2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ana yüreği işte tatmamıza az kaldı, telefon var görüntülü görüşürsünüz olmazsa anneleri zaten dogumdan sonra da kardeş tanışmasına hastaneye getirirler dert etmeyin

Gece oldu başladı benım düzensiz sancılar gene yav 5 ağustosu cıkarsam bari daha işlerimi tam halledemedim
Benim dr karnım kaskatı kesiliyor da agrım olmuyor hic kasıkta oyle sancı gibi, karnın kaskatı kesilmesi de mi sancı oluyor

Gözunaydin canim gecmis ne guzel kacinci günde dustu gobekbagi öncesinde bebegi yikadin mi arkadaşim ben enfeksiyon kaptirdim düsene kadar yikama diyor ama olmaz o kadar da
Ben eve geldiğimin ertesi günü yıkadım valla dr.um yıkayabilirsin dedi, sprey verdi onu kullanıyorum, 5. Gün kontrolünde dr. Çok iyi göbek bölgesi dedi bir sorun yaşamadım yani

Doktora dün erken doğsun 1-2 Ağustos iyi dedim ne o doğunca uyuyacağını mı zannediyorsun dedi valla uyuyabilmek için de değil rahat dönebilmek yataktan rahat kalkabilmek işlerimi rahat yapabilmek için yoksa bu ikinci zaten şimdiden uyku diye birşey yok

Sende travma olusturdum yanlis alarmimla kusura bakma.nolursun ya resmen kabus gormussun benim yuzumden ben fosur fosur uyudum ruya bile gormedim. Ben artik burayi ayaklandirmam. Sirami saldim. Kuzu kuzu sezaryenimi beklicem.
Kiz tam ümidini kesmişken bi de suyun gelmesin mi
Göbeğine dikkat ederek yıkamış temmuz analarının bir kısmı. Ben de yıkarım gibi geliyor. Kuru tutmak önemli sanıyorum.
Benim annemde asla durdurmaz bence
Ben eve geldiğimin ertesi günü yıkadım valla dr.um yıkayabilirsin dedi, sprey verdi onu kullanıyorum, 5. Gün kontrolünde dr. Çok iyi göbek bölgesi dedi bir sorun yaşamadım yani
Yani göbegine kalin bi bezle yuzustu tutarak yikanabilir bencede

Emin misin sona kalmayan olmaz lafina bidha dusun istersen ? Sadece orasi cekti dikkatimi

Çatın dar mıydı senin de canım ? O yüzden mi açılma olmadı?
Canım çatım dar değil di de stresten olabilir demişlerdi.
Maşallah canım
Okurken ağladım çok mutlu oldum sizin adınıza sağlıklı mutlu güzel bi hayatı olsun inşallah fotoğrafı paylaşmışsın yakalayamadım ama minnak prens i bizim için de kokla
Gözunaydin canim gecmis ne guzel kacinci günde dustu gobekbagi öncesinde bebegi yikadin mi arkadaşim ben enfeksiyon kaptirdim düsene kadar yikama diyor ama olmaz o kadar da
Arkadaşlar bana oğlumda çocuk doktoru her gün yıka demişti şöyle söyleyeyim 24 saatlikten oğlumu sünnet ettirmiştik pipisini hiç anlamıyorsun bile o iki günde iyileşmişti her gün yıkayınca göbek bağı 20 gün oldu düşmedi hep yumuşacıktı sonra hemşire bana alkollü mendil verdi her gün 2-3 kez öyle silince 3 günde kurumuştu. Eczanelerde bunın İçin sprey varmış hatta. Şimdi asm deki hemşire göbek bağı düşene kadar yıkama diyor önden konuştuk da zaten kız her kaka da poposunu yıkayacaksın vücudunu da silersin dedi ama ben yine de sudan korkmasın diye yıkarım gibi geliyor ya. Bakalım sağlıkla doğsun o günü bi görelim ama önemli olan şu göbek bağı ıslanırsa çok iyi kurulanacak ıslak kalırsa enfeksiyon oluyormuş ve bebek için çok tehlikeliymiş.

Benim cocuklar kis gunune denk geldikleri icin pek yikayamadim gobegi dusene kadar birde hastane ve dogum pisligi gitsin uzerinden diye vucudunu gobege degdirmeden sonada basini yikayip cikardim hemen kuruladim bidhada yikmadim iyice iyilesti gobek oyle devam ettim yoksa iltihap kapip su toplamasi oluyormus gobekte sıkıntı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…