- 18 Eylül 2014
- 766
- 1.133
- 113
Ooo çok fena ayağımın üstü bile ağrıyor sanki üstüne Demir düşmüş gibi topuklarım yarılacak gibi hele ayak parmaklarım şişince o küçücük parmaklar yazık kaşınıyor o zaman anam parmakların 5 i sığmıyor bir yereAy bende onu düsünüyorum kaç gündür. Yok enerji filan. Ayaklarkm ödemden agrıyormus. Üstüne basamıyorjm bende topuk dikenimi oldu acaba diyordum. Kemiklerim tabanlarım agrıyor
Geldiiim. Dun gece 3 ten beri sancim var benim. Ama oyle duzensiz. Kivrandiriyo. Neyse bugun geceye kadar onu cektim. Baktim uyuyamiyorum yorgunluktan bittim. Esimle oglani koydum evde hastaneye geldim. Once muayene ettiler 5 cm olmus yatis vercez mecbur dediler. Sonra nstde sancilar zirve tabi. Yalvariom epidural die. Kendi doktorum yok gelen doktoru hic tanimiyorum annem yanimda degil kocam yanimda degil. tedirginim neyse annem kardesimi de aldi kv esim geldiler. Kocam ben sancilandikca kotulenio tani onu attik disari. Biraz masajlar biraz pilates topu epidurali yaptilar 6 cmde. Ama sancimi kesmedi. Biraz daha yaptilar ayaga kalkamiyorum bacaklar pelte. Neyse alistikca kalktim tabi comelemiorum bu sefwr comelince dustum 2 kez dizlerimin ustune. 4. Muayenede 9 cm dedi ebe beni odaya geri getirdi sanci geldikce ikincaksin dedi. Sanci epidurale ragmen nefes aldirmiyo. Yere comelemedigimden koltukta dizlerimin ustundeyim. Ikindim ikindim kontrole goturduler. Basi gorunuyo die doktoru aradi ebe doktor geldi bana dolu yesil sey orttuler. Ikinamadim tabi aglamakliyim olmicak nolur napiosaniz kurtarin beni diorum. Doktor bi kez ikinsan cikcak dedi. 2 kez ikindim 3. De kafasi cikti. Doktor cekti cikardi. 2905 gr cirkin bir oglum oldu. Boyunu hatirlayamiorum gece tam 4 te dogurdum
Günaydınlardoğum yapanlarımız güle güle sağlıkla büyütsünler inşa Allah
Benimde bugün kontrolum vardı. Geçen hafta 3300kilo demişti bu haftada aynı şey oldu başına gelen oldumu? Endişelendim gerçiçok kilo almasınnan yana değilim ama bir haftada almaması tedirgin etti beni(
Daha kafası angaje olmamış kanala bol bol eğzersiz yap dedi
Doğurdum mesajini bekliyorussssGünaydınlar
Sanki günlerim bi anda yoğunlaştı. Zamanı yetiremiyorum. Bir sürü işim var gibi hissediyorum. Zaman daralıyorum kalbim çarpıntı yapıyor heyecandançok mutluyum aynı zamanda çok gerginim. Korku basıyor. Ay o viyaklama sesini duymama çok az kaldı 4 gün
İnan bende bekliyorum. Çok az kaldı valla bugün de hızlı geçer biraz işlerim var.Doğurdum mesajini bekliyorussssne kaldı ayyy çok heyecanlıyım
Galiba öyle valla benım karnım baya aşağı düştü zatenKizlar fıkır fıkır oluyor genelde
Agrıyor birde basamıyorum üstüne.benimde ayaklarım resmen poğaçaya döndü. o kadar şiştiler ki artık ne yapsam fayda etmiyo
Benimde kasınıyo mantarmı oldum acaba diyordum. Ama görünürde birşeyde yok demek normalmisOoo çok fena ayağımın üstü bile ağrıyor sanki üstüne Demir düşmüş gibi topuklarım yarılacak gibi hele ayak parmaklarım şişince o küçücük parmaklar yazık kaşınıyor o zaman anam parmakların 5 i sığmıyor bir yere
Aaa tek benim öyle sanıyordum o şişlikten mi oluyor? Çok ağrıyor bende basamıyorum. Canım canım yanıyor yürürkenAgrıyor birde basamıyorum üstüne.
Plasentar kan akışın normal dedi suyum falan şükür hepsi yerinde. Yani bilmiyorum illa endişelenmek için bir neden buldumGözün aydın cnn, durmuş durmuş jet hızıyla olmuş sonraSağlıkla büyüsün guzellik
Doktor sorun yok diyorsa dert etme, büyüdükçe ultrason doğru içemiyorum. Önemli olan doktorun görüşü. Ben de dün gittim haftalık aldigindan kilo düşük çıktı. Doktor almıştır o, ultrasonsa büyük duruyor dedi, anne karnında yer yok ve cihazlar artık zor olcuyor sipalari
Rahatladım biraz besleniyorum niye böyle oldu acaba diye korku düştü canım. Doktorumda böyle iyi çok kilo almasın dediYaaaa inanmıyorum inanamıyorum.Ne ara oldu tüm bunlar. Bir gün dopru düzgün giremedim olanlara bak ya. Çıldırıyorum hayırlı olsun kuzum sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah. maşallah ikinize de
Off benim de mide ağrısı oluyor sağa sola dönerken nefesim kesiliyor. Hiç uyuyamadım. Ben açılışı yapacağım
Günaydın bacım sana niye yatış verildi yav? Sende mi doğuracaksın yoksam??
1 benim 1 benim kimseye vermem. Doğurayım demeyin sakın bana tahsis edildi.
Hahah ağzımızı açmasaydık bence yine bekleyeceklerdio kadar konuşursak olacağı bu.
Valla inan benimde yok. Kolumu kaldırmak istemiyorum
Kız hanaaaa olur mu öyle şey? Ben dedim 50 yıl tutam içimde ama yok durmaz bu bebe.inşallah seninki de 1 haftaya pırtlar. Çok amin
Canım benim bebişte öyle neredeyse. Geçen hafta 2890 Dı bu hafta 2930 çıktı. Doktor normal demişti.
Hiç tedirgin olma canım benimde geçen hafta öyleydi bu hafta 400 gram almış olarak çıktı..Günaydınlardoğum yapanlarımız güle güle sağlıkla büyütsünler inşa Allah
Benimde bugün kontrolum vardı. Geçen hafta 3300kilo demişti bu haftada aynı şey oldu başına gelen oldumu? Endişelendim gerçiçok kilo almasınnan yana değilim ama bir haftada almaması tedirgin etti beni(
Daha kafası angaje olmamış kanala bol bol eğzersiz yap dedi
İnan bende öyle oldum. Üzüldüm falan baya. Hani yiyorum da neden almıyor dedim. Çok normal artık almayabilir dedi.Rahatladım biraz besleniyorum niye böyle oldu acaba diye korku düştü canım. Doktorumda böyle iyi çok kilo almasın dediilla kendimi böyle yıpratacak şeyler buluyorum(((
Relaktin hormonu varmıs o üretiliyormus ondandan da kaynaklıymıs. Ayyy bıktım hormonlardan . Su 5 gün geçsede gitsem doguma. Geçmiyor taş asıldı günlere sankiAaa tek benim öyle sanıyordum o şişlikten mi oluyor? Çok ağrıyor bende basamıyorum. Canım canım yanıyor yürürken
Sorun yok cnm, artık kocaman oldular :) doktorun olumsuz demiyorsa olcumler yüzde yüz değil, cihazdan cihaza bile farkediyor. İçini ferah tut, icindeki civciv stresini hissetmesin yok yere :)Plasentar kan akışın normal dedi suyum falan şükür hepsi yerinde. Yani bilmiyorum illa endişelenmek için bir neden buldum
Vallaha ya. Sürekli bi horman belası çıkıyor başımıza. Az kaldı ama sabır diyoruz.Relaktin hormonu varmıs o üretiliyormus ondandan da kaynaklıymıs. Ayyy bıktım hormonlardan . Su 5 gün geçsede gitsem doguma. Geçmiyor taş asıldı günlere sanki
Çocuk eşinizle sizin. Kimsenin karışmaya hakkı yok bu konu da. İsim verme hakkı anne ve babaya aittir. Çitf isim koyun ikinizinde istediği olsun. Fatma Zehra olabilir yani.Kizlar bana yardimci olur musunuz ? Eşim annesinin ismini ve kaynanam kendi istedigi isim ile koymak istiyor eşim bnde kabul etmiyorum. Bende eşimin dedigi isim ile kendi istedigimi koymak istiyorum ama anlasamiyorum bana bir fikir verin lutfen. Eşim Fatma diyo kaynanam Rüveyda bn ise Fatma tuz Zehra
Aynen haftaya düğün alayı bayram pazarıZaman daralıyor merak etme teker teker hatta bazen çifter çifter geliyorlar hele haftaya iyice şenlik yeri burası dur
Yaa işte doğarken göstererek geldi aslanlığını:) 1saat için çok farketmedi o zaman başka dr falan korktuğuna değmedi maşallah kısa sürünce oh ne güzelmis kokuyu çek içine doya doya, iyice dinlen iyi efor oldu
Maşallah maşallah günün iki talihlisigünaydın tatlı kadınlar. yatisim yapıldı doğumdan sonra yazarım size ayrıntılı.
benim için dua edin sizler de benim dualarimdasiniz
Son güne ne işi bıraktınİnan bende bekliyorum. Çok az kaldı valla bugün de hızlı geçer biraz işlerim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?