- 4 Mayıs 2021
- 151
- 220
- 23
- 36
Hadi ya farketmedin mi güzel haberlerle çık canım inşallahKızlar sabah kontrole geldik bebeğin suyu bitmis doğuma alıyorlar beni dualarınızı eksik etmeyin nolur
Sağlıkla kavuşun inşallahKızlar sabah kontrole geldik bebeğin suyu bitmis doğuma alıyorlar beni dualarınızı eksik etmeyin nolur
İlkine göre bir tık daha fazlaydıİlki gibi az mıydı? Biraz fazla mıydı? Kılcal damar gibi değil demi gelen akıntı normal sulu
Bende baktım göremedim mesaj. Güzel haberlerle gelsin@avozge naptin canim yazdin mi görmedim de
Taze kan ama çok çok az ufak lekelenme gibi bakalım şimdi yoldayızKahverengiyse normal ya, dogum baslangici sayiliyor aslinda. Taze kan mi?
Benimde carsamba gunu olur heralde canimMüayinen ne zaman canım? Benimki çarşamba günü yapıcam dedi çok korkuyorum(( bende iki gündür hurmaya başladım bakalım faydası olur inşa Allah
Muayene saatiniz geldi belki de doğumdurİlkine göre bir tık daha fazlaydı
Hayirli haberlerle gelir ins sanki dogurdu gibi his var icimdeBende merak ettim yazdımı son durum ne acaba
ama sancı ağrı yok bende henüz… bide sabahtan beri sürekli akıntım var idrar kaçırıyormuş gibiyim.. ped taktımMuayene saatiniz geldi belki de doğumdur
Sağlıkla alın kucağınıza İnşallahKızlar sabah kontrole geldik bebeğin suyu bitmis doğuma alıyorlar beni dualarınızı eksik etmeyin nolur
Sağlıkla alın kucağınızaKızlar sabah kontrole geldik bebeğin suyu bitmis doğuma alıyorlar beni dualarınızı eksik etmeyin nolur
Güzel haberlerini bekliyoruz canımYok daha yoldayız bir gelişme olursa haber ederim
ama sancı ağrı yok bende henüz… bide sabahtan beri sürekli akıntım var idrar kaçırıyormuş gibiyim.. ped taktım
Azsa da muhtemelen bebek kanala indiği için olmuştur, az diyorsun canını sıkma. tehlikeli kanama çok ve taze olan. bir de vajinal muayene edildiysen yakında o da kanamaya sebep olabilir. açıklığa baktıklarında ebe kan gelebilir daha sonra, endişelenme dedi.Taze kan ama çok çok az ufak lekelenme gibi bakalım şimdi yoldayız
Ay aynı benim gibisin alt komşumun kocaman Alman kurdu var sabaha kadar odaya kilitliyorlardı havlayıp duruyordu yazık köpek biz de güvenliğe söyledik dedik odaya kapatıyorlar havlıyor kapatmasınlar söyleyin kadın benim kapıma dayandı beni şikayet etmişsiniz diye dizinde çocuğunuz ses yapıyor dedi kadına saldıracaktım nerdeyse dedim git polise şikayet et o zaman çocuğum oynuyor daha 2 yaşındaydı ne hoplayıp zıplamayı biliyordu ne evde öyle sert bişeyler fırlatıyordu. Ben seni köpeği evde odaya kapatıyor diye şikayet etsem sen ceza yersin dedim napalım diyor alırken köpeğin bu kadar büyük olacağını bilmiyordum kılı tüyü var diyor ya bi get Allah aşkına biz de 17 yıl köpek baktık sarılıp uyuyordum ben kılı tüyü var diye sabaha kadar odalara mı kapatılırmış ( kocam da beni tutup içeri çekmeye çalışıyor kadına atlarım diyeValla hiç alttan alma sende onlara bagir cagir ne kendini ne de bebegini strese sok sen alttan aldikca daha cok ustune geliyorlar kafese mi koyayim de ya cocuk bu de polise sikayet edin istiyosaniz de bi daha kapima gelirseniz sizi taciz ediyor diye sikayet ederim de cok işe yariyor benim cocugum yok alt komsumun kocasi işsizdi ev supursem kapiya cikiyodu actim agzimi yumdum gözümü karisina da dedim o kocan bi daha kapima gelirse polisi ararim dedim yigenim bize gelince kapiya cikiyodu valla cocuk olunca nolur bilmiyorum bol bol kavga ederiz artik eşimden bi gün temiz bir dayak yer de ne zaman bilmiyorum
Siz evi komple akrabalara bırakıp onların evine gidin anacım, en azından başbaşa kalamha fırsatınız olurBelediye dicektim demişler lakin zor o iş sen baya dinlersin onları bizim burdada var inşaat zaten mahalle masallah geciören atraksiyon kaynıyorTasincaz buralardan görmeden aldık evi biz o sıralar tam zamanı idi kiradan çıkıyorduk.
Benim göbek de çatladı ah ahhh kızımda böyle değildi göbek deliği çevrem yok oldu şuan nasıl geriliyor aciyor
Bizim de 7 bakalım bizi neler bekliyor garip duygular içindeyim hala idrak edemedim bir kızım ar bir de oğlum olcak haftaya kucağımda minicik bir bebekminik tırtılımmmmm
Ahahahah benim görümceden sonra kayın başladıBizde kalıyor anam 1 hafta olcak üniversite tercihleri yaptılar artik bugün dicem yani gitmesi lazım kişisel bakımlara gircem daha ondan sonra da annem gelcek 40im çıkar k valide görümce gelir oy neeeeneemm oyyyy bayadir abi kardeş gibiyiz özledim bu ne yetti canıma biri gidiyor biri geliyor biizm eve küfür edicim artık gelene gelme kardeşim sal beni diye bagircam
Hayırlısı ile kucagıKızlar sabah kontrole geldik bebeğin suyu bitmis doğuma alıyorlar beni dualarınızı eksik etmeyin nolur
Hayırlısıyla gelsin inşallah. Sağlıklı ve kolay bi doğum olsunKızlar sabah kontrole geldik bebeğin suyu bitmis doğuma alıyorlar beni dualarınızı eksik etmeyin nolur
Kolay gelsin canım. İnş yarın gitsin de rahat et. Son haftalar cidden tüm hazırlıklar yapılmalı. Ben de ağdayı kuaförde hallediyorum cırt cırt çok rahat, 1-2 haftaya tekrar gidip manikür pedikür de yaptırıcam ki bakımlı bi şekilde doğuma gideyim.Sorma sicaklar bastırdı yani eşim de yanlış anlıyor sanki kovuyorum anlamıyorsun sen beni dedim ciddenyuz kere sordum aldimi bugun bilet diye yarin gitcekmis agda isimiz var evde sonucta bir sürü is ne kaldı doğuma annem gelcek o gelmeden halletmem lazm eşim yardımcı olcak agdaya filanda . Doluyum zaten dokunsan aglicam bunlatti hepsi birden hiçbirini istemiyorum iste doğum olsun yıkarım biri gelcek olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?