2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun avm ye gittik 40 dk filan gezdim hemen catı agrım basladı vajina kısmında belim de agrıyor, vajinada dolgunluk hissi oluyor, gezmek veya hareket etmek işe yarıyor bence. O yüzdem bwn bu haftalarda evden cıkmasam iyi valla

Yeni dogdugunda hep dezenfekte etmek gerekiyor herhalde, sonradan arada dezenfekte ediliyor biberonlar vs, jellere de bi bakayım

Sagol canim ❤

Bende cok korkuyorum ama bebegimi ilk görmekte istiyorum o anı yaşamak istiyorum bunları düşün
Sanırım böyle düşününce daha rahat olacak allahim yardım eder o an zaten . . Heyecan herkes de oluyor normal sanırım sağlıkla gelsin yavrularımiz

Aynen sen birkaç hafta çok yorma kendini ben de şimdi merdiven inip çıkmaya başlayım mantıklı

Sanırım böyle düşününce daha rahat olacak allahim yardım eder o an zaten . . Heyecan herkes de oluyor normal sanırım sağlıkla gelsin yavrularımiz
2. Sezeryani olan arkadaşlarim ilkinde hic korkmuyosun basina gelceklerden habersizsin diyorlar gerci bi arkadasim 2.de daha rahattim ilkinde korkudan odaklanamadim diyor ama bol bol dua ederim eşimde yanimda olursa rahatlarim heralde

Değişik geldi sonuç olarak kökten çıkarmanın daha az acı vermesini geçtim bu göbekle çok daha zor neyse çok özel oldu. Kolay gelsin inşallah umdupundan daha az acı olur
ben yapmıcam ki mümkün degil ben çekemem eşim yardımcı olcak

Senle biz oturup sessizce bekleyelim haftamizi

Canim o kesme surecine takilma. Ameliyat toplam 20 dk suruyosa bebegi cikarma sureci inan 1 dk. Dedm ya eltim bebek cikarilirken yeni kesiyolar sais. Sonrasinda kendini kotu hissedersen hemen sedasyon verip hafif uyutuyolar seni.

Yaa ne güzel benim de öyle rahat ve kolay geçer mi acaba, ay sırf bebeği o anı görebileyim diye çok hevesleniyorum, o gün gelsin bakalım eğer spinal seçmiş olursam katkın büyük olacak canım Sakin sakin ne güzel anlattın şuan ameliyat öncesi anestezi dr olup konuşuyo olsaydık ikna olmuştum hemen Ay hayırlsı çok heyecanlandım sağlıkla alalım kucağımıza..

2. Sezeryani olan arkadaşlarim ilkinde hic korkmuyosun basina gelceklerden habersizsin diyorlar gerci bi arkadasim 2.de daha rahattim ilkinde korkudan odaklanamadim diyor ama bol bol dua ederim eşimde yanimda olursa rahatlarim heralde
Bende öyle yanımda hemşire olursa elini tutarım Allah yardım edecek inşallah bu defa çok heyecan olursa tansiyonum felan düşer kısa bise zaten hayatımızdan bir 30 dakika odun vercez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…