2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim aramız çok iyi. Her gün yiyorum. Bazen günde iki tane hatta. Bebikimi hareketlendiriyor, bence o da seviyor. Dondurma da olmasa bu sıcaklar çekilmez.
Aşırı şekerli dondurma, yüksek tansiyon ve yüksek şeker bebeğe zararlı, şu an şeker sorunu yoksa da 2 sanki fazla değil mi :)
Hepimiz8n bebeği sekerli.yiyince hareket ediyor zaten, nasıl bir şeyse şu şeker plasentadan bile bebeği hareketlendiriyor

Son hafta zaten iki gün sonra sütünden soğuk alır bebiş diye yedirmezler de
Son iki hafta evet de perinatologum yüksek şeker ve yüksek tansiyon bebeğe zarar verir, dikkatli geçirmek.lazim diyor son haftaları da.

Herkesin kendi tasarrufu tabi suyunu cikarip cikarmamak :)

Kızlar bide dondurma ile aranız nasıl her gün yesek bişey olur mu ya
Normalde daha çok yerdim ama hamilelikte nedense çok canım çekmiyor. Uzun yürüyüşe çıkınca affetmiyorum gömüyorum eve alınınca bir iki kaşığı geçmiyorum çubuklu olanları daha aşkla yiyorum

Dondurmamı dedinizbu sene baya abarttım ben onu kavuna ve ballı bademliye doyamaz oldum.
Ehliyet yenileme sene sonu son ya yenilettik şükür saatlerce bekle bekle mahvoldum maske ile. Eve geldim yemek düşünüyorum ne ediciiimm son zamanlarda hep dışardan yedik evde bisiler yapmam lazm.

Kızlar çamaşırimda ıslaklık var bayağı acaba suyum mu geldi . Karnim sertlesiyor arada bi ve sol bacagima bi ağrı girdi yoksa doguruyor muyum☺
Dogurmyorsun sanirim bu sikayetler bana tanidik geldi ama dogurmadim.. zaten bi ben dogurmuyorum belki sen dogurursun ne bilim nasip

Kızlar çamaşırimda ıslaklık var bayağı acaba suyum mu geldi . Karnim sertlesiyor arada bi ve sol bacagima bi ağrı girdi yoksa doguruyor muyum☺
Su gelmesi sızıntı şeklinde olmuyor tabiri caizse bardaktan dökülür gibi oluyor ve durduramiyorsunuz akıntıyı. Su olsa anlarsınız normal hamilelik sızıntısıdır sizinkisi

Abisi gitseymis yanina ne alaka of benm hic tahammulum.yok dun kv beni cildirtti. Aksam kaliyim dedi senlik bisi yok evine git dedm. Az once aradi gelmene gerek.yok en azindan asabim bozulmaz dedm
Şaka maka sende dogurdun haa bebis nasil sen nasilsin dikiş var mi ?

Resmen burun spreyim olmadan yaşayamaz duruma geldim inşallah doğunca düzelir bu durum
Kızlar benim karnım baya aşağı düştü sizinkiler ne alemde? Resmen yerde sanki benımkısı
Benimki hala midemde duruyor vallahi
Dogum sancisinin fragmani gibi sancilarim var dogumdan beri. Kuvvetli bi adet agrisi gibi geliyooo sonra bebek aglamaya baslio kivrana kivrana. Onun aglamasi bitince agri yine bende. Burc agrisi dedi yaslilar bilmedigim agrilari cekiyorum
canım o rahim ağrısı rahmin toplanıyor rahim ağzın kapanıyor eski halini almak için kasılmalar oluyor doğumdan sonra hatta emzirdikçe daha çok olur. Burc ağrısı diyerek neyi kastetmisler bilmiyorum ama ağrının sebebi bu

Ayy son zamanlar kendi agırlığım yetmez gibi bide hastalık. Bu klima beni bu hale getirdi. Bebek olunca nasıl olacak klima ile bilmiyorum. Bugünü saymazsak 13 günüm kaldı doguma.

Nçsorma aynen zaten kendi ağırlığı yeter insana şu son zaman.. Yaa klima da varlığı da dert yokluğu da.. neyse dikkat et yine klimaya 2 hafta dayan doğum olunca bebekle de çok sorun olmaz inş en düşük ayarda falan kullanılır..

Ay ne saygısızlık ve terbiyesizlik düşünceye bak, Çocukları olmuş ama ebeveynlik anlayışları gelişmemiş ne fayda! Hiç suçlu hissedip alttan almaya çalışma çocuk bu yapabileceğim bişey yok deyip geçmek lazım.. Anlayışla yaklaşmayana hiçbişey in fazlasını vermeye gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…