2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım doğum olsa bile hiç endişelenme. Zaten 35. Hafta iyi bir hafta. Yeter ki sağlıkla kucağına al bebeğini.

Canım sağlıkla al kucağına inşallah. Korkma rabbimin izniyle birşey olmaz benim kuzenimde 35 de doğum yaptı sorun olmadı Şükür. Senin de herşey çok güzel ilerleyecek dualarımız seninle

Hadi bakalım bi heyecan senden haber bekliyoruz canım hakkınızda en hayırlısı olsun

Kilosu kaçtı gittiğinde sezeryanla mi alcak

Helal olsun. bekliyordum ama bu kadsr hızlı değil Valla sevindim ama senin adına çok bekletmedi bu sıcaklarda seni. Senin hemoroid nasıl oldu? Sıkıntı yarattı mı sana doğumda.
Dikisimden anlamiyorum ki popom mu aciyo seyim mi ben bu kadar hizli beklemiodum 40tan once hic beklemiodum surpriz oldu bana. Uyuyamadigim icin gittim hastaneye o gexe eger sanci beni uyutsaydi gitmezdim ilk dogumda ikinmamistim popoma bisi olcak die. Bunda dedm ki dikisim cok olacagina popoyu hallederiz son gucumle ikindim

Tüm enerjim sömürülmüş hissediyorum. Hiç neşem yok. Yaptığım hiç bir şeyden zevk almıyorum. Sanki çok yorgunum. Niye böyle oldu ki. karamsarlık ve mutsuzluk çöktü üzerime.
Bana havalar basmaya başladı ya içim dışım yanıyor. Tüm hevesimi bu havalar kaçırıyor iştah bile azaldı gidip buzdolabı önünde bakinip geliyorum

Cidden de 2.cocuk 2gün çekiliyor ben inanıyorum yaşlıların dediğine. İkinci oglanda denemediğim damla kalmamıştı yaşlı Bi teyze gök bez diye bişey tarif etti o iyi gelmişti benim kolik oğlana. Şimdi 3.cocuk ve agrısı dan korkuyorum

A avozge hayırlısı ne ise o olsun hakkınızda canım. Vakti geldiyse yapacak bişey yok sagsaglim al kucagına inşallah.

Canm haftan iyi endiselenme. Aceleci bi kus birazck. Hayirlisi nasilsa oyle olsun

Cidden mi ya ben dalgaya vurmustum

Ay inşallah her iki kısmında iyi olur bir an önce. ikisi de lazım anam evet bize de sürpriz oldu zaten hep 40 40 diyordun. İyi oldu sana da
Bana havalar basmaya başladı ya içim dışım yanıyor. Tüm hevesimi bu havalar kaçırıyor iştah bile azaldı gidip buzdolabı önünde bakinip geliyorum
Çok sıcak. Bende öyleyim yemek yemek istemiyorum. Resmen zorluyorum kendimi. Şansıma nem düşük allahtan. Nemde olsaydı ne yapardım bilmiyorum

Sağolun güzel dilekleriniz icin hepsini okudum sanırıö oglum gelmek istiyor, bikac gündür hisserriğim sey kasılma imiş zaten sadece sancı seklinde hissetmiyormuşum.
Canım hayırlısı neyse o olsun artık senın ve bebişin için güzel haberlerini bekliyoruz. Hissettiğin kasılmalar nasıldı sürekli mi hissediyordun?

Kavun ve bal badem benimde favorim yaaaaaaa bak canım cekti şimdi iyi mi

Çok güzel olur ama şeker var diye yemiyorum ben. muzları dilimleyip buzluğa at, donunca çıkar blendırdan azcık süt ile geçir ve kakao ekle. Aynıııı dondurma oluyor hem de sağlıklı :)))
Ya onu bejln de cok seviyorum. Hatta içine az yoğurt ve bal eklersen, yoğurt muzu de dengeliyor şeker olarak, bir de bunu dene

Coook merak ettik Hatırlatma dozunu da yapmışlar zaten, minik prens gelmeye kararliysa her şey hazır aslında:) Biraz daha beklese istiyorsun, aynı haftadayiz cok iyi anliyorum seni Ama gelisimleri tamamlandı bu haftalarda çok şükür. Bunun için stres yapma Evi de temizlettin cıktı.iste aradan Ben de mi önden temizletsem acaba, yarın NST var benim de Valiz hazırlanır, her sey sağlıkla gönlünce olsun inşallah

Valla iyi oldu az uyudum agrilarim da var ama.hamilelikten bin kat kolay suan. Su cok guzel.hepinizi bekliyorum

Evin içi son durum

Eklentiler

• IMG_20220728_191154.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…