2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hem kendi adı koyuluyo bide adının yanına bi isim daha istiyo. Doğurunca sana veririm nüfusuna al falan diyin bari. Aile isine karışmam ama ben olsam kayınpeder varsa ona söylerdim gerçi bilmiyorum aynı fikirde olurlar mi ama. Neden büyükler büyüklüğünü bilmiyo. Zaten senim adını koyuyorlar. Allah hidayet versin Inşallah fikri değişir. Demek ki herşeye karışacak böyle.

Ya çok güzel. Em güzeli de çocuk çıkınca herşeyin bitmesi. Bi kaç güne unutulur acılar. Hayırlı evlat olsun anasına babasına vatanına milletine

Gecmis olsun çok haklısın, aksine sen gitmek istediğinde kizmalilar. Geçen esim rahatsızlandı, acile ben götürdüm (olası covidse aileme de bulaşmasın diye) çok kırdılar hamile hamile niye acile gittim diye. Bu saatten sonra değişmezler bu kafayla, sen canini sıkma, görmezden gel

Yaa bende görünce şok oldum inanamadım ay ne güzel çok bekletmedi sizi işte hemencik olmuş bitmiş.

Büyük eltinin yine bildiğimiz gibi tecrübe online modu açık
Kız hani geçen anamın kankileri geldi demiştim ya biri diyor ki annenin ismini koy annem Sağolsun bana fırsat bırakmadı ben sevmem öyle şeyleri içlerine sinen ismi koysunlar her çocukta birinin adı mı konacak falan saydırdı

Eltim diyor zaten sen gelene kadar bunlar benimle ugrasip duruyodu diye beni de ilk evlendigim zaman kendine göre yönlendirmeye calisti bakti olmuyo saldi

Evet ya uykuda değil artık gözümüz

Ahahaha sağol doktorum civanım biliyoruz başımıza gelecekleri ama koca karınla yanan mide ile yaşamak beter

Oktivus nasil oldun canim süt yok diyodun memiklerden ses seda var mı eve ciktin mı bebişin keyfi nasil
Canm dolu dolu.meme.olayi yok.suan. ama bebek de uyandirabilirsek.emiyo. sonra kusuyo da bi kismini. Demek ki var diyorum. Baktim olmuyo doymadigini dusunursem mama vericem. Taburcu islemlerinin halledilmesi bekliorum doktorlar.cikabilirsin dediler donucem.eve insallah

Fazlasini kusuyor derler demek ki var daha 1 günde oma da şükür

Gözunaydin canim gecmis ne guzel kacinci günde dustu gobekbagi öncesinde bebegi yikadin mi arkadaşim ben enfeksiyon kaptirdim düsene kadar yikama diyor ama olmaz o kadar da
Aslında göbeği düşene kadar yıkamaya gerek yok. Anne karnında çıkarken bebeğin cildinde gözle görülmesede bir tabaka kalıyor o bebeği ilk günler mikroplardan koruyor. Birde kurumaya başlayan göbek bağına sürekli su değince yine yumuşuyor. Yıkamak yerine ıslak pamukla silebilirsin canım. Göbeği ıslak ve nemli kalırsa enfeksiyon kapıyor arkadaşınınki gibi

Canım ne güzel açılman olmus nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…