Senın günlerdeyken benımde sadece kaskatı kesiliyodu bu yeni başladıBenim dr karnım kaskatı kesiliyor da agrım olmuyor hic kasıkta oyle sancı gibi, karnın kaskatı kesilmesi de mi sancı oluyor
Off bilmiyorum bi tık sabırsız olcak sankiCanim kollarin acijta olmuyor benim dr foto paylaşıyor doğumlarda eller yok sadece annenin basi gozukuyo
Kuzu senin ipek mendil sabırsız mı yoksa
Ya gözünaydin canım rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin ❤
İnsallah saglikla kavuş bebişine canım
Evet sanciyi hissetden ikinma istegi gelmiyo zaten iyi olmus ikinman icin neyseki kurtuldun ani oldun biraz ama olsunHic korkma. Bana dozu doktor istedigi icin az vermisler muhtemelen. Doktor hissetmen lazimdi ikinma icin dedi cunlu. Ama ilk.oglumda hic ole bisi demedi doktor sifir agriydi. Takilirken hiiiic acimio
Valla dinlemedi. Ben de baska doktorda doguramam die cok korkmustum. Ama o an doktor falan gormuyomus insanin gozu. Kadinla saat 3 te tanistim 4 te dogurdum
Kız dur bir iki hafta sonra doğur zaten, bizden ne istiyon 42 mi olalımBende dogurmak istiyom artikk yaa kimse dogurmasin ben dogurana kadar tutun icinizde küserim haa
He dogru sizde 42ye dogru gidersiniz o zmn olmaz haklisinKız dur bir iki hafta sonra doğur zaten, bizden ne istiyon 42 mi olalım
Bende o spreyden isteyeyim bari sünneti ilk 7 gün icinde yaptirmayi dusunuyorum bendeCanım çatım dar değil di de stresten olabilir demişlerdi.
Maşallah canım
Okurken ağladım çok mutlu oldum sizin adınıza sağlıklı mutlu güzel bi hayatı olsun inşallah fotoğrafı paylaşmışsın yakalayamadım ama minnak prens i bizim için de kokla
Arkadaşlar bana oğlumda çocuk doktoru her gün yıka demişti şöyle söyleyeyim 24 saatlikten oğlumu sünnet ettirmiştik pipisini hiç anlamıyorsun bile o iki günde iyileşmişti her gün yıkayınca göbek bağı 20 gün oldu düşmedi hep yumuşacıktı sonra hemşire bana alkollü mendil verdi her gün 2-3 kez öyle silince 3 günde kurumuştu. Eczanelerde bunın İçin sprey varmış hatta. Şimdi asm deki hemşire göbek bağı düşene kadar yıkama diyor önden konuştuk da zaten kız her kaka da poposunu yıkayacaksın vücudunu da silersin dedi ama ben yine de sudan korkmasın diye yıkarım gibi geliyor ya. Bakalım sağlıkla doğsun o günü bi görelim ama önemli olan şu göbek bağı ıslanırsa çok iyi kurulanacak ıslak kalırsa enfeksiyon oluyormuş ve bebek için çok tehlikeliymiş.
Canım ultrasonda kilosu ne kadar oluyordu? Bdnde biraz haftasınnan önde çıkıyor 3300gibiydı geçen hafta by hafta yine aynı şekilde çıktı.Tesekkur ederim kuzum.
Yok 38+1de dogurdum. 2905 gr 50 cm
Kizlar fıkır fıkır oluyor geneldeOff bilmiyorum bi tık sabırsız olcak sanki
Yok yok ben iyi enerjileri çekiyorum sona kimse kalmicakEmin misin sona kalmayan olmaz lafina bidha dusun istersen ? Sadece orasi cekti dikkatimi
Kaç haftalıktın canım. Merak ettiğim hemen sürün geldi ya. Bende suan 37 yim 38+1 de sezeryan olcak. Hemen sütüm gelir mi endiseliyimNormal olsun diye çok uğraşmıştım nişanım gelip bir gün sonra suyum gelmişti hastanede 18 saat sancı çekmitim 4 saati suni sancı ama açılmam 1 buçuk santimi geçmeyince sezaryen olmuştum canım
Ne zaman yürüsem benimde vajinamda doluluk hissi oluyor.Bugun avm ye gittik 40 dk filan gezdim hemen catı agrım basladı vajina kısmında belim de agrıyor, vajinada dolgunluk hissi oluyor, gezmek veya hareket etmek işe yarıyor bence. O yüzdem bwn bu haftalarda evden cıkmasam iyi valla
Ay bende onu düsünüyorum kaç gündür. Yok enerji filan. Ayaklarkm ödemden agrıyormus. Üstüne basamıyorjm bende topuk dikenimi oldu acaba diyordum. Kemiklerim tabanlarım agrıyorYa normalde 37 küstülerse enerji gelmiyormuydu benim niye hiç enerjim yok dünden beri zaten geceleri de uyuduğundan emin değilimArtık çok yorgun hissediyorum. Enerjimi özledim.
Ay bende artik yürüyesim gelmiyor agriyor resmen doluluk hissi degilde evden cikasim gelmiyor yaNe zaman yürüsem benimde vajinamda doluluk hissi oluyor.
Dogurdum kizlarsmdi emiyo. Cok yorgunum bebek uyusun anlatcam
Yaaaa inanmıyorum inanamıyorum.Geldiiim. Dun gece 3 ten beri sancim var benim. Ama oyle duzensiz. Kivrandiriyo. Neyse bugun geceye kadar onu cektim. Baktim uyuyamiyorum yorgunluktan bittim. Esimle oglani koydum evde hastaneye geldim. Once muayene ettiler 5 cm olmus yatis vercez mecbur dediler. Sonra nstde sancilar zirve tabi. Yalvariom epidural die. Kendi doktorum yok gelen doktoru hic tanimiyorum annem yanimda degil kocam yanimda degil. tedirginim neyse annem kardesimi de aldi kv esim geldiler. Kocam ben sancilandikca kotulenio tani onu attik disari. Biraz masajlar biraz pilates topu epidurali yaptilar 6 cmde. Ama sancimi kesmedi. Biraz daha yaptilar ayaga kalkamiyorum bacaklar pelte. Neyse alistikca kalktim tabi comelemiorum bu sefwr comelince dustum 2 kez dizlerimin ustune. 4. Muayenede 9 cm dedi ebe beni odaya geri getirdi sanci geldikce ikincaksin dedi. Sanci epidurale ragmen nefes aldirmiyo. Yere comelemedigimden koltukta dizlerimin ustundeyim. Ikindim ikindim kontrole goturduler. Basi gorunuyo die doktoru aradi ebe doktor geldi bana dolu yesil sey orttuler. Ikinamadim tabi aglamakliyim olmicak nolur napiosaniz kurtarin beni diorum. Doktor bi kez ikinsan cikcak dedi. 2 kez ikindim 3. De kafasi cikti. Doktor cekti cikardi. 2905 gr cirkin bir oglum oldu. Boyunu hatirlayamiorum gece tam 4 te dogurdum
Off benim de mide ağrısı oluyor sağa sola dönerken nefesim kesiliyor. Hiç uyuyamadım. Ben açılışı yapacağımDün baya karışık yedim içtim geç saatlere kadar neyse gece zor geçti tabi mide yanması sağa dön sola dön sığamadım sürekli kalktım gezdim.
İnşallah çok sonlara kalmadan topikde herkesler doguruverir. Cidden zor geçiyor son zamanlar Allahım güç ver sabırlar ver. Doğurdum yazılarını gördükçe mutlu oluyorum. Gelip geçecek inşallahGÜNAYDIN bu arada
Günaydın bacım sana niye yatış verildi yav? Sende mi doğuracaksın yoksam??günaydın tatlı kadınlar. yatisim yapıldı doğumdan sonra yazarım size ayrıntılı.
benim için dua edin sizler de benim dualarimdasiniz
1 benim 1 benim kimseye vermem. Doğurayım demeyin sakın bana tahsis edildi.“Millet çocuklarını sünnet ediyor.
Yarın söz nişan yapar ben hala doğuracağım “
Ahahaah temmuz annelerinde söyle bir mesaj okudumAğustos gelmeden başladı bizim ekip Ağustos başında hepimiz patır patır dogurcaz bence sona kalan olmaz inşallah Yakında burasi gaz meme sarılık gobek bağı sünnet gece nöbetleriylen geçecek.
AgustosuCipisS len açıyoruzzzzz
Hahah ağzımızı açmasaydık bence yine bekleyeceklerdiHahah cok dogru. Rowletle tam Agustos anneleri Agustosu bekliyor diye konustuk. Konustugumuzun aksami dogumlar basladi
Valla inan benimde yok. Kolumu kaldırmak istemiyorumYa normalde 37 küstülerse enerji gelmiyormuydu benim niye hiç enerjim yok dünden beri zaten geceleri de uyuduğundan emin değilimArtık çok yorgun hissediyorum. Enerjimi özledim.
Kız hanaaaa olur mu öyle şey? Ben dedim 50 yıl tutam içimde ama yok durmaz bu bebe.Bende dogurmak istiyom artikk yaa kimse dogurmasin ben dogurana kadar tutun icinizde küserim haa
Canım benim bebişte öyle neredeyse. Geçen hafta 2890 Dı bu hafta 2930 çıktı. Doktor normal demişti.Günaydınlardoğum yapanlarımız güle güle sağlıkla büyütsünler inşa Allah
Benimde bugün kontrolum vardı. Geçen hafta 3300kilo demişti bu haftada aynı şey oldu başına gelen oldumu? Endişelendim gerçiçok kilo almasınnan yana değilim ama bir haftada almaması tedirgin etti beni(
Daha kafası angaje olmamış kanala bol bol eğzersiz yap dedi
Tam 38 in bittiği akşam suyum gelmişti sabah da sezaryen oldum odaya gider gitmez emzirmiştim. Merak etme izlediğim kadarıyla plesanta yı ayırdıkları anda süt İçin hormonlar devreye giriyormuş belki istersen sezaryen den önce süt yapıcı birşeyler içebilirsin ben sütüm azaldığını düşündüğüm zamanlar e bebek in promalt I var ya ondan içiyordum tadı sulandırılmış pekmez gibi hemen göğüslere süt iniyordu şimdi ondan alıcam benim bu plansız sezaryen olacak yani yine ya suyum ya sancım gelecek öyle gideceğim hastaneye giderken içecek içip öyle gitmeyi düşünüyorumKaç haftalıktın canım. Merak ettiğim hemen sürün geldi ya. Bende suan 37 yim 38+1 de sezeryan olcak. Hemen sütüm gelir mi endiseliyim
Benimki 18inde planli eger olasi bir surpriz olmazsa bende malt icecegi 3 gün onceden her gun 1 kutu seklinde iceyim diyorum bukgur vs tuketmeye calisiyorum surekli yanimada 2 kutu alayim diyorum 3 gun fazla olmaz dimiTam 38 in bittiği akşam suyum gelmişti sabah da sezaryen oldum odaya gider gitmez emzirmiştim. Merak etme izlediğim kadarıyla plesanta yı ayırdıkları anda süt İçin hormonlar devreye giriyormuş belki istersen sezaryen den önce süt yapıcı birşeyler içebilirsin ben sütüm azaldığını düşündüğüm zamanlar e bebek in promalt I var ya ondan içiyordum tadı sulandırılmış pekmez gibi hemen göğüslere süt iniyordu şimdi ondan alıcam benim bu plansız sezaryen olacak yani yine ya suyum ya sancım gelecek öyle gideceğim hastaneye giderken içecek içip öyle gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?