2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benmki geldi ama oyle bi avuc vs diildi 1 tl kadar bisi ancaktir

Kızlar benim nişanım geldi galiba hafif kanlı akıntı şeklinde…
Bu nişandan sonra hemen doğum olmaz değil mi..
Ben ilk doğum olması sebebiyle biraz bilgisizimde
Olabilir de olmayabilir de nisamdan baska belirti yoksa genelde olmuyo ama. Benm nisan geliyo ertesi gun doguruyorum

Nişan mı onuda anlamadım öyle sümüksü bir yapısı yoktu hafif bir iki damla belli belirsiz kan vardı tuvalette farkettim
Kan baska bisi. Nisani dogum habercisi saymiyo doktorlar ama kanama varsa haberleselim demisti doktor. Sen bi doktoruma sor

Benmki geldi ama oyle bi avuc vs diildi 1 tl kadar bisi ancaktir
Demek ki nasil ve ne kadar geldigi belirleyici degil, direkt nişan dogum kinusunda belirleyici bir sey degil zatrn. Ben onu anladim Bebis nasil? Gectiniz di mi eve? Abisi nasil tepki verdi?

Demek ki nasil ve ne kadar geldigi belirleyici degil, direkt nişan dogum kinusunda belirleyici bir sey degil zatrn. Ben onu anladim Bebis nasil? Gectiniz di mi eve? Abisi nasil tepki verdi?
Dun 5 gibi taburcu oldum evdeyim sukur. Smdilik bi kiskanclik.yok kesfetme modunda buyuk oglum. Dokunuyo oksuyo. Kisitlamiyoruz bakalim nasil olacak. Bebek de suan bos bos bakiniyo karni tok alti temiz uyumuyo emzirip ustune mama veriyorum 15 cc mama aliyo sonra kusuyo biraz. Doyuyo mu doymuyo mu anlamiyorum emek bebekle ilk tecrubem

Harika ya doğdu da evine bile gitti Miniş sağlıklı, uzun, musmutlu ömrü olur inşallah çok sevindim canım darısı bizlere inşallah

İzmit akademi nuri bey de kontrole giden veya yakin zamanda doğum yaoanlar varmı acaba bilgi almak istiyordum

Benimde aşırı agrim yok helelik bunlar günlerini geçirecekler herhalde

Ortalıktaki ıvır zıvırı kaldırdım mecbur valla cok değil hic yormamak gerekiyomus dun sondu ama, bundan sonra sadece bebemin kıyafetini ütülerken yorulurum bi full yatacam

Kızlar göbek deliği acıyan var mı? Geceden beri her hareketimde göbek deliğimin hemen üstü sanki içerden yırtılıyormuş gibi acıyor yaşayan var mı bunu sıkıntılı bir durum değildir inş

Maşallah ya bizlerede dua et canim benim 5 günüm kaldı 40 haftalik olsun ama benim böcegim gelmeye niyeti yokgibi bebisini saglikla bbuyut insallahhhh

Acile git görün istersen kordonla alakası olabilir riske atma bence

Ankaraya yani bizim eve bile sıcaklar geldi ise tamamdır yanıyorummmmmm yanıyorum Allahtan haftaya doğuruyorummmm aman Allah
Kiz bi de benim evi dusun 7 kere duşa girdim bi grammi esmez cereyanin önünde yatiyorum kafamdan ter akiyor ya
Kanama varken neden oyle cikti qcaba benim arkadaşim 3.5la ogrenmisti ama kanama yoktu
Gelir insallah canim strese girme
Benim kuzenimin de nişan dedigi sey lekelenmeydi 4 5 gun sonra dogurdu
Günaydın hanımlar
4 saatlik uykuyla baykuş gibi dikildim oturuyorum. Koca yok kız uyuyor bana nolduysa kalktım oturdum
Günaydin Kafayi yedim sicaktan sabaha kadar gittim cocukodasina yattim sabahin 7 sinde aşiri sesli bisey var inşaatta kafayi yicem adamlara küfür kiyamet sabahtan beri ya pisler

Günaydin Kizlar evin yaninda insaat var sabah 7 de bi makina calistirdikar hala calisiyor sanirim siva makinasi yaninda kum var böyle sesli bişey yok ama bunu şikayet edebilecegim biyer var mı deliriyorum şuan uyudugum 2 gr uykunun içine mıçtılar resmen ya gidip adamlarla kavga edesim var o derece makinanin sesi hani aşiri sesli kamyonları kışın ısıtmak için gaza basili tutarlar ya ayni öyle

Benim de aciyor normal.

Benim de 9 yıl ara oldu iki çocuk arasında. Heyecan dorukta gerçekten. Farklı cinsiyet olması da heyecanı arttırıyor tabi. Ama 9 yıldır evdeki tek çocuk, ana tarafındanki tek torun olan oğlum nasıl tepki verecek bakalım Bizim eşimle aramızdaki ilişkiyi bile kıskanır gelir aramıza girer sıpa şimdi kardeşine ne yapacak bakalım. Tek ümidim aşırı merhametli bir çocuk olması en azından zarar vermez diye düşünüyorum

Süt gelmesi doğum belirtisi değil diye biliyorum bazilarinin çok önceden beri geliyor. Ben hiç ellemiyorum gelmezse falan moralim bozulur, gerek yok

Benim de hep göbeğimin üstü acıyor. Ağrı değil bildiğin acı sanki içerde yara varmış gibi. Özellikle yorulursam hepten artıyor ama dinlenince geçiyor. Gerginlikten herhalde diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…