2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geldiiim. Dun gece 3 ten beri sancim var benim. Ama oyle duzensiz. Kivrandiriyo. Neyse bugun geceye kadar onu cektim. Baktim uyuyamiyorum yorgunluktan bittim. Esimle oglani koydum evde hastaneye geldim. Once muayene ettiler 5 cm olmus yatis vercez mecbur dediler. Sonra nstde sancilar zirve tabi. Yalvariom epidural die. Kendi doktorum yok gelen doktoru hic tanimiyorum annem yanimda degil kocam yanimda degil. tedirginim neyse annem kardesimi de aldi kv esim geldiler. Kocam ben sancilandikca kotulenio tani onu attik disari. Biraz masajlar biraz pilates topu epidurali yaptilar 6 cmde. Ama sancimi kesmedi. Biraz daha yaptilar ayaga kalkamiyorum bacaklar pelte. Neyse alistikca kalktim tabi comelemiorum bu sefwr comelince dustum 2 kez dizlerimin ustune. 4. Muayenede 9 cm dedi ebe beni odaya geri getirdi sanci geldikce ikincaksin dedi. Sanci epidurale ragmen nefes aldirmiyo. Yere comelemedigimden koltukta dizlerimin ustundeyim. Ikindim ikindim kontrole goturduler. Basi gorunuyo die doktoru aradi ebe doktor geldi bana dolu yesil sey orttuler. Ikinamadim tabi aglamakliyim olmicak nolur napiosaniz kurtarin beni diorum. Doktor bi kez ikinsan cikcak dedi. 2 kez ikindim 3. De kafasi cikti. Doktor cekti cikardi. 2905 gr cirkin bir oglum oldu. Boyunu hatirlayamiorum gece tam 4 te dogurdum

Çok güzel bir haber Hayırlı olsun gözün aydın çok sevindim. Darısı bizlere

Şükür şükür kurtuldun Rabbim sağ salim büyütmeyi nasip etsin. Babalı analı olsun Epidural beni korkutiyor artık((

Dogurdum kizlar smdi emiyo. Cok yorgunum bebek uyusun anlatcam

Yaa Allahım burda pıtır pıtır yazışırken şimdi kucağımda emiyo diyosun maşallah yaa

Hoşgeldiinn Ay ne güzel biraz sancılı da olsa ki olacak o kadar diyelim çok güzel bi şekilde almuşşın kucağına maşallah gözünüz aydın olsun sağlıkla analı babalı büyüsün bebeğin.. Aslan bebiş dr yokmuş kovidmiş dinlemedi canı istedi çıktı geldi şükür sağsalim :))
E aslan burcu bebesi başkalarının keyfini mi beklicem kendi keyfime göre dedi

Şükür şükür kurtuldun Rabbim sağ salim büyütmeyi nasip etsin. Babalı analı olsun Epidural beni korkutiyor artık((
Hic korkma. Bana dozu doktor istedigi icin az vermisler muhtemelen. Doktor hissetmen lazimdi ikinma icin dedi cunlu. Ama ilk.oglumda hic ole bisi demedi doktor sifir agriydi. Takilirken hiiiic acimio
Valla dinlemedi. Ben de baska doktorda doguramam die cok korkmustum. Ama o an doktor falan gormuyomus insanin gozu. Kadinla saat 3 te tanistim 4 te dogurdum

İkinizde süpersiniz Allah bebeğine hayırlı uzun ömür versin. Darısı doğurmayı bekleyenlerin başına

Ay kızlar hadi doğurun artık ya , burda yalnız kaldım diğer doğum yapan arkadaşlardan da pek ses çıkmıyor

Zaman daralıyor merak etme teker teker hatta bazen çifter çifter geliyorlar hele haftaya iyice şenlik yeri burası dur

Valla dinlemedi. Ben de baska doktorda doguramam die cok korkmustum. Ama o an doktor falan gormuyomus insanin gozu. Kadinla saat 3 te tanistim 4 te dogurdum

Yaa işte doğarken göstererek geldi aslanlığını:) 1saat için çok farketmedi o zaman başka dr falan korktuğuna değmedi maşallah kısa sürünce oh ne güzel mis kokuyu çek içine doya doya, iyice dinlen iyi efor oldu

Dogurdum kizlar smdi emiyo. Cok yorgunum bebek uyusun anlatcam

Ayyy ben de film gibi sırayla okudum Gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…