2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benm dusmuyo iste. Bi 13 de gelio bi 8 de gelio bi 4 te gelio. Net olsa

Tamam canım çok sağol. Geçen gittiğimde bütün tahlilleri istedim de kanda da protein diye bir değere bakılmış normal değerlerdeydi merak ettim aynı şey mi idrardaki ile diye

Tamam canım çok sağol. Geçen gittiğimde bütün tahlilleri istedim de kanda da protein diye bir değere bakılmış normal değerlerdeydi merak ettim aynı şey mi idrardaki ile diye
İçini ferah tut, sadece idrari ver kafan rahat olsun cnm. Tuzlu yeme bu arada, bir de sabah uyanır uyanmaz bir de aksam yemekten 1 saat sonra günlük tansiyon takibi yapabilirsin cnm Bunlar önemli veri

Yani benimki belimde ve karnımın alt tarafında ama başladı geçmedi belki başka birşeydir çünkü gerçek sancı dayanılmaz oluyor bu regl ağrısı gibi ağrıyo önceki doğumda yaşamadım o yüzden değişik geldi

Valla benim alttan olmuştu agri ve erkekti

Değişik geldi sonuç olarak kökten çıkarmanın daha az acı vermesini geçtim bu göbekle çok daha zor neyse çok özel oldu. Kolay gelsin inşallah umdupundan daha az acı olur

Benim ayağımı üşüttüğümde gaz sancısı benzer şekilde oluyor. Birde malum içerde fazla yer kalmadı ya bağırsaklar vs iyice sıkıştı

Kızlar doğum yapanların gözü aydın olsun darısı vakitlice bize olsun,bayadir giremiyordum.benim karnımın en yüksek kısmında göbek deliğinin sağında sanki soğukta kalmış gibi hissediyorum sanki soğukta kalmis gibi aciyor o bölgeyi ben gibi böyle hisseden var mi

Çatısı dar olup normal doğum yapan var mı acaba. Kimi boş yere ağrı çekersin diyor. İlk defa bakıldığı için kastım kendimi onunla ilgilidir umarım. Ama kanala inmez bebek dedi ısrarla anlam veremedim
Bence farkeder. Benim 3. Yinede insan stres oluyor. Ama derin derin nefes almak çok iyi oluyo rahat bırakıyorum kendimi. Denemek de fayda var bide devlet hastanesi ne dicek bakalım
Deneyeceğim bakalım gerisi nasip. Sağ salim doğsunlar da inşallah
Bu iş tam bir nasip meselesi canım demekki böylrsi daha hayırlıymıs sıkma canını, sizin için daha güzel olacak demekki
Aynen canım inşallah hayırlısı olsun hepimiz için

Bende keske agustosun ilk haftasi dogursam .. hurma adacayi ve ahududu yapragi iciyorum sancilarimi iyice arttirdi gercekten belimden kasiklarima vuran sanci, oyle sadece kasik olmuyor ama duzensiz .. sıklasıp duzene binse bi tamam doguruyorum derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…