2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sabah kontrole geldik bebeğin suyu bitmis doğuma alıyorlar beni dualarınızı eksik etmeyin nolur
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
T Tuvel A avozge heyecanla güzel haberlerinizi bekliyoruz. Herşey sisin için de bebekler içinde yolunda gitsin inşallah

M Mirune Benim hiç ismim yok listede, beni de ekler misin? Yaş 30, istanbul, kız, derin

Dualarımız sizinle. Bir iki hafta daha durdururlar diye düşünüyorum, fark edilmesi iyi olmuş. İnşallah güzel haberlerini alıcaz.

Acile git görün istersen kordonla alakası olabilir riske atma bence
Plasenta arka duvarda ondan kordona bağlamadım yarın kontrolüm var gidince sorarım diyorum bebeğin hareketlerinde sorun yok şükür
Benim de aciyor normal.
Teşekkür ederim içim rahatladı. Baya can acıtan bi acı olunca dedim noluyo
Benim de hep göbeğimin üstü acıyor. Ağrı değil bildiğin acı sanki içerde yara varmış gibi. Özellikle yorulursam hepten artıyor ama dinlenince geçiyor. Gerginlikten herhalde diye düşünüyorum.
Aynen aynen sanki yara var yırtılıp acıyor. Yatmak kalkmak oturmak gibi hareketlerde ve göbeğim bir yere değdiğinde (yastık bile) çok acıdı. İçerdeki kaslar gerilmekten ayrılmaya başladı galiba yalnız bu durumun eşime iyiyim ağrı sızı bişeyim yok dememden 10 dk sonra başlaması ayrı bi ironi oldu
Bayada olmus haftana baska yolu yok mu egzersiz yapaydin oyle donen bebekler cokmus kiz belki döndürürsün sende disarda tepin
20 li haftalardan beri ters bu bebe yerleşti oraya yapıştı ayıramıcaz heralde ordan anasına mı çekti naptıysa keyfine düşkün eşek sıpası azcık gayret ediyim demiyo bende totoyla kanala girip sıkışacak diye korkumdan egzersiz yapmıyorum yürüyorum biraz ama penguen modunda kaplumbağa hızında 40 a kadar bekleyip gelmezse alırız dediler ama 42 ye gider bu iş gibi geliyo bana
Evet evet çok acıyor çoğu kişide olduğuna göre normal bişey az kaldı katlancaz napalım

Dün yormayacaktın kendini işte şimdi nasılsın? Umarım kasılmaların düzelmiştir

Olmuyor olmuyor doktor da almıyor 40 a kadar beklerim gelmezse diyor. Merdiven altı bi kasap bulup kendimi kestirmeyi düşünüyorum şu sıra
Hadi bakalım pazartesi benimde kontrol var. 39+ 5 oluyo bu kezde almazlarsa ellerine neşteri ben verip akıllarına dusurucem

Ay tobe de 42ye kadar beklersen catlarsin valla kesinlikle bekleme ben bosuna mi kendimi yirtiyom bi 42 daha bekleyemem Allah yuzume baksada haftaya firlatsam keskem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…