Abisi gitseymis yanina ne alakaİşte bu kız hamile diyen yok. Üniversite tercihi yaptılar abisiyle yani uzaktanda yapabilirlerdi bana kalırsa ama
diğer doğumlarında bekledin dimi cidden zor ben 38. Hafta içinde olmama ragmen bittim dedim yani 40ları geçenlere Allah sabır versin sen kocayı bul ona sarılKöydeyim imkanlarim cok kisitli yoksa doktor falan dinlemem 2 gun kaldi bi gitseydim evime Allah ne verdiyse zaten herifim gece yazmis gel diye gidemedim uyumusum ok gibi oturdu icimekiz gunume var zaten bende biliyorum erkenden tedbirimi aliyorum ben sanki hurma yiyince o gun hemen dogcak mi yok esegi saglam kaziga baglamam lazim anca tesir edrr
Karnim bacak aramda geziyorum bende ..yastigim altinda cebimde cantada her yerse burun spreyim hic acik gezmeyiz saolsunResmen burun spreyim olmadan yaşayamaz duruma geldim inşallah doğunca düzelir bu durum
Kızlar benim karnım baya aşağı düştü sizinkiler ne alemde? Resmen yerde sanki benımkısı
Bende 38deyim iste bu haftadan sonra ciddi ciddi beklicem artik 40lari gecersek yine kafayi yerim heralde o yuzden bu kadar cabam napim belki olur diye ugrasiyorum koca dibimdede imkan kisitli safak sayiyorum evime gidiyimde tetikleyene kadar zabah aksamdiğer doğumlarında bekledin dimi cidden zor ben 38. Hafta içinde olmama ragmen bittim dedim yani 40ları geçenlere Allah sabır versin sen kocayı bul ona sarılbelki tetikler doğumu yaklaştırır
Göbek düşünce yatması dönmeside ayrı bir zor oluyormuş valla.Karnim bacak aramda geziyorum bende ..yastigim altinda cebimde cantada her yerse burun spreyim hic acik gezmeyiz saolsun
Yurumende degisiyor penguen gibi oldum iyice denge sifir dusucem diye korkuyorum bide is yapsam tısılıyorumGöbek düşünce yatması dönmeside ayrı bir zor oluyormuş valla.resmen löp diye düştü ya taşırken biraz zorluyor artık.
Eşim de anlamıyor erkek milleti senin hamileliğinin zorluğunun neresini anlasın yardımcı olur eder ama misafir sever bu adam sayılı günüm kalmış zaten yeter daaa. Görümce mevzuna çok söylendim şimdi ne zaman gitcek kardeşin diyorum yani gitsin de diyemiyorum.sanki istemiyorum gibi anlicak ama degil mevzu mevzu hamileyim rahat edemiyorum bunu anlamak da zor olmamalı. Neyse şu günler geçsin yurt dışına taşınınca kimse gelemicekIpini koparan sana geliyo baci onlar cahil diyelim basindaki ehil neye yariyo insan yengeniz hamile sizle mi ugrasacak diye soylemeli hadi onuda gectim esin ne diyo bu duruma sana guvenerek mi cikiyolar meydana ?
Sen topukla bencede anca oyle kurtulcaksin gibi hamile halinden anlayan yok aynen oturamiyosun yatamiyosun cocuk olanlara daha zor Allah kimseye fikirsiz vermesinEşim de anlamıyor erkek milleti senin hamileliğinin zorluğunun neresini anlasın yardımcı olur eder ama misafir sever bu adam sayılı günüm kalmış zaten yeter daaa. Görümce mevzuna çok söylendim şimdi ne zaman gitcek kardeşin diyorum yani gitsin de diyemiyorum.sanki istemiyorum gibi anlicak ama degil mevzu mevzu hamileyim rahat edemiyorum bunu anlamak da zor olmamalı. Neyse şu günler geçsin yurt dışına taşınınca kimse gelemicekherkesten uzak burası yakın her derttte abi abi alışık da değilim bunlara Ankara’ya taşınınca oldu olan
Eskiden bende gece uyku arası kalkınca yatıyordum şimdi o konuda biraz daha iyiyim ama bugün yok yatamadım yatamadımGece bende dikilip dikilip durdum ya nasil yatacağım bilemiyorum artık
8den önce yasak diye biliyorum. KargaKiz bi de benim evi dusun 7 kere duşa girdim bi grammi esmez cereyanin önünde yatiyorum kafamdan ter akiyor ya
Kanama varken neden oyle cikti qcaba benim arkadaşim 3.5la ogrenmisti ama kanama yoktu
Gelir insallah canim strese girme
Benim kuzenimin de nişan dedigi sey lekelenmeydi 4 5 gun sonra dogurdu
GünaydinKafayi yedim sicaktan sabaha kadar gittim cocukodasina yattim sabahin 7 sinde aşiri sesli bisey var inşaatta kafayi yicem adamlara küfür kiyamet sabahtan beri ya pisler
Canım çok iyi anlıyorum seni son dönemde bizde aynı sorunları yaşıyoruz. Hatta vurma eğilimli olmadığı halde karnıma vurmaları var başka yere vuruyor gibi tepki veriyorum sadece karnıma olana dudak büzüyor. Geçende bir arkadaşla konuşurken demiştim evde olan değişikliğin farkında bu sendrom değil dikkat çekme ilginin azaldığını mı düşünüyor napıyor bilmiyorum ama kardeş algısının oluşmadığına eminim bu belirsizlikte hırçınlık yapabilir. Allah hepimizin yardımcısı olsunGünaydın kızlar. Kafayı sıyırmama ramak kaldı. Doğurdum doğuracağım, 2,5 yaşındaki oğlum 2 yaş sendromunu zirvede yaşıyor. Pamuk gibi çocuğum 1 haftadır olur olmaz her şeye zır zır ağlıyor. Hem de yarım saat kesintisiz. Gece gündüz fark etmiyor. Şikayete de geldiler. Düğmesi olsa kapatacağım. O da yok. Kardeşi doğunca ne halt edeceğiz diye düşünüyoruz. Uyku zaten haram oldu artık. Yatağında da yatmıyor. Benim yanımda uyumak istiyor. Babasını da yataktan kovuyor. Henüz doğru düzgün konuşmadığı için kardeşinin geleceğini anlıyor mu anlamıyor mu ondan da emin değilim ama hissediyor sanırım.
Bir iki parmak aşağıda sankiResmen burun spreyim olmadan yaşayamaz duruma geldim inşallah doğunca düzelir bu durum
Kızlar benim karnım baya aşağı düştü sizinkiler ne alemde? Resmen yerde sanki benımkısı
Gecmis olsun canım yani bildiğim çok alternatif yok doktora bir sorsan illa hafifletici başka bir şey söyler diye düşünüyorum.Günaydın hanımlar, bh gece cok fena gecti bi diş agrısı ile uyandım buz tuttum kararnfil ciğnedim olmadı uyutmadı sızlandım durdum 2 saat, en sonunda bi parol içtim allahım dogumuma kadar musade et diye diye uyumusum, dis agrısına baska ne yapılabilir ki? sabah 8.30 da temizlikci abla geldi kayınvalıdem başındayken ben hastaneye geldim randevum vardı aynı güne denk geldinst deyim su an bebişi göremedik daha
Gelen de bir işe yarasa bari kuru kalabalık yapıyorİşte bu kız hamile diyen yok. Üniversite tercihi yaptılar abisiyle yani uzaktanda yapabilirlerdi bana kalırsa ama
ay com geçmis olsun kuzum.Günaydın hanımlar, bh gece cok fena gecti bi diş agrısı ile uyandım buz tuttum kararnfil ciğnedim olmadı uyutmadı sızlandım durdum 2 saat, en sonunda bi parol içtim allahım dogumuma kadar musade et diye diye uyumusum, dis agrısına baska ne yapılabilir ki? sabah 8.30 da temizlikci abla geldi kayınvalıdem başındayken ben hastaneye geldim randevum vardı aynı güne denk geldinst deyim su an bebişi göremedik daha
Benim de ayni. Kizimdaki catlaklara uzuluyordum ama hicbir seymis. Simdi oyle gerildi ki gobek cevrem zonkluyor catlaklar yukarilara kadar cikti. Artik gerilecek yer kalmadi, maksimum kapasite. Yine de israrla dogmuyor.Benim göbek de çatladı ah ahhh kızımda böyle değildi göbek deliği çevrem yok oldu şuan nasıl geriliyor aciyor
Ne guzel ya, tam aile saadeti. Doyuyo da demek ondan kusuyor. Benziyolar di mi? Ultrason fotograflarindan benziyolardi.Dun 5 gibi taburcu oldum evdeyim sukur. Smdilik bi kiskanclik.yok kesfetme modunda buyuk oglum. Dokunuyo oksuyo. Kisitlamiyoruz bakalim nasil olacak. Bebek de suan bos bos bakiniyo karni tok alti temiz uyumuyoemzirip ustune mama veriyorum 15 cc mama aliyo sonra kusuyo biraz. Doyuyo mu doymuyo mu anlamiyorum emek bebekle ilk tecrubem
Nolur nolmaz diye mi kestin yoksa doktor mu söyledi?9 sayfa ne yazıstınız acabagünaydın herkese. Ben dün itibari ile kan sulandırıcı iğneyi kestim kendimi cok kötü hissediyorum. Umarım hersey saglıkla ilerler. Bugünü saymazsak kaldı dört gün. Vakitte geçmiyor. Geceleri uyumak ızdırap gibi. Heryerim agrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?