Hahah kız ben ağır iş bırakır mıyım. Aylar önceden hazırladım her şeyimiSon güne ne işi bıraktınyapma daha olduğu kadar
Kardeşimin ismi rüveyda ben çok seviyorum ama tek güzel o isimde. İsim konusunda bisey diyemem kayin valideye hak düşmez bana göreKizlar bana yardimci olur musunuz ? Eşim annesinin ismini ve kaynanam kendi istedigi isim ile koymak istiyor eşim bnde kabul etmiyorum. Bende eşimin dedigi isim ile kendi istedigimi koymak istiyorum ama anlasamiyorum bana bir fikir verin lutfen. Eşim Fatma diyo kaynanam Rüveyda bn ise Fatma tuz Zehra
Bende çantamı hazırladim. Annem bı geldi çantayı açtım herşeyin yeri değiştiHahah kız ben ağır iş bırakır mıyım. Aylar önceden hazırladım her şeyimiannem gelirken bi kaç kıyafet almış. Onları yıkamıştım. Sadece ütüleyeceğim. Bi kaç eksik kalmıştı gün belli olmadığı için anlarıda çantama koyacağım bitti gitti
Bebek daha cok baskı yapıyor herhaldeNe zaman yürüsem benimde vajinamda doluluk hissi oluyor.
Benimde öyle olacak. Zıbını yoktu öyle koymuştum hastane çantasına. Çorap falan ütüleyeceğim. Anneler gelince değişiyorBende çantamı hazırladim. Annem bı geldi çantayı açtım herşeyin yeri değiştioturarak utule bari
Bakayım.bugun de takip edeyimDuzeni dakikasi siddeti onemli senin haftan baya var dogum sancisi bile olabilir
Zaten oyle dusunuyorduk taki kaynanam bn ruveyda olsun diyene kadar bu kezde eşim diyoo fatma ruveyda olsun diye neyapacagimi şaşirdim gercekten yaa peki ruveyda nin yanina guzel isim bildiginiz var mi ?Vallaha ya. Sürekli bi horman belası çıkıyor başımıza. Az kaldı ama sabır diyoruz.
Çocuk eşinizle sizin. Kimsenin karışmaya hakkı yok bu konu da. İsim verme hakkı anne ve babaya aittir. Çitf isim koyun ikinizinde istediği olsun. Fatma Zehra olabilir yani.
Maşşallah sag saglim kucaginiza alirsiniz inşallahMaşallah maşallah günün iki talihlisi
Kayınvalideniz kendi çocuklarının ismini kayınvalidesine mi koydurmuş? Eğer kendi koymuşsa sen nasıl ki kendi istediğin ismi koymuşsun biz de öyle yapalım dersiniz. Laf anlamıyorsa da boşverin gitsin, kendi doğursun bir tane dahaKizlar bana yardimci olur musunuz ? Eşim annesinin ismini ve kaynanam kendi istedigi isim ile koymak istiyor eşim bnde kabul etmiyorum. Bende eşimin dedigi isim ile kendi istedigimi koymak istiyorum ama anlasamiyorum bana bir fikir verin lutfen. Eşim Fatma diyo kaynanam Rüveyda bn ise Fatma tuz Zehra
Ben ne olursa olsun kabul etmezdim. Kv nin değil sizin hakkınız isim koymakZaten oyle dusunuyorduk taki kaynanam bn ruveyda olsun diyene kadar bu kezde eşim diyoo fatma ruveyda olsun diye neyapacagimi şaşirdim gercekten yaa peki ruveyda nin yanina guzel isim bildiginiz var mi ?
Hahahah ay bunu yazıp fotoğraf paylaşmışım. İçime doğmuş gibiŞuraya 36 hafta güncellemesi bırakamda gidem. Belki 38 e kızımla poz veririz jsjsjaj
İsim konusu o kadar özel bir konu ki benim için cocuguma istemediğim bir isim koymaktnsa kayınvalidemle ömür boyu konusmamayı eşimin arada kalmasını, tercih ederim yine de o ismi koydurmam.Soyluyorum ama bn neciyim diye duymuyo anca bni ikna etmeye cabaliyo
Ayy şimdi gördüm tebrik ederiiiimDogurdum kizlarsmdi emiyo. Cok yorgunum bebek uyusun anlatcam
Canım naptın doğdu mugünaydın tatlı kadınlar. yatisim yapıldı doğumdan sonra yazarım size ayrıntılı.
benim için dua edin sizler de benim dualarimdasiniz
Canm nedir son durumun merak icindeyimgünaydın tatlı kadınlar. yatisim yapıldı doğumdan sonra yazarım size ayrıntılı.
benim için dua edin sizler de benim dualarimdasiniz
Sen beni yalniz birakip 1 agustosa gun alirsan ben de seni birakir 27 temmuzda dogururumYaaaa inanmıyorum inanamıyorum.Ne ara oldu tüm bunlar. Bir gün dopru düzgün giremedim olanlara bak ya. Çıldırıyorum hayırlı olsun kuzum sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah. maşallah ikinize de
Off benim de mide ağrısı oluyor sağa sola dönerken nefesim kesiliyor. Hiç uyuyamadım. Ben açılışı yapacağım
Günaydın bacım sana niye yatış verildi yav? Sende mi doğuracaksın yoksam??
1 benim 1 benim kimseye vermem. Doğurayım demeyin sakın bana tahsis edildi.
Hahah ağzımızı açmasaydık bence yine bekleyeceklerdio kadar konuşursak olacağı bu.
Valla inan benimde yok. Kolumu kaldırmak istemiyorum
Kız hanaaaa olur mu öyle şey? Ben dedim 50 yıl tutam içimde ama yok durmaz bu bebe.inşallah seninki de 1 haftaya pırtlar. Çok amin
Canım benim bebişte öyle neredeyse. Geçen hafta 2890 Dı bu hafta 2930 çıktı. Doktor normal demişti.
Bacım senin doğurasın varmış.Sen beni yalniz birakip 1 agustosa gun alirsan ben de seni birakir 27 temmuzda dogururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?