Sancilar belden kasiga seklindeydi. Ama bu sanci mi ki diye dusundurecek gibi degildi cok agirdi sanci gelince oturmanin imkani yoktu.Sancılar nasıldı, nerende hissediyordun yani. Bende kasılma oluyo karnım sertleşiyor belime vuruyo ama çok dayanılmaz değil, bu hafif sancı mı yani? Kasılmalar uygulamasını kullanıyorum, sancılar çok sık değil senin gibi. Doktorda söyledi ağrılı büyük sancılar hissedeceksin öyle inecek çocuk dedi. O zaman açılma olacak yani
Kesi yok ama ufak bi yirtik var 2 dikisim var o yuzdenAynen ilk doğumun normal olmasınin cok faydası var. İnşallah bizde senin gibi kesiksiz kucağımıza alırız yamasallah
Bilmiyorum ki kız 2 gün girmedim çeneleri düşmüştü bugün ben varım kimse yok organize işler dönüyorHakkaten herkes nerde ya
Yarım anestezi çok güzel herşey şhit oluyorsun ve acı yok ama ben o şahit olunan güzel şeylerden tat alamıyorum korkudan bilmeme rağmen. Eğer benim gibi değilsen yarım düşün bencedeÖyle anestezi dr luğuna önce çene lazım sonra üstün yetenek
Gerçi benim şuan iknaya hafif yakınlığımOktivus un anlatımıyla oldu, tamamlanması anestezi dr na bağlı.. Kendime yine de çok güvenmiyorum ama hayırlısı dediğin gibi inş yeni sağlıklı güzel maceralar yaşarız
NerdeeeBugün topikte bir sessizlik var topluca mı doğuruyosunuz kız napıyorsunuz
Hepsini güzel günlerde kullanmak nasip olsunArtık hazırlıklara başladım. Pusetlik kumaş aldım ve dikmeye başladım. Kıyafet biberon sabun bez gibi alışverişini yaptım. Alınacaklar bitti herşeyi aldım. Kıfayetleri üç gündür yıkıyorum anca bitti bugün ütüye başladım.
Hediyelikleri kendim yaptım süslemeleri ve isimlikleti kaldı.
Beşik için yedek örtü dikecem o kaldı.
Ütüler bitip dolaplara yerleşecek.
Biboronlar kaynatılacak ve bavullar hazırlanacak.
Yerleştirme kısmına geldim.
İlla et ete değecek diyorsun yaniValla ben buzlu kovaya soktum bi kere hiç kocam masaj yapmadan gecmiyor
Gelse anlarsin heralde yaKızlaar benim bir miktar nişanım geldi. Sonra ben de doğuruyorum duş yapayım diye panik olup duşa girdimya duşta suyum geldiyse anlamadıysam. Yarın sabah randevum vardı zaten ama suyum geldiyse sancı başlamadan öyle durur mu sabaha kadar
Nörüyonuz kızlar direk okumadan daliyorum bugün kim doğurdu sancilanip hastaneye gittisöyleyince kahrımdan catlayim
Belli bir cm acilma sonrası yapiliyorKızlar devlet hastanesinde epidural ağrısız doğum yaptırılıyor mu
Ahahhahahahha gecmiyo bilmiyorum magnezyum icip masaj yapinca bisey kalmiyorİlla et ete değecek diyorsun yani
İçme artık magnezyum falan eşine şaptır senAhahhahahahha gecmiyo bilmiyorum magnezyum icip masaj yapinca bisey kalmiyor
Canım su gelse hissedersin bence içinden bir şeyin aktığınıKızlaar benim bir miktar nişanım geldi. Sonra ben de doğuruyorum duş yapayım diye panik olup duşa girdimya duşta suyum geldiyse anlamadıysam. Yarın sabah randevum vardı zaten ama suyum geldiyse sancı başlamadan öyle durur mu sabaha kadar
Ay öyledir inşallahCanım su gelse hissedersin bence içinden bir şeyin aktığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?