Bende istiyorum ondan ama telefon aldik yarı yarıya ödedik 16bin yahu şaka gibi adamcağız yaptı yapacağını aşkitomAaa olabilir He ondan istiyordum ama hemen değildi. Konuşmuştuk sadece alırız bi gün falan diye.
Ay bi bebek daha geliyorrrrKızlar doktora gittim suyum gelmiş ama hiç açılma yoktu bebeğim d baya yukardaymış… hastaneye yatışım yapıldı 9 gibi sezeryan olacakayrıntıları sonra yazarım dualarınızı bekliyorum
Utandım ben gayrı isteyemedim telefon. Adam kendine alamadı telefonu pert.Bende istiyorum ondan ama telefon aldik yarı yarıya ödedik 16bin yahu şaka gibi adamcağız yaptı yapacağını aşkitomama iyiki almışız fiyatı 20bin olmuş sanırım
Hediyeyee bayılırım harikaaaEşim bana hediye almış ya da alacakmış. Sadece fiyat biliyorum. 3bin tlne diyorum söylemiyor. Bari işime yarar bi şey alsa. Bir sürü fotoğraf makinesi attım al diye. İnşallah onlardan biridir. ısrarla hediye istemediğimi de söyledim hala söylüyorum ama dinlemiyor.
Bende bayılırımHediyeyee bayılırım harikaaa
Ayyy maşallah hayırlısı ile kucagına al.Kızlar doktora gittim suyum gelmiş ama hiç açılma yoktu bebeğim d baya yukardaymış… hastaneye yatışım yapıldı 9 gibi sezeryan olacakayrıntıları sonra yazarım dualarınızı bekliyorum
Canım hayırlısı olsun sen de bebeğin de sağlıklı olun da işde boşuna demiyorlar her gebelik başka bir macera her anne her bebek farklı yaşıyor bu süreci biz bilemiyoruz ne olacağını. Buraya kadar geldin hiç korkma çok güçlüsün bebeğin de öyle. Kucağına aldığında artık anne olacaksın bebeğini görünce o eşsiz duyguyu yaşayacaksın. Güzel olacakHastaneddyim kızlar yatısım yapıldı kasılmalarım ddvam ediyor her nst de cıkıyor 2 cm acıklık var doktor buscopan filan yaptı ama Ksılmaya fayda etmiyormus ben sancı hissetmiyorum sadece karnımın kasıldıgını hissediyorum. Ciğet gelistirici hatırlatma dozunu vurdular, yemeyi içmeyi kestiler, doktor takip edecdm durduramazsam 4 cm acıklık olursa sezeryana alcam dedi. Bu gece nobetci imiş zaten. Gece sezeryan olabilir her an. Tamamen gidişata baglı, bu saate kadar sık kasılmalarım cıktı doktor ilerliyor ama cok yavas ilerliyor ne olacagını zaman gösterecek dedi. Siz dogum olacak gibi her seyi hazırlayın getirib dedi. Eşim gitti apar topar görümcemle valiz hazırlamaya beni asla göndermiyor doktorum.
Bise de göster alınca ehehehUtandım ben gayrı isteyemedim telefon. Adam kendine alamadı telefonu pert.hatta dedim bana alacağına üzerine ekleyelim sana Bi telefon alalım dedim yok dedi. bakalım ne aldınız ya da alacak çatlıcam meraktan.
Ne güzel işte adam düşünmüş acaba ne cok merak ettim bak. Bende bekliyorum benimkinden yükte hafif pahada agırBende bayılırımen sevdiğim ama ilk defa istememiştim bir şey onunda bu sefer alacağı tuttu.
Ayıpsınız hemen paylaşacağımBise de göster alınca eheheh
Ahhh Gökçe mi adıyla yaşasın inşallahkizlar bugün 6 günlük olduk ama daha ismi kulağına okunmadı ben Gökçe nin yanına şöyle Kuran da da geçen guzek bı işin ariyirum yardımcı olur musunuz. kimlikte sadece gökçe yazıyor ama kulağına iki isim.okutmak.istiykrum
Bence de o zamannnn foto makinasi kizzzzzAyıpsınız hemen paylaşacağımhastaneye getircem diyor. Koca fritözü hastaneye getirmez herhalde
Hahah aynen ya ben kıyamıyorum ona. Benden önce kendinin ihtiyaçları var. Kendine bir tişört almıyor. Hep bana hep bana. O yüzden pek istemiyorum. Hadi bakalım istediğini alsın inşallahNe güzel işte adam düşünmüş acaba ne cok merak ettim bak. Bende bekliyorum benimkinden yükte hafif pahada agır
Ayıpsınız hemen paylaşacağımhastaneye getircem diyor. Koca fritözü hastaneye getirmez herhalde
Ay inşallahBence de o zamannnn foto makinasi kizzzzz
Hahaha aslan kocam ona da tav olurumKırmızı kurdeleyi baglayıp kendini getiriyormuş artık dogurdun oleyyy misali
Hahaha aslan kocam ona da tav olurum
Bende oyumu fotoğraf makinesinden yana kullanıyorumAyıpsınız hemen paylaşacağımhastaneye getircem diyor. Koca fritözü hastaneye getirmez herhalde
Canım dualarımız seninle herşey güzel gidecek inşallah benişini sağlıkla al kucağınaKızlar doktora gittim suyum gelmiş ama hiç açılma yoktu bebeğim d baya yukardaymış… hastaneye yatışım yapıldı 9 gibi sezeryan olacakayrıntıları sonra yazarım dualarınızı bekliyorum
Amin amin canım inşallahAllahım muhabbetini arttırsın inşallah hep böyle olun.
Ayyy inşallah inşallah.Bende oyumu fotoğraf makinesinden yana kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?