Farketmedi gercekten ama doktor da cok tatliydi. Vazelinle perine masaji yapa yapa dogurttu beni valla. Uyuyabilsem az dinlenicem. Ilk emme yaklasik 50 dakka surdu ama smdi uyandiramadik. Sut yok ki doydu desek. Cis de yapmadi yarm saat sonra bida denicezZaman daralıyor merak etme teker teker hatta bazen çifter çifter geliyorlar hele haftaya iyice şenlik yeri burası dur
Yaa işte doğarken göstererek geldi aslanlığını:) 1saat için çok farketmedi o zaman başka dr falan korktuğuna değmedi maşallah kısa sürünce oh ne güzelmis kokuyu çek içine doya doya, iyice dinlen iyi efor oldu
Dün baya karışık yedim içtim geç saatlere kadar neyse gece zor geçti tabi mide yanması sağa dön sola dön sığamadım sürekli kalktım gezdim.
İnşallah çok sonlara kalmadan topikde herkesler doguruverir. Cidden zor geçiyor son zamanlar Allahım güç ver sabırlar ver. Doğurdum yazılarını gördükçe mutlu oluyorum. Gelip geçecek inşallahGÜNAYDIN bu arada
ben sabırsızGünaydınbende de her gece mide yanmasından rahat yok, yat kalk gaviscon içip duruyorum bugün gene iyi şükür 1kez içtim. Bazen ilaç da etki etmiyor o günleri düşünmek bile istemiyorum.. Ay gerçekten zor ya ben de sez tarihini öne mi alsam diye geçiriyorum her gece uykusuz kaldıkça sağa sola dönemedikçe yanıp kavruldukça sonra güneşi görünce neyse diyorum dursun yavrucağım az daha..
Ay ne güzel iyi bir dr a denlgelmişsin, ne güzel ilgilenmişFarketmedi gercekten ama doktor da cok tatliydi. Vazelinle perine masaji yapa yapa dogurttu beni valla. Uyuyabilsem az dinlenicem. Ilk emme yaklasik 50 dakka surdu ama smdi uyandiramadik. Sut yok ki doydu desek. Cis de yapmadi yarm saat sonra bida denicez
Cok duygulandim, icim bi hos oldu. Tebrik ederim, hayirli olsun. Biraz sancim var derken saatler icinde dogurdun. Masallah. Nazar degmesin Atlas Guney'e. Allah anali babali buyutsun. Senin de tez zamanda iyilesmeni, agrinin sizinin kalmamasini, iyi olmani diliyorum.Geldiiim. Dun gece 3 ten beri sancim var benim. Ama oyle duzensiz. Kivrandiriyo. Neyse bugun geceye kadar onu cektim. Baktim uyuyamiyorum yorgunluktan bittim. Esimle oglani koydum evde hastaneye geldim. Once muayene ettiler 5 cm olmus yatis vercez mecbur dediler. Sonra nstde sancilar zirve tabi. Yalvariom epidural die. Kendi doktorum yok gelen doktoru hic tanimiyorum annem yanimda degil kocam yanimda degil. tedirginim neyse annem kardesimi de aldi kv esim geldiler. Kocam ben sancilandikca kotulenio tani onu attik disari. Biraz masajlar biraz pilates topu epidurali yaptilar 6 cmde. Ama sancimi kesmedi. Biraz daha yaptilar ayaga kalkamiyorum bacaklar pelte. Neyse alistikca kalktim tabi comelemiorum bu sefwr comelince dustum 2 kez dizlerimin ustune. 4. Muayenede 9 cm dedi ebe beni odaya geri getirdi sanci geldikce ikincaksin dedi. Sanci epidurale ragmen nefes aldirmiyo. Yere comelemedigimden koltukta dizlerimin ustundeyim. Ikindim ikindim kontrole goturduler. Basi gorunuyo die doktoru aradi ebe doktor geldi bana dolu yesil sey orttuler. Ikinamadim tabi aglamakliyim olmicak nolur napiosaniz kurtarin beni diorum. Doktor bi kez ikinsan cikcak dedi. 2 kez ikindim 3. De kafasi cikti. Doktor cekti cikardi. 2905 gr cirkin bir oglum oldu. Boyunu hatirlayamiorum gece tam 4 te dogurdum
Aynen o kadar net bayanları ikna etmişler ki artık ikna kabiliyetleri level atlamışHayırlısı olsun normal olsa güzel olurdu tbaii ki ama her normal doğum da sağlıklı geçmeyebiliyor, bi başkasınaveya Bi kez daha daha kontrol ettirmekte fayda var bencede katılıyorum arkadaşlara ama yine olmazsa da vardır bunda blr hayır öyle bak olaya
Aa hiç duymadım öyle bişey çok ilginç bir çok ameliyat ve doğum genelle de yapılıyor, her anestezi şeklinin kendine has büyük riski var da entübe mevzusununu hiç duymadım.. Buna benzer sadece şöyle bi yaşanmış durum var arkadaşım tam sezaryen olacağı zamanlarda hastalanıyor ağır bir grip oluyo doğum da ertelenme şansı yok dr o zaman genel anestezi durumunda hastalık ciğerlerine daha rahat ulaşabilir doğumdan sonra zorlanırsın hastalığın ilerlemiş olur demiş ve spinal e karar kılmışlar zorunlu olarak hastalık sebebiyle.. Ama yine bile entübe lafı geçmedi o zamanda sadece hastalığı ilerletir gibi söylemişti dru.. Keşke böyle şeylerle korkutmaslar bu kadar hamile hamile neler düşündüdip ne strese sokuyorlar, bazı dr lar da bi garip.. Sen de rahat ol her gün birsürü insan hatta küçücük çocuklar vs öyle böyle ameliyat masasında ne ameliyatlar yaşıyorlar kimileri saatler sürüyor o anesteziyle maruz kalıyor.. Bizimki ne ki öyle düşün.. İnş istediğin şekilde kolayca atlatırsın kucağına alırsın
Evet ya bana da demişlerdi ilk doğumda tamam korkarsan genele çeviriyoruz zaten yine hemen o an dedi, e dedim boşa olacak o zaman o belden iğnesi acısı onu stresini boş yere yaşamış olacam çünkü diyeyine bi sürü bişeyler dedi ama dinlemediğim için hatırlamıyorum gerisini.. Çok nettim o an..Galiba bu anestezi dr ları çok ısrarcı oluyor benimki de o kadar ısrar etmişti ki ilk doğumda, benim o netliği e rağmen yılmadan usanmadan dakikalarca uğraştı.. Bakalım bu dr nasıl olacak ama şuan iknaya daha yakınım.. Neler bekliyor zamanı gelsin göreceğiz
Hayırlısı olsun inş en iyi şekilde çıkarız bu süreçten
ben sabırsız1 hafta önce olmuş olcak. O bi hafta da emme vs alışırız yavrucumla napım dedim doktora doktooorrr dayanamıyorum ki benden hiç şikayet duymamıştır dedim ikinci sezaryen 38den sonra oluyormus en erken en müsait ne zaman olur sali olsun mu dedi bi anda beklemiyor gibiyim de Olayın içinde buldum kendimi tamam dedim olsun heyecan basiverdi.
Canım Allah kolay doğum nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruzzzzgünaydın tatlı kadınlar. yatisim yapıldı doğumdan sonra yazarım size ayrıntılı.
benim için dua edin sizler de benim dualarimdasiniz
Senin kacinci haftandaydin 37+3 muydu?Dogurdum kizlarsmdi emiyo. Cok yorgunum bebek uyusun anlatcam
Sağlıkla al kucağına canımmmmgünaydın tatlı kadınlar. yatisim yapıldı doğumdan sonra yazarım size ayrıntılı.
Aynen o kadar net bayanları ikna etmişler ki artık ikna kabiliyetleri level atlamış
Bırakın insanları ama yok
Yeni maceralara merhaba diyelim bakalım sağlıklı günlerimiz olsun
Maşallah yaGeldiiim. Dun gece 3 ten beri sancim var benim. Ama oyle duzensiz. Kivrandiriyo. Neyse bugun geceye kadar onu cektim. Baktim uyuyamiyorum yorgunluktan bittim. Esimle oglani koydum evde hastaneye geldim. Once muayene ettiler 5 cm olmus yatis vercez mecbur dediler. Sonra nstde sancilar zirve tabi. Yalvariom epidural die. Kendi doktorum yok gelen doktoru hic tanimiyorum annem yanimda degil kocam yanimda degil. tedirginim neyse annem kardesimi de aldi kv esim geldiler. Kocam ben sancilandikca kotulenio tani onu attik disari. Biraz masajlar biraz pilates topu epidurali yaptilar 6 cmde. Ama sancimi kesmedi. Biraz daha yaptilar ayaga kalkamiyorum bacaklar pelte. Neyse alistikca kalktim tabi comelemiorum bu sefwr comelince dustum 2 kez dizlerimin ustune. 4. Muayenede 9 cm dedi ebe beni odaya geri getirdi sanci geldikce ikincaksin dedi. Sanci epidurale ragmen nefes aldirmiyo. Yere comelemedigimden koltukta dizlerimin ustundeyim. Ikindim ikindim kontrole goturduler. Basi gorunuyo die doktoru aradi ebe doktor geldi bana dolu yesil sey orttuler. Ikinamadim tabi aglamakliyim olmicak nolur napiosaniz kurtarin beni diorum. Doktor bi kez ikinsan cikcak dedi. 2 kez ikindim 3. De kafasi cikti. Doktor cekti cikardi. 2905 gr cirkin bir oglum oldu. Boyunu hatirlayamiorum gece tam 4 te dogurdum
günaydın tatlı kadınlar. yatisim yapıldı doğumdan sonra yazarım size ayrıntılı.
Canım hayırlı olsun sağlıkla huzurla büyüsün bebişDogurdum kizlarsmdi emiyo. Cok yorgunum bebek uyusun anlatcam
Bol sans. Dun sancin mi geldi, neden yatis yapildi?günaydın tatlı kadınlar. yatisim yapıldı doğumdan sonra yazarım size ayrıntılı.
Hahah cok dogru. Rowletle tam Agustos anneleri Agustosu bekliyor diye konustuk. Konustugumuzun aksami dogumlar basladi“Millet çocuklarını sünnet ediyor.
Yarın söz nişan yapar ben hala doğuracağım “
Ahahaah temmuz annelerinde söyle bir mesaj okudumAğustos gelmeden başladı bizim ekip Ağustos başında hepimiz patır patır dogurcaz bence sona kalan olmaz inşallah Yakında burasi gaz meme sarılık gobek bağı sünnet gece nöbetleriylen geçecek.
AgustosuCipisS len açıyoruzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?