2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çok tüketiyorum günde 2-3 kez çok rahatlatıyor kağıt helva ile yiyorum genelde hamilelikten önce çok aram yoktu ama dondurmayla
Aynen önce bu kadar tüketmezdim geçen senelerde yazın 10 parmağı geçmezdi tüketmek ama şimdi hergun koca kabı bıraksalar yerim.icim çok yanıyor bı öylede günde 3 lt su içiyorum

İnsallah düşer canım biran önce senin bebiş erken doğmuş ya masallah ama emiyorsa eğer sarılık durumu geçince cok daha iyi olur bizim de 38 de doğdu ama gelişimi 36 uyumluydu anne karnında beslenemeyince alalım dedi dr 2590 doğdu 2490 a düştü en son kontrolde de 2780 di haftaya tekrar bakılacak bakalım bi şekilde sütü veriyorum işte hepsine sağlık versin rabbiminsallah normale dönerler kısa süre de

Valla o kadar kötüydüm ki duş aldım geçmedi. Biraz uyumuşum öğlen ondan sonra hafifledi. Yalancı sancıydı herhalde. Şimdi de çok nadir ara ara hafif gelip gidiyor.
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Dogum sancisinin fragmani gibi sancilarim var dogumdan beri. Kuvvetli bi adet agrisi gibi geliyooo sonra bebek aglamaya baslio kivrana kivrana. Onun aglamasi bitince agri yine bende. Burc agrisi dedi yaslilar bilmedigim agrilari cekiyorum
Evet duymuştum ben bu dediğini.
Kızlar sabah kontrole geldik bebeğin suyu bitmis doğuma alıyorlar beni dualarınızı eksik etmeyin nolur
Hayırlısı ile sağlıkla salim kavun bebişinize inşallah
Kızlar bide dondurma ile aranız nasıl her gün yesek bişey olur mu ya
Şeker yoksa ye ne olacak sanki. Valla hava o ladar sıcak ki ben şekere rağmen yiyorum bazen.

Şaka maka sende dogurdun haa bebis nasil sen nasilsin dikiş var mi ?
Bebek emiyo ama sut yok ya. Tek derdim bu. 2 dikisim var bi de hemoroidim ne kadar sanci ikinmak zorladiysa sag gozume kan oturdu ta gozumun arkasi agriyo
Ne demek rahim toparlaniyo yaslilardan iyi mi bilcez biliyorum canim rahmin toparlandigini ama teyzeler burc agrisi dio oglan agladikca bak bu burc bu 2. Cocuk 2 gun cekersiniz diolar. Insanin inanasi gelio

O diil de rowlet. Beni beklemedin hani birlikte dogurcaktik deyip deyip nasi once dogurdum ama

Hastaneddyim kızlar yatısım yapıldı kasılmalarım ddvam ediyor her nst de cıkıyor 2 cm acıklık var doktor buscopan filan yaptı ama Ksılmaya fayda etmiyormus ben sancı hissetmiyorum sadece karnımın kasıldıgını hissediyorum. Ciğet gelistirici hatırlatma dozunu vurdular, yemeyi içmeyi kestiler, doktor takip edecdm durduramazsam 4 cm acıklık olursa sezeryana alcam dedi. Bu gece nobetci imiş zaten. Gece sezeryan olabilir her an. Tamamen gidişata baglı, bu saate kadar sık kasılmalarım cıktı doktor ilerliyor ama cok yavas ilerliyor ne olacagını zaman gösterecek dedi. Siz dogum olacak gibi her seyi hazırlayın getirib dedi. Eşim gitti apar topar görümcemle valiz hazırlamaya beni asla göndermiyor doktorum.

Aynen önce bu kadar tüketmezdim geçen senelerde yazın 10 parmağı geçmezdi tüketmek ama şimdi hergun koca kabı bıraksalar yerim.icim çok yanıyor bı öylede günde 3 lt su içiyorum
Ay bende hiç aram yoktu hatta. Şimdi hamileliğin başından beri yiyorum Markete evin ihtiyaçlarını almaya gittiğimizde ilk aldığım şey dondurma Bende suyu çok abartıyorum ya 4,5 litre içiyorum neredeyse ama duramıyorum susuz

Ben kontrolden geldim şimdii, benim bebeğin geleceği yok. Nst de tek bir sancı yok, bu hafta kilo almamış baş da büyümemiş bu iyi bizim için dedi doktor. Tam son 1 hafta artık yarından itibaren, gelmezse suni savcıyla biz çağırırız dedi Açılmaya bakmadi bugun. Oyy oyy gece ağrı falan girince heveslenmistim yine tırt çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…