2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun diş ağrısına bizde nar ekşisi dökerler o dişe çay kaşığıyla bi çoğuna iyi gelir hafifletir ya da geçirir acısını.. Biz de şeşime de yapmıştık her seferinde ile yaradı annemlere herkes de iyi geliyo, bende yaramıyor işe bi.. Bi dene geçmediyse ya da tekrar olursa, ev yapımı doğal nar ekşisi varsa.inş gerek kalmaz

Aaa hay Allah, hayırlsı olsun serumla düzelir toparlar inş evine yollar dr.. Olmazsa da haftan fena değil artık zoru geçtiler zaten şükür.. benim de ilki 33+2 de doğdu sıkıntı yok..
Ama tabi beklesin inş duamız ondan yana olacak.. İnş serum işe yarar eve dönersin..
Evi dert etme kv orda nede olsa ilerin halloladursun... Sen iyi ol..

İyi yapmışsın vallahi ben de işte kocam şu üniversiteyi bitirsin vınnnn diye kacivercem hiç bu kadar yakın oturmadık otobüsle 2 buçuk saatte burdalar Ankara’da okul vs her işleri burda oluyor.

Öyle ya rahat edemiyor insan onlar da sık gelmez kayınpeder hiç sevmez kendi dışında başka evlerde olmaktı oğlu kızı ablası bilmem nesi farketmiyor..
Ay hem yakınlarmış hem de Ankara olunca her işin görüleceği şehir zırt bırt gelme bahanesi hazır olur.. Neyse aynen okul işleriniz bitince kaçın da rahatla sefasını sür yavrucaklarınla

Kızlar bu kasılma nasıl bir şey
Karnın sertleşip sağa veya sola toplanıyor gibi geriliyor taş gibi oluyo bi süre..
Valla ben de hiç yaşamadım ama süre tutup belli aralıklarla gidip gelen sancı oluyor, burdada kızların anlattığından çevremden duyduğum.. Süre tut bakalım nasıl ilerliyor dr na bildirirsin sonucu da bakalım ne dicek..

Kızlar ben İstanbul’da yaşıyorum kv Ankara benim annemler Bursa benim kv kp hiç çocuk sevmiyor yani oğlumu bile pek görmüyorlar yılda bir anca neyse bu kızı haber verince zaten extra şok geçirdiler 1 hafta Kıbrıs da tatildelerdi bu arada kp 84 kv 78 yaşında şimdi galiba biz covid olduk demişler eşime test vermişler ama ben yine dedim o test negatif çıksa bile 5 gün sonra tekrar yaptırsınlar hemen çıkmayabiliyor. Hazır onlar covid den şüphelenirken ben 1-2 Ağustos da soğursam ne güzel olur ya

Canım doktorum nişandan sonra genelde 24saat içinde doğum olur ama nişanın gelip 10gün bşle bekleyebilirsin dedi. Nişan gelince gelemene gerek yok ama kanamada gel demişti. Bir doktorunla mı görüşsen kan farklı bişey
Kuzum emzirme sonrası mama veriyorsan ve kusmuyorsa hem süt hemde mama ile doyuyordur. Ama mamadan sonra kusuyorsa mama fazla geliyordur. Yalnız kusma dediğimiz sütün bir kısmını mı çıkargıyor geri yoksa oeynir kesipi gibi minik minik mi geliyor? Peynir kesiği doyduğunu gösterir. Ama süt kusuyorsa fazla geliyordur mama
Ben ya aşırı yırtılacakmış gibi gerilşyor ve sızlıyor sadece göbek deliğimin çevresi ama
Kuzum mesai saatleri içerisinde şikayet edilmiyor maalesef gürültüye bakılmıyor. Bizim karşımıza 3inşaat aynı anda yapıldı kafayı yedik

Bizde oğlum 3yaş sendromuna girmeden yaptık bebeği, zaten onu öyle görseydik yapmazdık. Ama 3yaşta daha iyi oluyorlar canım azaldı o deli dönemleri

Doktoruma sabah bilgi verdim.. ya aslında tam kan da değil dikkat etmesem farketmezsin bile o derece nokta bir iki nokta kadar birşeydi.. doktorum bunun normal olduğunu ağrı sancı olana kadar bekleyebileceğim söyledi..
Beklemedeyim bende ama inanılmaz derece de tuvalete gitme isteği var çişim geliyor sürekli akıntı da arttı bakalım ne zaman gelecek bizim serseri

Aman gelmesinler zaten hem yaşlılar hem sevmiyorlar hemde covid şüphesi varsa. Dediğin gibi 14gün bile beklesinler kuluçka süresi var hemen göstermiyor kendini bekleyip test yaptırsınlar gelmesinler dersin

Evet baya baya heyecanlıyım gerginim. İnşallah bekler diye dua ediyorum artık.
İnşallah bekler canım.hastalığın 1 gününde geçmeyen sırt ve bel agrısı kasık agrısı vardı 4 saat bebek kasıldı devamlı ama üşütmeden kaynaklıymış. Üşütme eye dikkat edeiin
Geçmiş olsun, son zamanlar artık hastalık uzakolsun hepimizden..
Ayy son zamanlar kendi agırlığım yetmez gibi bide hastalık. Bu klima beni bu hale getirdi. Bebek olunca nasıl olacak klima ile bilmiyorum. Bugünü saymazsak 13 günüm kaldı doguma.

Canım oğlum 2.5yaşında bıraktı. Hiç bez taktırmazdı tüm sinyaller vardı bir gün denedim altına yaptı sürekli haliyle ve ağlayarak bezi getirip taktı 2yaşındaydı. Hemen kestik denemeyi. Ama arada hep tuvalete gittiğimizde bak annecim çiş yapıyoruz buraya diye anlatıyorduk. Sonra oğluma basamaklı klozet aparatı aldım birde çiş-kaka tablosu var mıknatıslı onları görünce heves etti. Bir akşam geldi anne çiş diye elimden tutup götürdü oturdu yaptı. O gece bez takmadım. Ve 1günde bitti bez maceramız. Sınra hep tuvalete yaptı. Demem o ki çocuğun hazırsa 1günde bile bitiyor bez ama hazır değilse kesinlikle zorlama üstüne düşme derim korkuyorsa zorlama

Deme ya canım sıkkın zaten bırakasım yoktu. Diken üstündeyim suan
Coraspin 1 hafta suruyor o neyse de igne 24 saat etkili bence doktorunla tekrar görüş
Ay kaderdaşim bende evlendim evleneli cekiyorum ya
Yuh yani millet hiç mi kafasını dinlemeyecek inşallah bu şikayetler sonuç verir pek ihtimal vermiyorum ama
Bende sanmiyorum
Onu bende cozemedim daha

Karnim sürekli taş gibi benim oglanin dötü bi yerde basi bi yerde surekli egri disaridan goruyo millet yumusamasi icin ne yapmak lazim 2 gundurde bi karin agrisi surekli buyuk abdeste cikiyorum ama ishal degilim cok mu kaciriyorum acaba yemegi falan

Her zaman hissedilmiyor, eğer karnında sertlik ve sağ veya sol tarafa bebek yığılmış gibi hissediyorsan kasılma türlerinden biri. Ama bazen bu da olmuyor NST de kasılma cikiyor

karnında sertlik ve sağ veya sol tarafa bebek yığılmış gibi hissediyorsan kasılma bu, yemekle alakası yok. Doktorum, böyle olunca hiçbir şey yapma, şu iç ve uzan diyor

Tünaydınnn gece doğuruyorum sandım doğum sancısı nedir bilmediğimden bıçak saklanir gibi ağrılar girdi alt bölgeye, kıvrandırdı girince de birkaç dakika. Bebek de acayip hareketliydi o hareket ettikce ben kıvrandım. Sanırım kanala yerleşme aşağıya inme ağrısı bu

Canımm İnşallah her şey güzel olacak, dualarımız seninle. Serum baya işe yarıyor ama duyduğum kadarıyla, İnşallah senin minik de biraz daha bekleyecektir. Beklemezse de sağlıkla gelsin ikiniz de çok iyi olun İnşallah haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun canım

Kızlar kekik içen var mı yada hamilelikte içilmiyor ama benim midem cok bulanıyor içsem 1 bardak sorun olur mu

Kızlar kekik içen var mı yada hamilelikte içilmiyor ama benim midem cok bulanıyor içsem 1 bardak sorun olur mu
Durdun durdun şimdi de içme cnm. Benim de reflum berbat, ağzıma devamlı aylardır acı su geliyor ama ilaç kullanmıyorum

Sarı leblebi yiyebilirsin bence, bulantısı alir

Durdun durdun şimdi de içme cnm. Benim de reflum berbat, ağzıma devamlı aylardır acı su geliyor ama ilaç kullanmıyorum

Sarı leblebi yiyebilirsin bence, bulantısı alir
Tamam canım hastalıktan agzımın tadı berbat hemen iyileşmeye calışıyom işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…