2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bende onu düsünüyorum kaç gündür. Yok enerji filan. Ayaklarkm ödemden agrıyormus. Üstüne basamıyorjm bende topuk dikenimi oldu acaba diyordum. Kemiklerim tabanlarım agrıyor
Ooo çok fena ayağımın üstü bile ağrıyor sanki üstüne Demir düşmüş gibi topuklarım yarılacak gibi hele ayak parmaklarım şişince o küçücük parmaklar yazık kaşınıyor o zaman anam parmakların 5 i sığmıyor bir yere

Gözün aydın cnn, durmuş durmuş jet hızıyla olmuş sonra Sağlıkla büyüsün guzellik

Doktor sorun yok diyorsa dert etme, büyüdükçe ultrason doğru içemiyorum. Önemli olan doktorun görüşü. Ben de dün gittim haftalık aldigindan kilo düşük çıktı. Doktor almıştır o, ultrasonsa büyük duruyor dedi, anne karnında yer yok ve cihazlar artık zor olcuyor sipalari

Doğurdum mesajini bekliyorussssne kaldı ayyy çok heyecanlıyım

Bu sabah 6 sularında oyle 2 kramp girdi ki öluyorum sandım. Kramp girince benim kasiklarima da vuruyor, başladı mı kaşıklar da agırmaya Salak bir bacak kampından doğum başlayacak diye ömrüm gitti, sabah akşam magnezyum alıyorum bir de. İnşallah bir daha olmaz, kaldı şurada 2 haftam, premature sınırını geçerim inşallah sağlıkla

Benimde kasınıyo mantarmı oldum acaba diyordum. Ama görünürde birşeyde yok demek normalmis

Plasentar kan akışın normal dedi suyum falan şükür hepsi yerinde. Yani bilmiyorum illa endişelenmek için bir neden buldum

Rahatladım biraz besleniyorum niye böyle oldu acaba diye korku düştü canım. Doktorumda böyle iyi çok kilo almasın dedi illa kendimi böyle yıpratacak şeyler buluyorum(((

Hiç tedirgin olma canım benimde geçen hafta öyleydi bu hafta 400 gram almış olarak çıktı..

Rahatladım biraz besleniyorum niye böyle oldu acaba diye korku düştü canım. Doktorumda böyle iyi çok kilo almasın dedi illa kendimi böyle yıpratacak şeyler buluyorum(((
İnan bende öyle oldum. Üzüldüm falan baya. Hani yiyorum da neden almıyor dedim. Çok normal artık almayabilir dedi.

Aaa tek benim öyle sanıyordum o şişlikten mi oluyor? Çok ağrıyor bende basamıyorum. Canım canım yanıyor yürürken
Relaktin hormonu varmıs o üretiliyormus ondandan da kaynaklıymıs. Ayyy bıktım hormonlardan . Su 5 gün geçsede gitsem doguma. Geçmiyor taş asıldı günlere sanki

Kizlar bana yardimci olur musunuz ? Eşim annesinin ismini ve kaynanam kendi istedigi isim ile koymak istiyor eşim bnde kabul etmiyorum. Bende eşimin dedigi isim ile kendi istedigimi koymak istiyorum ama anlasamiyorum bana bir fikir verin lutfen. Eşim Fatma diyo kaynanam Rüveyda bn ise Fatma tuz Zehra

Plasentar kan akışın normal dedi suyum falan şükür hepsi yerinde. Yani bilmiyorum illa endişelenmek için bir neden buldum
Sorun yok cnm, artık kocaman oldular :) doktorun olumsuz demiyorsa olcumler yüzde yüz değil, cihazdan cihaza bile farkediyor. İçini ferah tut, icindeki civciv stresini hissetmesin yok yere :)

Relaktin hormonu varmıs o üretiliyormus ondandan da kaynaklıymıs. Ayyy bıktım hormonlardan . Su 5 gün geçsede gitsem doguma. Geçmiyor taş asıldı günlere sanki
Vallaha ya. Sürekli bi horman belası çıkıyor başımıza. Az kaldı ama sabır diyoruz.
Çocuk eşinizle sizin. Kimsenin karışmaya hakkı yok bu konu da. İsim verme hakkı anne ve babaya aittir. Çitf isim koyun ikinizinde istediği olsun. Fatma Zehra olabilir yani.

Aynen haftaya düğün alayı bayram pazarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…