2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım belediye ye şikayet edebilirsin ama gece çalışma izinleri varsa bi işe yaramıyor maalesef

Günaydın canım belediye ye şikayet edebilirsin ama gece çalışma izinleri varsa bi işe yaramıyor maalesef
Tüküreyim onlarin verdigi izne be mahalle icinde bu sese izin veriyolarsa ta belediye başkanina yazarim instagramdan zabita karakol belediye çevre bakanligi hepsini aradim biri gelir insallah denetime

Nişan mı onuda anlamadım öyle sümüksü bir yapısı yoktu hafif bir iki damla belli belirsiz kan vardı tuvalette farkettim
Silik renkli kan bende de geldi, 1-2 damla şeklinde önceden içerde kalmış kanama olabilir demişti ablam. Zaten doktorda nişan değil demişti resime. Bişey olmadı

Deli yürek salı günü göreceğiz deliliği

Hurma yiyorum olmuyor, adacayi iciyorum olmuyor, taklada aşsam olmaz tek bi cagre kaliyo oda koca baska odada ben baska odada bu nasil sans yaa cıldıracagım
Kız daha var senin gününe şimdiden niye bu kadar kastın Benim doktor 37den sonra iliskiyi yasaklıyormuş bile, ben şok En son doğum kongresinde spermlerdeki bilmemne maddesi doğumu tetikler bilgisinin doğru olmadığı açıklanmış. Bir de kadın orgazm olmazsa rahim yanlış karşıladığı için ağrısı olabilirmiş falan. Gerçi benim adamı da doğurmadan gezdiricem diye gündüz pertini çıkarttığım için gece beni görecek hali kalmıyor, ben de sızıp kalıyorum zaten ama fırsat olsa dinlemem doktoru amaaaan zaten kaç gün daha imkan var sonrası lohusalık, küçük bebek derken hepten abi kardeş olacağız

Günaydın kızlar. Kafayı sıyırmama ramak kaldı. Doğurdum doğuracağım, 2,5 yaşındaki oğlum 2 yaş sendromunu zirvede yaşıyor. Pamuk gibi çocuğum 1 haftadır olur olmaz her şeye zır zır ağlıyor. Hem de yarım saat kesintisiz. Gece gündüz fark etmiyor. Şikayete de geldiler. Düğmesi olsa kapatacağım. O da yok. Kardeşi doğunca ne halt edeceğiz diye düşünüyoruz. Uyku zaten haram oldu artık. Yatağında da yatmıyor. Benim yanımda uyumak istiyor. Babasını da yataktan kovuyor. Henüz doğru düzgün konuşmadığı için kardeşinin geleceğini anlıyor mu anlamıyor mu ondan da emin değilim ama hissediyor sanırım.

Oğlumda son ay hiç ilişki olmamıştı. Doğumu tetiklesin diye ilişki olan günün gecesi doğumum başladı. Bende gayet işe yaramıştı. Yine deneyeceğim ama 38'i doldurmayı bekliyorum.

Gunaydın kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum kızım 25 aylık iki yaşında yani ben kardeşi gelmeden bezinbiraksin istiyorum. Konuşması vs her şeyi çok güzel kendini güzel ifade ediyor henüz ama tuvalete ya da kendi lazimligina bir türlü oturmuyor o durum yokmuş gibi davranıyor sizce daha çok mu küçük tecrübeli anneler kaç yaşında bırakırsınız bezi

Belediye dicektim demişler lakin zor o iş sen baya dinlersin onları bizim burdada var inşaat zaten mahalle masallah geciören atraksiyon kaynıyor Tasincaz buralardan görmeden aldık evi biz o sıralar tam zamanı idi kiradan çıkıyorduk.
Benim de aciyor normal.
Benim göbek de çatladı ah ahhh kızımda böyle değildi göbek deliği çevrem yok oldu şuan nasıl geriliyor aciyor
Bizim de 7 bakalım bizi neler bekliyor garip duygular içindeyim hala idrak edemedim bir kızım ar bir de oğlum olcak haftaya kucağımda minicik bir bebek minik tırtılımmmmm
Ahahahah benim görümceden sonra kayın başladı Bizde kalıyor anam 1 hafta olcak üniversite tercihleri yaptılar artik bugün dicem yani gitmesi lazım kişisel bakımlara gircem daha ondan sonra da annem gelcek 40im çıkar k valide görümce gelir oy neeeeneemm oyyyy bayadir abi kardeş gibiyiz özledim bu ne yetti canıma biri gidiyor biri geliyor biizm eve küfür edicim artık gelene gelme kardeşim sal beni diye bagircam

Şikayete gelenler terbiyesiz hiç bebek ağlıyor diye şikayet edilir mi aynı dertten bende muzdaribim geçeceğini umuyorum üstelik ağlarken susar diye düşünüyorsun ama resmen o durumu unutmuyor ve ısrarla devam ediyor o yüzden her ağladığında istediğini yapmıyorum. Telefonu çok istiyor bütün gun didisiyoruz elbise giydirirken saçını toplarken uyuturkrn hep mucadele

Kaderimiz aynı benımde evin yanında inşaat var Allahım bıktım onun tozundan

Aynen bebek daha iyisini bilir bende deniyorum biseyler iste sansa gelirse diye bendede fitik var yuruyus yapamiyorum o yuzden merdiven inip cikiyorum anca o kadar

Aynen cok fazla gecikmeden gelir insallah ne biliyim bekliyoruz bakalim doktor konustukca umutlaniyorum ama sanki yine suni seruma kalacak gibiyim nasip

Bugün de doğuramadım -- Blabla -- üzülme bacım bu gidişle ben senden sonra doğurcam kafa hala yukarda tepinip duruyo benim oğlan hiç geleceği yok
Bayada olmus haftana baska yolu yok mu egzersiz yapaydin oyle donen bebekler cokmus kiz belki döndürürsün sende disarda tepin

Bunlar niye sirasiyla gelip sizde kaliyolar

Köydeyim imkanlarim cok kisitli yoksa doktor falan dinlemem 2 gun kaldi bi gitseydim evime Allah ne verdiyse zaten herifim gece yazmis gel diye gidemedim uyumusum ok gibi oturdu icime kiz gunume var zaten bende biliyorum erkenden tedbirimi aliyorum ben sanki hurma yiyince o gun hemen dogcak mi yok esegi saglam kaziga baglamam lazim anca tesir edrr

İşte bu kız hamile diyen yok. Üniversite tercihi yaptılar abisiyle yani uzaktanda yapabilirlerdi bana kalırsa ama
Ipini koparan sana geliyo baci onlar cahil diyelim basindaki ehil neye yariyo insan yengeniz hamile sizle mi ugrasacak diye soylemeli hadi onuda gectim esin ne diyo bu duruma sana guvenerek mi cikiyolar meydana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…