- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Ay bekler inşallah bir hafta daha bebiş. Stres yapma sakınKontrole geldim nst de sık ve düzenli kasılmam cıkmıs doktor boyle geri gönderemem dedi rahim agzı da yumuşamış bi parmakta acılma varmış serum alıyırım su an sonra nst kasılma gecmezse yatısıım yapılacak hanımlar 35+1 iz, daha dua edin biraz beklesin bebişim cok stres li ve heyecan lıyım, evde de temizlikçi var aksi gibi yarım saat kontrol r gider gelirim diyodum
Göbek düşünce yatması dönmeside ayrı bir zor oluyormuş valla.resmen löp diye düştü ya taşırken biraz zorluyor artık.
Yurumende degisiyor penguen gibi oldum iyice denge sifir dusucem diye korkuyorum bide is yapsam tısılıyorumyan gelip yatsam hep nerdee
İnşallah bekler miniğin cnm, ama beklemezsede hiç korkma bende 35 haftalık doğum yaptım şükür sıkıntı olmadan doğduKontrole geldim nst de sık ve düzenli kasılmam cıkmıs doktor boyle geri gönderemem dedi rahim agzı da yumuşamış bi parmakta acılma varmış serum alıyırım su an sonra nst kasılma gecmezse yatısıım yapılacak hanımlar 35+1 iz, daha dua edin biraz beklesin bebişim cok stres li ve heyecan lıyım, evde de temizlikçi var aksi gibi yarım saat kontrol r gider gelirim diyodum
Canim stres yapma, serum kasilmalara iyi geliyor, serum sonrası 2.nst yapılacak zatenKontrole geldim nst de sık ve düzenli kasılmam cıkmıs doktor boyle geri gönderemem dedi rahim agzı da yumuşamış bi parmakta acılma varmış serum alıyırım su an sonra nst kasılma gecmezse yatısıım yapılacak hanımlar 35+1 iz, daha dua edin biraz beklesin bebişim cok stres li ve heyecan lıyım, evde de temizlikçi var aksi gibi yarım saat kontrol r gider gelirim diyodum
Yuh yani millet hiç mi kafasını dinlemeyecekNe hakla aglayan bebegi sikayete geliyorlar sanki sen aglatiyosun ne salak insanlar var ya
Inşaatları batsın tozunu gectim artik ya zaten sicak bi gr esmiyor kafayi yicem
Benim ev benim ev olali böyle toz görmedi zaten bu yıla kadar bezdim artık ya son 2 ay sözde bakalim
Kiz bunlar hangi sehirden geliyo ya üşenmeden anaaag b*k bulaşigi gibiler aynı biri gidiyo biri geliyo
Bende burun açar olmadan nefes alamiyorum geçecek mi bu günller jannacim söyke haa geçecekmı
Valla simdi zabita karakolunu bi daha arayacagim gelip denetlesinler bunlari pazar günleri de boylelrr ya
Kiz niye 5 gun önce biraktin zaten etkisi 24 saat ben doguma kadar vurcam
Günaydın hanımlar, bh gece cok fena gecti bi diş agrısı ile uyandım buz tuttum kararnfil ciğnedim olmadı uyutmadı sızlandım durdum 2 saat, en sonunda bi parol içtim allahım dogumuma kadar musade et diye diye uyumusum, dis agrısına baska ne yapılabilir ki? sabah 8.30 da temizlikci abla geldi kayınvalıdem başındayken ben hastaneye geldim randevum vardı aynı güne denk geldinst deyim su an bebişi göremedik daha
Anaa daha doğumuna var derken bu mesajını gördümKontrole geldim nst de sık ve düzenli kasılmam cıkmıs doktor boyle geri gönderemem dedi rahim agzı da yumuşamış bi parmakta acılma varmış serum alıyırım su an sonra nst kasılma gecmezse yatısıım yapılacak hanımlar 35+1 iz, daha dua edin biraz beklesin bebişim cok stres li ve heyecan lıyım, evde de temizlikçi var aksi gibi yarım saat kontrol r gider gelirim diyodum
Alalala bana hani suyun gelir, kanaman falan olursa yapma her ihtimale karşı gel muayene ol demişti. 2 gün önce bırakan doktoru duymuştum sizinki biraz daha erken olmuşDoktor söyledi canım. Kanama fazla olur durdıramayabiriz dedi
Hiç stres yapma canım kendini sakinleştir ki bebekte senden etkilenmesin. İnşallah biraz daha sabredecek dualarım seninleKontrole geldim nst de sık ve düzenli kasılmam cıkmıs doktor boyle geri gönderemem dedi rahim agzı da yumuşamış bi parmakta acılma varmış serum alıyırım su an sonra nst kasılma gecmezse yatısıım yapılacak hanımlar 35+1 iz, daha dua edin biraz beklesin bebişim cok stres li ve heyecan lıyım, evde de temizlikçi var aksi gibi yarım saat kontrol r gider gelirim diyodum
İyi yapmışsın vallahi ben de işte kocam şu üniversiteyi bitirsin vınnnn diye kacivercem hiç bu kadar yakın oturmadık otobüsle 2 buçuk saatte burdalar Ankara’da okul vs her işleri burda oluyor.Gözünüz aydın, hayırlı güzel ömürleri olsun inş
Salı günü deliyürek hikayesini okuyup göreceğiz burdan inşson son 6
Geçici bir süreçtir inş, o yaşlarda bazen kısa süreli çılgınlıklar bize de yaşatıyordu oğlum 1 hafta 10 gün, sizin durum da geçicidir.. Paldır küldür gürültü olur yüksek ses müzik olur tamam da şu böyle çocuk ağlıyor diye şikayete gelenleri anlamıyorum ağlıyor çocuk sonuöta ne yapabiliriz keyiften ağlatmıyor anne diye düşünemiyorlar.. Kardeş gelene kadar durulur ve sakince geçer ilk günler en azından inş
Bence hiç küçük değil ama bu düşünce çok kişisel kimisi erken buluyo kimisi geç.. Ben oğlumu annemin dürtmesiyle ilk yürümeye başladıktan bi kaç ay sonra lazımlık alıp oturtmaya başladım öylece kıyafetiyle falan ben tuvalete gittikçe hadi çiş diye o da gelip öyle oturup kalkıyordu lazımlığa 1.5 yaşlarında falan kış ayıyıdı yazın 2 yaşına girdiği sıralarda bıraktı bezi.. Annem de kayınvalidem de der yürümeye başlayınca çişe tutarız 2 yaşa gelene öğrenirdiniz diye..
Kızının lazımlık reddi veya korkusu yoksa yavaş yavaş otur kalk yapacak başlayıp kısa sürede halledebilirsin..
Ne çektin gelip giden yatılı kalandan yatercih için de hakikaten ablası gideymiş karnın burnunda yatak döşek sen niye uğraşıyorsun ama burda bunları senden ziyade karşı tarafın düşünmesi lazım onlar düşünemedi eşinin demesi lazımdı aslında, sen deyince yanlış anlaşılır kötü direkt sen olursun karşı tarafın anlayış yoksa zaten .. Neyse yurtdışına durumu varsa rahatlarsın orda miss
Benim eşim annemlere gidelim diyo kabul etmiyorum artık son 2-3 haftadır falan gitmiyoruz bahaneylekarnım bacak aramda doğru düzgün oturamıyorum bacağımı erkke oturuşu gibi Germem lazım habire yer ve pozisyon değiştiriyorum bide çay yemek bişiler bana yaptırmıyor kaynana sağolsun ama ben de rahat edemiyorum artık dedim çocuk olana kadar gelme bu teklifle.. Kendi oğlanı alıp gidiyo takılıp geliyolar, bi süre buldum yolumu
Canım hayırlısı olsun inşallah biraz daha beklerKontrole geldim nst de sık ve düzenli kasılmam cıkmıs doktor boyle geri gönderemem dedi rahim agzı da yumuşamış bi parmakta acılma varmış serum alıyırım su an sonra nst kasılma gecmezse yatısıım yapılacak hanımlar 35+1 iz, daha dua edin biraz beklesin bebişim cok stres li ve heyecan lıyım, evde de temizlikçi var aksi gibi yarım saat kontrol r gider gelirim diyodum
Ağustos bebeleri ucundan gösterip gelmiyorDün nişan geldikten sonra bir daha hiç sancı mancı bişey olmadı, bugün sabah doktora geldik, muayene yaptı hiç açıklık yok, çatı fena değil dedi, normal olursa diye bekleyeceğiz salıya kadar kendi gelmezse tekrar kontrol. Nst de de sadece bi tane 50 çıkmış hiç hissetmedim. Nişanın tamamı değildi zaten o gelen herhalde avuç içi kadar falan denmiş, benim serçe parmağımın boğumu kadardı. Bilinmezlik zor, bakalım ne zaman gelecek miniş
Ahhh sen aynı benim gibi oldun covid geçirdim 2 gün o beterdi bi iki gün tam iyiyim dedim 20lik diş bi vurdu ama oyle böyle degil hatırlayanlar vardır çekilsin kurtulayım dedim ama olmadı covid mi tetikliyor nedir bende baya çektim dişGünaydın hanımlar, bh gece cok fena gecti bi diş agrısı ile uyandım buz tuttum kararnfil ciğnedim olmadı uyutmadı sızlandım durdum 2 saat, en sonunda bi parol içtim allahım dogumuma kadar musade et diye diye uyumusum, dis agrısına baska ne yapılabilir ki? sabah 8.30 da temizlikci abla geldi kayınvalıdem başındayken ben hastaneye geldim randevum vardı aynı güne denk geldinst deyim su an bebişi göremedik daha
Teşekkürler canım. Seninde bişey kalmadı ne heyecanlısındır şimdiÇok geçmiş olsun canım
Strese girmemeye çalış bebişinde etkilenmesin. İnşallah serum işe yararda en azından 1 hafta daha bekler kuzun.
İki buçuk yaş gibi bırakmıştık oğlumda ama onun da hazır hissetmesi lazım 1 hafta kadar sürüyor kesinlikle uyanıkken bez takmıyorsun uyurken takarsan ona fark ettirmemen ve gece de 2-3 saatte bir tuvalete kaldırman gerek. Bazen çocuklar klozetten korkuyor yada kakasından çişinden ayrılmak istemiyormuş sanki bir parçası ordan kayboluyor diye ağlıyorlarmış biz onu yaşamadık ama gün içinde bol bol çişini yaptıkça kıyafeti değiştirebilir değiştirirken bak bu çiş yapmadan önce söyle yoksa böyle ıslanırsın falan diyordum söylemedi diye hiç kızmıyorsun genelde yaptıktan sonra söylüyorlar yani arabaya vs binince de bezsiz olmalı gün içinde kendi rahatın bile olsa asla bez takmaman laxım. Benim önerim biraz daha süre ver çünkü sen bu durumdayken uğraşma gerek yok o da hayır hissetsin sen de.Gunaydın kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum kızım 25 aylık iki yaşında yani ben kardeşi gelmeden bezinbiraksin istiyorum. Konuşması vs her şeyi çok güzel kendini güzel ifade ediyor henüz ama tuvalete ya da kendi lazimligina bir türlü oturmuyor o durum yokmuş gibi davranıyor sizce daha çok mu küçük tecrübeli anneler kaç yaşında bırakırsınız bezi
Nişan kaçıncı hafta kaçıncı günde geldi canimDün nişan geldikten sonra bir daha hiç sancı mancı bişey olmadı, bugün sabah doktora geldik, muayene yaptı hiç açıklık yok, çatı fena değil dedi, normal olursa diye bekleyeceğiz salıya kadar kendi gelmezse tekrar kontrol. Nst de de sadece bi tane 50 çıkmış hiç hissetmedim. Nişanın tamamı değildi zaten o gelen herhalde avuç içi kadar falan denmiş, benim serçe parmağımın boğumu kadardı. Bilinmezlik zor, bakalım ne zaman gelecek miniş
Bi de diyosun herifi denk getiremedim bu çişli halinle napçan herifi yaSabaha kadar ictigim 1 yudum su bugun wcden cikamadim gece boyu uykuda uyuyamadim o yuzden ne sinir bozucu bisey yaa yanimda hasta bezim olsa giyip yatacaktim vallahi o kadar gina geldi
Evet baya baya heyecanlıyım gerginim. İnşallah bekler diye dua ediyorum artık.Teşekkürler canım. Seninde bişey kalmadı ne heyecanlısındır şimdi
Canım sen evi dert etme ya temizlensin işde ne güzel zaten kayınvaliden de vardı dimi. Herşey yolunda gitsin stres yapma 35. Haftan bitmiş doğum olsa bile sağlıkla olur kendini korkutmamaya çalış. Dursa güzel olur ama erken gelirse de üzülme. 35 haftada doğan hiç sorun yaşamayan bir sürü benek var unutma iyi düşün iyi olsun.Kontrole geldim nst de sık ve düzenli kasılmam cıkmıs doktor boyle geri gönderemem dedi rahim agzı da yumuşamış bi parmakta acılma varmış serum alıyırım su an sonra nst kasılma gecmezse yatısıım yapılacak hanımlar 35+1 iz, daha dua edin biraz beklesin bebişim cok stres li ve heyecan lıyım, evde de temizlikçi var aksi gibi yarım saat kontrol r gider gelirim diyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?