2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım zaten ilk gün 1 çay kaşığı kadar süt alıyor midesi öyle öyle artıyor ihtiyacı korkma sakın.

34+4 üm pilates topunu görsem üstüne yatarım öyle uyku hali var

2 saat mi ben valla toplam 40 dk zor duruyorum onura 15 er dakka fln yaparak yani

2 saat mi ben valla toplam 40 dk zor duruyorum onura 15 er dakka fln yaparak yani
Ben hic denemedim evde bos dururken ustunde durmayi, sadece hoca ile calisiyorum simdilik. bugunden itibaren baslicam, yuruyuslere de hiz vermem lazim sicaklar baya zorluyor beni. Her gun baska bi yerim agriyor falan. 40 haftaya kadar zaman nasil gecer bilmiyorum
Annem bana demisti yazin hamilelik zor, ona gore ayarla diye ama ayarlayamadim

Hic bisi yapmadim kizlar. Dogumdan 25 saat once sanci basladi bende. Duzensiz sancilar ama siddetliydi. 10 15 dakika 8 6 dakika degisken. Artk dayanamaz olunca gittim ki 5 cm olmus. 2. Dogum oldugu icin sanirim
Sancılar nasıldı, nerende hissediyordun yani. Bende kasılma oluyo karnım sertleşiyor belime vuruyo ama çok dayanılmaz değil, bu hafif sancı mı yani? Kasılmalar uygulamasını kullanıyorum, sancılar çok sık değil senin gibi. Doktorda söyledi ağrılı büyük sancılar hissedeceksin öyle inecek çocuk dedi. O zaman açılma olacak yani

Hic bisi yapmadim kizlar. Dogumdan 25 saat once sanci basladi bende. Duzensiz sancilar ama siddetliydi. 10 15 dakika 8 6 dakika degisken. Artk dayanamaz olunca gittim ki 5 cm olmus. 2. Dogum oldugu icin sanirim
Aynen ilk doğumun normal olmasınin cok faydası var. İnşallah bizde senin gibi kesiksiz kucağımıza alırız ya masallah

Ben kendim günde 3 4 kez dusa giren bi insanim ev oyle bi sıcak ki isilik olur diye korkuyorum

Ben doğurmadım hala buradayımhatta bir hareketlilik olsun diye yürüyüşe bile çıktım. Ne nişan ne kasılma ne de regl hissi hiçbiri yok. Bizimki içeride çok rahat herhalde
Ekmek elden su gölden bebe niye rahat etmesin Oktivus ve kk birinci noteri da doğuramayacaktı bak ardarda döküldüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…