2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benm bu sancilarim bitmiyo. 8 10 dkda bi geliyo. Baska bisi yok sure de kisalmadi sabahtan beri. Doktorum burda dwgil cok endiseliyim ya
Aa hadi ya inş yalancı sancılardır da sıklaşmaz bu geceyi ağrısız sakin geçirirsin.. Öyle olmasa bile stres yapma hayırlısı olsun herşey olacağına varır güzelce inş.. Diğer msjları I da okudum dr kovid olmuş şansa, kovid de durdu durdu yazın ortasında sonbahar gibi herkesi vurdu ya neyse inş bekler dr nu bebişin.. Ağrıların hafifler azalır geçer gider inş canım

Hay Allah gece gece iyi güldürdün

Sayılı gün hem çabuk geçer hme hiç vakit geçmez, sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inş

Ay inşallah yaaa valla kendimi doğumdan sonraya duzelicek diye söylüyorum hep bide lohusalık eklenirse yandikkkk

Hatırlamaz belki ama o an onu uzdugum için çok üzülüyorum kendime kızıyorum sanki oda sana muhtaç ne anlar ki diye hormonlar mahvetti bizi ama duzelicez daha kontrollü davranmaya çalışıyorum hergün dışarıya çıkarıyorum parka götürüyorum ozaman daha iyi oluyor onun içinde akşam eve gel direk yat günü böyle bitiriyoruz

Ahhhh o doğuma giderken birakicak olma düşüncesi beni yiyip bitiriyor kaynanama birakicam çok iyi bakar bunu biliyorum ama ya beni ararsa ya ağlarsa diye düşünüyorum götürsem hastanede çocuğum perişan olucak diyorum kıyamıyorum hiç ay ne zormuş ya son ayalr resmen değişik duygular yükleniyor

Aynen eşler Allah'tan anlayışlı anlıyor normal karşılıyor ama çocuğa kızdığım da ben iyi anne degilmiyiyim diye söyleniyorum oda napsin biseyler söylüyor bu sefer neden öyle dedin neden böyle dedin ay kafayı yemelik

Aynen oyle gelmeye niyetleri yok erkek çocuğu 10 gun de geç geliyormuş gorumcem dün dedi de bilmiyorum ya gelmeye niyeti olmazda suni sanci falan verirler diye korkuyorum
Bugün kontrol e gittim ne bilim son hafta bişey der alttan muayene eder diye bekliyorum açılma başlamış mi diye nst hep bı dinginlikte sancı desen o da yok.. haftaya tekrar gel dedi geçti ama akşam dan beri adet sancısı bel ağrısı içindeyim anlamadım

Hayırlısı olsun normal olsa güzel olurdu tbaii ki ama her normal doğum da sağlıklı geçmeyebiliyor, bi başkasınaveya Bi kez daha daha kontrol ettirmekte fayda var bencede katılıyorum arkadaşlara ama yine olmazsa da vardır bunda blr hayır öyle bak olaya

Canım benim dr um genel anestezi riskli dedi entube felan olunuyor mus bundan dolayımi yapılmıyor bende korkuyorum ama Allah bir kolaylık versin
Aa hiç duymadım öyle bişey çok ilginç bir çok ameliyat ve doğum genelle de yapılıyor, her anestezi şeklinin kendine has büyük riski var da entübe mevzusununu hiç duymadım.. Buna benzer sadece şöyle bi yaşanmış durum var arkadaşım tam sezaryen olacağı zamanlarda hastalanıyor ağır bir grip oluyo doğum da ertelenme şansı yok dr o zaman genel anestezi durumunda hastalık ciğerlerine daha rahat ulaşabilir doğumdan sonra zorlanırsın hastalığın ilerlemiş olur demiş ve spinal e karar kılmışlar zorunlu olarak hastalık sebebiyle.. Ama yine bile entübe lafı geçmedi o zamanda sadece hastalığı ilerletir gibi söylemişti dru.. Keşke böyle şeylerle korkutmaslar bu kadar hamile hamile neler düşündüdip ne strese sokuyorlar, bazı dr lar da bi garip.. Sen de rahat ol her gün birsürü insan hatta küçücük çocuklar vs öyle böyle ameliyat masasında ne ameliyatlar yaşıyorlar kimileri saatler sürüyor o anesteziyle maruz kalıyor.. Bizimki ne ki öyle düşün.. İnş istediğin şekilde kolayca atlatırsın kucağına alırsın

Evet ya bana da demişlerdi ilk doğumda tamam korkarsan genele çeviriyoruz zaten yine hemen o an dedi, e dedim boşa olacak o zaman o belden iğnesi acısı onu stresini boş yere yaşamış olacam çünkü diye yine bi sürü bişeyler dedi ama dinlemediğim için hatırlamıyorum gerisini.. Çok nettim o an..Galiba bu anestezi dr ları çok ısrarcı oluyor benimki de o kadar ısrar etmişti ki ilk doğumda, benim o netliği e rağmen yılmadan usanmadan dakikalarca uğraştı.. Bakalım bu dr nasıl olacak ama şuan iknaya daha yakınım.. Neler bekliyor zamanı gelsin göreceğiz
Hayırlısı olsun inş en iyi şekilde çıkarız bu süreçten

Ben bu yüzden en son saati isteyecem sezaryen için. Daha kısa süre ayrı kalmış oluruz gündüzü beraber geçiririz o ara uykusunu yaparken ben duşumu alıp hazırlanırım uyanınca bizimkiler oyalar yemek yedirirler parka götürürler gece uykusuna yatırırlar sabah hop yanımda böyle olursa çok anlamaz diye bir planım var. Tek sorun gece uykusuna yatarken çıkabilir orası karanlık

Evet neyseki anlıyorlar bide eşlerin derdini çekmeyelim zaten onlar çekiversin bizi de yük biz de zorluk biz de onlar hasatenede al kucağına sefasını sür yapacaklar oh ne ala
Evet o fuugu çok kötü iyi anne olamıyorum duygusu, oğluma kızdıktan sonra sana kızmıcaktım başka şeye sinirlenmiştim yanlışlıkla oldu dedim o dediğin deli sorular başlıyor tabi hemen sonra geçen gün kardeşime de yanlışlıkla bağıracak mısın dedi şok etti beni sıpa kıskançlık mı ne düşündü bunu sorarken onu da bilemedim ne cevap vereceğimi kaldım öylece

Kizlar ben artk dayanamadm agrilara hastaneye geldim. 5 cm acilma var yatirdilar beni.

Aayyy iyi ki gitmişsin, hadi hayırlı haberlerle dönersin inş dualardasın sağlıkla a gelsin kucağına

İçini ferah tut, sadece idrari ver kafan rahat olsun cnm. Tuzlu yeme bu arada, bir de sabah uyanır uyanmaz bir de aksam yemekten 1 saat sonra günlük tansiyon takibi yapabilirsin cnm Bunlar önemli veri
Evet canım sağol sen söylemiştin dediğinden beri öyle yapıyorum tansiyonu çok şükür 12-8 n üstüne çıkmıyor . Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…