Benim.10 gündür varEvet akşamdan beri adet sancısı gibi sancım var şu adet sancısını bile unutmuştum kaç aydır 2 saattir ara ara hissiyat geliyor hangi aşama oluyor bu
Bugünün üzerine 10 gün sayyim o zamanBenim.10 gündür var
10 günse iyi ya 5 agustosu cıkartıyorum o zaman ajdjsjjsBenim.10 gündür var
Aa hadi ya inş yalancı sancılardır da sıklaşmaz bu geceyi ağrısız sakin geçirirsin.. Öyle olmasa bile stres yapma hayırlısı olsun herşey olacağına varır güzelce inş..Benm bu sancilarim bitmiyo. 8 10 dkda bi geliyo. Baska bisi yok sure de kisalmadi sabahtan beri. Doktorum burda dwgil cok endiseliyim ya
Çikolata siparişini verdimDelirella sağol tavsiyen için
Çabuk hazırlanması için isim yazılacak yere ismin yanına acil kargo yazmamı söylediler, inşallah çikolataların üstünde Hoşgeldin İpek Acil Kargo diye yazmaz
Son gunler kaldi. 30 temmuz sezaryen. Bebek gecen carsamba 3.800 gramdi. Bugun 38+0 olduk. kesin 4 u gecti. Yatamiyorum, kalkamiyorum, yatakta donemiyorum. Sinirdaki rahim agzim cok Iyi dayandi. Bi haftadir progesteron da almiyorum. Allah hepimize saglikli huzurlu dogum nasip etsin.
Ay inşallah yaaa valla kendimi doğumdan sonraya duzelicek diye söylüyorum hep bide lohusalık eklenirse yandikkkk+1 dedim ya kızıma karşı hep sabırlı olmuşumdur ama şu sıra öyle tahammülsüz çirkin bir şey oldum kiAllahımmmm affet isteyerek değil geçecek inanıyorum kendimi de suçlamak istemiyorum . Maddi manevi hepimiz stresli zamanlar yaşıyoruz doğum sonrası çok şey var aklımızda normal farklı şekillerde gün yüzüne çıkması. Geçecek lohusalıkla tap yapıp bitecek inşallah
Hatırlamaz belki ama o an onu uzdugum için çok üzülüyorum kendime kızıyorum sanki oda sana muhtaç ne anlar ki diyeAynı şeyleri biz de yaşıyoruz canım İnan benim oğlum da 6buçuk yaşında bu hamilelikte çok üzdüm oğlumu onun İçin de çok ağladım. Çok konuşuyorum anlıyorum anne seni seviyorum diyor ama biliyorum yara açılıyor. Keşke başarabilsek kendimizi tutmayı. Seninki küçük belki hatırlamaz. Evet önceki hamileliğimde hiç böyle duygular yaşamadım öfke sinir bağırıp çağıracağım kimse de yoktu zaten hem çalışıyordum izne ayrılınca da eşim işde ben evde yalnızdım kızacak birşey yoktu. Şimdi herşeye kızıyoruz bi oyuncağa topladığımız yerin dağılmasına yada yetemediğimiz için oluyor ama herşey düzelecek inşallah az kaldı.
Ahhhh o doğuma giderken birakicak olma düşüncesi beni yiyip bitiriyor kaynanama birakicam çok iyi bakar bunu biliyorum ama ya beni ararsa ya ağlarsa diye düşünüyorum götürsem hastanede çocuğum perişan olucak diyorum kıyamıyorum hiç ay ne zormuş ya son ayalr resmen değişik duygular yükleniyorÖzlem öz diye bi kadın var instada dogum vlogunda diğer kızını evde bırakırken doguma gitmeden önce cok aglamıstı o geldi aklıma demekki her 2. Doguma giden anne yaşıyor bu hissi cok doğal çok güzel bişey, bi de gebelikten dolayı hormonlar tavan duygularımızı çok yogun yaşıyoruz kontrol edemiyoruz, sıkma canını gayet normal seyler
Aynen oyle gelmeye niyetleri yok erkek çocuğu 10 gun de geç geliyormuş gorumcem dün dedi de bilmiyorum ya gelmeye niyeti olmazda suni sanci falan verirler diye korkuyorumYarından itibaren bizde 39+1 iz. Ama yok keyfi iyi içerde
Aynen eşler Allah'tan anlayışlı anlıyor normal karşılıyor ama çocuğa kızdığım da ben iyi anne degilmiyiyim diye söyleniyorum oda napsin biseyler söylüyor bu sefer neden öyle dedin neden böyle dedin ay kafayı yemelikBenim de öyle sinir durumları maalesef çok zor İnsan özellikle çocuğuna yapınca çok kötü oluyor.. Ben de dün 5 yaşımda oğluma gereksiz yere kızdım biraz sonra kendime saatlerce kızıyorum.. Hele eşime ona da baya çektirdimama onu çok takmıyorum o anlıyor hormon sebebiyle olduğunu neyseki Takmadığım şeyleri takar oldum herşey batmaya başladı sonlara doğru bende.. Mesela özel günlere çok takılmam ben.. eşime pazar günü doğum günümdü o da bu sıra çok yoğun çalışıyor cumartesi akşamı bile geç saatte gelebildi eve ve unutmuş doğum günümü.. Sabah gelen telefonlsrla aklına geldiğini akşamına o anlık plak yaptığını da açık edince resmen dünyayı dar ettim adama ya nere gidip napıcağını şaşırdı ay normalde olsa bi iki trip atar sen gör acısını çıkar bunun gün boyu diye şakaya vurur çok güzel bir gün geçirirdik ama nasıl sinirlerim üstümde, dünyanın en büyük hatasını yapmış gibi davrandım falan yanii insan yapmayacağı şeyler yapıp kendini de üzüyor maalesef yıpranmış sinirlerle.. Rabbim lohusalığımızı sakin sakşn güzel güzel geçirmemizi nasip etsin hepimize inş
Gözün aydın ne güzel bir melek daha kucağa alında sağ salimhayırlı güzel ömürleri olsun.. İnş kısa sürede rahatça ayaklanırsın geçmiş olsun..
Bence de çom sıkıntı değilse anlatabilirsin sezaryen de ne sıkıntı oldu belki bizim de bilinçlenip önden tedbir alabileceğimiz bişeyse bize de faydası olur öyle bi konuysa..
Allahtan onu uyuduktan sonra takmışlardıondan da haberim yoktu da çıkarırken öğrendim yine öyle uyurken olur heralde soracağım ve talebim o şekil olacak.. Madem uyurken ne güzel takılıyor bite uyanık takarlar acaba bazıları da bi tuhaf...
Ayy delisin benceeeenasıl izliyosunn geçen de demiştin o zaman da ay düşünürken bile tansiyonum oynadıydı benim ben heralde izlesem doğurmamam ben hemşirelerin başımda olduğunu ne konuştuğunu duymam bile o strese girdiğimde sakinleştirici bilemiyorum tabi o nasıl etki eder..dünya umrumda olmaz rahatlstırsa ohh ne güzel olur, bide eşim yanında olması çok iyi gelirdi.. ama o da oğlanla bekleyecek babab biz annemi kapıda beklicez diyip duruyor öyle anlattık hep ben genel olacam diye, biz ikimiz içerde o dışarda kötü olur yavrucum
Sen de ikna et kafayı oraya çevirmesin başını koysun senin yanına eğilsin ohh miss
Dr lar neden genel yapmıyor benim iki dr da karışmadı tavsiye etti ısrar etti artı eksi anlattı ama şart koymadılar hiç.. Anestezi drçok aşırı ısrar ettiydi onu da red edip genel olmuştum ilkinde.. Zorunlu bi koşul olmadıktan sonra emri vaki olmuyor diye biliyorum.. Fena çlaşsan da hemen müdahale ediliyormuş zaten an an herşeyin ölçülüyor sen fenalaştım demeden anlıyorlarmış..
Evet ya ameliyatbane de bayılan eşler oluyormuşbide onla uğraş
Ya benim iki dr mda yukarda dediğim gibi koşulları anlatıp tavsiyede bulunup bana bıraktılar.. Yapmamaları enteresan, ben hatta bu sefer sordum dr genel anestezi nin bebeğe zararı var mı diye çok az bebeğe de gidebiliyor ilaç ama bi zararı olmuyor çook genel anesteziyle bebek okuyor bi sorun olmuyor zaten kısa sürede alıyoruz bebeği hemen , daha çok annenin durumu için spinal öneriyoruz dedi..
Benim de öyle sinir durumları maalesef çok zor İnsan özellikle çocuğuna yapınca çok kötü oluyor.. Ben de dün 5 yaşımda oğluma gereksiz yere kızdım biraz sonra kendime saatlerce kızıyorum.. Hele eşime ona da baya çektirdimama onu çok takmıyorum o anlıyor hormon sebebiyle olduğunu neyseki Takmadığım şeyleri takar oldum herşey batmaya başladı sonlara doğru bende.. Mesela özel günlere çok takılmam ben.. eşime pazar günü doğum günümdü o da bu sıra çok yoğun çalışıyor cumartesi akşamı bile geç saatte gelebildi eve ve unutmuş doğum günümü.. Sabah gelen telefonlsrla aklına geldiğini akşamına o anlık plak yaptığını da açık edince resmen dünyayı dar ettim adama ya nere gidip napıcağını şaşırdı ay normalde olsa bi iki trip atar sen gör acısını çıkar bunun gün boyu diye şakaya vurur çok güzel bir gün geçirirdik ama nasıl sinirlerim üstümde, dünyanın en büyük hatasını yapmış gibi davrandım falan yanii insan yapmayacağı şeyler yapıp kendini de üzüyor maalesef yıpranmış sinirlerle.. Rabbim lohusalığımızı sakin sakşn güzel güzel geçirmemizi nasip etsin hepimize inş
Gözün aydın ne güzel bir melek daha kucağa alında sağ salimhayırlı güzel ömürleri olsun.. İnş kısa sürede rahatça ayaklanırsın geçmiş olsun..
Bence de çom sıkıntı değilse anlatabilirsin sezaryen de ne sıkıntı oldu belki bizim de bilinçlenip önden tedbir alabileceğimiz bişeyse bize de faydası olur öyle bi konuysa..
Allahtan onu uyuduktan sonra takmışlardıondan da haberim yoktu da çıkarırken öğrendim yine öyle uyurken olur heralde soracağım ve talebim o şekil olacak.. Madem uyurken ne güzel takılıyor bite uyanık takarlar acaba bazıları da bi tuhaf...
Ayy delisin benceeeenasıl izliyosunn geçen de demiştin o zaman da ay düşünürken bile tansiyonum oynadıydı benim ben heralde izlesem doğurmamam ben hemşirelerin başımda olduğunu ne konuştuğunu duymam bile o strese girdiğimde sakinleştirici bilemiyorum tabi o nasıl etki eder..dünya umrumda olmaz rahatlstırsa ohh ne güzel olur, bide eşim yanında olması çok iyi gelirdi.. ama o da oğlanla bekleyecek babab biz annemi kapıda beklicez diyip duruyor öyle anlattık hep ben genel olacam diye, biz ikimiz içerde o dışarda kötü olur yavrucum
Sen de ikna et kafayı oraya çevirmesin başını koysun senin yanına eğilsin ohh miss
Dr lar neden genel yapmıyor benim iki dr da karışmadı tavsiye etti ısrar etti artı eksi anlattı ama şart koymadılar hiç.. Anestezi drçok aşırı ısrar ettiydi onu da red edip genel olmuştum ilkinde.. Zorunlu bi koşul olmadıktan sonra emri vaki olmuyor diye biliyorum.. Fena çlaşsan da hemen müdahale ediliyormuş zaten an an herşeyin ölçülüyor sen fenalaştım demeden anlıyorlarmış..
Evet ya ameliyatbane de bayılan eşler oluyormuşbide onla uğraş
Ya benim iki dr mda yukarda dediğim gibi koşulları anlatıp tavsiyede bulunup bana bıraktılar.. Yapmamaları enteresan, ben hatta bu sefer sordum dr genel anestezi nin bebeğe zararı var mı diye çok az bebeğe de gidebiliyor ilaç ama bi zararı olmuyor çook genel anesteziyle bebek okuyor bi sorun olmuyor zaten kısa sürede alıyoruz bebeği hemen , daha çok annenin durumu için spinal öneriyoruz dedi..
Bugün kontrol e gittim ne bilim son hafta bişey der alttan muayene eder diye bekliyorum açılma başlamış mi diye nst hep bı dinginlikte sancı desen o da yok.. haftaya tekrar gel dedi geçtiAynen oyle gelmeye niyetleri yok erkek çocuğu 10 gun de geç geliyormuş gorumcem dün dedi de bilmiyorum ya gelmeye niyeti olmazda suni sanci falan verirler diye korkuyorum
Hayırlısı olsun normal olsa güzel olurdu tbaii ki ama her normal doğum da sağlıklı geçmeyebiliyor, bi başkasınaveya Bi kez daha daha kontrol ettirmekte fayda var bencede katılıyorum arkadaşlara ama yine olmazsa da vardır bunda blr hayır öyle bak olayaBizim de doktor randevumuz vardı. Hep kendimi normal doğuma odaklamistim çatı muayenesi yapıldı çatı kemiğim normal doğuma uygun değilmiş. Ebe parmağım kemiğe değiyor buradan bebek nasıl çıkacak kanala inemez dedipeki eğer ağrım olur bebek kanala inecek olursa deneyebilir miyim dedim inmez dedi. Tekrar doktora gittim o da sezaryeni 39. haftada yapıyoruz zaten o zamana kadar ağrın gelir bebek inecek olursa bi deneriz olmazsa sezaryen dedi. Hayırlısı tabi ama hayaller hayatlar
Aa hiç duymadım öyle bişey çok ilginç bir çok ameliyat ve doğum genelle de yapılıyor, her anestezi şeklinin kendine has büyük riski var da entübe mevzusununu hiç duymadım.. Buna benzer sadece şöyle bi yaşanmış durum var arkadaşım tam sezaryen olacağı zamanlarda hastalanıyor ağır bir grip oluyo doğum da ertelenme şansı yok dr o zaman genel anestezi durumunda hastalık ciğerlerine daha rahat ulaşabilir doğumdan sonra zorlanırsın hastalığın ilerlemiş olur demiş ve spinal e karar kılmışlar zorunlu olarak hastalık sebebiyle.. Ama yine bile entübe lafı geçmedi o zamanda sadece hastalığı ilerletir gibi söylemişti dru.. Keşke böyle şeylerle korkutmaslar bu kadar hamile hamile neler düşündüdip ne strese sokuyorlar, bazı dr lar da bi garip.. Sen de rahat ol her gün birsürü insan hatta küçücük çocuklar vs öyle böyle ameliyat masasında ne ameliyatlar yaşıyorlar kimileri saatler sürüyor o anesteziyle maruz kalıyor.. Bizimki ne ki öyle düşün.. İnş istediğin şekilde kolayca atlatırsın kucağına alırsınCanım benim dr um genel anestezi riskli dedi entube felan olunuyor mus bundan dolayımi yapılmıyor bende korkuyorum ama Allah bir kolaylık versin
Ben çok korkuyorum o yüzden ısrarla istedim gerekirse fena olursan ameliyatın ortasında bile olsa genele çeviririz şimdi yarım başlayalım demiş ti çok ağladım ama genele çevirmedi anestezi doktoru çok ısrarcoydı. Bakalım bu doğumda neler bekliyor beni.
Ben bu yüzden en son saati isteyecem sezaryen için. Daha kısa süre ayrı kalmış oluruz gündüzü beraber geçiririz o ara uykusunu yaparken ben duşumu alıp hazırlanırım uyanınca bizimkiler oyalar yemek yedirirler parka götürürler gece uykusuna yatırırlar sabah hop yanımda böyle olursa çok anlamaz diye bir planım var. Tek sorun gece uykusuna yatarken çıkabilir orası karanlıkAhhhh o doğuma giderken birakicak olma düşüncesi beni yiyip bitiriyor kaynanama birakicam çok iyi bakar bunu biliyorum ama ya beni ararsa ya ağlarsa diye düşünüyorum götürsem hastanede çocuğum perişan olucak diyorum kıyamıyorum hiç ay ne zormuş ya son ayalr resmen değişik duygular yükleniyor
Ya hadi hayırlısıyla bir avazda kurtul canımKizlar ben artk dayanamadm agrilara hastaneye geldim. 5 cm acilma var yatirdilar beni.
Allah kolaylık versin herşey yolunda gider insallaj. Bu gece bebiş doğar yarında evinize geçersiniz ınslalahKizlar ben artk dayanamadm agrilara hastaneye geldim. 5 cm acilma var yatirdilar beni.
Hayırlısı olsun cnmKizlar ben artk dayanamadm agrilara hastaneye geldim. 5 cm acilma var yatirdilar beni.
Canım Allah yardımcın olsun, sağlıkla kolayca kavuş bebeğine İnşallahKizlar ben artk dayanamadm agrilara hastaneye geldim. 5 cm acilma var yatirdilar beni.
Evet neyseki anlıyorlar bide eşlerin derdini çekmeyelim zatenAynen eşler Allah'tan anlayışlı anlıyor normal karşılıyor ama çocuğa kızdığım da ben iyi anne degilmiyiyim diye söyleniyorum oda napsin biseyler söylüyor bu sefer neden öyle dedin neden böyle dedin ay kafayı yemelik
Kizlar ben artk dayanamadm agrilara hastaneye geldim. 5 cm acilma var yatirdilar beni.
Evet canım sağol sen söylemiştin dediğinden beri öyle yapıyorum tansiyonu çok şükür 12-8 n üstüne çıkmıyor . Sağol canımİçini ferah tut, sadece idrari ver kafan rahat olsun cnm. Tuzlu yeme bu arada, bir de sabah uyanır uyanmaz bir de aksam yemekten 1 saat sonra günlük tansiyon takibi yapabilirsin cnmBunlar önemli veri
Birkaç saate bebeğin kucağında olacak inşallah. Sağlıkla sıhhatle bir avazda ikinizde rahatlayıverinKizlar ben artk dayanamadm agrilara hastaneye geldim. 5 cm acilma var yatirdilar beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?