Ben çok tüketiyorum günde 2-3 kez çok rahatlatıyor kağıt helva ile yiyorum geneldeKızlar bide dondurma ile aranız nasıl her gün yesek bişey olur mu ya
Ben hergun yedım hiçbir şey olmadıKızlar bide dondurma ile aranız nasıl her gün yesek bişey olur mu ya
Ye ye ben de her gun yiyorum benim sekeri de cikarmiyor ustelik. Sekeri olan digerleri dikkatli tuketsinler tabiKızlar bide dondurma ile aranız nasıl her gün yesek bişey olur mu ya
Çok güzel olur ama şeker var diye yemiyorum ben.Kızlar bide dondurma ile aranız nasıl her gün yesek bişey olur mu ya
Aynen önce bu kadar tüketmezdim geçen senelerde yazın 10 parmağı geçmezdi tüketmek ama şimdi hergun koca kabı bıraksalar yerim.icim çok yanıyor bı öylede günde 3 lt su içiyorumBen çok tüketiyorum günde 2-3 kez çok rahatlatıyor kağıt helva ile yiyorum geneldehamilelikten önce çok aram yoktu ama dondurmayla
Geçen kan tahlili verdim bişey demediYe ye ben de her gun yiyorum benim sekeri de cikarmiyor ustelik. Sekeri olan digerleri dikkatli tuketsinler tabi
O kadar kesmez sanırım beniÇok güzel olur ama şeker var diye yemiyorum ben.muzları dilimleyip buzluğa at, donunca çıkar blendırdan azcık süt ile geçir ve kakao ekle. Aynıııı dondurma oluyor hem de sağlıklı :)))
İnsallah düşer canım biran önce senin bebiş erken doğmuş ya masallah ama emiyorsa eğer sarılık durumu geçince cok daha iyi olur bizim de 38 de doğdu ama gelişimi 36 uyumluydu anne karnında beslenemeyince alalım dedi dr 2590 doğdu 2490 a düştü en son kontrolde de 2780 di haftaya tekrar bakılacak bakalım bi şekilde sütü veriyorum işte hepsine sağlık versin rabbiminsallah normale dönerler kısa süre deCnm dün test verdik 15 çıktı gene yükselmişti dr. Normal yükselmesi pik yapıp düşmesi beklediğimiz durum dedi, tekrar bugün tedr yaptık 13 e düşmüştü dünden bugünede 70 gram almış iyi dedi dr. Cumartesi tekrar test yapılcak 11 ve altına düşerse daha yükselmez dedi dr.Zorla uyandırıp emziriyorum emmesi çok iyi maşallah ama uyuyor o zorluyor beni, benim bebiş 35.haftada doğdu cnm 2900 doğdu, sarılıktan dolayı bide çok zor bir doğum oldu ödemli doğdu baya 2600 e kadar düştü, şuan 2840 olduk
Valla o kadar kötüydüm ki duş aldım geçmedi. Biraz uyumuşum öğlen ondan sonra hafifledi. Yalancı sancıydı herhalde. Şimdi de çok nadir ara ara hafif gelip gidiyor.Karnın sertleşip sağa veya sola toplanıyor gibi geriliyor taş gibi oluyo bi süre..
Valla ben de hiç yaşamadım ama süre tutup belli aralıklarla gidip gelen sancı oluyor, burdada kızların anlattığından çevremden duyduğum.. Süre tut bakalım nasıl ilerliyor dr na bildirirsin sonucu da bakalım ne dicek..
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineİnşallah bekler canım.hastalığın 1 gününde geçmeyen sırt ve bel agrısı kasık agrısı vardı 4 saat bebek kasıldı devamlı ama üşütmeden kaynaklıymış. Üşütme eye dikkat edeiin
Ayy son zamanlar kendi agırlığım yetmez gibi bide hastalık. Bu klima beni bu hale getirdi. Bebek olunca nasıl olacak klima ile bilmiyorum. Bugünü saymazsak 13 günüm kaldı doguma.
Evet duymuştum ben bu dediğini.Dogum sancisinin fragmani gibi sancilarim var dogumdan beri. Kuvvetli bi adet agrisi gibi geliyooo sonra bebek aglamaya baslio kivrana kivrana. Onun aglamasi bitince agri yine bende. Burc agrisi dedi yaslilarbilmedigim agrilari cekiyorum
Hayırlısı ile sağlıkla salim kavun bebişinize inşallahKızlar sabah kontrole geldik bebeğin suyu bitmis doğuma alıyorlar beni dualarınızı eksik etmeyin nolur
Şeker yoksa ye ne olacak sanki. Valla hava o ladar sıcak ki ben şekere rağmen yiyorum bazen.Kızlar bide dondurma ile aranız nasıl her gün yesek bişey olur mu ya
Bebek emiyo ama sut yok ya. Tek derdim bu. 2 dikisim var bi de hemoroidimŞaka maka sende dogurdun haabebis nasil sen nasilsin dikiş var mi ?
Ne demek rahim toparlaniyo yaslilardan iyi mi bilcezBenimki hala midemde duruyor vallahi
canım o rahim ağrısırahmin toplanıyor rahim ağzın kapanıyor eski halini almak için kasılmalar oluyor doğumdan sonra hatta emzirdikçe daha çok olur. Burc ağrısı diyerek neyi kastetmisler bilmiyorum ama ağrının sebebi bu
O diil de rowlet. Beni beklemedin hani birlikte dogurcaktik deyip deyip nasi once dogurdum amaValla o kadar kötüydüm ki duş aldım geçmedi. Biraz uyumuşum öğlen ondan sonra hafifledi. Yalancı sancıydı herhalde. Şimdi de çok nadir ara ara hafif gelip gidiyor.
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Evet duymuştum ben bu dediğini.
Hayırlısı ile sağlıkla salim kavun bebişinize inşallah
Şeker yoksa ye ne olacak sanki. Valla hava o ladar sıcak ki ben şekere rağmen yiyorum bazen.
Hahah bunu asla affedemem.O diil de rowlet. Beni beklemedin hani birlikte dogurcaktik deyip deyip nasi once dogurdum ama
Azmettim basardimHahah bunu asla affedemem.resmen benim günüm belli olunca inat eder gibi doğurdun.
Helal olsun.Azmettim basardim
Ay bende hiç aram yoktu hatta. Şimdi hamileliğin başından beri yiyorumAynen önce bu kadar tüketmezdim geçen senelerde yazın 10 parmağı geçmezdi tüketmek ama şimdi hergun koca kabı bıraksalar yerim.icim çok yanıyor bı öylede günde 3 lt su içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?