Sağlıkla gelsin inşallah canımKızlar doktora gittim suyum gelmiş ama hiç açılma yoktu bebeğim d baya yukardaymış… hastaneye yatışım yapıldı 9 gibi sezeryan olacakayrıntıları sonra yazarım dualarınızı bekliyorum
çok teşekkür ederim.hepimizin evladını hayırlı etsin Rabbim sezeryanim şöyle.sıkinti oldu tam uyuşma olmadı spinal oldum ama herşeyi hissettim. yoğun bı ağrı hemde tam anlamıyla değil.elbette ama yüksek oranda.uyusmadim ve hayal ettiğim gibi bı doğum yaşamadım çığlık.cigligaydim bebeği gösterdikten sonra da uyutmak zorunda kaldılar ameliyatının yarışı uyuyarak geçti yani.Benim de öyle sinir durumları maalesef çok zor İnsan özellikle çocuğuna yapınca çok kötü oluyor.. Ben de dün 5 yaşımda oğluma gereksiz yere kızdım biraz sonra kendime saatlerce kızıyorum.. Hele eşime ona da baya çektirdimama onu çok takmıyorum o anlıyor hormon sebebiyle olduğunu neyseki Takmadığım şeyleri takar oldum herşey batmaya başladı sonlara doğru bende.. Mesela özel günlere çok takılmam ben.. eşime pazar günü doğum günümdü o da bu sıra çok yoğun çalışıyor cumartesi akşamı bile geç saatte gelebildi eve ve unutmuş doğum günümü.. Sabah gelen telefonlsrla aklına geldiğini akşamına o anlık plak yaptığını da açık edince resmen dünyayı dar ettim adama ya nere gidip napıcağını şaşırdı ay normalde olsa bi iki trip atar sen gör acısını çıkar bunun gün boyu diye şakaya vurur çok güzel bir gün geçirirdik ama nasıl sinirlerim üstümde, dünyanın en büyük hatasını yapmış gibi davrandım falan yanii insan yapmayacağı şeyler yapıp kendini de üzüyor maalesef yıpranmış sinirlerle.. Rabbim lohusalığımızı sakin sakşn güzel güzel geçirmemizi nasip etsin hepimize inş
Gözün aydın ne güzel bir melek daha kucağa alında sağ salimhayırlı güzel ömürleri olsun.. İnş kısa sürede rahatça ayaklanırsın geçmiş olsun..
Bence de çom sıkıntı değilse anlatabilirsin sezaryen de ne sıkıntı oldu belki bizim de bilinçlenip önden tedbir alabileceğimiz bişeyse bize de faydası olur öyle bi konuysa..
Allahtan onu uyuduktan sonra takmışlardıondan da haberim yoktu da çıkarırken öğrendim yine öyle uyurken olur heralde soracağım ve talebim o şekil olacak.. Madem uyurken ne güzel takılıyor bite uyanık takarlar acaba bazıları da bi tuhaf...
Ayy delisin benceeeenasıl izliyosunn geçen de demiştin o zaman da ay düşünürken bile tansiyonum oynadıydı benim ben heralde izlesem doğurmamam ben hemşirelerin başımda olduğunu ne konuştuğunu duymam bile o strese girdiğimde sakinleştirici bilemiyorum tabi o nasıl etki eder..dünya umrumda olmaz rahatlstırsa ohh ne güzel olur, bide eşim yanında olması çok iyi gelirdi.. ama o da oğlanla bekleyecek babab biz annemi kapıda beklicez diyip duruyor öyle anlattık hep ben genel olacam diye, biz ikimiz içerde o dışarda kötü olur yavrucum
Sen de ikna et kafayı oraya çevirmesin başını koysun senin yanına eğilsin ohh miss
Dr lar neden genel yapmıyor benim iki dr da karışmadı tavsiye etti ısrar etti artı eksi anlattı ama şart koymadılar hiç.. Anestezi drçok aşırı ısrar ettiydi onu da red edip genel olmuştum ilkinde.. Zorunlu bi koşul olmadıktan sonra emri vaki olmuyor diye biliyorum.. Fena çlaşsan da hemen müdahale ediliyormuş zaten an an herşeyin ölçülüyor sen fenalaştım demeden anlıyorlarmış..
Evet ya ameliyatbane de bayılan eşler oluyormuşbide onla uğraş
Ya benim iki dr mda yukarda dediğim gibi koşulları anlatıp tavsiyede bulunup bana bıraktılar.. Yapmamaları enteresan, ben hatta bu sefer sordum dr genel anestezi nin bebeğe zararı var mı diye çok az bebeğe de gidebiliyor ilaç ama bi zararı olmuyor çook genel anesteziyle bebek okuyor bi sorun olmuyor zaten kısa sürede alıyoruz bebeği hemen , daha çok annenin durumu için spinal öneriyoruz dedi..
Sağlıkla gelsin minikHastaneddyim kızlar yatısım yapıldı kasılmalarım ddvam ediyor her nst de cıkıyor 2 cm acıklık var doktor buscopan filan yaptı ama Ksılmaya fayda etmiyormus ben sancı hissetmiyorum sadece karnımın kasıldıgını hissediyorum. Ciğet gelistirici hatırlatma dozunu vurdular, yemeyi içmeyi kestiler, doktor takip edecdm durduramazsam 4 cm acıklık olursa sezeryana alcam dedi. Bu gece nobetci imiş zaten. Gece sezeryan olabilir her an. Tamamen gidişata baglı, bu saate kadar sık kasılmalarım cıktı doktor ilerliyor ama cok yavas ilerliyor ne olacagını zaman gösterecek dedi. Siz dogum olacak gibi her seyi hazırlayın getirib dedi. Eşim gitti apar topar görümcemle valiz hazırlamaya beni asla göndermiyor doktorum.
Hahaha az kaldı doğuranlar kervanına katılmamaValla iyi oldu az uyudum agrilarim da var ama.hamilelikten bin kat kolay suan. Su cok guzel.hepinizi bekliyorum
Bende şimdi baktım 31 derece %54 nem gösteriyor.Evin içi son durum
Sağlıkla al canım kucağına inşallahKızlar doktora gittim suyum gelmiş ama hiç açılma yoktu bebeğim d baya yukardaymış… hastaneye yatışım yapıldı 9 gibi sezeryan olacakayrıntıları sonra yazarım dualarınızı bekliyorum
Evin içi son durum
Kızlar doktora gittim suyum gelmiş ama hiç açılma yoktu bebeğim d baya yukardaymış… hastaneye yatışım yapıldı 9 gibi sezeryan olacakayrıntıları sonra yazarım dualarınızı bekliyorum
Bende liv hospitalda yapıcam ,zorunluymuş maalesef ordada
Ay hadi hayirla kavus insallahKızlar doktora gittim suyum gelmiş ama hiç açılma yoktu bebeğim d baya yukardaymış… hastaneye yatışım yapıldı 9 gibi sezeryan olacakayrıntıları sonra yazarım dualarınızı bekliyorum
O halde genele odnmedier miçok teşekkür ederim.hepimizin evladını hayırlı etsin Rabbim sezeryanim şöyle.sıkinti oldu tam uyuşma olmadı spinal oldum ama herşeyi hissettim. yoğun bı ağrı hemde tam anlamıyla değil.elbette ama yüksek oranda.uyusmadim ve hayal ettiğim gibi bı doğum yaşamadım çığlık.cigligaydim bebeği gösterdikten sonra da uyutmak zorunda kaldılar ameliyatının yarışı uyuyarak geçti yani.
Öyle canım nem resmen boynuna yapışan el gibiNem olmasa sıcaklık bu kadar bunaltmayacak zaten
Stres yapma cnm,evde habersiz de olabilirdin, doktorun en doğru şekilde yönlendiriyordur. Sağlıkla gelsin inşallah
Hangi liv desin? Vadi mi Ulus mu?
Yaaa belliydi canım birseyler olduğu. Neyseki şuan hastanedesiniz herşey kontrol altında sağlıkla gelsin minişKızlar doktora gittim suyum gelmiş ama hiç açılma yoktu bebeğim d baya yukardaymış… hastaneye yatışım yapıldı 9 gibi sezeryan olacakayrıntıları sonra yazarım dualarınızı bekliyorum
kiz biz ikiz falanmiyizAy aynı benim gibisin alt komşumun kocaman Alman kurdu var sabaha kadar odaya kilitliyorlardı havlayıp duruyordu yazık köpek biz de güvenliğe söyledik dedik odaya kapatıyorlar havlıyor kapatmasınlar söyleyin kadın benim kapıma dayandı beni şikayet etmişsiniz diye dizinde çocuğunuz ses yapıyor dedi kadına saldıracaktım nerdeyse dedim git polise şikayet et o zaman çocuğum oynuyor daha 2 yaşındaydı ne hoplayıp zıplamayı biliyordu ne evde öyle sert bişeyler fırlatıyordu. Ben seni köpeği evde odaya kapatıyor diye şikayet etsem sen ceza yersin dedim napalım diyor alırken köpeğin bu kadar büyük olacağını bilmiyordum kılı tüyü var diyor ya bi get Allah aşkına biz de 17 yıl köpek baktık sarılıp uyuyordum ben kılı tüyü var diye sabaha kadar odalara mı kapatılırmış ( kocam da beni tutup içeri çekmeye çalışıyor kadına atlarım diyesevgiliyken kocamın telefonunu çalmaya çalışan çocuğu yakalayıp herkesin içinde dövmüştüm polisler elimden zor almıştı da kocam hep birini döveeim diye korkuyo
Oooh ben yiyorum vallahi kavunlu olsada yesekKızlar bide dondurma ile aranız nasıl her gün yesek bişey olur mu ya
Kız anaaa öyke bi hurafe mi var gercek mi hic duymamiştimSon hafta zaten iki gün sonra sütünden soğuk alır bebiş diye yedirmezler de
Bacim hani beraber doguracaktık beni neden tek birakiyosunHastaneddyim kızlar yatısım yapıldı kasılmalarım ddvam ediyor her nst de cıkıyor 2 cm acıklık var doktor buscopan filan yaptı ama Ksılmaya fayda etmiyormus ben sancı hissetmiyorum sadece karnımın kasıldıgını hissediyorum. Ciğet gelistirici hatırlatma dozunu vurdular, yemeyi içmeyi kestiler, doktor takip edecdm durduramazsam 4 cm acıklık olursa sezeryana alcam dedi. Bu gece nobetci imiş zaten. Gece sezeryan olabilir her an. Tamamen gidişata baglı, bu saate kadar sık kasılmalarım cıktı doktor ilerliyor ama cok yavas ilerliyor ne olacagını zaman gösterecek dedi. Siz dogum olacak gibi her seyi hazırlayın getirib dedi. Eşim gitti apar topar görümcemle valiz hazırlamaya beni asla göndermiyor doktorum.
Hayırlı dogum olsun canim insallahKızlar doktora gittim suyum gelmiş ama hiç açılma yoktu bebeğim d baya yukardaymış… hastaneye yatışım yapıldı 9 gibi sezeryan olacakayrıntıları sonra yazarım dualarınızı bekliyorum
Göbek adi olarak kalcaksa uyum arama amine falan koyabilirsin canımkizlar bugün 6 günlük olduk ama daha ismi kulağına okunmadı ben Gökçe nin yanına şöyle Kuran da da geçen guzek bı işin ariyirum yardımcı olur musunuz. kimlikte sadece gökçe yazıyor ama kulağına iki isim.okutmak.istiykrum
Amanın bugün patır patır dogum haberleri geliyor. Allah hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah sağlıkla kavuşun bebelerinizeKızlar doktora gittim suyum gelmiş ama hiç açılma yoktu bebeğim d baya yukardaymış… hastaneye yatışım yapıldı 9 gibi sezeryan olacakayrıntıları sonra yazarım dualarınızı bekliyorum
Ay yarın kontrolüm var keşke hadi alıyoruz deseler ne güzel olurAy tobe de 42ye kadar beklersen catlarsin valla kesinlikle bekleme ben bosuna mi kendimi yirtiyom bi 42 daha bekleyemem Allah yuzume baksada haftaya firlatsam keskem
Ciddiyim kız. Teyzemin kaynanası yapıyordu. Benim kaynanada göbek kaldırıyor hastanelerde aradım bulamamıştım ağrımın cevabını kaynanada bulmuştum. Tabi artık eski koca karılar kalmadıCidden mi ya ben dalgaya vurmustum
Canimm kolay olsun doğumun inşallah sağlıkla al kucağına gözümüz senden gelecek güzel haberdeHastaneddyim kızlar yatısım yapıldı kasılmalarım ddvam ediyor her nst de cıkıyor 2 cm acıklık var doktor buscopan filan yaptı ama Ksılmaya fayda etmiyormus ben sancı hissetmiyorum sadece karnımın kasıldıgını hissediyorum. Ciğet gelistirici hatırlatma dozunu vurdular, yemeyi içmeyi kestiler, doktor takip edecdm durduramazsam 4 cm acıklık olursa sezeryana alcam dedi. Bu gece nobetci imiş zaten. Gece sezeryan olabilir her an. Tamamen gidişata baglı, bu saate kadar sık kasılmalarım cıktı doktor ilerliyor ama cok yavas ilerliyor ne olacagını zaman gösterecek dedi. Siz dogum olacak gibi her seyi hazırlayın getirib dedi. Eşim gitti apar topar görümcemle valiz hazırlamaya beni asla göndermiyor doktorum.
Şeymi acaba şu yeni moda mutfakta kullanılan patates kizartan yemek pişiren zimbirtiEşim bana hediye almış ya da alacakmış. Sadece fiyat biliyorum. 3bin tlne diyorum söylemiyor. Bari işime yarar bi şey alsa. Bir sürü fotoğraf makinesi attım al diye. İnşallah onlardan biridir. ısrarla hediye istemediğimi de söyledim hala söylüyorum ama dinlemiyor.
Aaa olabilir He ondan istiyordum ama hemen değildi. Konuşmuştuk sadece alırız bi gün falan diye.Şeymi acaba şu yeni moda mutfakta kullanılan patates kizartan yemek pişiren zimbirti
Sağlıkla gelsin İnşallahKızlar doktora gittim suyum gelmiş ama hiç açılma yoktu bebeğim d baya yukardaymış… hastaneye yatışım yapıldı 9 gibi sezeryan olacakayrıntıları sonra yazarım dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?