2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar doktora gittim suyum gelmiş ama hiç açılma yoktu bebeğim d baya yukardaymış… hastaneye yatışım yapıldı 9 gibi sezeryan olacak ayrıntıları sonra yazarım dualarınızı bekliyorum
Sağlıkla gelsin inşallah canım

çok teşekkür ederim.hepimizin evladını hayırlı etsin Rabbim sezeryanim şöyle.sıkinti oldu tam uyuşma olmadı spinal oldum ama herşeyi hissettim. yoğun bı ağrı hemde tam anlamıyla değil.elbette ama yüksek oranda.uyusmadim ve hayal ettiğim gibi bı doğum yaşamadım çığlık.cigligaydim bebeği gösterdikten sonra da uyutmak zorunda kaldılar ameliyatının yarışı uyuyarak geçti yani.

Sağlıkla gelsin minik

Valla iyi oldu az uyudum agrilarim da var ama.hamilelikten bin kat kolay suan. Su cok guzel.hepinizi bekliyorum
Hahaha az kaldı doğuranlar kervanına katılmama ağrılardan geçer 1 haftaya kalmadan.
Evin içi son durum
Bende şimdi baktım 31 derece %54 nem gösteriyor.
Kızlar doktora gittim suyum gelmiş ama hiç açılma yoktu bebeğim d baya yukardaymış… hastaneye yatışım yapıldı 9 gibi sezeryan olacak ayrıntıları sonra yazarım dualarınızı bekliyorum
Sağlıkla al canım kucağına inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

Evin içi son durum

Nem olmasa sıcaklık bu kadar bunaltmayacak zaten

Stres yapma cnm,evde habersiz de olabilirdin, doktorun en doğru şekilde yönlendiriyordur. Sağlıkla gelsin inşallah

Bende liv hospitalda yapıcam ,zorunluymuş maalesef ordada

Hangi liv desin? Vadi mi Ulus mu?

kizlar bugün 6 günlük olduk ama daha ismi kulağına okunmadı ben Gökçe nin yanına şöyle Kuran da da geçen guzek bı işin ariyirum yardımcı olur musunuz. kimlikte sadece gökçe yazıyor ama kulağına iki isim.okutmak.istiykrum

Ay hadi hayirla kavus insallah

O halde genele odnmedier mi

Yaaa belliydi canım birseyler olduğu. Neyseki şuan hastanedesiniz herşey kontrol altında sağlıkla gelsin miniş

kiz biz ikiz falanmiyiz valla ben alttaki kadina en son bak benim sagim solum belli olmaz evde pompalı tüfegim var gözümü döndürmesin kocan diye tehdit ettim halbuki evde kırık av tüfegim var pompalı tüfegim köyde yalandan kim ölmüş valla keske evde olaydı da ses fisekleriyle inşaatcilari kovalayaydim maganda gibi gerizekalı karı hayvana eziyet etmeye ne diye almiş bak sinir oldum adresi yaz ben şikayet edeyim
Kızlar bide dondurma ile aranız nasıl her gün yesek bişey olur mu ya
Oooh ben yiyorum vallahi kavunlu olsada yesek
Son hafta zaten iki gün sonra sütünden soğuk alır bebiş diye yedirmezler de
Kız anaaa öyke bi hurafe mi var gercek mi hic duymamiştim
Bacim hani beraber doguracaktık beni neden tek birakiyosun saglikla gelsin haftasi guzel maşallah❤ dualarim seninle
Hayırlı dogum olsun canim insallah

Göbek adi olarak kalcaksa uyum arama amine falan koyabilirsin canım

Amanın bugün patır patır dogum haberleri geliyor. Allah hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah sağlıkla kavuşun bebelerinize

Eşim bana hediye almış ya da alacakmış. Sadece fiyat biliyorum. 3bin tl ne diyorum söylemiyor. Bari işime yarar bi şey alsa. Bir sürü fotoğraf makinesi attım al diye. İnşallah onlardan biridir. ısrarla hediye istemediğimi de söyledim hala söylüyorum ama dinlemiyor.

Canimm kolay olsun doğumun inşallah sağlıkla al kucağına gözümüz senden gelecek güzel haberde

Şeymi acaba şu yeni moda mutfakta kullanılan patates kizartan yemek pişiren zimbirti

Sağlıkla gelsin İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…