Ayy hadi inşallahAz once de koca bi parca nisan geldi. Ay dogurucam galiba. 4 tane 5 dklik sanci gorsem.hemen koscam hastaneye
Bende çok korkuyorum bu arada genel anestezi istiyorum ama kabul etmiyor doktorumAynen yok canim
Bugun avm ye gittik 40 dk filan gezdim hemen catı agrım basladı vajina kısmında belim de agrıyor, vajinada dolgunluk hissi oluyor, gezmek veya hareket etmek işe yarıyor bence. O yüzdem bwn bu haftalarda evden cıkmasam iyi vallaİnşallah en güzel şekilde olur doğumun zamanı geldiğindeben çok yatıyorum bu aralar da acaba o yüzden mi açılmam 1 cm de kaldi diye düşünüyorum o yüzden merak ettim acaba hareketleri kısıtlamak engelliyor mu açılmayı diye
Sagol canim ❤Kolay gelsin
Bende cok korkuyorum ama bebegimi ilk görmekte istiyorum o anı yaşamak istiyorum bunları düşünBende çok korkuyorum bu arada genel anestezi istiyorum ama kabul etmiyor doktorum
Yeni dogdugunda hep dezenfekte etmek gerekiyor herhalde, sonradan arada dezenfekte ediliyor biberonlar vs, jellere de bi bakayımYaaa ben de 1-2 Ağustos da doğum yapmak istiyorum ama plansız sezaryen olacak hurma mı yesem halı mı silsem hafta sonu bilemedim. Aynen benim de ellerim çok şişiyor parmaklarım kapanmıyor bugün yine belim ağrıyor adet sancısı gibi ağrım da var
Hastaneye hiç götürmedim ama evet son yazışmalardaki gibi az kaynar suda bekletebilirsin hastanede iyi olur
Bence son haftalar bebekler iyice sıkışıyor ya tam ölçemiyorlar ben bugün doktorda öyle düşündüm
Promalt ben de alıp atıcam çantaya hastanede içerim öncekinde hiç birşey yapmadan sütüm gelmişti ama bunda riske atmayayım diyorum
Doktorun gidemez tabi burda herkes doktorun tatile gidecek diye sinir oldu ya yanlış enerji göndermiş olabiliriz
maşallah canım Allah nazarlardan korusun hemencecik toparlarsın hiç korkma
Biberon temizleyici jeller var bulaşık deterjanı gibi onu da kullanabilirsin ama ilk kullanımda kaynat aralarda yine kaynatırsın canım
Sanırım böyle düşününce daha rahat olacak allahim yardım eder o an zaten . . Heyecan herkes de oluyor normal sanırım sağlıkla gelsin yavrularımizSagol canim ❤
Bende cok korkuyorum ama bebegimi ilk görmekte istiyorum o anı yaşamak istiyorum bunları düşün
Aynen sen birkaç hafta çok yorma kendini ben de şimdi merdiven inip çıkmaya başlayım mantıklıBugun avm ye gittik 40 dk filan gezdim hemen catı agrım basladı vajina kısmında belim de agrıyor, vajinada dolgunluk hissi oluyor, gezmek veya hareket etmek işe yarıyor bence. O yüzdem bwn bu haftalarda evden cıkmasam iyi valla
2. Sezeryani olan arkadaşlarim ilkinde hic korkmuyosun basina gelceklerden habersizsin diyorlar gerci bi arkadasim 2.de daha rahattim ilkinde korkudan odaklanamadim diyor amaSanırım böyle düşününce daha rahat olacak allahim yardım eder o an zaten . . Heyecan herkes de oluyor normal sanırım sağlıkla gelsin yavrularımiz
Değişik geldi sonuç olarak kökten çıkarmanın daha az acı vermesini geçtim bu göbekle çok daha zor neyse çok özel oldu. Kolay gelsin inşallah umdupundan daha az acı olur
Senle biz oturup sessizce bekleyelim haftamiziBugun avm ye gittik 40 dk filan gezdim hemen catı agrım basladı vajina kısmında belim de agrıyor, vajinada dolgunluk hissi oluyor, gezmek veya hareket etmek işe yarıyor bence. O yüzdem bwn bu haftalarda evden cıkmasam iyi valla
Buyudukce ekrana sigmiyolar kiAyy inşallah göstersin bu sefer meraktan catlıcaz babasıyla
Canim o kesme surecine takilma. Ameliyat toplam 20 dk suruyosa bebegi cikarma sureci inan 1 dk. Dedm ya eltim bebek cikarilirken yeni kesiyolar sais. Sonrasinda kendini kotu hissedersen hemen sedasyon verip hafif uyutuyolar seni.
Bende öyle yanımda hemşire olursa elini tutarım Allah yardım edecek inşallah bu defa çok heyecan olursa tansiyonum felan düşer kısa bise zaten hayatımızdan bir 30 dakika odun vercez:)2. Sezeryani olan arkadaşlarim ilkinde hic korkmuyosun basina gelceklerden habersizsin diyorlar gerci bi arkadasim 2.de daha rahattim ilkinde korkudan odaklanamadim diyor amabol bol dua ederim eşimde yanimda olursa rahatlarim heralde
Evet akşamdan beri adet sancısı gibi sancım var şu adet sancısını bile unutmuştum kaç aydır 2 saattir ara ara hissiyat geliyor hangi aşama oluyor buYalanci dogum sancilari evet hosgeldin aramiza
Yarından itibaren bizde 39+1 iz. Ama yok keyfi iyi içerdeBir kizlar ne zamandır girmiyorum internetim yok tu bu arada biz 39+1olduk bizim paşanın gelmeye niyeti mi yok ne
Aynı bende öyleyim suan eşime diyorum ne güzel 9 aydır sancısız rahattım neden basladı şimdiEvet akşamdan beri adet sancısı gibi sancım var şu adet sancısını bile unutmuştum kaç aydır 2 saattir ara ara hissiyat geliyor hangi aşama oluyor bu
Normal doğum için de yürümek gerekiyor işteSenle biz oturup sessizce bekleyelim haftamizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?