2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

M Mirune hamilelik günlüğünde dogurdugumu nasıl belirtebilirim
Profile tiklayjnca hesap detaylarina girmem lazim, asagilarda bebeginizin tahmini dogum tarihi kismina dogum tarihini yani gecmis tarih olarak guncellediginde otomatik olarak bmem ne kadar gun once dogurdu olarak yaziyor imzanda.

Ben hepinizden umitliyim. Yaz bize de gelince. Bakalim ne dicek.

Valla parça parça geldi durdu hatta o kadar çok geldi ki gına geldi artık. Ama bana bakarsan hiçbirşey yok ortada. Sorup duranlar, kaç gün kaldı diyenler yüzünden ne doğurasım kaldı ne enerjim. İlki 38 de doğdu diye bu da öyle doğar diyordum yarın 39+0 olacak daha sancı bile yok

Cnm dün test verdik 15 çıktı gene yükselmişti dr. Normal yükselmesi pik yapıp düşmesi beklediğimiz durum dedi, tekrar bugün tedr yaptık 13 e düşmüştü dünden bugünede 70 gram almış iyi dedi dr. Cumartesi tekrar test yapılcak 11 ve altına düşerse daha yükselmez dedi dr. Zorla uyandırıp emziriyorum emmesi çok iyi maşallah ama uyuyor o zorluyor beni, benim bebiş 35.haftada doğdu cnm 2900 doğdu, sarılıktan dolayı bide çok zor bir doğum oldu ödemli doğdu baya 2600 e kadar düştü, şuan 2840 olduk

Evet aynen yigiliyor baya sanciyla beraber öldürüyo beni.

Spora başladım hadi hayırlısı kardeşlerim yanıma gelecek hafta gelecekler eşimde dur hele başlama onlar gelsin sonra ama doktorum ay sonu agustos başı olursa çok iyi olur dedide bakalım.

Hurmaya başladınmı canım? Birde spor yapıyormusunuz?

Kızlar yerden kibrit toplama gibi şeyler duydunuzmu? Kv dedide yere dök tek tek topla
2 haftadir yiyorum hurmayi caylarada 2 hafta oldu baslayali sancisi disinda pek bi fayda goremedim ki squatta yapiyorum hergun alttan muane olunca bakicaz bakalim ne bi acilma nede bi yumusama biseyden umudum yok benim.

Hurmaya başladınmı canım? Birde spor yapıyormusunuz?

Kızlar yerden kibrit toplama gibi şeyler duydunuzmu? Kv dedide yere dök tek tek topla
Kirbit mi o nasılmış ya benimki de 40 gün dolunca ağzına herşeyi tattiralim diyo.herseyin tadına baksın diyo 6 ay fln beklemicez gibi

Allah analı babalı sağlıkla büyütsün cnm darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…