2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Off bilmiyorum bi tık sabırsız olcak sanki

Evet sanciyi hissetden ikinma istegi gelmiyo zaten iyi olmus ikinman icin neyseki kurtuldun ani oldun biraz ama olsun

Günaydınlar doğum yapanlarımız güle güle sağlıkla büyütsünler inşa Allah
Benimde bugün kontrolum vardı. Geçen hafta 3300kilo demişti bu haftada aynı şey oldu başına gelen oldumu? Endişelendim gerçi çok kilo almasınnan yana değilim ama bir haftada almaması tedirgin etti beni(
Daha kafası angaje olmamış kanala bol bol eğzersiz yap dedi

Bende o spreyden isteyeyim bari sünneti ilk 7 gün icinde yaptirmayi dusunuyorum bende

Normal olsun diye çok uğraşmıştım nişanım gelip bir gün sonra suyum gelmişti hastanede 18 saat sancı çekmitim 4 saati suni sancı ama açılmam 1 buçuk santimi geçmeyince sezaryen olmuştum canım
Kaç haftalıktın canım. Merak ettiğim hemen sürün geldi ya. Bende suan 37 yim 38+1 de sezeryan olcak. Hemen sütüm gelir mi endiseliyim

Ne zaman yürüsem benimde vajinamda doluluk hissi oluyor.

Ya normalde 37 küstülerse enerji gelmiyormuydu benim niye hiç enerjim yok dünden beri zaten geceleri de uyuduğundan emin değilim Artık çok yorgun hissediyorum. Enerjimi özledim.
Ay bende onu düsünüyorum kaç gündür. Yok enerji filan. Ayaklarkm ödemden agrıyormus. Üstüne basamıyorjm bende topuk dikenimi oldu acaba diyordum. Kemiklerim tabanlarım agrıyor

Dogurdum kizlar smdi emiyo. Cok yorgunum bebek uyusun anlatcam
Yaaaa inanmıyorum inanamıyorum. Ne ara oldu tüm bunlar. Bir gün dopru düzgün giremedim olanlara bak ya. Çıldırıyorum hayırlı olsun kuzum sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah. maşallah ikinize de
Off benim de mide ağrısı oluyor sağa sola dönerken nefesim kesiliyor. Hiç uyuyamadım. Ben açılışı yapacağım
günaydın tatlı kadınlar. yatisim yapıldı doğumdan sonra yazarım size ayrıntılı.
benim için dua edin sizler de benim dualarimdasiniz
Günaydın bacım sana niye yatış verildi yav? Sende mi doğuracaksın yoksam??
1 benim 1 benim kimseye vermem. Doğurayım demeyin sakın bana tahsis edildi.
Hahah cok dogru. Rowletle tam Agustos anneleri Agustosu bekliyor diye konustuk. Konustugumuzun aksami dogumlar basladi
Hahah ağzımızı açmasaydık bence yine bekleyeceklerdi o kadar konuşursak olacağı bu.
Ya normalde 37 küstülerse enerji gelmiyormuydu benim niye hiç enerjim yok dünden beri zaten geceleri de uyuduğundan emin değilim Artık çok yorgun hissediyorum. Enerjimi özledim.
Valla inan benimde yok. Kolumu kaldırmak istemiyorum
Bende dogurmak istiyom artikk yaa kimse dogurmasin ben dogurana kadar tutun icinizde küserim haa
Kız hanaaaa olur mu öyle şey? Ben dedim 50 yıl tutam içimde ama yok durmaz bu bebe. inşallah seninki de 1 haftaya pırtlar. Çok amin
Canım benim bebişte öyle neredeyse. Geçen hafta 2890 Dı bu hafta 2930 çıktı. Doktor normal demişti.

Günaydınlar
Sanki günlerim bi anda yoğunlaştı. Zamanı yetiremiyorum. Bir sürü işim var gibi hissediyorum. Zaman daralıyorum kalbim çarpıntı yapıyor heyecandan çok mutluyum aynı zamanda çok gerginim. Korku basıyor. Ay o viyaklama sesini duymama çok az kaldı 4 gün

Kaç haftalıktın canım. Merak ettiğim hemen sürün geldi ya. Bende suan 37 yim 38+1 de sezeryan olcak. Hemen sütüm gelir mi endiseliyim
Tam 38 in bittiği akşam suyum gelmişti sabah da sezaryen oldum odaya gider gitmez emzirmiştim. Merak etme izlediğim kadarıyla plesanta yı ayırdıkları anda süt İçin hormonlar devreye giriyormuş belki istersen sezaryen den önce süt yapıcı birşeyler içebilirsin ben sütüm azaldığını düşündüğüm zamanlar e bebek in promalt I var ya ondan içiyordum tadı sulandırılmış pekmez gibi hemen göğüslere süt iniyordu şimdi ondan alıcam benim bu plansız sezaryen olacak yani yine ya suyum ya sancım gelecek öyle gideceğim hastaneye giderken içecek içip öyle gitmeyi düşünüyorum

Benimki 18inde planli eger olasi bir surpriz olmazsa bende malt icecegi 3 gün onceden her gun 1 kutu seklinde iceyim diyorum bukgur vs tuketmeye calisiyorum surekli yanimada 2 kutu alayim diyorum 3 gun fazla olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…