- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Düzenli gibi durmuyor ama sıklaşmış,kk birinci noteri gibi fake de atıyor olabilir bebe, gercek de olabilir
Sag en alttaki
Alarm yada hatırlatma kur canım, ben öyle yapıyorum yoksa bende unutuyorumBenimde sabaha karşı oldu agrım bende öyle düşündüm ama eminde değilim. Kan değerim benimde düşük sabah akşam iç dedi dr ama bende akşamları unutuyorum
Bende tahin ekmek muz yiyip duruyorum 2 kilo aldım bebek 300 gr almış tahmini ekmeği azalttım bu kadar cabaya alınan kilolar( 37+0 da )Yarım saattir nst ye bağlıyım resmen tık yok ya ayrıca 6-7 günde 200 gram almış kızım 3 kilo olmuş ama ben 1 kilo almışım bence bu ödem çünkü çok düzenli de güzel de beslemedim bu hafta bana bakmayın 94 oldum iyi beslenememiş halim buBebek için iyi beslenemedim be sanki sürekli şekerim düşüyor hiç öyle problemim de olmazdı ama
Canım ferritin 11 hcb 11 hct 34% bunlar değerin altında işte kansızlık ayak el yanması uyşuması sinirlilik yapıyor bideSenın kaç değerin canım sabah aksam ic dediğine göre biraz daha düsük sanırım
Kuruyorum erteliyorum yaAlarm yada hatırlatma kur canım, ben öyle yapıyorum yoksa bende unutuyorum
Ben kapı süsümü instagramda Venüs tasarım diye bir sayfadan aldım. Söz verdiği tarihten önce elimdeydi. Yaptığı işten de çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.Delirella çikolata atölyesinden verdiğin sipariş geldi mi canm? 2-4 iş günü diyor ona güvenip vericem siparişi ama gecikmez inşallah.
Kızçenin ismini bir türlü seçemedik diye ne kapı süsü siparişi verebildim ne çikolataKapı süsünü de trendyoldan vereyim bari dedim en hızlı o olacak gibi.
Neşe dükkanı diye bir site bulmuştum çok güzel kokulu taş panolar var ama 15 gün teslim süresi dediler. Bir de odasına koymaya filan güzel olur ama kapı süsü vazifesi görmez herhalde koca taş pano
İpek olacak kızçemizin ismi, sonunda hadi bu olsun dedik
Bendede var ama surekli takip edemiyorum senin kasilmalar gibi ama denk gelmiyoruz telefonlaKasilmalar diye bi uygulama
Bebek agirlastigi icin olabilir belkiKasık ağrısıda oluyo evet ama benm bahsettiğim alt karın ağrısı. Hani böyle hamile olmasam ped takmaya koşarım öyle diyimsuan yok ama ara ada oluyor
Yav niye tutturdun adam kesecek diye kessin işte doktor moktorKesiyor mu kesiyor iştebana kurban daha zor geliyor sonuçta bir canlıyı öldürüyorsun. Göbek bağını ben bile keserimamma kurbana bakamam bile Annem de kurbanla o bir mi hiç diye Ama yani kan falan tutan biri değil istese hiç zorlanmadan yapar. Doula da o canı ya koyamıyordur dedi, dedim kıyacak Ben o kadar çıkartacam içimden o da bir zahmet kordonu kessin
Gecen hafta geldi bana, magnet de sipariş vermiştim yanında, aynı şehirdeyim ama. DM den döneyim sanaDelirella çikolata atölyesinden verdiğin sipariş geldi mi canm? 2-4 iş günü diyor ona güvenip vericem siparişi ama gecikmez inşallah.
Kızçenin ismini bir türlü seçemedik diye ne kapı süsü siparişi verebildim ne çikolataKapı süsünü de trendyoldan vereyim bari dedim en hızlı o olacak gibi.
Neşe dükkanı diye bir site bulmuştum çok güzel kokulu taş panolar var ama 15 gün teslim süresi dediler. Bir de odasına koymaya filan güzel olur ama kapı süsü vazifesi görmez herhalde koca taş pano
İpek olacak kızçemizin ismi, sonunda hadi bu olsun dedik
Kesiyor mu kesiyor iştebana kurban daha zor geliyor sonuçta bir canlıyı öldürüyorsun. Göbek bağını ben bile keserimamma kurbana bakamam bile Annem de kurbanla o bir mi hiç diye Ama yani kan falan tutan biri değil istese hiç zorlanmadan yapar. Doula da o canı ya koyamıyordur dedi, dedim kıyacak Ben o kadar çıkartacam içimden o da bir zahmet kordonu kessin
Aa evet benımde son bir haftadır ellerimde uyuşma çok oluyor özellikle gece tuvalete kalktığımda ellerimi hissetmiyorum davul gibi oluyorlar sanki parmaklarımı hareket ettirince acıyor falan. doktorum artık sinirlerine baskı oluyor normal falan demisti ama kansızlıkta olabilirBende tahin ekmek muz yiyip duruyorum 2 kilo aldım bebek 300 gr almış tahmini ekmeği azalttım bu kadar cabaya alınan kilolar
Canım ferritin 11 hcb 11 hct 34% bunlar değerin altında işte kansızlık ayak el yanması uyşuması sinirlilik yapıyor bide
Kuruyorum erteliyorum ya
Yalancı sancı da olabilir. Dinlenince geçiyosa yalancıymış. Benim de oluyor regl ağrısı gibi dpktor sıkıntı yok demişti. Şuanda da var hatta yatıyorum ben deKızlar bu adet sancısı gibi giren şey dogum sancısı mı oluyor? Benide 2 gündür yokluyor özellikle geceleri
Canm yaklasik 10 12 gundur cekiyorum ben bugun biraz iyiyim. Ayni senin dedigin gibiydi. Daflon kullaniyorum hala. Sabah aksam krem fitil. Aralarda da kantaron yagi suruyorum. Bi hafta daha dogurmazsam duzelirim benceOktivus kuzu ya hemoroid için ekstra bişi yapıyor musun benim fena yürürken otururken bile canım acıyo artık yani ilaçları da kullanıyorum
Evet canım bildiğin adet sancısı tabi doğuma kadar artarak devam ediyorKızlar bu adet sancısı gibi giren şey dogum sancısı mı oluyor? Benide 2 gündür yokluyor özellikle geceleri
Benimde aynı böyle anlattığın gibi oluyor ama kansızlık yok bende.Aa evet benımde son bir haftadır ellerimde uyuşma çok oluyor özellikle gece tuvalete kalktığımda ellerimi hissetmiyorum davul gibi oluyorlar sanki parmaklarımı hareket ettirince acıyor falan. doktorum artık sinirlerine baskı oluyor normal falan demisti ama kansızlıkta olabilir
Çok güzel
Canım söyleBenim doğum rapor parasıyla ilgili sorum olacaktı. Normalde rapor alındığında devlet kesintili ödüyor birebir maaşına göre yatmıyo raporun ücreti, bunda da kesintili mi olacak yada tam ücret ödenecek mi?
2. Sorum ben 32. Haftada çalışabilir raporu aldığımda rapor bitişi 37. Haftada 27.07.2022 olarak verilmişti ama ben izine erken çıkınca hastane çalışabilir raporu bitiş tarihini güncelledi 18.07.2022 diye. 2. Çalışamaz raporu diye bir şey almadım yani. İlk rapor güncellendi. Hastane ve SGK ile görüştüğümde böyle de geçerli oluyor dediler. Bilginiz var mı sorun yaşamam değil mi?
3. Soru rapor ücreti ne zaman yatacak diye SGK ya sorduğumda doğumun gerçekleşmesi gerektiğini, doğumdan sonra işveren raporu onaylıyor öyle ödeme oluyormuş. Böyle mi? Ben ay ay almak istiyorum mesela toplu şekilde istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?