- 7 Şubat 2022
- 668
- 731
- 53
Kız da ne kaynana düşmanı gruba sormuşEşin ve kaynanan çocuk doğurabildiklerinde koyarlar ismini
Şükür şükür kurtuldunRabbim sağ salim büyütmeyi nasip etsin. Babalı analı olsun Epidural beni korkutiyor artık((
Canım zaten ilk gün 1 çay kaşığı kadar süt alıyor midesi öyle öyle artıyor ihtiyacı korkma sakın.Canm dolu dolu.meme.olayi yok.suan. ama bebek de uyandirabilirsek.emiyo. sonra kusuyo da bi kismini. Demek ki var diyorum. Baktim olmuyo doymadigini dusunursem mama vericem. Taburcu islemlerinin halledilmesi bekliorum doktorlar.cikabilirsin dediler donucem.eve insallah
34+4 üm pilates topunu görsem üstüne yatarım öyle uyku hali varAh ne guzel dogum haberi alinca cok mutlu oluyorum. Hepimiz saglikla doguralim insallah
Bu birkac gundur bende asiri bi uyku hali basladi. Gunicinde kisa kestirmeler yapiyorum. 35+2 deyim, bugun pilates hocam her gun 2 saat pilates topunda vakit gecir dedi. Umarim yapicam toto kalkarsa
Canım ne güzel açılman olmus nasıl oldu
Aa çok artmısKullanışlı ve pahaliiyi bulmuşsun, şu an 300 kusur o kova
2 saat miAh ne guzel dogum haberi alinca cok mutlu oluyorum. Hepimiz saglikla doguralim insallah
Bu birkac gundur bende asiri bi uyku hali basladi. Gunicinde kisa kestirmeler yapiyorum. 35+2 deyim, bugun pilates hocam her gun 2 saat pilates topunda vakit gecir dedi. Umarim yapicam toto kalkarsa
Ben hic denemedim evde bos dururken ustunde durmayi, sadece hoca ile calisiyorum simdilik. bugunden itibaren baslicam, yuruyuslere de hiz vermem lazim sicaklar baya zorluyor beni. Her gun baska bi yerim agriyor falan. 40 haftaya kadar zaman nasil gecer bilmiyorum2 saat miben valla toplam 40 dk zor duruyorum onura 15 er dakka fln yaparak yani
Canım ne güzel açılman olmus nasıl oldu
Hic bisi yapmadim kizlar. Dogumdan 25 saat once sanci basladi bende. Duzensiz sancilar ama siddetliydi. 10 15 dakika 8 6 dakika degisken. Artk dayanamaz olunca gittim ki 5 cm olmus. 2. Dogum oldugu icin sanirimOktivus bende merak ediyorum nasıl oldu açılma :)) bişeyler yaptın mı yoksa genetik mi
Sancılar nasıldı, nerende hissediyordun yani. Bende kasılma oluyo karnım sertleşiyor belime vuruyo ama çok dayanılmaz değil, bu hafif sancı mı yani? Kasılmalar uygulamasını kullanıyorum, sancılar çok sık değil senin gibi. Doktorda söyledi ağrılı büyük sancılar hissedeceksin öyle inecek çocuk dedi. O zaman açılma olacak yaniHic bisi yapmadim kizlar. Dogumdan 25 saat once sanci basladi bende. Duzensiz sancilar ama siddetliydi. 10 15 dakika 8 6 dakika degisken. Artk dayanamaz olunca gittim ki 5 cm olmus. 2. Dogum oldugu icin sanirim
Aynen ilk doğumun normal olmasınin cok faydası var. İnşallah bizde senin gibi kesiksiz kucağımıza alırız yaHic bisi yapmadim kizlar. Dogumdan 25 saat once sanci basladi bende. Duzensiz sancilar ama siddetliydi. 10 15 dakika 8 6 dakika degisken. Artk dayanamaz olunca gittim ki 5 cm olmus. 2. Dogum oldugu icin sanirim
Ben kendim günde 3 4 kez dusa giren bi insanim ev oyle bi sıcak ki isilik olur diye korkuyorumAslında göbeği düşene kadar yıkamaya gerek yok. Anne karnında çıkarken bebeğin cildinde gözle görülmesede bir tabaka kalıyor o bebeği ilk günler mikroplardan koruyor. Birde kurumaya başlayan göbek bağına sürekli su değince yine yumuşuyor. Yıkamak yerine ıslak pamukla silebilirsin canım. Göbeği ıslak ve nemli kalırsa enfeksiyon kapıyor arkadaşınınki gibi
ayy yeni gördüm canım kolay doğum olsun inş. Rabbim sağlıcakla kavuştursun.günaydın tatlı kadınlar. yatisim yapıldı doğumdan sonra yazarım size ayrıntılı.
benim için dua edin sizler de benim dualarimdasiniz
Ben doğurmadım hala buradayımBugün topikte bir sessizlik var topluca mı doğuruyosunuz kız napıyorsunuz
Hakkaten herkes nerde yaBugün topikte bir sessizlik var topluca mı doğuruyosunuz kız napıyorsunuz
Ekmek elden su gölden bebe niye rahat etmesinBen doğurmadım hala buradayımhatta bir hareketlilik olsun diye yürüyüşe bile çıktım. Ne nişan ne kasılma ne de regl hissi hiçbiri yok. Bizimki içeride çok rahat herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?