- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Canım Allah babanaa acil şifalar versin.Ay evet ikimizde aynı sıkıntıları cektik nerdeyse ha dogurduk doguracaz derken cok sukur geldik bu günlereinsan ister istemez yipraniyor 19 ay tedavi sureci sonra o haberi almak cok guzel ama 8 ay yatarak gecince psikoliji kalmiyor bunlar yetmezmis gibi babam saglik problemleri yasiyor hergunu hastane de ben istanbul onlar ankara da ameliyatlarında yanlarinda olamamak falan filan hersey ust uste ....( sanirim şimdiden girdim lohusa psikolijisine☺)
Günaydın , peynirimsi akıntı enfeksiyon olduğunda olmuştu bana :/Günaydın kızlar nasılsınız? Bende afedersiniz akıntı arttı biraz su gibi değil böyle peynirimsi karşılaşan varmı bununla?
Günaydin yine sırılsıklam bi geceydi Allahim havalar ne güzel soguktu ya Ankara'ya kış geri gelebilir mi aminaksam oturup hava cok sicak diye bi posta agladim resmen kasiklarim agriyordu sabaha karşi cok korktum aksamda slttan birden bi kramp girdi vajinaya ölüyodum bebek tepindikce yıttılıyor göbegim ve cok aciyor tüm şikayetlerimi yazdiysam gidebilirim
Ayyy inşallah yok değildir belli eder kendini. Dikkat etmemiz lazım ama sıcaklar mahvettiBende aynıyım 2gundur dondurma soğuk su sabah sesim azalmış gibi geldi şimdi ballı su içiyorum. İnsalalh covit degildir
Bir hafta önce sağlık ocağında vermiştim kanları ıdrarıda bir şey yoktu( acaba yenimi kaptımGünaydın , peynirimsi akıntı enfeksiyon olduğunda olmuştu bana :/
Aile hekimliginde tam idrar tahlili ver cnm bi, peynir kesiği enfeksiyonda oluyor genelde. Sonuca göre doktor ilac verir en azindanGünaydın kızlar nasılsınız? Bende afedersiniz akıntı arttı biraz su gibi değil böyle peynirimsi karşılaşan varmı bununla?
İçiyorum su uzanıyorumda 1 dakika sürüyor kasılmalar. Geçti ama devam etmedi. Doğurmadım henüzGeçiyorsa yalancıdır. Dogum sancisi geçmiyor,. Artıyorve periyodik, 10 dakikada 1 gibi...
Ahahahah öğretmenimiz başka burada yaBen öğrenmeye çalışan çekirgeyim, öğrenirken paylaşıyorum.sadece
Bir de tecrübeli çok.anne var, bilgi kaynağı, beyin yakan sorulara tecrübeli annelerimizin bilgi almak varken napim İnterneti
Taş gibi karında uzanıyor musun? Şu içiyor musun bol bol? Geçiyor mu, kaç dakikada iniyor sertlik?
Benimde belden geliyor artik sancilarim karnini ve kasigina vuran duzenli ve dinlenince gecmeyen sancilar olmasi lazim buyuk bi ihtimal yoruldun birde yalanci sanciya benziyorKızlar benim ilk defa belden kasığa vuran sancılarım var doktorum düzenli bir şekilde belden kasığa sancı vurursa direk gel demişti. Ayaktayken otururken var karnımda taş gibi sertleşti ama yatınca geçiyor yarım saattir yatıyorum. Napmalıyım yalancı sancı mı bu acaba birde bugün dip köşe temizlik yaptık yoruldum mu acaba bilemedim
Bendr peynirimsi gelmiyor daha sulu ve krem seklinde beyaz geliyo nasil anlatsam ki baska anladin mi kizBir hafta önce sağlık ocağında vermiştim kanları ıdrarıda bir şey yoktu( acaba yenimi kaptım
Bi denizimiz yok ki anam vakla havuza da eşim gondermiyor enfeksiyon olurum diyeSıcak benide yorduDün eşim hastaneye götürdü beni araba o kadar sıcaktıkı yürüseydim bu kadar bunalmazdım dedim kayseride hep soğuk olurdu ama bu hafta full sıcak gösteriyo, denizde yok gidek
Kiz ben 4 gundur gece 3 4 sularinda bebek odasina gidip yatiyorum cunku kocam huylusu cam actirmiyor odamizda camin önüna yatiyom vallaSorma iyiyidi havalar kışken ben içeri yattım bunaldım kocamın yanında belim sırtım heryerim ağrıyor bir yandan heyecanlıyım tırrrsıyorum bir yandan olsun artık diyorum.
37+3de benden ayni durumdayim aninda sertlesiyor wcye kosuyorum 1 damla anca geliyor ama nasil bi baski tuylrim diken diken oluyor .. sertlesme dinlenme anindada oluyo bende ayakta yada yorulmam sart degil her an her yerde oluyo normal demisti doktor yalanci sancilar dedi.. duzene girmesini bekliyorum bende37+4 ten selamlar, uyuyamıyprum kızlar. Asagı baskı hissi var sanki cıkacak gibi. Tuvaletim var gibi oluyor. Karnım taş gibi. Kaburgama baskı yapıyor. Ay normal mi bu yoksa dogurcammı
Yalancı o zaman :)İçiyorum su uzanıyorumda 1 dakika sürüyor kasılmalar. Geçti ama devam etmedi. Doğurmadım henüz
Sağlıkla kucağına al inş@Mirune Hadi bak ben yürüye yürüye zorla açtırdım sıra sendeŞimdi damar yolu falan ayarlıyorlar. Sonra biraz suni sancı desteği verebilirlermiş
Merhaba arkadaşlar, bugün kızımla 2. Günümüz çarşamba akşam 21:30 civarı sezaryanla doğum yaptım. Biraz ağrılarım var onun dışında herşey yolunda şükürler olsun. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Allahım Bekleyen herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Öyle güzel bir duyguymuş ki
Oha oha ohanasıl doğuramadığımı anlatıcam derken nasıl doğurduğumu anlatıcam galiba sancı çıktı yine yatırdılar suyum azalmış biraz da gelişim geriliği olmuş sezaryene alalım seni dedi kızlar aaaaağğğyyyyy geliyoooorrrr geliyooooooooğğrrrrrr
Camı sürekli açik tutmak olabilirUzmanlik sorusu bu kez herkese :)))
Yeni Dolap / mobilya kokusunu en iyi ne geciriyor ? En son evlenirken mobilya almistikOnerilere açığım
Teşekkürler
Kız bacım ne milletin gazina geliyon şu sicakta senDün kimdi 10 bin adım atan sabah aşka geldim çarşıya doğru yürüdüm. Evde yokuş olunca öldüm öldüm dirildim.
Mdf yaptırdım cnm, e boyandi da, yeni olduğu için kokuyor, ne edeceğimCamı sürekli açik tutmak olabilirboyali malzememi aldin canım mdf ise kokusu zor gidiyor bu gereksiz bilgiyi bir mobilyacı eşi olarak sunayim ben balon yaptirdim o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?