Valla biz zstrn ara vermemistik ama 36dan sonra çok sık beraber olduk. Hiçbir şey bana mısın demedi. Bebegin gelecegi yoksa 4 takla da atsan, agzinla kus da tutsan nafile gelmiyor ben bunu anladim.Oğlumda son ay hiç ilişki olmamıştı. Doğumu tetiklesin diye ilişki olan günün gecesi doğumum başladı.Bende gayet işe yaramıştı. Yine deneyeceğim ama 38'i doldurmayı bekliyorum.
Az kaldı doğurmayaAnkaraya yani bizim eve bile sıcaklar geldi ise tamamdır yanıyorummmmmm yanıyorum Allahtan haftaya doğuruyorummmm aman Allah
Bu şekilde öğrenip sonra değer yükselenler oluyordu. Bildiğim kadarı ile çok yeniyse böyle değerler çıkabiliyordu.Kızlar benim konu ile alakasız bir sorum olacaktı. Benim kuzenim hamile kalamıyor tüp bebek tedavisi deniyorlar ama hiç yumurta toplanma evresine gelmedi çünkü hep bitane yumurtan var diyorlardı toplanacak mm gelmiyordu o yumurtada sağlıksızdı 5-6 aydır adet görmüyordu amh si 0.02 . Doktorlar 1 bucuk senedir umutsuz konuluyorlar.5 Ay sonra iki gün önce ilaçsız ilk defa adet görmüş doktora gitti bugün doktor muayene sırasında rahim duvarının kalınlaşmış olduğunu beta hcg istemiş ne olur ne olmaz hamilelerde rahim duvarı kalınlaşır demiş eve gelincede aramışlar verdiğimiz ilacı kullanma beta hcg 4,70 çıkmış bi ihtimal hamile kalmış olabilirsiniz yarın tekrar gelin demişler. Kuzenim evlat hasretiyle yanan tutuşan birisi şuan mutluluktan havalara uçuyor. 4,70 hamile olabilir mi gerçekten başına gelen var mı bu kadar düşük değer ile gebe kaldığını öğrenen.
Ayyy sağlıkla hayırla büyüt canım inşallahÇok teşekkür ederim, bebeğime kavuştum darısı bekleyenlerin başınaŞuan biraz ağrım var Kendimi iyi hissedince detayları yazıcam
Beninde düştü. Çok aşağıda hemdeResmen burun spreyim olmadan yaşayamaz duruma geldim inşallah doğunca düzelir bu durum
Kızlar benim karnım baya aşağı düştü sizinkiler ne alemde? Resmen yerde sanki benımkısı
Bugünü saymazsak benımde dort günüm kaldı ,suan nstdeyım bırazdan anestezı uzmanıyla goruscem9 sayfa ne yazıstınız acabagünaydın herkese. Ben dün itibari ile kan sulandırıcı iğneyi kestim kendimi cok kötü hissediyorum. Umarım hersey saglıkla ilerler. Bugünü saymazsak kaldı dört gün. Vakitte geçmiyor. Geceleri uyumak ızdırap gibi. Heryerim agrıyor
Artık saatler sayılmaya başlanır sizde canımGünaydınnnn
Doktorum arası pazartesi 10 da seni almaya çalışacağım alamazsam öğleden sonraya kalacak dedi. Yarın hastaneye gidip tahlil vs bi ton uğraşacağız. Ay zaman hızlandı
Evet bugünü saymazsak 3 gün kaldı.Artık saatler sayılmaya başlanır sizde canım
Bence benziyolarNe guzel ya, tam aile saadeti. Doyuyo da demek ondan kusuyor. Benziyolar di mi? Ultrason fotograflarindan benziyolardi.
Kaçıncı haftada düştü seninkisi canım? benım biraz erken düstü 34te falanAz kaldı doğurmaya
Bu şekilde öğrenip sonra değer yükselenler oluyordu. Bildiğim kadarı ile çok yeniyse böyle değerler çıkabiliyordu.
Ayyy sağlıkla hayırla büyüt canım inşallah
Beninde düştü. Çok aşağıda hemde
Hiç bilmiyorum ki. Sanki en başından beri zaten aşağıdaydı gibi hissediyordum ama 36 dan sonra net aşağı düştü yani. Fark ediliyor baya şimdi.Kaçıncı haftada düştü seninkisi canım? benım biraz erken düstü 34te falan
Ne hakla aglayan bebegi sikayete geliyorlar sanki sen aglatiyosun ne salak insanlar var yaGünaydın kızlar. Kafayı sıyırmama ramak kaldı. Doğurdum doğuracağım, 2,5 yaşındaki oğlum 2 yaş sendromunu zirvede yaşıyor. Pamuk gibi çocuğum 1 haftadır olur olmaz her şeye zır zır ağlıyor. Hem de yarım saat kesintisiz. Gece gündüz fark etmiyor. Şikayete de geldiler. Düğmesi olsa kapatacağım. O da yok. Kardeşi doğunca ne halt edeceğiz diye düşünüyoruz. Uyku zaten haram oldu artık. Yatağında da yatmıyor. Benim yanımda uyumak istiyor. Babasını da yataktan kovuyor. Henüz doğru düzgün konuşmadığı için kardeşinin geleceğini anlıyor mu anlamıyor mu ondan da emin değilim ama hissediyor sanırım.
Inşaatları batsın tozunu gectim artik ya zaten sicak bi gr esmiyor kafayi yicemBelediye dicektim demişler lakin zor o iş sen baya dinlersin onları bizim burdada var inşaat zaten mahalle masallah geciören atraksiyon kaynıyorTasincaz buralardan görmeden aldık evi biz o sıralar tam zamanı idi kiradan çıkıyorduk.
Benim göbek de çatladı ah ahhh kızımda böyle değildi göbek deliği çevrem yok oldu şuan nasıl geriliyor aciyor
Bizim de 7 bakalım bizi neler bekliyor garip duygular içindeyim hala idrak edemedim bir kızım ar bir de oğlum olcak haftaya kucağımda minicik bir bebekminik tırtılımmmmm
Ahahahah benim görümceden sonra kayın başladıBizde kalıyor anam 1 hafta olcak üniversite tercihleri yaptılar artik bugün dicem yani gitmesi lazım kişisel bakımlara gircem daha ondan sonra da annem gelcek 40im çıkar k valide görümce gelir oy neeeeneemm oyyyy bayadir abi kardeş gibiyiz özledim bu ne yetti canıma biri gidiyor biri geliyor biizm eve küfür edicim artık gelene gelme kardeşim sal beni diye bagircam
Benim ev benim ev olali böyle toz görmedi zaten bu yıla kadar bezdim artık ya son 2 ay sözde bakalimKaderimiz aynı benımde evin yanında inşaat varAllahım bıktım onun tozundan
Kiz bunlar hangi sehirden geliyo ya üşenmeden anaaag b*k bulaşigi gibiler aynı biri gidiyo biri geliyoİşte bu kız hamile diyen yok. Üniversite tercihi yaptılar abisiyle yani uzaktanda yapabilirlerdi bana kalırsa ama
Bende burun açar olmadan nefes alamiyorum geçecek mi bu günller jannacim söyke haa geçecekmıResmen burun spreyim olmadan yaşayamaz duruma geldim inşallah doğunca düzelir bu durum
Kızlar benim karnım baya aşağı düştü sizinkiler ne alemde? Resmen yerde sanki benımkısı
Valla simdi zabita karakolunu bi daha arayacagim gelip denetlesinler bunlari pazar günleri de boylelrr yaEskiden bende gece uyku arası kalkınca yatıyordum şimdi o konuda biraz daha iyiyim ama bugün yok yatamadım yatamadımdoğum sonrası uykusuzluğa vücut kendini alıştırıyormuş
8den önce yasak diye biliyorum. Kargayemeden ne inşaatı böyle onun sesi ayrı dert tozu ayrı dert olur
Kiz niye 5 gun önce biraktin zaten etkisi 24 saat ben doguma kadar vurcam9 sayfa ne yazıstınız acabagünaydın herkese. Ben dün itibari ile kan sulandırıcı iğneyi kestim kendimi cok kötü hissediyorum. Umarım hersey saglıkla ilerler. Bugünü saymazsak kaldı dört gün. Vakitte geçmiyor. Geceleri uyumak ızdırap gibi. Heryerim agrıyor
Ay canim bi iki hafta daha beklet minişin insallah dualarim seninle haber ver bizeKontrole geldim nst de sık ve düzenli kasılmam cıkmıs doktor boyle geri gönderemem dedi rahim agzı da yumuşamış bi parmakta acılma varmış serum alıyırım su an sonra nst kasılma gecmezse yatısıım yapılacak hanımlar 35+1 iz, daha dua edin biraz beklesin bebişim cok stres li ve heyecan lıyım, evde de temizlikçi var aksi gibi yarım saat kontrol r gider gelirim diyodum
Doktor söyledi canım. Kanama fazla olur durdıramayabiriz dediNolur nolmaz diye mi kestin yoksa doktor mu söyledi?
Çok geçmiş olsun canımSelamlar kızlar 2 gündür cok hastaydım. Anca kendime geldim sayfalar dolmuş az okudum az zıpladım.Oktivus hayırlı olsun bebegin canım. Zorlu süreçlerden kurtulmuş 2.levele geçmişsin. Darısı bizlerin başına
Strese girmemeye çalış bebişinde etkilenmesin. İnşallah serum işe yararda en azından 1 hafta daha bekler kuzun.Kontrole geldim nst de sık ve düzenli kasılmam cıkmıs doktor boyle geri gönderemem dedi rahim agzı da yumuşamış bi parmakta acılma varmış serum alıyırım su an sonra nst kasılma gecmezse yatısıım yapılacak hanımlar 35+1 iz, daha dua edin biraz beklesin bebişim cok stres li ve heyecan lıyım, evde de temizlikçi var aksi gibi yarım saat kontrol r gider gelirim diyodum
Pazarteside ben görüscem tahlilleri olcazBugünü saymazsak benımde dort günüm kaldı ,suan nstdeyım bırazdan anestezı uzmanıyla goruscem
Deme ya canım sıkkın zaten bırakasım yoktu. Diken üstündeyim suanNe hakla aglayan bebegi sikayete geliyorlar sanki sen aglatiyosun ne salak insanlar var ya
Inşaatları batsın tozunu gectim artik ya zaten sicak bi gr esmiyor kafayi yicem
Benim ev benim ev olali böyle toz görmedi zaten bu yıla kadar bezdim artık ya son 2 ay sözde bakalim
Kiz bunlar hangi sehirden geliyo ya üşenmeden anaaag b*k bulaşigi gibiler aynı biri gidiyo biri geliyo
Bende burun açar olmadan nefes alamiyorum geçecek mi bu günller jannacim söyke haa geçecekmı
Valla simdi zabita karakolunu bi daha arayacagim gelip denetlesinler bunlari pazar günleri de boylelrr ya
Kiz niye 5 gun önce biraktin zaten etkisi 24 saat ben doguma kadar vurcam
Gözünüz aydın, hayırlı güzel ömürleri olsun inşÇok teşekkür ederim, bebeğime kavuştum darısı bekleyenlerin başınaŞuan biraz ağrım var Kendimi iyi hissedince detayları yazıcam
Deli yürek salı günü göreceğiz deliliği
Günaydın kızlar. Kafayı sıyırmama ramak kaldı. Doğurdum doğuracağım, 2,5 yaşındaki oğlum 2 yaş sendromunu zirvede yaşıyor. Pamuk gibi çocuğum 1 haftadır olur olmaz her şeye zır zır ağlıyor. Hem de yarım saat kesintisiz. Gece gündüz fark etmiyor. Şikayete de geldiler. Düğmesi olsa kapatacağım. O da yok. Kardeşi doğunca ne halt edeceğiz diye düşünüyoruz. Uyku zaten haram oldu artık. Yatağında da yatmıyor. Benim yanımda uyumak istiyor. Babasını da yataktan kovuyor. Henüz doğru düzgün konuşmadığı için kardeşinin geleceğini anlıyor mu anlamıyor mu ondan da emin değilim ama hissediyor sanırım.
Bence hiç küçük değil ama bu düşünce çok kişisel kimisi erken buluyo kimisi geç.. Ben oğlumu annemin dürtmesiyle ilk yürümeye başladıktan bi kaç ay sonra lazımlık alıp oturtmaya başladım öylece kıyafetiyle falan ben tuvalete gittikçe hadi çiş diye o da gelip öyle oturup kalkıyordu lazımlığa 1.5 yaşlarında falan kış ayıyıdı yazın 2 yaşına girdiği sıralarda bıraktı bezi.. Annem de kayınvalidem de der yürümeye başlayınca çişe tutarız 2 yaşa gelene öğrenirdiniz diye..Gunaydın kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum kızım 25 aylık iki yaşında yani ben kardeşi gelmeden bezinbiraksin istiyorum. Konuşması vs her şeyi çok güzel kendini güzel ifade ediyor henüz ama tuvalete ya da kendi lazimligina bir türlü oturmuyor o durum yokmuş gibi davranıyor sizce daha çok mu küçük tecrübeli anneler kaç yaşında bırakırsınız bezi
Ne çektin gelip giden yatılı kalandan yaİşte bu kız hamile diyen yok. Üniversite tercihi yaptılar abisiyle yani uzaktanda yapabilirlerdi bana kalırsa ama
Anladım canım benım önceden yukardaydı hatta 32.haftalarda kusmuştum midem cok sıkışıyordu şuan midrm aşırı rahatHiç bilmiyorum ki. Sanki en başından beri zaten aşağıdaydı gibi hissediyordum ama 36 dan sonra net aşağı düştü yani. Fark ediliyor baya şimdi.
E iyi sen kurtuluyosun benımki daha yeni basladı. Evlendim geldim karsımda insaat basladı 2 sene sürdü. O bitti yanımda basladı ben kurtulamadım tozdan sesten malesefNe hakla aglayan bebegi sikayete geliyorlar sanki sen aglatiyosun ne salak insanlar var ya
Inşaatları batsın tozunu gectim artik ya zaten sicak bi gr esmiyor kafayi yicem
Benim ev benim ev olali böyle toz görmedi zaten bu yıla kadar bezdim artık ya son 2 ay sözde bakalim
Kiz bunlar hangi sehirden geliyo ya üşenmeden anaaag b*k bulaşigi gibiler aynı biri gidiyo biri geliyo
Bende burun açar olmadan nefes alamiyorum geçecek mi bu günller jannacim söyke haa geçecekmı
Valla simdi zabita karakolunu bi daha arayacagim gelip denetlesinler bunlari pazar günleri de boylelrr ya
Kiz niye 5 gun önce biraktin zaten etkisi 24 saat ben doguma kadar vurcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?