2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sancilar belden kasiga seklindeydi. Ama bu sanci mi ki diye dusundurecek gibi degildi cok agirdi sanci gelince oturmanin imkani yoktu.
Aynen ilk doğumun normal olmasınin cok faydası var. İnşallah bizde senin gibi kesiksiz kucağımıza alırız ya masallah
Kesi yok ama ufak bi yirtik var 2 dikisim var o yuzden

Bugün 37+0 olduk. Kontrolüm vardı. Bebiş çok kilo almamış gibi. 3015 gr. Boya gitmiş. 51 cm. 40-60 arası nst'm. 40'tan aşağı hiç inmemiş. Birkaç gündür sertleşme hissediyorum ama düzenli olmayınca bir anlam ifade etmiyor tabii. Kızım 39+0, oğlum 38+3 olunca kaya kaya bu da bu hafta doğar belki dedim. Bakalım.

Yarım anestezi çok güzel herşey şhit oluyorsun ve acı yok ama ben o şahit olunan güzel şeylerden tat alamıyorum korkudan bilmeme rağmen. Eğer benim gibi değilsen yarım düşün bencede

Artık hazırlıklara başladım. Pusetlik kumaş aldım ve dikmeye başladım. Kıyafet biberon sabun bez gibi alışverişini yaptım. Alınacaklar bitti herşeyi aldım. Kıfayetleri üç gündür yıkıyorum anca bitti bugün ütüye başladım.
Hediyelikleri kendim yaptım süslemeleri ve isimlikleti kaldı.
Beşik için yedek örtü dikecem o kaldı.
Ütüler bitip dolaplara yerleşecek.
Biboronlar kaynatılacak ve bavullar hazırlanacak.
Yerleştirme kısmına geldim.

Hepsini güzel günlerde kullanmak nasip olsun
El kadar şeyleri ütülemekte ayrı meziyet bide ütü yaparken Ayy buna mı sığacak falan diye aşka geliyorsun
Bende bugün koltuklar için aradım haftaya çarşamba yıkanacak onlar o günde yardımcı kadın istiyorum perde ve camlar için. Normalde doğuma yakın çağıracaktım ama koltuklar yıkandıktan sonra yaptırmak mantıklı gelmedi Puset ve beşik in tüm malzemeleri kaldı bende de onları yıkarım sonraki güne kurulur. Fizikten hazırlıklar bitiyor da psikolojim nau nau

Kızlaar benim bir miktar nişanım geldi. Sonra ben de doğuruyorum duş yapayım diye panik olup duşa girdim ya duşta suyum geldiyse anlamadıysam. Yarın sabah randevum vardı zaten ama suyum geldiyse sancı başlamadan öyle durur mu sabaha kadar

Gelse anlarsin heralde ya
Nörüyonuz kızlar direk okumadan daliyorum bugün kim doğurdu sancilanip hastaneye gitti söyleyince kahrımdan catlayim
kk birinci noteri dogum yapti bugun canim

Canım su gelse hissedersin bence içinden bir şeyin aktığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…