2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dün baya karışık yedim içtim geç saatlere kadar neyse gece zor geçti tabi mide yanması sağa dön sola dön sığamadım sürekli kalktım gezdim.
İnşallah çok sonlara kalmadan topikde herkesler doguruverir. Cidden zor geçiyor son zamanlar Allahım güç ver sabırlar ver. Doğurdum yazılarını gördükçe mutlu oluyorum. Gelip geçecek inşallah GÜNAYDIN bu arada

Farketmedi gercekten ama doktor da cok tatliydi. Vazelinle perine masaji yapa yapa dogurttu beni valla. Uyuyabilsem az dinlenicem. Ilk emme yaklasik 50 dakka surdu ama smdi uyandiramadik. Sut yok ki doydu desek. Cis de yapmadi yarm saat sonra bida denicez

Günaydın bende de her gece mide yanmasından rahat yok, yat kalk gaviscon içip duruyorum bugün gene iyi şükür 1kez içtim. Bazen ilaç da etki etmiyor o günleri düşünmek bile istemiyorum.. Ay gerçekten zor ya ben de sez tarihini öne mi alsam diye geçiriyorum her gece uykusuz kaldıkça sağa sola dönemedikçe yanıp kavruldukça sonra güneşi görünce neyse diyorum dursun yavrucağım az daha..

ben sabırsız 1 hafta önce olmuş olcak. O bi hafta da emme vs alışırız yavrucumla napımdedim doktora doktooorrr dayanamıyorum ki benden hiç şikayet duymamıştırdedim ikinci sezaryen 38den sonra oluyormus en erken en müsait ne zaman olur sali olsun mu dedi bi anda beklemiyor gibiyim deOlayın içinde buldum kendimi tamam dedim olsun heyecan basiverdi.

Ay ne güzel iyi bir dr a denlgelmişsin, ne güzel ilgilenmiş oo 50 dk, süt de illa ki emmiştir heralde ilk süt zaten dolu dolu gelmiyodu sanki, midesi ne kadarcık ki minnoşun doymuştur, hem o da yoruldu annesi uzun yoldan geldi dün geceden beri hazırlığı falan arada bi denersiniz alır inş yarım saat sonrakine

Cok duygulandim, icim bi hos oldu. Tebrik ederim, hayirli olsun. Biraz sancim var derken saatler icinde dogurdun. Masallah. Nazar degmesin Atlas Guney'e. Allah anali babali buyutsun. Senin de tez zamanda iyilesmeni, agrinin sizinin kalmamasini, iyi olmani diliyorum.

Aynen o kadar net bayanları ikna etmişler ki artık ikna kabiliyetleri level atlamış
Bırakın insanları ama yok

Yeni maceralara merhaba diyelim bakalım sağlıklı günlerimiz olsun

Olaylar ansızın gelişmiş aynen alışadurursunuz dediğin gibi emmesi ablası vs, karnında değil koynunda olacak mis kokusuyla ohh güvenli güvenli bağlanır hem erkenden
Ben ilkinden erken doğum olunca onun hevesiyle dayanıyorum bence 33 den sonrası ilk heyecan heves gibi, bu hafta böyle miymiş bu hafta şöyle mi olacakmış, dursaymış da ne zorluklar olacakmış ağrılar da cabası erken in da avantajları da varmış falan diye kayea da düşünceler yine de bekleriz abisinin kalan hakkını dolduruyo kızcazım

“Millet çocuklarını sünnet ediyor.
Yarın söz nişan yapar ben hala doğuracağım “
Ahahaah temmuz annelerinde söyle bir mesaj okudum Ağustos gelmeden başladı bizim ekip Ağustos başında hepimiz patır patır dogurcaz bence sona kalan olmaz inşallah Yakında burasi gaz meme sarılık gobek bağı sünnet gece nöbetleriylen geçecek.
Agustosu CipisS len açıyoruzzzzz

Erken dogum olmasin diye ne kadar dua ettiysem hicbir sekilde gelmiyor. Her gun hevesleniyorum. Olacak sanirim diyorum. Uyuyup uyandigimda tas gibiyim, agri sizi kalmamis.

Aynen o kadar net bayanları ikna etmişler ki artık ikna kabiliyetleri level atlamış
Bırakın insanları ama yok

Yeni maceralara merhaba diyelim bakalım sağlıklı günlerimiz olsun

Öyle anestezi dr luğuna önce çene lazım sonra üstün yetenek

Gerçi benim şuan iknaya hafif yakınlığım Oktivus un anlatımıyla oldu, tamamlanması anestezi dr na bağlı.. Kendime yine de çok güvenmiyorum ama hayırlısı dediğin gibi inş yeni sağlıklı güzel maceralar yaşarız

Maşallah ya daha dün soru sordum sana sonra hazırlık yapmam lazımdı misafirlere giremedim foruma gece baktım okurken uyuya kalmışım meğer doğuruyormussun süpriz olmuş normal doğum gercekten ne zaman olacağı belli değil ama ebe normal doğum hep sabaha karşı okur demişti. Çok şükür sağlıklısınız tebrik ediyorum canım Maşallahınız var Rabbim güle oynaya huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Hahah cok dogru. Rowletle tam Agustos anneleri Agustosu bekliyor diye konustuk. Konustugumuzun aksami dogumlar basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…