Aşırı şekerli dondurma, yüksek tansiyon ve yüksek şeker bebeğe zararlı, şu an şeker sorunu yoksa da 2 sanki fazla değil mi :)Bizim aramız çok iyi. Her gün yiyorum. Bazen günde iki tane hatta. Bebikimi hareketlendiriyor, bence o da seviyor. Dondurma da olmasa bu sıcaklar çekilmez.
Son iki hafta evet de perinatologum yüksek şeker ve yüksek tansiyon bebeğe zarar verir, dikkatli geçirmek.lazim diyor son haftaları da.Son hafta zaten iki gün sonra sütünden soğuk alır bebiş diye yedirmezler de
AynenSon iki hafta evet de perinatologum yüksek şeker ve yüksek tansiyon bebeğe zarar verir, dikkatli geçirmek.lazim diyor son haftaları da.
Herkesin kendi tasarrufu tabi suyunu cikarip cikarmamak :)
Sağlıkla doğsun canım insallah güzel haberlerini bekliyoruzKızlar sabah kontrole geldik bebeğin suyu bitmis doğuma alıyorlar beni dualarınızı eksik etmeyin nolur
Allaaah geliyor ardı ardına doğum haberleriiii sağlıkla kavuşun güzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar sabah kontrole geldik bebeğin suyu bitmis doğuma alıyorlar beni dualarınızı eksik etmeyin nolur
Normalde daha çok yerdim ama hamilelikte nedense çok canım çekmiyor. Uzun yürüyüşe çıkınca affetmiyorum gömüyorum eve alınınca bir iki kaşığı geçmiyorum çubuklu olanları daha aşkla yiyorumKızlar bide dondurma ile aranız nasıl her gün yesek bişey olur mu ya
Ben yiyorum ama dogumdan sonra zor.Kızlar bide dondurma ile aranız nasıl her gün yesek bişey olur mu ya
Sağlıkla kavuş bebişineKızlar sabah kontrole geldik bebeğin suyu bitmis doğuma alıyorlar beni dualarınızı eksik etmeyin nolur
Dogurmyorsun sanirim bu sikayetler bana tanidik geldi ama dogurmadim.. zaten bi ben dogurmuyorum belki sen dogurursun ne bilim nasipKızlar çamaşırimda ıslaklık var bayağı acaba suyum mu geldi . Karnim sertlesiyor arada bi ve sol bacagima bi ağrı girdi yoksa doguruyor muyum☺
Ya benimde sağ tarafımda devamlı orada şişiyor geriniyor hep orada toplanıyor Buda kasılma mıEvet aynen yigiliyor baya sanciyla beraber öldürüyo beni.
Su gelmesi sızıntı şeklinde olmuyor tabiri caizse bardaktan dökülür gibi oluyor ve durduramiyorsunuz akıntıyı. Su olsa anlarsınız normal hamilelik sızıntısıdır sizinkisiKızlar çamaşırimda ıslaklık var bayağı acaba suyum mu geldi . Karnim sertlesiyor arada bi ve sol bacagima bi ağrı girdi yoksa doguruyor muyum☺
Şaka maka sende dogurdun haaAbisi gitseymis yanina ne alakaof benm hic tahammulum.yok dun kv beni cildirtti. Aksam kaliyim dedi senlik bisi yok evine git dedm. Az once aradi gelmene gerek.yok en azindan asabim bozulmaz dedm
Benimde sag tarafimda hep poposu heralde yuvarlacik kasiliyor orda .. kasilmaymis evetYa benimde sağ tarafımda devamlı orada şişiyor geriniyor hep orada toplanıyor Buda kasılma mı
Benimki hala midemde duruyor vallahiResmen burun spreyim olmadan yaşayamaz duruma geldim inşallah doğunca düzelir bu durum
Kızlar benim karnım baya aşağı düştü sizinkiler ne alemde? Resmen yerde sanki benımkısı
canım o rahim ağrısıDogum sancisinin fragmani gibi sancilarim var dogumdan beri. Kuvvetli bi adet agrisi gibi geliyooo sonra bebek aglamaya baslio kivrana kivrana. Onun aglamasi bitince agri yine bende. Burc agrisi dedi yaslilarbilmedigim agrilari cekiyorum
Dogurmyorsun sanirim bu sikayetler bana tanidik geldi ama dogurmadim.. zaten bi ben dogurmuyorum belki sen dogurursun ne bilim nasip
Kesinlikle cok sıkıcı ben hamileligi hic boyle hayal etmemistim . Is yapmak evden disari cikmak yasak riskli gebelikten dolayı bos boş oturmak cok sıkıcı ...Cok sıkıcı herşey..
Ayy son zamanlar kendi agırlığım yetmez gibi bide hastalık. Bu klima beni bu hale getirdi. Bebek olunca nasıl olacak klima ile bilmiyorum. Bugünü saymazsak 13 günüm kaldı doguma.
Çocuğu susturamamakla, bakamamakla suçluyorlar. Sanki biz çok memnunuz halimizden. Çocuğu olan insan bunlar bir de. En çok bizlerin birbirimizi anlamamız lazım. İnşallah bizimki de kısa süreli geçici bir durumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?