Hamile olan sensin, yorulan eşinBizlere dokuz doğurtan @Rowlet in doğumuna 3 gün kaldıBugünü sayma doğacağı günü sayma 2 gün
M Mirune veDelirella demirbaşlarımız hala buralardalar Ay herkesi merak ediyorum ama bakamadim çoğ kişi kesin doğurdu
Ben doğurmadan önce eşimle oraya da gideyim buraya da gideyim derken yollarda doğurucam herhaldeDün adalara gittik, doğurmadan geldim çok şükür , bugün Ayasofya'da cuma namazı kılıp, Kapalıçarşı'nin içinden Eminönü'ne indik, balık ekmek yiyip eve döndük. Eşime istersen buradan bir İstiklal yapalım dedim ama eve dönmek istedi adamın perti çıktı kaç gündür
Su verilmemesi gerekir diye biliyorum sadece emziriyorsaniz. Ben ikinci çocuğum sadece emdiği için ek gıdaya geçmeden su vermedimKızlar bebişlere su verme konusunda ne düşünüyorsunuz?
Sadece emzirirseniz mama vermezseniz 6 ay su vermeyin anne sütünün %80i su diyorlar. Kimi de çocuk sıcakta kurur gider su verin diyor
Siz ne düşünüyorsunuz?
Burası felaket yanıyor muhtemelen klima hiç kapanmayacakAy sakın milleti dinleyip klimayı kapatma sana da bebeğe de eziyet. Bu çocuk Antalya'da yasayacaksa klimaya alışması lazım Zaten. Ben oğlum 20 günlükken Cezayir'e döndüğüm gibi hep klimalı ortamda büyüdü. Zaten çocuğun üstüne üstüne üfletecek halin yok klimayıKlima çalışırken sadece body az olur. Mantık şöyle senin giydiğinden bir kat fazla giyecek. Sen tek t-shirt mü giyiyorsun o kısa kollunun içine çıtçıtlı body giyecek. Sen atlet-t-short mu duruyorsun o zaman o uzun kollu vb.
Normal doğumda yürüyüş faydalı diye bizimkilerde yürü diyoBen dogurmayayim diye doktor yat uzan yorulma diyor artık son 2 haftada
Yürü yürü ihmal etme. Ben bugün bu kadar gzedim yine 10bini bulmadı. Şimdi çıkıp biraz daha yürücem. Kanala doğru girmesini de sağlıyormuş hareketli ve esnek olunca hareketsiz kalınxa kanala yamuk girme oranı yuklesiliyormuşNormal doğumda yürüyüş faydalı diye bizimkilerde yürü diyobebiş aşağıya bile inmedi daha göğüsumun altında hala
Muhteşem olmus gercekten. İsmi nasıl yaptınızBeybiler benim kapı süsü bitti nasıl olmuşinstgrama da yapılışı ile hızlandırılmış reels attım Size de fikir olsun ordan burdan bakıp özgün bir seyler yapmayı seviyorum.
Yok yaaa o kadar dolandik yürüdük daha 10bin olmadi şimdi parka çıkıcaz bir deHamile olan sensin, yorulan eşiniyi geziyorsun masallah. Ben o kadar gezsem belki simdiye kadar dogururdum. Gerci buyk konusmiyim artik emin olamiyorum herhangi bir sartta dogumum baslayabilir mi diye 5 gun kaldi, hic hazir degilim. Bir yandan bir an once gelsin istiyorum, bir yandansa zaman dursun istiyorum bir yandan. Cok karisigim.
Aaa izlemeydin keske bilmemek daha iyi. Ama gozune buyutme. Dedikleri pozisyonda dur gozlerini kapa bir iki sanitelik bir sey. Oldu bitti masallah. Oyle cok acimiyor. Hissediyorsun ama acimiyor .
Kızlar bebişlere su verme konusunda ne düşünüyorsunuz?
Sadece emzirirseniz mama vermezseniz 6 ay su vermeyin anne sütünün %80i su diyorlar. Kimi de çocuk sıcakta kurur gider su verin diyor
Siz ne düşünüyorsunuz?
Benim yardimcin olsun canım bebisin saglikla gelsin insallahHala hastanedeyim açılmam artmıyor hala 2 cm ama kasılmalarım devam ediyormus su an yine nst deyim sık sık baglıyorlar bakıyorlar, asağıdaki gibi ilerliyor, cok bişey anlamıyorum ama dağ gibi olanlar sancı herhalde, agrı hissetmiyorum ama, güzel dilekler için sağolunn, bakalım benim oglum da mı kolpacı yarın belli olacak galiba, ama dokror böyle cok durmaz diyor
Ya çok güzel olmuşgüzel günlerde güle güle kullanın
Çok güzel olmuş bayıldım eline sağlık
Teşekkür ederimmMuhteşem olmus gercekten. İsmi nasıl yaptınız
Hayırlısı canım bizimde 3 günümüz kaldı 40 haftalik olalım ama benim poşanın gelmeye niyeti yok gibiGünaydın
Birazdan tahlil vs için hastaneye gideceğiz. Çok heyecanlıyım. Son 2 gün
Aynen ne zamandir girmiyor öğretmen hanımdi nicki galibaKizlar bizim bi ogretmen nickli arkadas vardi dogru hatirliyosam ne yapti sesi solugu cikmiyor listedede goremedim hic
Kesinlikle verilmemli hiç gerek yok canım. Ben sütümü sağıyordum pompa ile daha sonra buz dolabına koyuyordum. Belli bir süre geçtikten sonra Sütteki yağ 1parmak kalınlığında yukarıya çıkıyor ve gerçekten altta %70-80 bildiğiniz su kalıyor. Yani gerçekten anne sütü sudan oluşuyor. O sebeple gereksiz su vermek. 1çay kaşığı veriyorum hiç bişey olmadı diyenler olacaktır çevrenizde. 1çay kaşığı bebeği sussuzluktan kurtarmaz zaten aksine su zehirlenmesine zemin hazırlar. Doktorunuzda söyleyecektir zaten canım
@Bluemom44 un dediklerinin altına imzamı atabilirim. Oğlum 22 Haziran'da doğdu gayet de sıcak bir yazdı sadece emzirdim kurumadı yaniKaynamış soğumuş suyun ne faydası olacak zaten susuayinca da emecek hem minnacık midesi boşuna su ile dolacak ne gerek var ilk aylarda gelişimi kilo alımı için bir damla süt bile önemli
Yok verme tabi ki. Bosver koca karilar sacmaliyor.
Su verilmemesi gerekir diye biliyorum sadece emziriyorsaniz. Ben ikinci çocuğum sadece emdiği için ek gıdaya geçmeden su vermedim
Haklısınız canlar ben de öyle düşünüyorum ama bebek doğduktan sonra her kafadan bir ses çıkacak onlara daZaten sütün.icinde su var, karistirmasinlar ortalığı
Harvard Üniversitesi'nin bir bildirisinde de yayınlandığı üzere anne sütü
% 87 oranında su,
% 3.8 oranında yağ,
% 1 oranında protein ve % 7 oranında laktozdan meydana gelir
Ek besinlere geçtikten sonra su verilmeye başlanır. 6 aydan önce normal şartlarda anne sütü alan bebeğin ihtiyacı anne sütü içeriğindeki su ile karşılanır.
Su temizlik açısından bazen kaynatılmış olsa bile risk taşıyacağındanenfeksiyon tehlikesi oluşturur. Ayrıca bebek su içerse midesinde yer kaplar, açlık ihtiyacı da su ile geçiştirilir. Dolayısıyla da anne sütü alımı azalır.
Kızımı İskenderun'un temmuz sıcağında doğurdum. 6 ay da anne sütü dışında hiçbir şey vermedim. Suya hiç ihtiyacı olmadı. Bunu çişinden ve kilo alışından anlarsın zaten.Kızlar bebişlere su verme konusunda ne düşünüyorsunuz?
Siz ne düşünüyorsunuz?
Bende dahada cok siddetlenmeye basladi canim ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum sadece sol catiya baski oluyo o zman benim sadece solda agri var sag tarafim cok rahat.. nstde duzensiz sancim cikiyor benim biraz daha zorlasa ne iyi olur..Her gitmemde söylüyorum çok ağrıyo diye çocuk aşağıya döndüğü için baskı yapıyomuş canım normalmiş nstlerim felan çok iyi çıkıyo ama o ağrı beni bitiriyo
Boylemi anlaştık biz seninleOha oha ohanasıl doğuramadığımı anlatıcam derken nasıl doğurduğumu anlatıcam galiba sancı çıktı yine yatırdılar suyum azalmış biraz da gelişim geriliği olmuş sezaryene alalım seni dedi kızlar aaaaağğğyyyyy geliyoooorrrr geliyooooooooğğrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?