2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kirbit mi o nasılmış ya benimki de 40 gün dolunca ağzına herşeyi tattiralim diyo.herseyin tadına baksın diyo 6 ay fln beklemicez gibi
Rahat doğumu sağlıyo. Yerden tek tek toplıcakmışım, yapıyım bir hafta ne göstercek
süt vericeksin değilmi? Yok sen onu dinleme

2 haftadir yiyorum hurmayi caylarada 2 hafta oldu baslayali sancisi disinda pek bi fayda goremedim ki squatta yapiyorum hergun alttan muane olunca bakicaz bakalim ne bi acilma nede bi yumusama biseyden umudum yok benim.
Müayinen ne zaman canım? Benimki çarşamba günü yapıcam dedi çok korkuyorum(( bende iki gündür hurmaya başladım bakalım faydası olur inşa Allah

Benimki de hep sağ tarafa top oluyor. Kitliyor kendini öyle dışardan bakınca bile belli oluyo kasılma dediğiniz bu toplanmalar mi oluyor
Bebek kitlemiyor iste, karinda sağda veya solda yigilma şeklindeki sertlik rahimde kasılma olması. Kasılma normal ama geçiyor olması lazım, saatler surmemeli

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasop etsin inşa Allah

Tebrik ederim Allah analı babalı buyutsun gozun aydın cok guzel anlatmıssın sağlıkla keyıfle huzurla buyutmek kısmet olsun miniğini:)

Rahat doğumu sağlıyo. Yerden tek tek toplıcakmışım, yapıyım bir hafta ne göstercek
süt vericeksin değilmi? Yok sen onu dinleme
Şu squat hareketleri yapıyorum 2 haftadır sabah akşam ara ara. Kirbitten farkı yok gerçi. Süt vericem tabi ama çay kaşığı ile suyundan tattirma onun dediği

Şikayete gelecekler endişesiyle tüm gün stres içindeyim. Çocuğun ağzını bantlayacağım elimden gelse. Kendilerinin de çocukları var ama anlayış göstermiyorlar maalesef.
Valla hiç alttan alma sende onlara bagir cagir ne kendini ne de bebegini strese sok sen alttan aldikca daha cok ustune geliyorlar kafese mi koyayim de ya cocuk bu de polise sikayet edin istiyosaniz de bi daha kapima gelirseniz sizi taciz ediyor diye sikayet ederim de cok işe yariyor benim cocugum yok alt komsumun kocasi işsizdi ev supursem kapiya cikiyodu actim agzimi yumdum gözümü karisina da dedim o kocan bi daha kapima gelirse polisi ararim dedim yigenim bize gelince kapiya cikiyodu valla cocuk olunca nolur bilmiyorum bol bol kavga ederiz artik eşimden bi gün temiz bir dayak yer de ne zaman bilmiyorum

İşte bu kız hamile diyen yok. Üniversite tercihi yaptılar abisiyle yani uzaktanda yapabilirlerdi bana kalırsa ama
Gerçekten anlayışsızlık. Şuan misafir olayı çok zor. Geçen hafta bi arkadaşımı davet etmiştim valla en kolay ne varsa onu yaptım. Bu koca göbekle iş yapmak zor zaten. Bi de insan evde rahat olmak istiyor. Sere serpme giyinmek ve gezmek. Umarım hemen giderler

Hayırlısı neyse o olsun canım. Doğacak olsa bile sıkıntı etme. Arkadaşımınki 34+3 te küvezde dahi kalmadan sağlıkla doğdu.
Minik istediği zaman istediği şekilde sağlıkla gelsin inşallah

Benimki hala top gibi yukarda ya. Kanala gitmesi için napmam lazım acaba hafiften yol alsın ponçik
Ah keşkem yolunu yordamini bilsem kendime hayrım yok size olurdu bari mesela tee ne zamandır baş aşağı aynı işler aynı koşturmaca son günlerde sadece biraz fazla yürümüş olabilirim ev yokuşta göbek aşağıya indi etkisi varsa anca onun vardır

Benımde bgn tahliller yapıldı , covid testi zorunlu olmus yenıden. pazar ya da pzt de onu yaptırmam mecburen
Zorunlu degil devlette. Ben memorialde dpgum yapcam onlarada söyledim zorunluluk yok diye ama bizim kurumumuzda zorunlu dedi kız. Sinir oldum. Pazartesi onuda yaptırcam.

Sorma sicaklar bastırdı yani eşim de yanlış anlıyor sanki kovuyorum anlamıyorsun sen beni dedim cidden yuz kere sordum aldimi bugun bilet diye yarin gitcekmis agda isimiz var evde sonucta bir sürü is ne kaldı doğuma annem gelcek o gelmeden halletmem lazm eşim yardımcı olcak agdaya filanda . Doluyum zaten dokunsan aglicam bunlatti hepsi birden hiçbirini istemiyorum iste doğum olsun yıkarım biri gelcek olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…