Biz çok istedik diye mi böyle oldu bilmiyorum. Benim de 17 haftamdan beri olan yalanci sancilarim dahi kalmadi. Dün artık odak noktam degissin dedim başka şeylerle ilgilendim yine de fark etmedi. Her gun pilates topunda egzersiz esliginde bir bolum dizi izliyorum. Cay iciyorum ve squat yapiyorum. Bebek hala yukarida gibi. 3 haftadir ultrasona girmedim ama kanala bile girmedi bence. Nisan konusunda ne desem yalanci cikarim bitti dersem bir an yine gelebilir ama Saki gününden beri gelmedi. Bluemom bakti fotoya, nisanin gelmis dogru ama buhun bir avuc dolusu olmasi lazimdi dedi. Benim 6 kez geldi bence bir avuc dolusu eder toplamiHerhalde parca parca geldi diye etki etmedi. Diger turlu tek seferde gelenlerin dogumu pat basliyor.
Olabilir de olmayabilir de nisamdan baska belirti yoksa genelde olmuyo ama. Benm nisan geliyo ertesi gun doguruyorumKızlar benim nişanım geldi galiba hafif kanlı akıntı şeklinde…
Bu nişandan sonra hemen doğum olmaz değil mi..
Ben ilk doğum olması sebebiyle biraz bilgisizimde
Nişan mı onuda anlamadım öyle sümüksü bir yapısı yoktu hafif bir iki damla belli belirsiz kan vardı tuvalette farkettimOlabilir de olmayabilir de nisamdan baska belirti yoksa genelde olmuyo ama. Benm nisan geliyo ertesi gun doguruyorum
Kan baska bisi. Nisani dogum habercisi saymiyo doktorlar ama kanama varsa haberleselim demisti doktor. Sen bi doktoruma sorNişan mı onuda anlamadım öyle sümüksü bir yapısı yoktu hafif bir iki damla belli belirsiz kan vardı tuvalette farkettim
Demek ki nasil ve ne kadar geldigi belirleyici degil, direkt nişan dogum kinusunda belirleyici bir sey degil zatrn. Ben onu anladimBenmki geldi ama oyle bi avuc vs diildi 1 tl kadar bisi ancaktir
Dun 5 gibi taburcu oldum evdeyim sukur. Smdilik bi kiskanclik.yok kesfetme modunda buyuk oglum. Dokunuyo oksuyo. Kisitlamiyoruz bakalim nasil olacak. Bebek de suan bos bos bakiniyo karni tok alti temiz uyumuyoDemek ki nasil ve ne kadar geldigi belirleyici degil, direkt nişan dogum kinusunda belirleyici bir sey degil zatrn. Ben onu anladimBebis nasil? Gectiniz di mi eve? Abisi nasil tepki verdi?
Harika ya doğdu da evine bile gitti MinişDun 5 gibi taburcu oldum evdeyim sukur. Smdilik bi kiskanclik.yok kesfetme modunda buyuk oglum. Dokunuyo oksuyo. Kisitlamiyoruz bakalim nasil olacak. Bebek de suan bos bos bakiniyo karni tok alti temiz uyumuyoemzirip ustune mama veriyorum 15 cc mama aliyo sonra kusuyo biraz. Doyuyo mu doymuyo mu anlamiyorum emek bebekle ilk tecrubem
Benimde aşırı agrim yok helelik bunlar günlerini geçirecekler herhaldeBugün kontrol e gittim ne bilim son hafta bişey der alttan muayene eder diye bekliyorum açılma başlamış mi diye nst hep bı dinginlikte sancı desen o da yok.. haftaya tekrar gel dedi geçtiama akşam dan beri adet sancısı bel ağrısı içindeyim anlamadım
Ortalıktaki ıvır zıvırı kaldırdım mecbur valla cok değil hic yormamak gerekiyomus dun sondu ama, bundan sonra sadece bebemin kıyafetini ütülerken yorulurum bi full yatacamCanım senin kendine daha çok dikkat etmen gerekiyor be yoruyorsun kendini ya. Temizliğe gelen abla halleder hemzaten senin halini görünce kimse senden birşey beklemez ki.
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Maşallah ya bizlerede dua et canim benim 5 günüm kaldı 40 haftalik olsun ama benim böcegim gelmeye niyeti yokgibi bebisini saglikla bbuyut insallahhhhGeldiiim. Dun gece 3 ten beri sancim var benim. Ama oyle duzensiz. Kivrandiriyo. Neyse bugun geceye kadar onu cektim. Baktim uyuyamiyorum yorgunluktan bittim. Esimle oglani koydum evde hastaneye geldim. Once muayene ettiler 5 cm olmus yatis vercez mecbur dediler. Sonra nstde sancilar zirve tabi. Yalvariom epidural die. Kendi doktorum yok gelen doktoru hic tanimiyorum annem yanimda degil kocam yanimda degil. tedirginim neyse annem kardesimi de aldi kv esim geldiler. Kocam ben sancilandikca kotulenio tani onu attik disari. Biraz masajlar biraz pilates topu epidurali yaptilar 6 cmde. Ama sancimi kesmedi. Biraz daha yaptilar ayaga kalkamiyorum bacaklar pelte. Neyse alistikca kalktim tabi comelemiorum bu sefwr comelince dustum 2 kez dizlerimin ustune. 4. Muayenede 9 cm dedi ebe beni odaya geri getirdi sanci geldikce ikincaksin dedi. Sanci epidurale ragmen nefes aldirmiyo. Yere comelemedigimden koltukta dizlerimin ustundeyim. Ikindim ikindim kontrole goturduler. Basi gorunuyo die doktoru aradi ebe doktor geldi bana dolu yesil sey orttuler. Ikinamadim tabi aglamakliyim olmicak nolur napiosaniz kurtarin beni diorum. Doktor bi kez ikinsan cikcak dedi. 2 kez ikindim 3. De kafasi cikti. Doktor cekti cikardi. 2905 gr cirkin bir oglum oldu. Boyunu hatirlayamiorum gece tam 4 te dogurdum
Acile git görün istersen kordonla alakası olabilir riske atma benceKızlar göbek deliği acıyan var mı? Geceden beri her hareketimde göbek deliğimin hemen üstü sanki içerden yırtılıyormuş gibi acıyoryaşayan var mı bunu sıkıntılı bir durum değildir inş
Gece bende dikilip dikilip durdum ya nasil yatacağım bilemiyorum artıkGünaydın hanımlar
4 saatlik uykuyla baykuş gibi dikildim oturuyorum. Koca yok kız uyuyor bana nolduysa kalktım oturdum
Kiz bi de benim evi dusun 7 kere duşa girdim bi grammi esmez cereyanin önünde yatiyorum kafamdan ter akiyor yaAnkaraya yani bizim eve bile sıcaklar geldi ise tamamdır yanıyorummmmmm yanıyorum Allahtan haftaya doğuruyorummmm aman Allah
Kanama varken neden oyle cikti qcaba benim arkadaşim 3.5la ogrenmisti ama kanama yoktuKızlar benim konu ile alakasız bir sorum olacaktı. Benim kuzenim hamile kalamıyor tüp bebek tedavisi deniyorlar ama hiç yumurta toplanma evresine gelmedi çünkü hep bitane yumurtan var diyorlardı toplanacak mm gelmiyordu o yumurtada sağlıksızdı 5-6 aydır adet görmüyordu amh si 0.02 . Doktorlar 1 bucuk senedir umutsuz konuluyorlar.5 Ay sonra iki gün önce ilaçsız ilk defa adet görmüş doktora gitti bugün doktor muayene sırasında rahim duvarının kalınlaşmış olduğunu beta hcg istemiş ne olur ne olmaz hamilelerde rahim duvarı kalınlaşır demiş eve gelincede aramışlar verdiğimiz ilacı kullanma beta hcg 4,70 çıkmış bi ihtimal hamile kalmış olabilirsiniz yarın tekrar gelin demişler. Kuzenim evlat hasretiyle yanan tutuşan birisi şuan mutluluktan havalara uçuyor. 4,70 hamile olabilir mi gerçekten başına gelen var mı bu kadar düşük değer ile gebe kaldığını öğrenen.
Gelir insallah canim strese girmeİnşallah teşekkür ediyorum
39+1 de doğdu benim kızım sizde kilosuna takılmayım hem son haftalarda hızla kilo alıyor hemde uldrasonda farklı çıkabiliyor
Teşekkür ederim
Planlı sezeryandı benimkisi ameliyatta sorun olmadı fakat sonrasında sancım çok oldu halada var kızımla ilgilenmekte zorlanıyorum düyüm gelmedi bunlar beni olumsuz etkiledi
Teşekkür ediyorum
Teşekkürler
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim darısı dizin bsşınıza
Benim kuzenimin de nişan dedigi sey lekelenmeydi 4 5 gun sonra dogurduKızlar benim nişanım geldi galiba hafif kanlı akıntı şeklinde…Nişan mı onuda anlamadım öyle sümüksü bir yapısı yoktu hafif bir iki damla belli belirsiz kan vardı tuvalette farkettim
Bu nişandan sonra hemen doğum olmaz değil mi..
Ben ilk doğum olması sebebiyle biraz bilgisizimde
GünaydinGünaydın hanımlar
4 saatlik uykuyla baykuş gibi dikildim oturuyorum. Koca yok kız uyuyor bana nolduysa kalktım oturdum
Benim de aciyor normal.Kızlar göbek deliği acıyan var mı? Geceden beri her hareketimde göbek deliğimin hemen üstü sanki içerden yırtılıyormuş gibi acıyoryaşayan var mı bunu sıkıntılı bir durum değildir inş
Benim de 9 yıl ara oldu iki çocuk arasında. Heyecan dorukta gerçekten. Farklı cinsiyet olması da heyecanı arttırıyor tabi. Ama 9 yıldır evdeki tek çocuk, ana tarafındanki tek torun olan oğlum nasıl tepki verecek bakalımMerhabalar kızlar doğum yapanlari duydukça çok sevinip heyecanlanıyorum hepimiz sağ salim bebislerimizi alalım kucağımıza benim ikinci doğumum olacak 8 yıl aradan sonra olunca insan ilk gibi heyecanlanıyor iki haftadir arada göğsümu sıkınca sütümu görüyordum ama bu sabah kahvaltı sonrası iki göğsünden de aktığını farkettim sizce doğum yakın mi bi heyecanlandim
Benim de hep göbeğimin üstü acıyor. Ağrı değil bildiğin acı sanki içerde yara varmış gibi. Özellikle yorulursam hepten artıyor ama dinlenince geçiyor. Gerginlikten herhalde diye düşünüyorum.Kızlar göbek deliği acıyan var mı? Geceden beri her hareketimde göbek deliğimin hemen üstü sanki içerden yırtılıyormuş gibi acıyoryaşayan var mı bunu sıkıntılı bir durum değildir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?