habersiz birakmicam
Evet yalancı kasılmalar oluyor. Bende de varKızlar bu adet sancısı gibi giren şey dogum sancısı mı oluyor? Benide 2 gündür yokluyor özellikle geceleri
Benimde sabaha karşı oldu agrım bende öyle düşündüm ama eminde değilim. Kan değerim benimde düşük sabah akşam iç dedi dr ama bende akşamları unutuyorumKızlar bu adet sancısı gibi giren şey dogum sancısı mı oluyor? Benide 2 gündür yokluyor özellikle geceleri
Aslinda takmiyodum valla burda konusup duruyolar korkumu tetikliyolar yaSezeryana gideceğin son ana kadar aklına getirme kafan rahat olsun tek çözümbı şekilde çıkacak minnos
Normal de aç olmak çok zordur eminim ya sonuçta bir efor harciyosun sancı cekiyosun Allah kolaylık versin kuzucum
Uygulama resmini atsana bakımKasilmalar diye bi uygulama
Humana çayı direk sıcak suya ekleyip iyoru demişti arkadaşım tadı güzelmiş onun yalancısıyımOf bende öyleyim. Sanki sürekli bir ihtiyacım eksiğim var gibi.hiç bilmiyorum ama Bi tarif buldum incirli cevizli süt yapıyormuş. Onu yapıp hastaneye götüreceğim yanımda. Paylaşırım tarifi sizinle de kamyonu sütle mi karıştırcaz nasıl olacak o iş onu bilmiyorum hastaneden eve gelince de onu yaptırırım kv ye. Havlusu yıkadım minnakımın kalan eşyalarını hallettim perşembe ütüleyip son dokunuşları yapacağım. o kundaktan bende aldım geçen gün 1 tane yeter herhalde
Valla bende bı hafta da 2 kilo aldım bebeğe 50 Gr mi gitmis anlamadım.( 37+0 da )Yarım saattir nst ye bağlıyım resmen tık yok ya ayrıca 6-7 günde 200 gram almış kızım 3 kilo olmuş ama ben 1 kilo almışım bence bu ödem çünkü çok düzenli de güzel de beslemedim bu hafta bana bakmayın 94 oldum iyi beslenememiş halim buBebek için iyi beslenemedim be sanki sürekli şekerim düşüyor hiç öyle problemim de olmazdı ama
İnşallahFarkeder olcumler
Hgb düşük 10, kan ilacına devam, yolun sonuna geldin zaten, kansiz kalma doğumda.
Ay dün bende de vardi bi de piknige gittik 10 dkda bi sag kasigima bicak saplaniyo gibiydi bi korktum kiKızlar bu adet sancısı gibi giren şey dogum sancısı mı oluyor? Benide 2 gündür yokluyor özellikle geceleri
Bence dr yaprak sarmasina ortak olmak icin siparis vermişDoktor un canı sarma istemiş olmasınşaka bi yana benim canım şuan istedi
Ahhahaha düşünsene doğum sirasinda buraya yaziyosun kizlar basi göründü şu an cok heycanliyim diyeAhahhah kiz ben yeter ki dogurayim her anini paylasicam habersiz birakmicam
Bende oyleyim dunden beri parolla ayakta duruyorumEvet sadece sag sakagima giriyordu. Ama uykusuzluktan susuzluktan (ter icinde uyaniyorum gece) sanirim. 2 gun surdu. Simdi gecti.
Son zamanlara geldikçe sinir hat safam çökmüş durumda çok çabuk sinirleniyorum bunaldım sanki herşeyden bikmislik hissi2 yaşında oğlum var normalde kızma sinirlenme olmaz ama bu ara aşırı hemen sinirleniyorum kendimi tutmaya calissamda elimde olmadan sinir çıkıyor ve kızıyorum sonra çok üzülüyorum ağlıyorum öpüp kokluyorum ama iş işten geçmiş gibi bişey hamilelik psikolojisimi biticekmi yoksa böylemi devam edicek kızlar bu durum biter degilmi yoksa ben oğluma kızmak falan asla aslaaaaa yapmadığım şey şuan yanımda uyuyor sarılıyorum öpüyorum bir yandan ağlıyorum ilk hamilelikte hiç böyle bişey olmadı ne sinir ne lohusada offff bunda neden böyle oldu ya
canlarım ben doğum yaptım cuma günü güzeller güzeli bı kızım oldu sezeryanim biraz sıkıntılı geçti maalesef kimseyi olumsuz etkilemek istemem herşeye rağmen mis kokusu dünyaya bedel.... evimizdeyiz ağrılarım var hala girip haber veremedim.merak eden arkadaslarim olmuş hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
Takılan tek şey sondaoda uyusturunca da takılıyormuş talep ediciizz ısrarla inşallah.Kesme olayı da ben izledim yani baya baya YouTube de baktım ameliyat nasıl oluyor diye deli miyim neyim.. Neyseki uyuşuyoruz spinalde sakinleştirici gerekirse vuruyorlar bayılmaman için başında hemşireler konuşuyor seninle sakin tutuyor ben ilkinde hiç panik değildim bu nasıl olcak yazacağım size kocama diyorum gel gir elimi tut ama yok diyor korkuyor kan tutar onu bakma oraya sadece bana bak diyorum elimi tutsa ahhhh ne de iyi gelirdi
Bende epidral sezeryan olacağım katater gibi birşey takılıyor Muş sanırımbende aşırı geriliyorum genel yapmıyor dr. İnşallah fenalaşıp bayılmam sakinleştirici vurursalar rahat olurum siye düşünüyorum Bende eşime diyorum gel bak doktor alacak elimi tut sadece beni konuştur vs diyorum yok diyo ben yapamam kıyamıyormuş bide heyecandan bayılırmış
Geneli zorda kalmadıkça yapmıyorlar o kadar ısrar etmeme rağmen olmaz demişti bana
Eşlerin ameliyat sırasında yanında olması daha panik yaptırmaz mı? Ben istemem yanımda olursa acımayan yerlerimde acır
Sag en alttakiUygulama resmini atsana bakım
Hepimiz aynıyız bence. Şu yazı tam olarak benHumana çayı direk sıcak suya ekleyip iyoru demişti arkadaşım tadı güzelmiş onun yalancısıyım
Eksik psikolojisi bende de var hamile değilken bile vardı üstelik birde gercekten eksiklikler var mükemmelliyetçilik var sabırsızlık var öfkeleniyırum üstüne bir de göbek var herşeyi yapmıyorsun yapınca sonra kalkılmışa dönüyorum Normal doğum günü belli değil daha çok geriliyor strese giriyorum eşimide geriyorum doğurmadan lohusa oldum sanırımwala daraldım
Kasık ağrısıda oluyo evet ama benm bahsettiğim alt karın ağrısı. Hani böyle hamile olmasam ped takmaya koşarım öyle diyimAy dün bende de vardi bi de piknige gittik 10 dkda bi sag kasigima bicak saplaniyo gibiydi bi korktum ki2.ye hamile arkadasima diyorum sence doguruyor olabilirmiyim diye karnin sertlesmiyo bisey olmaz dedi rahatladim
Bence dr yaprak sarmasina ortak olmak icin siparis vermiş
Ahhahaha düşünsene doğum sirasinda buraya yaziyosun kizlar basi göründü şu an cok heycanliyim diyekız biz de burda dokuz doğururuz senle
Senın kaç değerin canım sabah aksam ic dediğine göre biraz daha düsük sanırımBenimde sabaha karşı oldu agrım bende öyle düşündüm ama eminde değilim. Kan değerim benimde düşük sabah akşam iç dedi dr ama bende akşamları unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?