Benim yine kanlı akıntım oldu 3 3 buçuk gibi doktora gideceğim gel bi bakalım dediD dhggg F Fatimeesss @zeykus N Nagihan1234 T Tuvel sirada siz varsiniz arkadaslar.Beklemeye yapmayalim seri seri doguralim lutfen Sizi takip ediyorum cunku sizden sonra da ben varim Biz hepimiz 39+lara kalanlar olarak cok tatliyiz.
İlki gibi az mıydı? Biraz fazla mıydı? Kılcal damar gibi değil demi gelen akıntı normal suluBenim yine kanlı akıntım oldu 3 3 buçuk gibi doktora gideceğim gel bi bakalım dedi
Profile tiklayjnca hesap detaylarina girmem lazim, asagilarda bebeginizin tahmini dogum tarihi kismina dogum tarihini yani gecmis tarih olarak guncellediginde otomatik olarak bmem ne kadar gun once dogurdu olarak yaziyor imzanda.
Ben hepinizden umitliyim. Yaz bize de gelince. Bakalim ne dicek.Ben kendimden çok ümitliydim 40lara kalmadan dogururum diye de ne sancı ne ne nişan var, arada alt taraftaki bıçak saplanmasi gibi ağrılar dışında bi şeyim yok açilmam artmıştır belki bugün kontrol var görcezz
Kahverengiyse normal ya, dogum baslangici sayiliyor aslinda. Taze kan mi?Benim yine kanlı akıntım oldu 3 3 buçuk gibi doktora gideceğim gel bi bakalım dedi
Valla parça parça geldi durdu hatta o kadar çok geldi ki gına geldi artık. Ama bana bakarsan hiçbirşey yok ortada. Sorup duranlar, kaç gün kaldı diyenler yüzünden ne doğurasım kaldı ne enerjim. İlki 38 de doğdu diye bu da öyle doğar diyordum yarın 39+0 olacak daha sancı bile yokBiz çok istedik diye mi böyle oldu bilmiyorum. Benim de 17 haftamdan beri olan yalanci sancilarim dahi kalmadi. Dün artık odak noktam degissin dedim başka şeylerle ilgilendim yine de fark etmedi. Her gun pilates topunda egzersiz esliginde bir bolum dizi izliyorum. Cay iciyorum ve squat yapiyorum. Bebek hala yukarida gibi. 3 haftadir ultrasona girmedim ama kanala bile girmedi bence. Nisan konusunda ne desem yalanci cikarim bitti dersem bir an yine gelebilir ama Saki gününden beri gelmedi. Bluemom bakti fotoya, nisanin gelmis dogru ama buhun bir avuc dolusu olmasi lazimdi dedi. Benim 6 kez geldi bence bir avuc dolusu eder toplamiHerhalde parca parca geldi diye etki etmedi. Diger turlu tek seferde gelenlerin dogumu pat basliyor.
Cnm dün test verdik 15 çıktı gene yükselmişti dr. Normal yükselmesi pik yapıp düşmesi beklediğimiz durum dedi, tekrar bugün tedr yaptık 13 e düşmüştü dünden bugünede 70 gram almış iyi dedi dr. Cumartesi tekrar test yapılcak 11 ve altına düşerse daha yükselmez dedi dr.Bende o kafadayım sarılığı gecsin bi şekilde anne sütü alsında ne olursa olsun kafası biberonla verdim valla şuanlık gün içinde bir iki kez emiyor ama o suklıgı arttırmafıgı sürece mecbur veriyorum biberon enjektör kasık denemediğim sey kalmadı sizin sarılık düzeldi mi canım bide bebiş kaç kg doğdu bana düşük doğum ağırlıklı bebekler de böyle emme sorunsalı oluyor dedi emzirme danışmanı hastanede ki inşallah düzelir ya
Evet aynen yigiliyor baya sanciyla beraber öldürüyo beni.Her zaman hissedilmiyor, eğer karnında sertlik ve sağ veya sol tarafa bebek yığılmış gibi hissediyorsan kasılma türlerinden biri. Ama bazen bu da olmuyor NST de kasılma cikiyor
karnında sertlik ve sağ veya sol tarafa bebek yığılmış gibi hissediyorsan kasılma bu, yemekle alakası yok. Doktorum, böyle olunca hiçbir şey yapma, şu iç ve uzan diyor
Spora başladım hadi hayırlısıD dhggg F Fatimeesss @zeykus N Nagihan1234 T Tuvel sirada siz varsiniz arkadaslar.Beklemeye yapmayalim seri seri doguralim lutfen Sizi takip ediyorum cunku sizden sonra da ben varim Biz hepimiz 39+lara kalanlar olarak cok tatliyiz.
Tamam canımBen hepinizden umitliyim. Yaz bize de gelince. Bakalim ne dicek.
Hurmaya başladınmı canım? Birde spor yapıyormusunuz?Evet aynen yigiliyor baya sanciyla beraber öldürüyo beni.
Nikah düsecek diye korkuyorum o degilBiz 9 aydır iki kayınçoyuz valla
BizdeBiz 9 aydır iki kayınçoyuz valla
2 haftadir yiyorum hurmayi caylarada 2 hafta oldu baslayali sancisi disinda pek bi fayda goremedim ki squatta yapiyorum hergun alttan muane olunca bakicaz bakalim ne bi acilma nede bi yumusama biseyden umudum yok benim.Hurmaya başladınmı canım? Birde spor yapıyormusunuz?
Kızlar yerden kibrit toplama gibi şeyler duydunuzmu? Kv dedide yere dök tek tek topla
istanbul 39 tahmını tarıh 30 agustos kız bebeğim Allah ın izniyle insallah Melisa Ebru olucak ismi ( kolay gelsin )@tarhanabulgur @grpaysgl @Salaynu @caglaus @Emelerva @mus4117 @Zeyno2734 @mey94 @agustos72 @tpk35 @peeonyasuella @HAYALKIZ @Liveyourlife şehriniz, yaşınız, doğum yapacağınız tarih, bebeğinizin cinsiyeti ve ismi belliyse ilk sayfadaki listeye yazmam için paylaşır mısınız?
Kasılma cnm buEvet aynen yigiliyor baya sanciyla beraber öldürüyo beni.
Kirbit mi o nasılmış yaHurmaya başladınmı canım? Birde spor yapıyormusunuz?
Kızlar yerden kibrit toplama gibi şeyler duydunuzmu? Kv dedide yere dök tek tek topla
Benimki de hep sağ tarafa top oluyor. Kitliyor kendini öyle dışardan bakınca bile belli oluyo kasılma dediğiniz bu toplanmalar mi oluyorKasılma cnm bu
Doğar ya tek degilizdir herhaldeBizdebazen diyorum acaba rahat doğururmuyumkii
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün cnmdün sabah 11 gibi Nisan gibi bi akıntı geldi. sarı sumuksu sadece. sonra düzenli sancılar gelmeye başladı ama sancılar üstteydi. Bi türlü aşağı baskı yapıp açamadi rahim ağzını benim tospagam.
Sabah karşı 4 5 gibi de hastaneye geldik. sancılar doğru düzgün yoktu bebeğin hareketleri de azdı. ebe kontrol etti 3 parmak açıklık varmış. doktora sordular doktor yatış yaptırın demiş.
yatisim yapıldı bana bi serum verdiler nst ye bağladılar bebek yine pek hareket etmedi acliktandir dediler
odaya geçtim uyudum bi iki saat. o da sancıyı kesti mi
sonra doktor geldi bakti suni sancı verelim dedi. onu taktılar ama kasılmalar hala ustteydi. hatta hala kaburgalarım agriyo.
suni sancida da sorun yoktu. 6 cm olunca suyumu patlattı doktor. çok suyu varmış bebeğin doktor da şaşırdı. su çok olduğu için başını yerlestiremiyomus.
sonra odaya geldik 7 8 cm olunca yurutelim dedi doktor.
nstde bekledik ama bebeğin başı artık dayanıyor ya aşağı ben başladım ciyaklamaya
sonra kaldırdılar yürü diye.
6 cm dediklerinde saat tam 2 ydi. iki 20 gibi falan dedim eşime ebeler çağır benim ikinmam geliyo diye. iki kere gitti gelmediler. sonra geldiler beni dogumhaneye aldılar. doktor geldi kızdı kizlara tamamen açılmış çünkü.
o arada da eşim fotoğrafçısı aradı kız da yan sokaktaymis ama doktor ikinma geliyorsa tutma dedi tutar miyim sancıdan anam aglamis
baya hızlı doğurdum fotoğrafçı yetisemedi
sonra doktor sanki yetişmiş gibi tekrar önlük giydi bebekle poz verdi bana verdiler falan. eşimi içeri alabilir miyiz dedim onu da sokturdum dogumhaneye
atladığım bişey kalmadi galiba kizlar:)
ama anca yazabildim:)
trombositlerim tam sinirdaymis 3 kere hemogram aldılar. hematolojinin yazdığı görüş raporunu eklediler doğum evraklarına.
dün akşam 7 den bugün akşam bese kadar aç susuz kaldım.
çok yorgun hissediyorum o yüzden.
darısı bekleyen arkadaşlara olsun
mesajlara bakamadim daha kızlar. inşallah müsait olunca bakcam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?