2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aslinda takmiyodum valla burda konusup duruyolar korkumu tetikliyolar ya

Delirella çikolata atölyesinden verdiğin sipariş geldi mi canm? 2-4 iş günü diyor ona güvenip vericem siparişi ama gecikmez inşallah.
Kızçenin ismini bir türlü seçemedik diye ne kapı süsü siparişi verebildim ne çikolata Kapı süsünü de trendyoldan vereyim bari dedim en hızlı o olacak gibi.
Neşe dükkanı diye bir site bulmuştum çok güzel kokulu taş panolar var ama 15 gün teslim süresi dediler. Bir de odasına koymaya filan güzel olur ama kapı süsü vazifesi görmez herhalde koca taş pano

İpek olacak kızçemizin ismi, sonunda hadi bu olsun dedik

( 37+0 da )Yarım saattir nst ye bağlıyım resmen tık yok ya ayrıca 6-7 günde 200 gram almış kızım 3 kilo olmuş ama ben 1 kilo almışım bence bu ödem çünkü çok düzenli de güzel de beslemedim bu hafta bana bakmayın 94 oldum iyi beslenememiş halim bu Bebek için iyi beslenemedim be sanki sürekli şekerim düşüyor hiç öyle problemim de olmazdı ama

Humana çayı direk sıcak suya ekleyip iyoru demişti arkadaşım tadı güzelmiş onun yalancısıyım
Eksik psikolojisi bende de var hamile değilken bile vardı üstelik birde gercekten eksiklikler var mükemmelliyetçilik var sabırsızlık var öfkeleniyırum üstüne bir de göbek var herşeyi yapmıyorsun yapınca sonra kalkılmışa dönüyorum Normal doğum günü belli değil daha çok geriliyor strese giriyorum eşimide geriyorum doğurmadan lohusa oldum sanırım wala daraldım

Valla bende bı hafta da 2 kilo aldım bebeğe 50 Gr mi gitmis anlamadım.

Kızlar bu adet sancısı gibi giren şey dogum sancısı mı oluyor? Benide 2 gündür yokluyor özellikle geceleri
Ay dün bende de vardi bi de piknige gittik 10 dkda bi sag kasigima bicak saplaniyo gibiydi bi korktum ki 2.ye hamile arkadasima diyorum sence doguruyor olabilirmiyim diye karnin sertlesmiyo bisey olmaz dedi rahatladim
Doktor un canı sarma istemiş olmasın şaka bi yana benim canım şuan istedi
Bence dr yaprak sarmasina ortak olmak icin siparis vermiş
Ahahhah kiz ben yeter ki dogurayim her anini paylasicam habersiz birakmicam
Ahhahaha düşünsene doğum sirasinda buraya yaziyosun kizlar basi göründü şu an cok heycanliyim diye kız biz de burda dokuz doğururuz senle

Benim de öyle sinir durumları maalesef çok zor İnsan özellikle çocuğuna yapınca çok kötü oluyor.. Ben de dün 5 yaşımda oğluma gereksiz yere kızdım biraz sonra kendime saatlerce kızıyorum.. Hele eşime ona da baya çektirdim ama onu çok takmıyorum o anlıyor hormon sebebiyle olduğunu neysekiTakmadığım şeyleri takar oldum herşey batmaya başladı sonlara doğru bende.. Mesela özel günlere çok takılmam ben.. eşime pazar günü doğum günümdü o da bu sıra çok yoğun çalışıyor cumartesi akşamı bile geç saatte gelebildi eve ve unutmuş doğum günümü.. Sabah gelen telefonlsrla aklına geldiğini akşamına o anlık plak yaptığını da açık edince resmen dünyayı dar ettim adama ya nere gidip napıcağını şaşırdı ay normalde olsa bi iki trip atar sen gör acısını çıkar bunun gün boyu diye şakaya vurur çok güzel bir gün geçirirdik ama nasıl sinirlerim üstümde, dünyanın en büyük hatasını yapmış gibi davrandım falan yanii insan yapmayacağı şeyler yapıp kendini de üzüyor maalesef yıpranmış sinirlerle.. Rabbim lohusalığımızı sakin sakşn güzel güzel geçirmemizi nasip etsin hepimize inş

Gözün aydın ne güzel bir melek daha kucağa alında sağ salim hayırlı güzel ömürleri olsun.. İnş kısa sürede rahatça ayaklanırsın geçmiş olsun..
Bence de çom sıkıntı değilse anlatabilirsin sezaryen de ne sıkıntı oldu belki bizim de bilinçlenip önden tedbir alabileceğimiz bişeyse bize de faydası olur öyle bi konuysa..

Allahtan onu uyuduktan sonra takmışlardı ondan da haberim yoktu da çıkarırken öğrendim yine öyle uyurken olur heralde soracağım ve talebim o şekil olacak.. Madem uyurken ne güzel takılıyor bite uyanık takarlar acaba bazıları da bi tuhaf...
Ayy delisin benceeee nasıl izliyosunn geçen de demiştin o zaman da ay düşünürken bile tansiyonum oynadıydı benim ben heralde izlesem doğurmamam ben hemşirelerin başımda olduğunu ne konuştuğunu duymam bile o strese girdiğimde sakinleştirici bilemiyorum tabi o nasıl etki eder..dünya umrumda olmaz rahatlstırsa ohh ne güzel olur, bide eşim yanında olması çok iyi gelirdi.. ama o da oğlanla bekleyecek babab biz annemi kapıda beklicez diyip duruyor öyle anlattık hep ben genel olacam diye, biz ikimiz içerde o dışarda kötü olur yavrucum

Sen de ikna et kafayı oraya çevirmesin başını koysun senin yanına eğilsin ohh miss

Dr lar neden genel yapmıyor benim iki dr da karışmadı tavsiye etti ısrar etti artı eksi anlattı ama şart koymadılar hiç.. Anestezi drçok aşırı ısrar ettiydi onu da red edip genel olmuştum ilkinde.. Zorunlu bi koşul olmadıktan sonra emri vaki olmuyor diye biliyorum.. Fena çlaşsan da hemen müdahale ediliyormuş zaten an an herşeyin ölçülüyor sen fenalaştım demeden anlıyorlarmış..
Evet ya ameliyatbane de bayılan eşler oluyormuşbide onla uğraş

Geneli zorda kalmadıkça yapmıyorlar o kadar ısrar etmeme rağmen olmaz demişti bana
Eşlerin ameliyat sırasında yanında olması daha panik yaptırmaz mı? Ben istemem yanımda olursa acımayan yerlerimde acır

Ya benim iki dr mda yukarda dediğim gibi koşulları anlatıp tavsiyede bulunup bana bıraktılar.. Yapmamaları enteresan, ben hatta bu sefer sordum dr genel anestezi nin bebeğe zararı var mı diye çok az bebeğe de gidebiliyor ilaç ama bi zararı olmuyor çook genel anesteziyle bebek okuyor bi sorun olmuyor zaten kısa sürede alıyoruz bebeği hemen , daha çok annenin durumu için spinal öneriyoruz dedi..

Hepimiz aynıyız bence. Şu yazı tam olarak ben dün göbeğim yüzünden makineden çamaşır çıkaramadım mesela.

Kasık ağrısıda oluyo evet ama benm bahsettiğim alt karın ağrısı. Hani böyle hamile olmasam ped takmaya koşarım öyle diyim suan yok ama ara ada oluyor

Benimde sabaha karşı oldu agrım bende öyle düşündüm ama eminde değilim. Kan değerim benimde düşük sabah akşam iç dedi dr ama bende akşamları unutuyorum
Senın kaç değerin canım sabah aksam ic dediğine göre biraz daha düsük sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…