- 18 Eylül 2014
- 766
- 1.133
- 113
Günaydın canım belediye ye şikayet edebilirsin ama gece çalışma izinleri varsa bi işe yaramıyor maalesefGünaydin Kizlar evin yaninda insaat var sabah 7 de bi makina calistirdikar hala calisiyor sanirim siva makinasi yaninda kum var böyle sesli bişey yok ama bunu şikayet edebilecegim biyer var mı deliriyorum şuan uyudugum 2 gr uykunun içine mıçtılar resmen ya gidip adamlarla kavga edesim var o derece makinanin sesi hani aşiri sesli kamyonları kışın ısıtmak için gaza basili tutarlar ya ayni öyle
Tüküreyim onlarin verdigi izne be mahalle icinde bu sese izin veriyolarsa ta belediye başkanina yazarim instagramdanGünaydın canım belediye ye şikayet edebilirsin ama gece çalışma izinleri varsa bi işe yaramıyor maalesef
Silik renkli kan bende de geldi, 1-2 damla şeklinde önceden içerde kalmış kanama olabilir demişti ablam. Zaten doktorda nişan değil demişti resime. Bişey olmadıNişan mı onuda anlamadım öyle sümüksü bir yapısı yoktu hafif bir iki damla belli belirsiz kan vardı tuvalette farkettim
Ayy olur mu ki, yaşayıp göreceğiz bakalımm
Sen kan man sezercik videoları izlemiş bi annesin senanestezicilerin ikna kabiliyetine karşı koyamamışsındır iyi de olmuş minnoşun ilk sesini kokusunu alıyosun ohh ne güzel
Kız daha var senin gününe şimdiden niye bu kadar kastınHurma yiyorum olmuyor, adacayi iciyorum olmuyor, taklada aşsam olmaz tek bi cagre kaliyo oda koca baska odada ben baska odada bu nasil sans yaa cıldıracagım
Oğlumda son ay hiç ilişki olmamıştı. Doğumu tetiklesin diye ilişki olan günün gecesi doğumum başladı.Kız daha var senin gününe şimdiden niye bu kadar kastınBenim doktor 37den sonra iliskiyi yasaklıyormuş bile, ben şok En son doğum kongresinde spermlerdeki bilmemne maddesi doğumu tetikler bilgisinin doğru olmadığı açıklanmış. Bir de kadın orgazm olmazsa rahim yanlış karşıladığı için ağrısı olabilirmiş falan. Gerçi benim adamı da doğurmadan gezdiricem diye gündüz pertini çıkarttığım için gece beni görecek hali kalmıyor, ben de sızıp kalıyorum zaten ama fırsat olsa dinlemem doktoru amaaaan zaten kaç gün daha imkan var sonrası lohusalık, küçük bebek derken hepten abi kardeş olacağız
Belediye dicektim demişler lakin zor o iş sen baya dinlersin onları bizim burdada var inşaat zaten mahalle masallah geciören atraksiyon kaynıyorGünaydin Kizlar evin yaninda insaat var sabah 7 de bi makina calistirdikar hala calisiyor sanirim siva makinasi yaninda kum var böyle sesli bişey yok ama bunu şikayet edebilecegim biyer var mı deliriyorum şuan uyudugum 2 gr uykunun içine mıçtılar resmen ya gidip adamlarla kavga edesim var o derece makinanin sesi hani aşiri sesli kamyonları kışın ısıtmak için gaza basili tutarlar ya ayni öyle
Benim göbek de çatladı ah ahhh kızımda böyle değildi göbek deliği çevrem yok oldu şuan nasıl geriliyor aciyorBenim de aciyor normal.
Bizim de 7 bakalım bizi neler bekliyor garip duygular içindeyim hala idrak edemedim bir kızım ar bir de oğlum olcak haftaya kucağımda minicik bir bebekBenim de 9 yıl ara oldu iki çocuk arasında. Heyecan dorukta gerçekten. Farklı cinsiyet olması da heyecanı arttırıyor tabi. Ama 9 yıldır evdeki tek çocuk, ana tarafındanki tek torun olan oğlum nasıl tepki verecek bakalımBizim eşimle aramızdaki ilişkiyi bile kıskanır gelir aramıza girer sıpa şimdi kardeşine ne yapacak bakalım. Tek ümidim aşırı merhametli bir çocuk olması en azından zarar vermez diye düşünüyorum
Süt gelmesi doğum belirtisi değil diye biliyorum bazilarinin çok önceden beri geliyor. Ben hiç ellemiyorum gelmezse falan moralim bozulur, gerek yok
Ahahahah benim görümceden sonra kayın başladıKız daha var senin gününe şimdiden niye bu kadar kastınBenim doktor 37den sonra iliskiyi yasaklıyormuş bile, ben şok En son doğum kongresinde spermlerdeki bilmemne maddesi doğumu tetikler bilgisinin doğru olmadığı açıklanmış. Bir de kadın orgazm olmazsa rahim yanlış karşıladığı için ağrısı olabilirmiş falan. Gerçi benim adamı da doğurmadan gezdiricem diye gündüz pertini çıkarttığım için gece beni görecek hali kalmıyor, ben de sızıp kalıyorum zaten ama fırsat olsa dinlemem doktoru amaaaan zaten kaç gün daha imkan var sonrası lohusalık, küçük bebek derken hepten abi kardeş olacağız
Şikayete gelenler terbiyesiz hiç bebek ağlıyor diye şikayet edilir mi aynı dertten bende muzdaribim geçeceğini umuyorum üstelik ağlarken susar diye düşünüyorsun ama resmen o durumu unutmuyor ve ısrarla devam ediyor o yüzden her ağladığında istediğini yapmıyorum. Telefonu çok istiyor bütün gun didisiyoruz elbise giydirirken saçını toplarken uyuturkrn hep mucadeleGünaydın kızlar. Kafayı sıyırmama ramak kaldı. Doğurdum doğuracağım, 2,5 yaşındaki oğlum 2 yaş sendromunu zirvede yaşıyor. Pamuk gibi çocuğum 1 haftadır olur olmaz her şeye zır zır ağlıyor. Hem de yarım saat kesintisiz. Gece gündüz fark etmiyor. Şikayete de geldiler. Düğmesi olsa kapatacağım. O da yok. Kardeşi doğunca ne halt edeceğiz diye düşünüyoruz. Uyku zaten haram oldu artık. Yatağında da yatmıyor. Benim yanımda uyumak istiyor. Babasını da yataktan kovuyor. Henüz doğru düzgün konuşmadığı için kardeşinin geleceğini anlıyor mu anlamıyor mu ondan da emin değilim ama hissediyor sanırım.
Kaderimiz aynı benımde evin yanında inşaat varGünaydin Kizlar evin yaninda insaat var sabah 7 de bi makina calistirdikar hala calisiyor sanirim siva makinasi yaninda kum var böyle sesli bişey yok ama bunu şikayet edebilecegim biyer var mı deliriyorum şuan uyudugum 2 gr uykunun içine mıçtılar resmen ya gidip adamlarla kavga edesim var o derece makinanin sesi hani aşiri sesli kamyonları kışın ısıtmak için gaza basili tutarlar ya ayni öyle
Aynen bebek daha iyisini bilir bende deniyorum biseyler iste sansa gelirse diye bendede fitik var yuruyus yapamiyorum o yuzden merdiven inip cikiyorum anca o kadarBenim doktor senin yapacağın hiçbir şey bebeğin gelmesini tetiklemez dedi sadece yürü diyip duruyor adam bende yürüyemiyorum fıtıktan dolayıama hurma yiyen bir arkadaşım o kadar kolay okadar hızlı doğurdu ki tesadüf mü bilemedim. Bende başlayacağım ağustos başı
Aynen cok fazla gecikmeden gelir insallah ne biliyim bekliyoruz bakalim doktor konustukca umutlaniyorum ama sanki yine suni seruma kalacak gibiyim nasipÖyle tabii. Kilosu kötü değil de geçen hafta 2.900 demişti. Az artmış. Bebeğin o an yuttuğu su bile kiloyu farklı gösterir, dedi doktor. Senin doğumların geç olmuştu hep değil mi? Hayırlısıyla, çok beklemeden sağlıkla alalım kucağımıza.
Bayada olmus haftana baska yolu yok mu egzersiz yapaydin oyle donen bebekler cokmus kiz belki döndürürsün sende disarda tepinBugün de doğuramadım-- Blabla -- üzülme bacım bu gidişle ben senden sonra doğurcam kafa hala yukarda tepinip duruyo benim oğlan hiç geleceği yok
Bunlar niye sirasiyla gelip sizde kaliyolarAhahahah benim görümceden sonra kayın başladıBizde kalıyor anam 1 hafta olcak üniversite tercihleri yaptılar artik bugün dicem yani gitmesi lazım kişisel bakımlara gircem daha ondan sonra da annem gelcek 40im çıkar k valide görümce gelir oy neeeeneemm oyyyy bayadir abi kardeş gibiyiz özledim bu ne yetti canıma biri gidiyor biri geliyor biizm eve küfür edicim artık gelene gelme kardeşim sal beni diye bagircam
Köydeyim imkanlarim cok kisitli yoksa doktor falan dinlemem 2 gun kaldi bi gitseydim evime Allah ne verdiyse zaten herifim gece yazmis gel diye gidemedim uyumusum ok gibi oturdu icimeKız daha var senin gününe şimdiden niye bu kadar kastınBenim doktor 37den sonra iliskiyi yasaklıyormuş bile, ben şok En son doğum kongresinde spermlerdeki bilmemne maddesi doğumu tetikler bilgisinin doğru olmadığı açıklanmış. Bir de kadın orgazm olmazsa rahim yanlış karşıladığı için ağrısı olabilirmiş falan. Gerçi benim adamı da doğurmadan gezdiricem diye gündüz pertini çıkarttığım için gece beni görecek hali kalmıyor, ben de sızıp kalıyorum zaten ama fırsat olsa dinlemem doktoru amaaaan zaten kaç gün daha imkan var sonrası lohusalık, küçük bebek derken hepten abi kardeş olacağız
İşte bu kız hamile diyen yok. Üniversite tercihi yaptılar abisiyle yani uzaktanda yapabilirlerdi bana kalırsa amaBunlar niye sirasiyla gelip sizde kaliyolar
Ipini koparan sana geliyo baci onlar cahil diyelim basindaki ehil neye yariyo insan yengeniz hamile sizle mi ugrasacak diye soylemeli hadi onuda gectim esin ne diyo bu duruma sana guvenerek mi cikiyolar meydana ?İşte bu kız hamile diyen yok. Üniversite tercihi yaptılar abisiyle yani uzaktanda yapabilirlerdi bana kalırsa ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?