2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oğlumda son ay hiç ilişki olmamıştı. Doğumu tetiklesin diye ilişki olan günün gecesi doğumum başladı. Bende gayet işe yaramıştı. Yine deneyeceğim ama 38'i doldurmayı bekliyorum.
Valla biz zstrn ara vermemistik ama 36dan sonra çok sık beraber olduk. Hiçbir şey bana mısın demedi. Bebegin gelecegi yoksa 4 takla da atsan, agzinla kus da tutsan nafile gelmiyor ben bunu anladim.

Ankaraya yani bizim eve bile sıcaklar geldi ise tamamdır yanıyorummmmmm yanıyorum Allahtan haftaya doğuruyorummmm aman Allah
Az kaldı doğurmaya
Bu şekilde öğrenip sonra değer yükselenler oluyordu. Bildiğim kadarı ile çok yeniyse böyle değerler çıkabiliyordu.
Çok teşekkür ederim, bebeğime kavuştum darısı bekleyenlerin başına Şuan biraz ağrım var Kendimi iyi hissedince detayları yazıcam
Ayyy sağlıkla hayırla büyüt canım inşallah
Resmen burun spreyim olmadan yaşayamaz duruma geldim inşallah doğunca düzelir bu durum
Kızlar benim karnım baya aşağı düştü sizinkiler ne alemde? Resmen yerde sanki benımkısı
Beninde düştü. Çok aşağıda hemde

Bugünü saymazsak benımde dort günüm kaldı ,suan nstdeyım bırazdan anestezı uzmanıyla goruscem

Aslinda gebelik takvimim geriden geliyor. Turkiyede 2. Sezaryeni 37de yapiveriyorlar diye duydugumdan burda da oyle yaparlarsa diye kendimce onlem aldim. 3-5 gun oynar tarih, 36da almis gibi olmasinlar 38 olsun 36 olmasindan iyidir. Asli 26 Ekim olan ama gec yumurtladigim icin 28 Ekim olarak duzeltilen son regl tarihimi 1 Kasim olsun temiz olsun diye doktora rica ettim. O da rahat adam yani fark etmez 2-3 gun, zaten bebek onde görunuyor dedi cekti. Kisacasi su an aslinda 39+0 yani. Simdi cok pismanim. 6 gun sonra 39+6'da sezaryen olucam. Simdi karnim cilgin gibi gerildikten sonra anladim ki 3+5 gun fark ediyormusss. Hem de epey

Kaçıncı haftada düştü seninkisi canım? benım biraz erken düstü 34te falan

Kaçıncı haftada düştü seninkisi canım? benım biraz erken düstü 34te falan
Hiç bilmiyorum ki. Sanki en başından beri zaten aşağıdaydı gibi hissediyordum ama 36 dan sonra net aşağı düştü yani. Fark ediliyor baya şimdi.

Kontrole geldim nst de sık ve düzenli kasılmam cıkmıs doktor boyle geri gönderemem dedi rahim agzı da yumuşamış bi parmakta acılma varmış serum alıyırım su an sonra nst kasılma gecmezse yatısıım yapılacak hanımlar 35+1 iz, daha dua edin biraz beklesin bebişim cok stres li ve heyecan lıyım, evde de temizlikçi var aksi gibi yarım saat kontrol r gider gelirim diyodum

Ne hakla aglayan bebegi sikayete geliyorlar sanki sen aglatiyosun ne salak insanlar var ya
Inşaatları batsın tozunu gectim artik ya zaten sicak bi gr esmiyor kafayi yicem
Kaderimiz aynı benımde evin yanında inşaat var Allahım bıktım onun tozundan
Benim ev benim ev olali böyle toz görmedi zaten bu yıla kadar bezdim artık ya son 2 ay sözde bakalim
İşte bu kız hamile diyen yok. Üniversite tercihi yaptılar abisiyle yani uzaktanda yapabilirlerdi bana kalırsa ama
Kiz bunlar hangi sehirden geliyo ya üşenmeden anaaag b*k bulaşigi gibiler aynı biri gidiyo biri geliyo
Resmen burun spreyim olmadan yaşayamaz duruma geldim inşallah doğunca düzelir bu durum
Kızlar benim karnım baya aşağı düştü sizinkiler ne alemde? Resmen yerde sanki benımkısı
Bende burun açar olmadan nefes alamiyorum geçecek mi bu günller jannacim söyke haa geçecekmı
Valla simdi zabita karakolunu bi daha arayacagim gelip denetlesinler bunlari pazar günleri de boylelrr ya
Kiz niye 5 gun önce biraktin zaten etkisi 24 saat ben doguma kadar vurcam

Ay canim bi iki hafta daha beklet minişin insallah dualarim seninle haber ver bize

Çok geçmiş olsun canım
Strese girmemeye çalış bebişinde etkilenmesin. İnşallah serum işe yararda en azından 1 hafta daha bekler kuzun.

Deme ya canım sıkkın zaten bırakasım yoktu. Diken üstündeyim suan

Çok teşekkür ederim, bebeğime kavuştum darısı bekleyenlerin başına Şuan biraz ağrım var Kendimi iyi hissedince detayları yazıcam
Gözünüz aydın, hayırlı güzel ömürleri olsun inş

Deli yürek salı günü göreceğiz deliliği

Salı günü deliyürek hikayesini okuyup göreceğiz burdan inş son son 6

Geçici bir süreçtir inş, o yaşlarda bazen kısa süreli çılgınlıklar bize de yaşatıyordu oğlum 1 hafta 10 gün, sizin durum da geçicidir.. Paldır küldür gürültü olur yüksek ses müzik olur tamam da şu böyle çocuk ağlıyor diye şikayete gelenleri anlamıyorum ağlıyor çocuk sonuöta ne yapabiliriz keyiften ağlatmıyor anne diye düşünemiyorlar.. Kardeş gelene kadar durulur ve sakince geçer ilk günler en azından inş

Bence hiç küçük değil ama bu düşünce çok kişisel kimisi erken buluyo kimisi geç.. Ben oğlumu annemin dürtmesiyle ilk yürümeye başladıktan bi kaç ay sonra lazımlık alıp oturtmaya başladım öylece kıyafetiyle falan ben tuvalete gittikçe hadi çiş diye o da gelip öyle oturup kalkıyordu lazımlığa 1.5 yaşlarında falan kış ayıyıdı yazın 2 yaşına girdiği sıralarda bıraktı bezi.. Annem de kayınvalidem de der yürümeye başlayınca çişe tutarız 2 yaşa gelene öğrenirdiniz diye..

Kızının lazımlık reddi veya korkusu yoksa yavaş yavaş otur kalk yapacak başlayıp kısa sürede halledebilirsin..

İşte bu kız hamile diyen yok. Üniversite tercihi yaptılar abisiyle yani uzaktanda yapabilirlerdi bana kalırsa ama
Ne çektin gelip giden yatılı kalandan ya tercih için de hakikaten ablası gideymiş karnın burnunda yatak döşek sen niye uğraşıyorsun ama burda bunları senden ziyade karşı tarafın düşünmesi lazım onlar düşünemedi eşinin demesi lazımdı aslında, sen deyince yanlış anlaşılır kötü direkt sen olursun karşı tarafın anlayış yoksa zaten .. Neyse yurtdışına durumu varsa rahatlarsın orda miss

Benim eşim annemlere gidelim diyo kabul etmiyorum artık son 2-3 haftadır falan gitmiyoruz bahaneyle karnım bacak aramda doğru düzgün oturamıyorum bacağımı erkke oturuşu gibi Germem lazım habire yer ve pozisyon değiştiriyorum bide çay yemek bişiler bana yaptırmıyor kaynana sağolsun ama ben de rahat edemiyorum artık dedim çocuk olana kadar gelme bu teklifle.. Kendi oğlanı alıp gidiyo takılıp geliyolar, bi süre buldum yolumu

Hiç bilmiyorum ki. Sanki en başından beri zaten aşağıdaydı gibi hissediyordum ama 36 dan sonra net aşağı düştü yani. Fark ediliyor baya şimdi.
Anladım canım benım önceden yukardaydı hatta 32.haftalarda kusmuştum midem cok sıkışıyordu şuan midrm aşırı rahat
E iyi sen kurtuluyosun benımki daha yeni basladı. Evlendim geldim karsımda insaat basladı 2 sene sürdü. O bitti yanımda basladı ben kurtulamadım tozdan sesten malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…