Bir avazda ağrısız acısız bir doğum diliyorum, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Kızlar sabah kontrole geldik bebeğin suyu bitmis doğuma alıyorlar beni dualarınızı eksik etmeyin nolur
M Mirune Benim hiç ismim yok listede, beni de ekler misin? Yaş 30, istanbul, kız, derinlisteye isim yazdıranlar ve başka bilgi paylaşmayanlar, aynı şekilde konuda da herhangi bir şekilde mesajı bulunmayanların gebeliklerinin bir şekilde sonlandığını düşünerek listeden kaldırıyorum. kusura bakmasınlar lütfen. umarım her şey gönüllerince olur.
Dualarımız sizinle. Bir iki hafta daha durdururlar diye düşünüyorum, fark edilmesi iyi olmuş. İnşallah güzel haberlerini alıcaz.Kontrole geldim nst de sık ve düzenli kasılmam cıkmıs doktor boyle geri gönderemem dedi rahim agzı da yumuşamış bi parmakta acılma varmış serum alıyırım su an sonra nst kasılma gecmezse yatısıım yapılacak hanımlar 35+1 iz, daha dua edin biraz beklesin bebişim cok stres li ve heyecan lıyım, evde de temizlikçi var aksi gibi yarım saat kontrol r gider gelirim diyodum
Plasenta arka duvarda ondan kordona bağlamadım yarın kontrolüm var gidince sorarım diyorum bebeğin hareketlerinde sorun yok şükürAcile git görün istersen kordonla alakası olabilir riske atma bence
Teşekkür ederim içim rahatladı. Baya can acıtan bi acı olunca dedim noluyoBenim de aciyor normal.
Aynen aynen sanki yara var yırtılıp acıyor. Yatmak kalkmak oturmak gibi hareketlerde ve göbeğim bir yere değdiğinde (yastık bile) çok acıdı. İçerdeki kaslar gerilmekten ayrılmaya başladı galibaBenim de hep göbeğimin üstü acıyor. Ağrı değil bildiğin acı sanki içerde yara varmış gibi. Özellikle yorulursam hepten artıyor ama dinlenince geçiyor. Gerginlikten herhalde diye düşünüyorum.
20 li haftalardan beri ters bu bebe yerleşti oraya yapıştı ayıramıcaz heralde ordanBayada olmus haftana baska yolu yok mu egzersiz yapaydin oyle donen bebekler cokmus kiz belki döndürürsün sende disarda tepin
Evet evet çok acıyorCanım doktorum nişandan sonra genelde 24saat içinde doğum olur ama nişanın gelip 10gün bşle bekleyebilirsin dedi. Nişan gelince gelemene gerek yok ama kanamada gel demişti. Bir doktorunla mı görüşsen kan farklı bişey
Kuzum emzirme sonrası mama veriyorsan ve kusmuyorsa hem süt hemde mama ile doyuyordur. Ama mamadan sonra kusuyorsa mama fazla geliyordur. Yalnız kusma dediğimiz sütün bir kısmını mı çıkargıyor geri yoksa oeynir kesipi gibi minik minik mi geliyor? Peynir kesiği doyduğunu gösterir. Ama süt kusuyorsa fazla geliyordur mama
Ben ya aşırı yırtılacakmış gibi gerilşyor ve sızlıyor sadece göbek deliğimin çevresi ama
Kuzum mesai saatleri içerisinde şikayet edilmiyor maalesef gürültüye bakılmıyor. Bizim karşımıza 3inşaat aynı anda yapıldı kafayı yedik
Olmuyor olmuyor doktor da almıyor 40 a kadar beklerim gelmezse diyor. Merdiven altı bi kasap bulup kendimi kestirmeyi düşünüyorum şu sıra@dhggg @Fatimeessszeykus N Nagihan1234 T Tuvel sirada siz varsiniz arkadaslar. Beklemeye yapmayalim seri seri doguralim lutfen Sizi takip ediyorum cunku sizden sonra da ben varim Biz hepimiz 39+lara kalanlar olarak cok tatliyiz.
Dün yormayacaktın kendini işteKontrole geldim nst de sık ve düzenli kasılmam cıkmıs doktor boyle geri gönderemem dedi rahim agzı da yumuşamış bi parmakta acılma varmış serum alıyırım su an sonra nst kasılma gecmezse yatısıım yapılacak hanımlar 35+1 iz, daha dua edin biraz beklesin bebişim cok stres li ve heyecan lıyım, evde de temizlikçi var aksi gibi yarım saat kontrol r gider gelirim diyodum
Vakti gelmiş demek ki, güzel haftadasin cnm, sağlıkla gelsin minik civcivKızlar sabah kontrole geldik bebeğin suyu bitmis doğuma alıyorlar beni dualarınızı eksik etmeyin nolur
Anne sen karar vermiycen ben verecem diyor seninki.Rahim koruyucu demekmiş benimki isminin hakkini veriyor gerçekten. Koruyacam diye salmıyor bebeği.
Hadi bakalım pazartesi benimde kontrol var. 39+ 5 oluyo bu kezde almazlarsa ellerine neşteri ben verip akıllarına dusurucemOlmuyor olmuyor doktor da almıyor 40 a kadar beklerim gelmezse diyor. Merdiven altı bi kasap bulup kendimi kestirmeyi düşünüyorum şu sıra
Ay tobe de 42ye kadar beklersen catlarsin valla kesinlikle bekleme ben bosuna mi kendimi yirtiyom bi 42 daha bekleyemem Allah yuzume baksada haftaya firlatsam keskemPlasenta arka duvarda ondan kordona bağlamadım yarın kontrolüm var gidince sorarım diyorum bebeğin hareketlerinde sorun yok şükür
Teşekkür ederim içim rahatladı. Baya can acıtan bi acı olunca dedim noluyo
Aynen aynen sanki yara var yırtılıp acıyor. Yatmak kalkmak oturmak gibi hareketlerde ve göbeğim bir yere değdiğinde (yastık bile) çok acıdı. İçerdeki kaslar gerilmekten ayrılmaya başladı galibayalnız bu durumun eşime iyiyim ağrı sızı bişeyim yok dememden 10 dk sonra başlaması ayrı bi ironi oldu
20 li haftalardan beri ters bu bebe yerleşti oraya yapıştı ayıramıcaz heralde ordananasına mı çekti naptıysa keyfine düşkün eşek sıpası azcık gayret ediyim demiyo bende totoyla kanala girip sıkışacak diye korkumdan egzersiz yapmıyorum yürüyorum biraz ama penguen modunda kaplumbağa hızında 40 a kadar bekleyip gelmezse alırız dediler ama 42 ye gider bu iş gibi geliyo bana
Evet evet çok acıyorçoğu kişide olduğuna göre normal bişey az kaldı katlancaz napalım
Hergun mal gibi yiyorum suana kadar biseyimiz yok sükürKızlar bide dondurma ile aranız nasıl her gün yesek bişey olur mu ya
Sag saglim kurtulun insallahhh bizede dua et gızzzKızlar sabah kontrole geldik bebeğin suyu bitmis doğuma alıyorlar beni dualarınızı eksik etmeyin nolur
Kocamdan gizli yiyorum artıkHergun mal gibi yiyorum suana kadar biseyimiz yok sükür
Şeker sorunun yoksaKızlar bide dondurma ile aranız nasıl her gün yesek bişey olur mu ya
Bizim aramız çok iyi. Her gün yiyorum. Bazen günde iki tane hatta. Bebikimi hareketlendiriyor, bence o da seviyor. Dondurma da olmasa bu sıcaklar çekilmez.Kızlar bide dondurma ile aranız nasıl her gün yesek bişey olur mu ya
Son hafta zaten iki gün sonra sütünden soğuk alır bebiş diye yedirmezler deŞeker sorunun yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?