2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa olabilir He ondan istiyordum ama hemen değildi. Konuşmuştuk sadece alırız bi gün falan diye.
Bende istiyorum ondan ama telefon aldik yarı yarıya ödedik 16bin yahu şaka gibi adamcağız yaptı yapacağını aşkitomama iyiki almışız fiyatı 20bin olmuş sanırım

Kızlar doktora gittim suyum gelmiş ama hiç açılma yoktu bebeğim d baya yukardaymış… hastaneye yatışım yapıldı 9 gibi sezeryan olacak ayrıntıları sonra yazarım dualarınızı bekliyorum
Ay bi bebek daha geliyorrrr Sağlıkla kavuş inşallah

Bende istiyorum ondan ama telefon aldik yarı yarıya ödedik 16bin yahu şaka gibi adamcağız yaptı yapacağını aşkitomama iyiki almışız fiyatı 20bin olmuş sanırım
Utandım ben gayrı isteyemedim telefon. Adam kendine alamadı telefonu pert. hatta dedim bana alacağına üzerine ekleyelim sana Bi telefon alalım dedim yok dedi. bakalım ne aldınız ya da alacak çatlıcam meraktan.

Hediyeyee bayılırım harikaaa

Kızlar doktora gittim suyum gelmiş ama hiç açılma yoktu bebeğim d baya yukardaymış… hastaneye yatışım yapıldı 9 gibi sezeryan olacak ayrıntıları sonra yazarım dualarınızı bekliyorum
Ayyy maşallah hayırlısı ile kucagına al.

Canım hayırlısı olsun sen de bebeğin de sağlıklı olun da işde boşuna demiyorlar her gebelik başka bir macera her anne her bebek farklı yaşıyor bu süreci biz bilemiyoruz ne olacağını. Buraya kadar geldin hiç korkma çok güçlüsün bebeğin de öyle. Kucağına aldığında artık anne olacaksın bebeğini görünce o eşsiz duyguyu yaşayacaksın. Güzel olacak

Utandım ben gayrı isteyemedim telefon. Adam kendine alamadı telefonu pert. hatta dedim bana alacağına üzerine ekleyelim sana Bi telefon alalım dedim yok dedi. bakalım ne aldınız ya da alacak çatlıcam meraktan.
Bise de göster alınca eheheh

Ahhh Gökçe mi adıyla yaşasın inşallah Oğlumun ismi Görkem, kız diye düşünmüştüm bu hamileliğimi, ismi de Gökçe olacaktı. Erkek olduğunu öğrenince Göktuğ’a çevirdik inşallah 3.yü kız yaparsam ismi hazır

Ne güzel işte adam düşünmüş acaba ne cok merak ettim bak. Bende bekliyorum benimkinden yükte hafif pahada agır
Hahah aynen ya ben kıyamıyorum ona. Benden önce kendinin ihtiyaçları var. Kendine bir tişört almıyor. Hep bana hep bana. O yüzden pek istemiyorum. Hadi bakalım istediğini alsın inşallah

Canım dualarımız seninle herşey güzel gidecek inşallah benişini sağlıkla al kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…