2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Allah babanaa acil şifalar versin.
Bebeğini düşün hissediyor o. Bebeğin için güçlü olmaya çalış.

Sorma iyiyidi havalar kışken ben içeri yattım bunaldım kocamın yanında belim sırtım heryerim ağrıyor bir yandan heyecanlıyım tırrrsıyorum bir yandan olsun artık diyorum.

Bende aynıyım 2gundur dondurma soğuk su sabah sesim azalmış gibi geldi şimdi ballı su içiyorum. İnsalalh covit degildir
Ayyy inşallah yok değildir belli eder kendini. Dikkat etmemiz lazım ama sıcaklar mahvetti ne güzel ilik su içiyordum ben hep

Günaydın kızlar nasılsınız? Bende afedersiniz akıntı arttı biraz su gibi değil böyle peynirimsi karşılaşan varmı bununla?
Aile hekimliginde tam idrar tahlili ver cnm bi, peynir kesiği enfeksiyonda oluyor genelde. Sonuca göre doktor ilac verir en azindan

İçiyorum su uzanıyorumda 1 dakika sürüyor kasılmalar. Geçti ama devam etmedi. Doğurmadım henüz

Benimde belden geliyor artik sancilarim karnini ve kasigina vuran duzenli ve dinlenince gecmeyen sancilar olmasi lazim buyuk bi ihtimal yoruldun birde yalanci sanciya benziyor

Sıcak benide yordu Dün eşim hastaneye götürdü beni araba o kadar sıcaktıkı yürüseydim bu kadar bunalmazdım dedim kayseride hep soğuk olurdu ama bu hafta full sıcak gösteriyo, denizde yok gidek
Bi denizimiz yok ki anam vakla havuza da eşim gondermiyor enfeksiyon olurum diye
Sorma iyiyidi havalar kışken ben içeri yattım bunaldım kocamın yanında belim sırtım heryerim ağrıyor bir yandan heyecanlıyım tırrrsıyorum bir yandan olsun artık diyorum.
Kiz ben 4 gundur gece 3 4 sularinda bebek odasina gidip yatiyorum cunku kocam huylusu cam actirmiyor odamizda camin önüna yatiyom valla asla uyuyamiyorum yoksa

37+4 ten selamlar, uyuyamıyprum kızlar. Asagı baskı hissi var sanki cıkacak gibi. Tuvaletim var gibi oluyor. Karnım taş gibi. Kaburgama baskı yapıyor. Ay normal mi bu yoksa dogurcammı
37+3de benden ayni durumdayim aninda sertlesiyor wcye kosuyorum 1 damla anca geliyor ama nasil bi baski tuylrim diken diken oluyor .. sertlesme dinlenme anindada oluyo bende ayakta yada yorulmam sart degil her an her yerde oluyo normal demisti doktor yalanci sancilar dedi.. duzene girmesini bekliyorum bende

Uzmanlik sorusu bu kez herkese :)))

Yeni Dolap / mobilya kokusunu en iyi ne geciriyor ? En son evlenirken mobilya almistik Onerilere açığım

Teşekkürler

@Mirune Hadi bak ben yürüye yürüye zorla açtırdım sıra sende Şimdi damar yolu falan ayarlıyorlar. Sonra biraz suni sancı desteği verebilirlermiş
Sağlıkla kucağına al inş

Gözünüz aydın, ne mutlu güzel duygularla sağlıcakla kavuşmuşsunuz.. Güzel ömürleri olsun

Ayy hadi sağlıkla güzelce al kucağına inş

Uzmanlik sorusu bu kez herkese :)))

Yeni Dolap / mobilya kokusunu en iyi ne geciriyor ? En son evlenirken mobilya almistik Onerilere açığım

Teşekkürler
Camı sürekli açik tutmak olabilir boyali malzememi aldin canım mdf ise kokusu zor gidiyor bu gereksiz bilgiyi bir mobilyacı eşi olarak sunayim ben balon yaptirdim o yüzden

Günaydın hepinize bu koca göbek artık iyice nefes aldırmıyor 37+5 deyim nasıl geleceğim 39+0a bilmiyorum.. ve bu haftalar inanılmaz benim için hala gidiyor bakalım zor mor ilerliyor çok şükür ki dr kontrol e gelmene gerek yok doğuma gel demişti dün bi iki soru uydurup gittim yine 3520 olmuş minnoşum şekerden mi genlerden mi 9 gün önce 3150ydi.. artık son us de gördük bundan sonrası direk kendini görmek nasipse..

Camı sürekli açik tutmak olabilir boyali malzememi aldin canım mdf ise kokusu zor gidiyor bu gereksiz bilgiyi bir mobilyacı eşi olarak sunayim ben balon yaptirdim o yüzden
Mdf yaptırdım cnm, e boyandi da, yeni olduğu için kokuyor, ne edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…