2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son güne ne işi bıraktın yapma daha olduğu kadar
Hahah kız ben ağır iş bırakır mıyım. Aylar önceden hazırladım her şeyimi annem gelirken bi kaç kıyafet almış. Onları yıkamıştım. Sadece ütüleyeceğim. Bi kaç eksik kalmıştı gün belli olmadığı için anlarıda çantama koyacağım bitti gitti

Kardeşimin ismi rüveyda ben çok seviyorum ama tek güzel o isimde. İsim konusunda bisey diyemem kayin valideye hak düşmez bana göre

Bende lohusa sepetinden lohusa pijama takımı aldık çok beğendim kumaşı filan harika şükür o iş tamm ya daha bişe istemem tavsiye ederim alamayan varsa . Çeşit çok

Bende çantamı hazırladim. Annem bı geldi çantayı açtım herşeyin yeri değişti oturarak utule bari

Bende çantamı hazırladim. Annem bı geldi çantayı açtım herşeyin yeri değişti oturarak utule bari
Benimde öyle olacak. Zıbını yoktu öyle koymuştum hastane çantasına. Çorap falan ütüleyeceğim. Anneler gelince değişiyor aynen öyle yapacağım en kötü kv ye derim o yapar olmazsa

Zaten oyle dusunuyorduk taki kaynanam bn ruveyda olsun diyene kadar bu kezde eşim diyoo fatma ruveyda olsun diye neyapacagimi şaşirdim gercekten yaa peki ruveyda nin yanina guzel isim bildiginiz var mi ?

Kayınvalideniz kendi çocuklarının ismini kayınvalidesine mi koydurmuş? Eğer kendi koymuşsa sen nasıl ki kendi istediğin ismi koymuşsun biz de öyle yapalım dersiniz. Laf anlamıyorsa da boşverin gitsin, kendi doğursun bir tane daha Eşinize trip atın hem annenin ismi hem onun istediği isim ben neciyim burda diye
Kırmak istemiyorsanız kulağına ezanla okuyalım ama kimliğine bunu yazdıralım deyin.

Zaten oyle dusunuyorduk taki kaynanam bn ruveyda olsun diyene kadar bu kezde eşim diyoo fatma ruveyda olsun diye neyapacagimi şaşirdim gercekten yaa peki ruveyda nin yanina guzel isim bildiginiz var mi ?
Ben ne olursa olsun kabul etmezdim. Kv nin değil sizin hakkınız isim koymak bilmiyorum maalesef bu tarz isimler konusunda bir fikrim yok

Soyluyorum ama bn neciyim diye duymuyo anca bni ikna etmeye cabaliyo
İsim konusu o kadar özel bir konu ki benim için cocuguma istemediğim bir isim koymaktnsa kayınvalidemle ömür boyu konusmamayı eşimin arada kalmasını, tercih ederim yine de o ismi koydurmam.

Sinir okuyorum boyle kvlere. Ben cidden oyle pis konusurum ki aglatirim. Zaten oyle adamla da isim olmaz da neyse. Okumak bile sinirlerimi hoplatiyo. Benim kayinvalidem asilzade bir melek boylelerin yaninda ya. Valla kadinin hakkini yiyorum

Sen beni yalniz birakip 1 agustosa gun alirsan ben de seni birakir 27 temmuzda dogururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…