2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bekler inşallah bir hafta daha bebiş. Stres yapma sakın

Göbek düşünce yatması dönmeside ayrı bir zor oluyormuş valla. resmen löp diye düştü ya taşırken biraz zorluyor artık.

Yurumende degisiyor penguen gibi oldum iyice denge sifir dusucem diye korkuyorum bide is yapsam tısılıyorum yan gelip yatsam hep nerdee
Sayenizde erken doğurduğuma seviniyorum şuan, hiç öyle bir süreç yaşamaya fırsatım olmadı
İnşallah bekler miniğin cnm, ama beklemezsede hiç korkma bende 35 haftalık doğum yaptım şükür sıkıntı olmadan doğdu

Canim stres yapma, serum kasilmalara iyi geliyor, serum sonrası 2.nst yapılacak zaten iyi dusunelim

Yuh yani millet hiç mi kafasını dinlemeyecek inşallah bu şikayetler sonuç verir pek ihtimal vermiyorum ama

Canım dişhekimine göster bence, sonra apse filan olup şişmesin, yapılabilecek bişey varsa yapar, daha var doğumuna çünkü

Anaa daha doğumuna var derken bu mesajını gördüm bekler inşallah 1-2 hafta daha, hayırlısı olsun sağlıkla, hayırlı zamanda gelsin

Dün nişan geldikten sonra bir daha hiç sancı mancı bişey olmadı, bugün sabah doktora geldik, muayene yaptı hiç açıklık yok, çatı fena değil dedi, normal olursa diye bekleyeceğiz salıya kadar kendi gelmezse tekrar kontrol. Nst de de sadece bi tane 50 çıkmış hiç hissetmedim. Nişanın tamamı değildi zaten o gelen herhalde avuç içi kadar falan denmiş, benim serçe parmağımın boğumu kadardı. Bilinmezlik zor, bakalım ne zaman gelecek miniş

Hiç stres yapma canım kendini sakinleştir ki bebekte senden etkilenmesin. İnşallah biraz daha sabredecek dualarım seninle Velev ki illa gelecek 35+1 hiçte erken değil ben o zaman doğum yaptım bide sen ciğer geliştirici vurundun doğsa bile hiç bir sorun olmaz Allah'ın izniyle böyle düşün güzel olsun

İyi yapmışsın vallahi ben de işte kocam şu üniversiteyi bitirsin vınnnn diye kacivercem hiç bu kadar yakın oturmadık otobüsle 2 buçuk saatte burdalar Ankara’da okul vs her işleri burda oluyor.

Canım hayırlısı olsun inşallah biraz daha bekler

Ağustos bebeleri ucundan gösterip gelmiyor

Ahhh sen aynı benim gibi oldun covid geçirdim 2 gün o beterdi bi iki gün tam iyiyim dedim 20lik diş bi vurdu ama oyle böyle degil hatırlayanlar vardır çekilsin kurtulayım dedim ama olmadı covid mi tetikliyor nedir bende baya çektim diş

Çok geçmiş olsun canım

Strese girmemeye çalış bebişinde etkilenmesin. İnşallah serum işe yararda en azından 1 hafta daha bekler kuzun.
Teşekkürler canım. Seninde bişey kalmadı ne heyecanlısındır şimdi

İki buçuk yaş gibi bırakmıştık oğlumda ama onun da hazır hissetmesi lazım 1 hafta kadar sürüyor kesinlikle uyanıkken bez takmıyorsun uyurken takarsan ona fark ettirmemen ve gece de 2-3 saatte bir tuvalete kaldırman gerek. Bazen çocuklar klozetten korkuyor yada kakasından çişinden ayrılmak istemiyormuş sanki bir parçası ordan kayboluyor diye ağlıyorlarmış biz onu yaşamadık ama gün içinde bol bol çişini yaptıkça kıyafeti değiştirebilir değiştirirken bak bu çiş yapmadan önce söyle yoksa böyle ıslanırsın falan diyordum söylemedi diye hiç kızmıyorsun genelde yaptıktan sonra söylüyorlar yani arabaya vs binince de bezsiz olmalı gün içinde kendi rahatın bile olsa asla bez takmaman laxım. Benim önerim biraz daha süre ver çünkü sen bu durumdayken uğraşma gerek yok o da hayır hissetsin sen de.

Nişan kaçıncı hafta kaçıncı günde geldi canim

Sabaha kadar ictigim 1 yudum su bugun wcden cikamadim gece boyu uykuda uyuyamadim o yuzden ne sinir bozucu bisey yaa yanimda hasta bezim olsa giyip yatacaktim vallahi o kadar gina geldi
Bi de diyosun herifi denk getiremedim bu çişli halinle napçan herifi ya

Allahım bu kasılma düzenli sancı nasıl bir şey ya??? Hiç anlamıyorum. Ağrım var ama Bi anda canımı alacak gibi giriyor sonra hafifliyor. Belde falan değil karnımda. Kahvaltımı bile yapamadım midem bulanıyor çok kötü hissediyorum kendimi hasta gibi oldum. Tüm enerjim bitti gitti

Canım sen evi dert etme ya temizlensin işde ne güzel zaten kayınvaliden de vardı dimi. Herşey yolunda gitsin stres yapma 35. Haftan bitmiş doğum olsa bile sağlıkla olur kendini korkutmamaya çalış. Dursa güzel olur ama erken gelirse de üzülme. 35 haftada doğan hiç sorun yaşamayan bir sürü benek var unutma iyi düşün iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…