- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Onu benim annemde demiştiAralıklı aralıklı gelmesi lazım aslında. Birde kv demişti kız çocuğun sancısı karnın alt kısmında başlayıp yayılıyormuş, erkek çocuğun ağrısı karnın üstünden başlayıp yayılıyormuş
Benm dusmuyo iste. Bi 13 de gelio bi 8 de gelio bi 4 te gelio. Net olsaBence bebiş geliyo. Benim de yok denecek kadar adet sancim oluyordu. Aralıkları 8 dk ye düşünce bi gidim dedim. 8 cm açılma var dediler. Bence öyle bisey. 2. Daha kolay olurmuş ya hani. Bebiş bu gece kucağında olabilir ayyy
Tamam canım çok sağol. Geçen gittiğimde bütün tahlilleri istedim de kanda da protein diye bir değere bakılmış normal değerlerdeydi merak ettim aynı şey mi idrardaki ile diyeKanda degil tam idrar tahlilinde teshis konulur. Yarın git aile hekimine tam.idrar tahlili ver olsun bitsin cnm, idrara bakılması şart
Doktorun ödülünü, bu dogumla beraber 5.kez genel anestezi olacağım. Icini ferah tut, söylediği gibi korkulacak bir durum yok.
İçini ferah tut, sadece idrari ver kafan rahat olsun cnm. Tuzlu yeme bu arada, bir de sabah uyanır uyanmaz bir de aksam yemekten 1 saat sonra günlük tansiyon takibi yapabilirsin cnmTamam canım çok sağol. Geçen gittiğimde bütün tahlilleri istedim de kanda da protein diye bir değere bakılmış normal değerlerdeydi merak ettim aynı şey mi idrardaki ile diye
Normal olsun diye çok uğraşmıştım nişanım gelip bir gün sonra suyum gelmişti hastanede 18 saat sancı çekmitim 4 saati suni sancı ama açılmam 1 buçuk santimi geçmeyince sezaryen olmuştum canımÖnceki normal dogum muydu
Yani benimki belimde ve karnımın alt tarafında ama başladı geçmedi belki başka birşeydir çünkü gerçek sancı dayanılmaz oluyor bu regl ağrısı gibi ağrıyo önceki doğumda yaşamadım o yüzden değişik geldiAralıklı aralıklı gelmesi lazım aslında. Birde kv demişti kız çocuğun sancısı karnın alt kısmında başlayıp yayılıyormuş, erkek çocuğun ağrısı karnın üstünden başlayıp yayılıyormuş
Valla benim alttan olmuştu agri ve erkektiAralıklı aralıklı gelmesi lazım aslında. Birde kv demişti kız çocuğun sancısı karnın alt kısmında başlayıp yayılıyormuş, erkek çocuğun ağrısı karnın üstünden başlayıp yayılıyormuş
Aynen yok canimSpinalde yok canım o takılan şey sanırım
Değişik geldi sonuç olarak kökten çıkarmanın daha az acı vermesini geçtim bu göbekle çok daha zor neyse çok özel oldu. Kolay gelsin inşallah umdupundan daha az acı olurBurda bi arkadaş önerdi memnun kalmış daha az acı doğal azalma da yapıyormuş vs ben tabi daha az acı kısmındayım
Ayyy ben onları üniversite yıllarında yaşadımher yolu denedi idim korkak kalbimnen
Ay inşallah sabahtan olur senin de benim 7 bucukfa gel 8bucuga kadar doguma aliriz dedi
Ben doğmadan beşiğini kerttimAllahim sabir kiz doğuran olursa bana haber verin işim çok
Benim ayağımı üşüttüğümde gaz sancısı benzer şekilde oluyor. Birde malum içerde fazla yer kalmadı ya bağırsaklar vs iyice sıkıştıYani benimki belimde ve karnımın alt tarafında ama başladı geçmedi belki başka birşeydir çünkü gerçek sancı dayanılmaz oluyor bu regl ağrısı gibi ağrıyo önceki doğumda yaşamadım o yüzden değişik geldi
Hahaha bu bilgi de çürümüş oldu böyleceValla benim alttan olmuştu agri ve erkekti
Kolay gelsinAllahim sabir kiz doğuran olursa bana haber verin işim çok
Çatısı dar olup normal doğum yapan var mı acaba. Kimi boş yere ağrı çekersin diyor. İlk defa bakıldığı için kastım kendimi onunla ilgilidir umarım. Ama kanala inmez bebek dedi ısrarla anlam veremedimBu arada diğer arkadaş bahsetmiş, rahat olmak lazım. Dün banada baktı doktor, ben direk bebeği aklıma getirip rahat olmaya çalışıyorum. Ne kadar rahat stressiz olursak o kadar rahat geçer herşey doğum dahil
Deneyeceğim bakalım gerisi nasip. Sağ salim doğsunlar da inşallahBence farkeder. Benim 3. Yinede insan stres oluyor. Ama derin derin nefes almak çok iyi oluyo rahat bırakıyorum kendimi. Denemek de fayda var bide devlet hastanesi ne dicek bakalım
Aynen canım inşallah hayırlısı olsun hepimiz içinBu iş tam bir nasip meselesi canım demekki böylrsi daha hayırlıymıs sıkma canını, sizin için daha güzel olacak demekki
Hahaha bu bilgi de çürümüş oldu böyleceBenimde inandığımdan değil ama söylediklerinde aklımda kalıyor işte
Bende keske agustosun ilk haftasi dogursam .. hurma adacayi ve ahududu yapragi iciyorum sancilarimi iyice arttirdi gercekten belimden kasiklarima vuran sanci, oyle sadece kasik olmuyor ama duzensiz .. sıklasıp duzene binse bi tamam doguruyorum derim..Yaaa ben de 1-2 Ağustos da doğum yapmak istiyorum ama plansız sezaryen olacak hurma mı yesem halı mı silsem hafta sonu bilemedim. Aynen benim de ellerim çok şişiyor parmaklarım kapanmıyor bugün yine belim ağrıyor adet sancısı gibi ağrım da var
Hastaneye hiç götürmedim ama evet son yazışmalardaki gibi az kaynar suda bekletebilirsin hastanede iyi olur
Bence son haftalar bebekler iyice sıkışıyor ya tam ölçemiyorlar ben bugün doktorda öyle düşündüm
Promalt ben de alıp atıcam çantaya hastanede içerim öncekinde hiç birşey yapmadan sütüm gelmişti ama bunda riske atmayayım diyorum
Doktorun gidemez tabi burda herkes doktorun tatile gidecek diye sinir oldu ya yanlış enerji göndermiş olabiliriz
maşallah canım Allah nazarlardan korusun hemencecik toparlarsın hiç korkma
Biberon temizleyici jeller var bulaşık deterjanı gibi onu da kullanabilirsin ama ilk kullanımda kaynat aralarda yine kaynatırsın canım
Çatın dar mıydı senin de canım ? O yüzden mi açılma olmadı?Normal olsun diye çok uğraşmıştım nişanım gelip bir gün sonra suyum gelmişti hastanede 18 saat sancı çekmitim 4 saati suni sancı ama açılmam 1 buçuk santimi geçmeyince sezaryen olmuştum canım
Ayy inşallah göstersin bu sefer meraktan catlıcaz babasıylaHadi bakalim, belki bu sefer gosterir yuzunu minnosbuyumustur iyice. Persembe bizi de hastaneden cagirdilar. Son kontroller yapilcak sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?