2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin Cok Sagol hepimiz insallah

Nüfusta siz ne yazdirirsaniz o, eşinizle anlasın, ailesi ne derse desin nüfusa kaydettirdiginiz isim.olacak. Gönülleri olsun isterseniz de kimlikte olmaz ezanda onların dediğinizde okutursunuz, ahretlik olur dersiniz, oldu bitti

kızlar mesajlara bakamadim. suni sancı verildi. sonra da suyumu patlatacakmis doktor. bugün inşallah dogacak:)
en son dün akşam yedide yemek yedim. aç susuz bekli .trombositler için 3 kez hemogram testi yapıldı. 80 bin sınır benim 81 çıkmıştı 2. de. en sonucunun değerini bilmiyorum ama öğrenemedik daha.
doğum olunca yazcam inşallah:)

Kolay doğum olsun inşallah.

Benimde kasınıyo mantarmı oldum acaba diyordum. Ama görünürde birşeyde yok demek normalmis

Evde gumus suyu sprey varsa onu sıkarsın cnm, iyi gelir, antimikrobiyal

Bende çantamı hazırladim. Annem bı geldi çantayı açtım herşeyin yeri değişti oturarak utule bari
Ben de 10 gün önce iki kez acillik olunca acil hazırlamıştım çantayı benimkileri tekrar utulesem olur sanki, kırısmıştır

Aaa haydi hayırlısı cnm

Dogurdum kizlar smdi emiyo. Cok yorgunum bebek uyusun anlatcam

Gözün aydın olsun canım çok şükür kavuştunuz Allah analı babalı büyütsün inşallah

Eşin ve kaynanan çocuk doğurabildiklerinde koyarlar ismini

Kolay bir dogum diliyorum. Benim 3. Hamileligim. İlk ikisini normal şekilde doğurdum. İlk doğumumda 40. Hafta bittikten 2 gün sonra hastaneye yatışım yapıldı tamamen suni sancıyla 9.5 saat sonunda doğumum gerçekleşti. Suyun patlatilmasi korkulacak bir işlem değil inşallah sağlıcakla dogurursunuz

Zaten kaynananin adi konukacakmiş ne atliyo orda ya bi tane daha dogur koyarsin de

Yaaa birsi kokulu daha geliyor güzel haberini bekliyoruz

Sinir okuyorum boyle kvlere. Ben cidden oyle pis konusurum ki aglatirim. Zaten oyle adamla da isim olmaz da neyse. Okumak bile sinirlerimi hoplatiyo. Benim kayinvalidem asilzade bir melek boylelerin yaninda ya. Valla kadinin hakkini yiyorum
Vallahi benimki de bana öyle geliyor şuan ya benimki benden tırsıyo da olabilir eltime çok burnunu sokmuş çünkü ama benim kv eşime miraç ismini söyledi sanirim esim annesine gitti geldi o ismi bulmuş gibi davrandi bende kabul etmiyorum eltim bana hep senden korkusuna sana bisey demez ama eşine sanki onun fikriymiş gibi istedigi isimleri sundurabilir dedi

Fikir vermek, teklif sunmak olabilir bence ya sizin de hoşunuza giden bir fikir atılırsa ortaya neden olmasın. Ama bu ismi koy demek sıkıntı

Arkadaş allah her şeyin herkesin hayırlısını versin esim rahatsızdi acile goturmemiz lazım eşimin ailesi de hemn üst katimizda gittim böyle böyle tamam gidin diyor yahu benn kıza bakarım diyor hamile gelinin gönderenene kadar ben geliyorum sen evde dur demez mi insan herkes tuhaf biz mi fazla hassasiyet bekliyoruz onlar mı tuhaf anlamadım gitti.

Bacım senin doğurasın varmış. Bende daha tık yok. Normal beklesem 40 ı geçermiş
Kiz inan hic dogurasim yoktu. Yatis deyince sok oldum gece. Dogurdum bitti mi smdi bitti mi smdi diye soruyorum doktora inanamadm hala inanamiyorum
Suyun patlatilmasi iyi bisi sureci hizlandiriyo canm insallah saglikla kavus guzel haberler bekliyoruz

Fikir vermek, teklif sunmak olabilir bence ya sizin de hoşunuza giden bir fikir atılırsa ortaya neden olmasın. Ama bu ismi koy demek sıkıntı
Fikir de vermesinler istemiyorum
Hem soğuk hem tuzlu yaptım :) dün baldırlarımı ovdurmuştum bugün ayaklarımı da ovsun

kız zor değil, kovaya koy musluktan su içine tuz at ayağını sok soğuk su bile rahatlatıyo
Ovsun tabi bi işe yarasinlar
Ya düşünemedi ya da mal yani baska ne denir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…