2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnatlaşmıyoruz. Sakin kalıp susmasını bekliyoruz. Susmuyor. Bizi biz anlarız işte. Başına gelmeyen bilmiyor. Her an kapı çalacak endişesinden başım ağrıyor artık. Allah yardımcımız olsun.

Allah yardımcımız olsun. Gerçekten başa gelmeyince bilinmiyor. Çaresiz hissediyorsun. Baş ağrım geçmiyor günlerdir. Kardeşler doğunca daha kötüye gitmez inşallah durumları.

Dogum sancisinin fragmani gibi sancilarim var dogumdan beri. Kuvvetli bi adet agrisi gibi geliyooo sonra bebek aglamaya baslio kivrana kivrana. Onun aglamasi bitince agri yine bende. Burc agrisi dedi yaslilar bilmedigim agrilari cekiyorum

Valla biz zstrn ara vermemistik ama 36dan sonra çok sık beraber olduk. Hiçbir şey bana mısın demedi. Bebegin gelecegi yoksa 4 takla da atsan, agzinla kus da tutsan nafile gelmiyor ben bunu anladim.
Benimki tesadüftü belki de.

Şikayete gelecekler endişesiyle tüm gün stres içindeyim. Çocuğun ağzını bantlayacağım elimden gelse. Kendilerinin de çocukları var ama anlayış göstermiyorlar maalesef.

Çocuğu susturamamakla, bakamamakla suçluyorlar. Sanki biz çok memnunuz halimizden. Çocuğu olan insan bunlar bir de. En çok bizlerin birbirimizi anlamamız lazım. İnşallah bizimki de kısa süreli geçici bir durumdur.

Bizde oğlum 3yaş sendromuna girmeden yaptık bebeği, zaten onu öyle görseydik yapmazdık. Ama 3yaşta daha iyi oluyorlar canım azaldı o deli dönemleri
Biz de çocuğu düşünürken oğlum çok sakin bir çocuktu. Ne olduysa bir anda oldu. Şaşkın ve üzgünüz. İnşallah düzelir.

Bende o kafadayım sarılığı gecsin bi şekilde anne sütü alsında ne olursa olsun kafası biberonla verdim valla şuanlık gün içinde bir iki kez emiyor ama o suklıgı arttırmafıgı sürece mecbur veriyorum biberon enjektör kasık denemediğim sey kalmadı sizin sarılık düzeldi mi canım bide bebiş kaç kg doğdu bana düşük doğum ağırlıklı bebekler de böyle emme sorunsalı oluyor dedi emzirme danışmanı hastanede ki inşallah düzelir ya

Ben kendimden çok ümitliydim 40lara kalmadan dogururum diye de ne sancı ne ne nişan var, arada alt taraftaki bıçak saplanmasi gibi ağrılar dışında bi şeyim yok açilmam artmıştır belki bugün kontrol var görcezz

Olabilir benim 5ti değerim

Allah yardımcımız olsun. Gerçekten başa gelmeyince bilinmiyor. Çaresiz hissediyorsun. Baş ağrım geçmiyor günlerdir. Kardeşler doğunca daha kötüye gitmez inşallah durumları.
İnşallah canım ama aynı evde olacaklar mecbur bir denge kurulacak. Bebeği sevdirerek anlatarak büyüklere kabul ettirecez. Bebeklerde az uslu olursa işimiz kolaylaşır

Şikayete gelecekler endişesiyle tüm gün stres içindeyim. Çocuğun ağzını bantlayacağım elimden gelse. Kendilerinin de çocukları var ama anlayış göstermiyorlar maalesef.
Aaa manyaklara bak. Çocuk hakkında kendilerini yırtsalar da boş canım hiç onları kafana takma bu halinle bide elin dengesizini mi düşüneceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…