2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İşte bu kız hamile diyen yok. Üniversite tercihi yaptılar abisiyle yani uzaktanda yapabilirlerdi bana kalırsa ama
Abisi gitseymis yanina ne alaka of benm hic tahammulum.yok dun kv beni cildirtti. Aksam kaliyim dedi senlik bisi yok evine git dedm. Az once aradi gelmene gerek.yok en azindan asabim bozulmaz dedm

diğer doğumlarında bekledin dimi cidden zor ben 38. Hafta içinde olmama ragmen bittim dedim yani 40ları geçenlere Allah sabır versin sen kocayı bul ona sarılbelki tetikler doğumu yaklaştırır

Resmen burun spreyim olmadan yaşayamaz duruma geldim inşallah doğunca düzelir bu durum
Kızlar benim karnım baya aşağı düştü sizinkiler ne alemde? Resmen yerde sanki benımkısı
Karnim bacak aramda geziyorum bende ..yastigim altinda cebimde cantada her yerse burun spreyim hic acik gezmeyiz saolsun

diğer doğumlarında bekledin dimi cidden zor ben 38. Hafta içinde olmama ragmen bittim dedim yani 40ları geçenlere Allah sabır versin sen kocayı bul ona sarılbelki tetikler doğumu yaklaştırır
Bende 38deyim iste bu haftadan sonra ciddi ciddi beklicem artik 40lari gecersek yine kafayi yerim heralde o yuzden bu kadar cabam napim belki olur diye ugrasiyorum koca dibimdede imkan kisitli safak sayiyorum evime gidiyimde tetikleyene kadar zabah aksam

Göbek düşünce yatması dönmeside ayrı bir zor oluyormuş valla. resmen löp diye düştü ya taşırken biraz zorluyor artık.
Yurumende degisiyor penguen gibi oldum iyice denge sifir dusucem diye korkuyorum bide is yapsam tısılıyorum yan gelip yatsam hep nerdee

Ipini koparan sana geliyo baci onlar cahil diyelim basindaki ehil neye yariyo insan yengeniz hamile sizle mi ugrasacak diye soylemeli hadi onuda gectim esin ne diyo bu duruma sana guvenerek mi cikiyolar meydana ?
Eşim de anlamıyor erkek milleti senin hamileliğinin zorluğunun neresini anlasın yardımcı olur eder ama misafir sever bu adam sayılı günüm kalmış zaten yeter daaa. Görümce mevzuna çok söylendim şimdi ne zaman gitcek kardeşin diyorum yani gitsin de diyemiyorum.sanki istemiyorum gibi anlicak ama degil mevzu mevzu hamileyim rahat edemiyorum bunu anlamak da zor olmamalı. Neyse şu günler geçsin yurt dışına taşınınca kimse gelemicekherkesten uzak burası yakın her derttte abi abi alışık da değilim bunlara Ankara’ya taşınınca oldu olan

Sen topukla bencede anca oyle kurtulcaksin gibi hamile halinden anlayan yok aynen oturamiyosun yatamiyosun cocuk olanlara daha zor Allah kimseye fikirsiz vermesin

Gece bende dikilip dikilip durdum ya nasil yatacağım bilemiyorum artık
Eskiden bende gece uyku arası kalkınca yatıyordum şimdi o konuda biraz daha iyiyim ama bugün yok yatamadım yatamadım doğum sonrası uykusuzluğa vücut kendini alıştırıyormuş
8den önce yasak diye biliyorum. Karga yemeden ne inşaatı böyle onun sesi ayrı dert tozu ayrı dert olur

Günaydın hanımlar, bh gece cok fena gecti bi diş agrısı ile uyandım buz tuttum kararnfil ciğnedim olmadı uyutmadı sızlandım durdum 2 saat, en sonunda bi parol içtim allahım dogumuma kadar musade et diye diye uyumusum, dis agrısına baska ne yapılabilir ki? sabah 8.30 da temizlikci abla geldi kayınvalıdem başındayken ben hastaneye geldim randevum vardı aynı güne denk geldi nst deyim su an bebişi göremedik daha

Canım çok iyi anlıyorum seni son dönemde bizde aynı sorunları yaşıyoruz. Hatta vurma eğilimli olmadığı halde karnıma vurmaları var başka yere vuruyor gibi tepki veriyorum sadece karnıma olana dudak büzüyor. Geçende bir arkadaşla konuşurken demiştim evde olan değişikliğin farkında bu sendrom değil dikkat çekme ilginin azaldığını mı düşünüyor napıyor bilmiyorum ama kardeş algısının oluşmadığına eminim bu belirsizlikte hırçınlık yapabilir. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Resmen burun spreyim olmadan yaşayamaz duruma geldim inşallah doğunca düzelir bu durum
Kızlar benim karnım baya aşağı düştü sizinkiler ne alemde? Resmen yerde sanki benımkısı
Bir iki parmak aşağıda sanki bu bebeler kanala girince altta bıçak saplanmasi gibi ağrılar çoğalıyorsa benimki kanal yolunda demektir

Gecmis olsun canım yani bildiğim çok alternatif yok doktora bir sorsan illa hafifletici başka bir şey söyler diye düşünüyorum.

Setur
ay com geçmis olsun kuzum.

9 sayfa ne yazıstınız acaba günaydın herkese. Ben dün itibari ile kan sulandırıcı iğneyi kestim kendimi cok kötü hissediyorum. Umarım hersey saglıkla ilerler. Bugünü saymazsak kaldı dört gün. Vakitte geçmiyor. Geceleri uyumak ızdırap gibi. Heryerim agrıyor

Benim göbek de çatladı ah ahhh kızımda böyle değildi göbek deliği çevrem yok oldu şuan nasıl geriliyor aciyor
Benim de ayni. Kizimdaki catlaklara uzuluyordum ama hicbir seymis. Simdi oyle gerildi ki gobek cevrem zonkluyor catlaklar yukarilara kadar cikti. Artik gerilecek yer kalmadi, maksimum kapasite. Yine de israrla dogmuyor.

Ne guzel ya, tam aile saadeti. Doyuyo da demek ondan kusuyor. Benziyolar di mi? Ultrason fotograflarindan benziyolardi.

Nolur nolmaz diye mi kestin yoksa doktor mu söyledi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…