Canım doğum olsa bile hiç endişelenme. Zaten 35. Hafta iyi bir hafta. Yeter ki sağlıkla kucağına al bebeğini.Hastaneddyim kızlar yatısım yapıldı kasılmalarım ddvam ediyor her nst de cıkıyor 2 cm acıklık var doktor buscopan filan yaptı ama Ksılmaya fayda etmiyormus ben sancı hissetmiyorum sadece karnımın kasıldıgını hissediyorum. Ciğet gelistirici hatırlatma dozunu vurdular, yemeyi içmeyi kestiler, doktor takip edecdm durduramazsam 4 cm acıklık olursa sezeryana alcam dedi. Bu gece nobetci imiş zaten. Gece sezeryan olabilir her an. Tamamen gidişata baglı, bu saate kadar sık kasılmalarım cıktı doktor ilerliyor ama cok yavas ilerliyor ne olacagını zaman gösterecek dedi. Siz dogum olacak gibi her seyi hazırlayın getirib dedi. Eşim gitti apar topar görümcemle valiz hazırlamaya beni asla göndermiyor doktorum.
Canım sağlıkla al kucağına inşallah. Korkma rabbimin izniyle birşey olmaz benim kuzenimde 35 de doğum yaptı sorun olmadı Şükür. Senin de herşey çok güzel ilerleyecek dualarımız seninleHastaneddyim kızlar yatısım yapıldı kasılmalarım ddvam ediyor her nst de cıkıyor 2 cm acıklık var doktor buscopan filan yaptı ama Ksılmaya fayda etmiyormus ben sancı hissetmiyorum sadece karnımın kasıldıgını hissediyorum. Ciğet gelistirici hatırlatma dozunu vurdular, yemeyi içmeyi kestiler, doktor takip edecdm durduramazsam 4 cm acıklık olursa sezeryana alcam dedi. Bu gece nobetci imiş zaten. Gece sezeryan olabilir her an. Tamamen gidişata baglı, bu saate kadar sık kasılmalarım cıktı doktor ilerliyor ama cok yavas ilerliyor ne olacagını zaman gösterecek dedi. Siz dogum olacak gibi her seyi hazırlayın getirib dedi. Eşim gitti apar topar görümcemle valiz hazırlamaya beni asla göndermiyor doktorum.
Hadi bakalım bi heyecan senden haber bekliyoruz canımHastaneddyim kızlar yatısım yapıldı kasılmalarım ddvam ediyor her nst de cıkıyor 2 cm acıklık var doktor buscopan filan yaptı ama Ksılmaya fayda etmiyormus ben sancı hissetmiyorum sadece karnımın kasıldıgını hissediyorum. Ciğet gelistirici hatırlatma dozunu vurdular, yemeyi içmeyi kestiler, doktor takip edecdm durduramazsam 4 cm acıklık olursa sezeryana alcam dedi. Bu gece nobetci imiş zaten. Gece sezeryan olabilir her an. Tamamen gidişata baglı, bu saate kadar sık kasılmalarım cıktı doktor ilerliyor ama cok yavas ilerliyor ne olacagını zaman gösterecek dedi. Siz dogum olacak gibi her seyi hazırlayın getirib dedi. Eşim gitti apar topar görümcemle valiz hazırlamaya beni asla göndermiyor doktorum.
Kilosu kaçtı gittiğinde sezeryanla mi alcakBen kontrolden geldim şimdii, benim bebeğin geleceği yok. Nst de tek bir sancı yok, bu hafta kilo almamış baş da büyümemiş bu iyi bizim için dedi doktor. Tam son 1 hafta artık yarından itibaren, gelmezse suni savcıyla biz çağırırız dediAçılmaya bakmadi bugun. Oyy oyy gece ağrı falan girince heveslenmistim yine tırt çıktı
3300dü geçen hafta yine ayni çıktı, yok normali bekliyoruzKilosu kaçtı gittiğinde sezeryanla mi alcak
Dikisimden anlamiyorum ki popom mu aciyo seyim miHelal olsun.bekliyordum ama bu kadsr hızlı değil Valla sevindim ama senin adına çok bekletmedi bu sıcaklarda seni. Senin hemoroid nasıl oldu? Sıkıntı yarattı mı sana doğumda.
Bana havalar basmaya başladı ya içim dışım yanıyor. Tüm hevesimi bu havalar kaçırıyor iştah bile azaldı gidip buzdolabı önünde bakinip geliyorumTüm enerjim sömürülmüş hissediyorum. Hiç neşem yok. Yaptığım hiç bir şeyden zevk almıyorum. Sanki çok yorgunum. Niye böyle oldu ki.karamsarlık ve mutsuzluk çöktü üzerime.
Cidden de 2.cocuk 2gün çekiliyor ben inanıyorum yaşlıların dediğine. İkinci oglanda denemediğim damla kalmamıştı yaşlı Bi teyze gök bez diye bişey tarif etti o iyi gelmişti benim kolik oğlana. Şimdi 3.cocuk ve agrısı dan korkuyorumBebek emiyo ama sut yok ya. Tek derdim bu. 2 dikisim var bi de hemoroidimne kadar sanci ikinmak zorladiysa sag gozume kan oturdu ta gozumun arkasi agriyo
Ne demek rahim toparlaniyo yaslilardan iyi mi bilcezbiliyorum canim rahmin toparlandigini ama teyzeler burc agrisi dio oglan agladikca bak bu burc bu 2. Cocuk 2 gun cekersiniz diolar. Insanin inanasi gelio
Canm haftan iyi endiselenme. Aceleci bi kus birazck. Hayirlisi nasilsa oyle olsunHastaneddyim kızlar yatısım yapıldı kasılmalarım ddvam ediyor her nst de cıkıyor 2 cm acıklık var doktor buscopan filan yaptı ama Ksılmaya fayda etmiyormus ben sancı hissetmiyorum sadece karnımın kasıldıgını hissediyorum. Ciğet gelistirici hatırlatma dozunu vurdular, yemeyi içmeyi kestiler, doktor takip edecdm durduramazsam 4 cm acıklık olursa sezeryana alcam dedi. Bu gece nobetci imiş zaten. Gece sezeryan olabilir her an. Tamamen gidişata baglı, bu saate kadar sık kasılmalarım cıktı doktor ilerliyor ama cok yavas ilerliyor ne olacagını zaman gösterecek dedi. Siz dogum olacak gibi her seyi hazırlayın getirib dedi. Eşim gitti apar topar görümcemle valiz hazırlamaya beni asla göndermiyor doktorum.
Cidden mi ya ben dalgaya vurmustumCidden de 2.cocuk 2gün çekiliyor ben inanıyorum yaşlıların dediğine. İkinci oglanda denemediğim damla kalmamıştı yaşlı Bi teyze gök bez diye bişey tarif etti o iyi gelmişti benim kolik oğlana. Şimdi 3.cocuk ve agrısı dan korkuyorum
Ay inşallah her iki kısmında iyi olur bir an önce.Dikisimden anlamiyorum ki popom mu aciyo seyim miben bu kadar hizli beklemiodum 40tan once hic beklemiodum surpriz oldu bana. Uyuyamadigim icin gittim hastaneye o gexe eger sanci beni uyutsaydi gitmezdim ilk dogumda ikinmamistim popoma bisi olcak die. Bunda dedm ki dikisim cok olacagina popoyu hallederiz son gucumle ikindim
Çok sıcak. Bende öyleyim yemek yemek istemiyorum. Resmen zorluyorum kendimi. Şansıma nem düşük allahtan. Nemde olsaydı ne yapardım bilmiyorumBana havalar basmaya başladı ya içim dışım yanıyor. Tüm hevesimi bu havalar kaçırıyor iştah bile azaldı gidip buzdolabı önünde bakinip geliyorum
Canım hayırlısı neyse o olsun artık senın ve bebişin içinSağolun güzel dilekleriniz icin hepsini okudumsanırıö oglum gelmek istiyor, bikac gündür hisserriğim sey kasılma imiş zaten sadece sancı seklinde hissetmiyormuşum.
Kavun ve bal badem benimde favorim yaaaaaaa bak canım cekti şimdi iyi miDondurmamı dedinizbu sene baya abarttım ben onu kavuna ve ballı bademliye doyamaz oldum.
Ehliyet yenileme sene sonu son ya yenilettik şükür saatlerce bekle bekle mahvoldum maske ile. Eve geldim yemek düşünüyorum ne ediciiimm son zamanlarda hep dışardan yedik evde bisiler yapmam lazm.
Ya onu bejln de cok seviyorum. Hatta içine az yoğurt ve bal eklersen, yoğurt muzu de dengeliyor şeker olarak, bir de bunu deneÇok güzel olur ama şeker var diye yemiyorum ben.muzları dilimleyip buzluğa at, donunca çıkar blendırdan azcık süt ile geçir ve kakao ekle. Aynıııı dondurma oluyor hem de sağlıklı :)))
Hastaneddyim kızlar yatısım yapıldı kasılmalarım ddvam ediyor her nst de cıkıyor 2 cm acıklık var doktor buscopan filan yaptı ama Ksılmaya fayda etmiyormus ben sancı hissetmiyorum sadece karnımın kasıldıgını hissediyorum. Ciğet gelistirici hatırlatma dozunu vurdular, yemeyi içmeyi kestiler, doktor takip edecdm durduramazsam 4 cm acıklık olursa sezeryana alcam dedi. Bu gece nobetci imiş zaten. Gece sezeryan olabilir her an. Tamamen gidişata baglı, bu saate kadar sık kasılmalarım cıktı doktor ilerliyor ama cok yavas ilerliyor ne olacagını zaman gösterecek dedi. Siz dogum olacak gibi her seyi hazırlayın getirib dedi. Eşim gitti apar topar görümcemle valiz hazırlamaya beni asla göndermiyor doktorum.
Valla iyi oldu az uyudum agrilarim da var ama.hamilelikten bin kat kolay suan. Su cok guzel.hepinizi bekliyorumAy inşallah her iki kısmında iyi olur bir an önce.ikisi de lazım anam evet bize de sürpriz oldu zaten hep 40 40 diyordun. İyi oldu sana da
Çok sıcak. Bende öyleyim yemek yemek istemiyorum. Resmen zorluyorum kendimi. Şansıma nem düşük allahtan. Nemde olsaydı ne yapardım bilmiyorum
Evin içi son durumAy inşallah her iki kısmında iyi olur bir an önce.ikisi de lazım anam evet bize de sürpriz oldu zaten hep 40 40 diyordun. İyi oldu sana da
Çok sıcak. Bende öyleyim yemek yemek istemiyorum. Resmen zorluyorum kendimi. Şansıma nem düşük allahtan. Nemde olsaydı ne yapardım bilmiyorum
Bende liv hospitalda yapıcam ,zorunluymuş maalesef ordadaZorunlu degil devlette. Ben memorialde dpgum yapcam onlarada söyledim zorunluluk yok diye ama bizim kurumumuzda zorunlu dedi kız. Sinir oldum. Pazartesi onuda yaptırcam.
Saglıkla gelsın ınsallah ,spinal mi olacak canım?Kızlar doktora gittim suyum gelmiş ama hiç açılma yoktu bebeğim d baya yukardaymış… hastaneye yatışım yapıldı 9 gibi sezeryan olacakayrıntıları sonra yazarım dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?