2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah bugun dogurmam. Valla icimden hicbir sey yapmak gelmiyor. Internette bile dolanasim yok. Dun tam modumdaydim, muthis heyecanli ve enerjiktim. Bir sey olmadi. Bugun de ben bir sey olsun istemiyorum. Durmak istiyosa dursun madem sezaryene kadar. Beklentiye girip girip sonuc alamamak kotu geldi.

Hava da bulutlu zaten. Ne bicim cirkin bi hava bu ya.

Bende öyle yanımda hemşire olursa elini tutarım Allah yardım edecek inşallah bu defa çok heyecan olursa tansiyonum felan düşer kısa bise zaten hayatımızdan bir 30 dakika odun vercez:)
Canim kollarin acijta olmuyor benim dr foto paylaşıyor doğumlarda eller yok sadece annenin basi gozukuyo
Gece oldu başladı benım düzensiz sancılar gene yav 5 ağustosu cıkarsam bari daha işlerimi tam halledemedim
Kuzu senin ipek mendil sabırsız mı yoksa
Dogurdum kizlar smdi emiyo. Cok yorgunum bebek uyusun anlatcam
Ya gözünaydin canım rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin ❤
günaydın tatlı kadınlar. yatisim yapıldı doğumdan sonra yazarım size ayrıntılı.
benim için dua edin sizler de benim dualarimdasiniz
İnsallah saglikla kavuş bebişine canım

Günayyydın biz de sarılık atlattık dün kontrol vardı daha iyi gördü DR umuz topuk kanı verdik işitme testi yapıldı göbek bağı düştü bakalım biraz toparlanalım sünnette sıra

Tesekkur ederim kuzum.
Senin kacinci haftandaydin 37+3 muydu?
Yok 38+1de dogurdum. 2905 gr 50 cm

Benim bebiş erkek isim Aslan Sarper mirunecim

Günayyydın biz de sarılık atlattık dün kontrol vardı daha iyi gördü DR umuz topuk kanı verdik işitme testi yapıldı göbek bağı düştü bakalım biraz toparlanalım sünnette sıra
Gözunaydin canim gecmis ne guzel kacinci günde dustu gobekbagi öncesinde bebegi yikadin mi arkadaşim ben enfeksiyon kaptirdim düsene kadar yikama diyor ama olmaz o kadar da

Sabaha kadar rüyamda seni dogurttum bugün ya rüyama girdin artık
Sende travma olusturdum yanlis alarmimla kusura bakma.nolursun ya resmen kabus gormussun benim yuzumden ben fosur fosur uyudum ruya bile gormedim. Ben artik burayi ayaklandirmam. Sirami saldim. Kuzu kuzu sezaryenimi beklicem.

Ohh maşallah darısı bizlere

Gözunaydin canim gecmis ne guzel kacinci günde dustu gobekbagi öncesinde bebegi yikadin mi arkadaşim ben enfeksiyon kaptirdim düsene kadar yikama diyor ama olmaz o kadar da
Göbeğine dikkat ederek yıkamış temmuz analarının bir kısmı. Ben de yıkarım gibi geliyor. Kuru tutmak önemli sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…