İnatlaşmıyoruz. Sakin kalıp susmasını bekliyoruz. Susmuyor. Bizi biz anlarız işte. Başına gelmeyen bilmiyor. Her an kapı çalacak endişesinden başım ağrıyor artık.Şikayete gelenler terbiyesiz hiç bebek ağlıyor diye şikayet edilir mi aynı dertten bende muzdaribim geçeceğini umuyorum üstelik ağlarken susar diye düşünüyorsun ama resmen o durumu unutmuyor ve ısrarla devam ediyor o yüzden her ağladığında istediğini yapmıyorum. Telefonu çok istiyor bütün gun didisiyoruz elbise giydirirken saçını toplarken uyuturkrn hep mucadele
Allah yardımcımız olsun. Gerçekten başa gelmeyince bilinmiyor. Çaresiz hissediyorsun. Baş ağrım geçmiyor günlerdir. Kardeşler doğunca daha kötüye gitmez inşallah durumları.Canım çok iyi anlıyorum seni son dönemde bizde aynı sorunları yaşıyoruz. Hatta vurma eğilimli olmadığı halde karnıma vurmaları var başka yere vuruyor gibi tepki veriyorum sadece karnıma olana dudak büzüyor. Geçende bir arkadaşla konuşurken demiştim evde olan değişikliğin farkında bu sendrom değil dikkat çekme ilginin azaldığını mı düşünüyor napıyor bilmiyorum ama kardeş algısının oluşmadığına eminim bu belirsizlikte hırçınlık yapabilir. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benimki tesadüftü belki de.Valla biz zstrn ara vermemistik ama 36dan sonra çok sık beraber olduk. Hiçbir şey bana mısın demedi. Bebegin gelecegi yoksa 4 takla da atsan, agzinla kus da tutsan nafile gelmiyor ben bunu anladim.
38+1de dün geldi, henüz başka hiçbir belirti yok, tamamı da değildi herhalde nişanınNişan kaçıncı hafta kaçıncı günde geldi canim
Şikayete gelecekler endişesiyle tüm gün stres içindeyim. Çocuğun ağzını bantlayacağım elimden gelse.Ne hakla aglayan bebegi sikayete geliyorlar sanki sen aglatiyosun ne salak insanlar var ya
Inşaatları batsın tozunu gectim artik ya zaten sicak bi gr esmiyor kafayi yicem
Benim ev benim ev olali böyle toz görmedi zaten bu yıla kadar bezdim artık ya son 2 ay sözde bakalim
Kiz bunlar hangi sehirden geliyo ya üşenmeden anaaag b*k bulaşigi gibiler aynı biri gidiyo biri geliyo
Bende burun açar olmadan nefes alamiyorum geçecek mi bu günller jannacim söyke haa geçecekmı
Valla simdi zabita karakolunu bi daha arayacagim gelip denetlesinler bunlari pazar günleri de boylelrr ya
Kiz niye 5 gun önce biraktin zaten etkisi 24 saat ben doguma kadar vurcam
Biz 9 aydır iki kayınçoyuz vallaÖyle deme bacım gardasim demeye baslicaz birbirimize bu lanet halkayi kirmam lazim cişli mişli yapacak bisey yok
Biz 39+2 yiz daha nişan mişan göremedik38+1de dün geldi, henüz başka hiçbir belirti yok, tamamı da değildi herhalde nişanın
Çocuğu susturamamakla, bakamamakla suçluyorlar. Sanki biz çok memnunuz halimizden. Çocuğu olan insan bunlar bir de. En çok bizlerin birbirimizi anlamamız lazım. İnşallah bizimki de kısa süreli geçici bir durumdur.Gözünüz aydın, hayırlı güzel ömürleri olsun inş
Salı günü deliyürek hikayesini okuyup göreceğiz burdan inşson son 6
Geçici bir süreçtir inş, o yaşlarda bazen kısa süreli çılgınlıklar bize de yaşatıyordu oğlum 1 hafta 10 gün, sizin durum da geçicidir.. Paldır küldür gürültü olur yüksek ses müzik olur tamam da şu böyle çocuk ağlıyor diye şikayete gelenleri anlamıyorum ağlıyor çocuk sonuöta ne yapabiliriz keyiften ağlatmıyor anne diye düşünemiyorlar.. Kardeş gelene kadar durulur ve sakince geçer ilk günler en azından inş
Bence hiç küçük değil ama bu düşünce çok kişisel kimisi erken buluyo kimisi geç.. Ben oğlumu annemin dürtmesiyle ilk yürümeye başladıktan bi kaç ay sonra lazımlık alıp oturtmaya başladım öylece kıyafetiyle falan ben tuvalete gittikçe hadi çiş diye o da gelip öyle oturup kalkıyordu lazımlığa 1.5 yaşlarında falan kış ayıyıdı yazın 2 yaşına girdiği sıralarda bıraktı bezi.. Annem de kayınvalidem de der yürümeye başlayınca çişe tutarız 2 yaşa gelene öğrenirdiniz diye..
Kızının lazımlık reddi veya korkusu yoksa yavaş yavaş otur kalk yapacak başlayıp kısa sürede halledebilirsin..
Ne çektin gelip giden yatılı kalandan yatercih için de hakikaten ablası gideymiş karnın burnunda yatak döşek sen niye uğraşıyorsun ama burda bunları senden ziyade karşı tarafın düşünmesi lazım onlar düşünemedi eşinin demesi lazımdı aslında, sen deyince yanlış anlaşılır kötü direkt sen olursun karşı tarafın anlayış yoksa zaten .. Neyse yurtdışına durumu varsa rahatlarsın orda miss
Benim eşim annemlere gidelim diyo kabul etmiyorum artık son 2-3 haftadır falan gitmiyoruz bahaneylekarnım bacak aramda doğru düzgün oturamıyorum bacağımı erkke oturuşu gibi Germem lazım habire yer ve pozisyon değiştiriyorum bide çay yemek bişiler bana yaptırmıyor kaynana sağolsun ama ben de rahat edemiyorum artık dedim çocuk olana kadar gelme bu teklifle.. Kendi oğlanı alıp gidiyo takılıp geliyolar, bi süre buldum yolumu
Aynıları bende de varKarnim sürekli taş gibi benim oglanin dötü bi yerde basi bi yerde surekli egri disaridan goruyo millet yumusamasi icin ne yapmak lazim 2 gundurde bi karin agrisi surekli buyuk abdeste cikiyorum ama ishal degilim cok mu kaciriyorum acaba yemegi falan
Biz de çocuğu düşünürken oğlum çok sakin bir çocuktu. Ne olduysa bir anda oldu. Şaşkın ve üzgünüz. İnşallah düzelir.Bizde oğlum 3yaş sendromuna girmeden yaptık bebeği, zaten onu öyle görseydik yapmazdık. Ama 3yaşta daha iyi oluyorlar canım azaldı o deli dönemleri
Bende o kafadayım sarılığı gecsin bi şekilde anne sütü alsında ne olursa olsun kafası biberonla verdim valla şuanlık gün içinde bir iki kez emiyor ama o suklıgı arttırmafıgı sürece mecbur veriyorum biberon enjektör kasık denemediğim sey kalmadı sizin sarılık düzeldi mi canım bide bebiş kaç kg doğdu bana düşük doğum ağırlıklı bebekler de böyle emme sorunsalı oluyor dedi emzirme danışmanı hastanede ki inşallah düzelir yaCnm bizim de biraz hafifledi gibi, yarın tekrar kontrolümüz var dr. Gerekli görürse test yapıcak, uyku hali biraz daha geçti, emiyor şükür şuanlık ama memede uyuyakalma huyundan dolayı çok zorlanıyorum emzirmede yarım saatten fazla debeleniyorum, benimde ilk valla bende çok tecrübesizim banada meme reddi olur dediler ama aç bırakcak halim yok emmezse vericem napim modumdayım açıkcası
Ben kendimden çok ümitliydim 40lara kalmadan dogururum diye de ne sancı ne ne nişan var, arada alt taraftaki bıçak saplanmasi gibi ağrılar dışında bi şeyim yok açilmam artmıştır belki bugün kontrol var görcezzD dhggg F Fatimeessszeykus N Nagihan1234 T Tuvel sirada siz varsiniz arkadaslar. Beklemeye yapmayalim seri seri doguralim lutfen Sizi takip ediyorum cunku sizden sonra da ben varim Biz hepimiz 39+lara kalanlar olarak cok tatliyiz.
Olabilir benim 5ti değerimKızlar benim konu ile alakasız bir sorum olacaktı. Benim kuzenim hamile kalamıyor tüp bebek tedavisi deniyorlar ama hiç yumurta toplanma evresine gelmedi çünkü hep bitane yumurtan var diyorlardı toplanacak mm gelmiyordu o yumurtada sağlıksızdı 5-6 aydır adet görmüyordu amh si 0.02 . Doktorlar 1 bucuk senedir umutsuz konuluyorlar.5 Ay sonra iki gün önce ilaçsız ilk defa adet görmüş doktora gitti bugün doktor muayene sırasında rahim duvarının kalınlaşmış olduğunu beta hcg istemiş ne olur ne olmaz hamilelerde rahim duvarı kalınlaşır demiş eve gelincede aramışlar verdiğimiz ilacı kullanma beta hcg 4,70 çıkmış bi ihtimal hamile kalmış olabilirsiniz yarın tekrar gelin demişler. Kuzenim evlat hasretiyle yanan tutuşan birisi şuan mutluluktan havalara uçuyor. 4,70 hamile olabilir mi gerçekten başına gelen var mı bu kadar düşük değer ile gebe kaldığını öğrenen.
İnşallah canım ama aynı evde olacaklar mecbur bir denge kurulacak. Bebeği sevdirerek anlatarak büyüklere kabul ettirecez. Bebeklerde az uslu olursa işimiz kolaylaşırAllah yardımcımız olsun. Gerçekten başa gelmeyince bilinmiyor. Çaresiz hissediyorsun. Baş ağrım geçmiyor günlerdir. Kardeşler doğunca daha kötüye gitmez inşallah durumları.
Aaa manyaklara bak. Çocuk hakkında kendilerini yırtsalar da boş canım hiç onları kafana takma bu halinle bide elin dengesizini mi düşüneceksin.Şikayete gelecekler endişesiyle tüm gün stres içindeyim. Çocuğun ağzını bantlayacağım elimden gelse.Kendilerinin de çocukları var ama anlayış göstermiyorlar maalesef.
İnşallah çoook uslu olurlar.İnşallah canım ama aynı evde olacaklar mecbur bir denge kurulacak. Bebeği sevdirerek anlatarak büyüklere kabul ettirecez. Bebeklerde az uslu olursa işimiz kolaylaşır
Haklısın.Aaa manyaklara bak. Çocuk hakkında kendilerini yırtsalar da boş canım hiç onları kafana takma bu halinle bide elin dengesizini mi düşüneceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?