2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok daha yoldayız bir gelişme olursa haber ederim

ama sancı ağrı yok bende henüz… bide sabahtan beri sürekli akıntım var idrar kaçırıyormuş gibiyim.. ped taktım
Güzel haberlerini bekliyoruz canım ya senin nişan da gelmişti bu gelende su olmasın. Sancı vardır belki sen hissetmiyorsundur

Taze kan ama çok çok az ufak lekelenme gibi bakalım şimdi yoldayız
Azsa da muhtemelen bebek kanala indiği için olmuştur, az diyorsun canını sıkma. tehlikeli kanama çok ve taze olan. bir de vajinal muayene edildiysen yakında o da kanamaya sebep olabilir. açıklığa baktıklarında ebe kan gelebilir daha sonra, endişelenme dedi.

listeye isim yazdıranlar ve başka bilgi paylaşmayanlar, aynı şekilde konuda da herhangi bir şekilde mesajı bulunmayanların gebeliklerinin bir şekilde sonlandığını düşünerek listeden kaldırıyorum. kusura bakmasınlar lütfen. umarım her şey gönüllerince olur.

Ay aynı benim gibisin alt komşumun kocaman Alman kurdu var sabaha kadar odaya kilitliyorlardı havlayıp duruyordu yazık köpek biz de güvenliğe söyledik dedik odaya kapatıyorlar havlıyor kapatmasınlar söyleyin kadın benim kapıma dayandı beni şikayet etmişsiniz diye dizinde çocuğunuz ses yapıyor dedi kadına saldıracaktım nerdeyse dedim git polise şikayet et o zaman çocuğum oynuyor daha 2 yaşındaydı ne hoplayıp zıplamayı biliyordu ne evde öyle sert bişeyler fırlatıyordu. Ben seni köpeği evde odaya kapatıyor diye şikayet etsem sen ceza yersin dedim napalım diyor alırken köpeğin bu kadar büyük olacağını bilmiyordum kılı tüyü var diyor ya bi get Allah aşkına biz de 17 yıl köpek baktık sarılıp uyuyordum ben kılı tüyü var diye sabaha kadar odalara mı kapatılırmış ( kocam da beni tutup içeri çekmeye çalışıyor kadına atlarım diye sevgiliyken kocamın telefonunu çalmaya çalışan çocuğu yakalayıp herkesin içinde dövmüştüm polisler elimden zor almıştı da kocam hep birini döveeim diye korkuyo

Siz evi komple akrabalara bırakıp onların evine gidin anacım, en azından başbaşa kalamha fırsatınız olur Millet kendi evinden çok sizde kalıyor bu bere Bu halinle yatılı misafir işkence resmen

Kolay gelsin canım. İnş yarın gitsin de rahat et. Son haftalar cidden tüm hazırlıklar yapılmalı. Ben de ağdayı kuaförde hallediyorum cırt cırt çok rahat, 1-2 haftaya tekrar gidip manikür pedikür de yaptırıcam ki bakımlı bi şekilde doğuma gideyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…