2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hamile olan sensin, yorulan eşin iyi geziyorsun masallah. Ben o kadar gezsem belki simdiye kadar dogururdum. Gerci buyk konusmiyim artik emin olamiyorum herhangi bir sartta dogumum baslayabilir mi diye 5 gun kaldi, hic hazir degilim. Bir yandan bir an once gelsin istiyorum, bir yandansa zaman dursun istiyorum bir yandan. Cok karisigim.

Su verilmemesi gerekir diye biliyorum sadece emziriyorsaniz. Ben ikinci çocuğum sadece emdiği için ek gıdaya geçmeden su vermedim

Burası felaket yanıyor muhtemelen klima hiç kapanmayacak

Normal doğumda yürüyüş faydalı diye bizimkilerde yürü diyo bebiş aşağıya bile inmedi daha göğüsumun altında hala
Yürü yürü ihmal etme. Ben bugün bu kadar gzedim yine 10bini bulmadı. Şimdi çıkıp biraz daha yürücem. Kanala doğru girmesini de sağlıyormuş hareketli ve esnek olunca hareketsiz kalınxa kanala yamuk girme oranı yuklesiliyormuş

Yok yaaa o kadar dolandik yürüdük daha 10bin olmadi şimdi parka çıkıcaz bir de Eşim baya kilolu ve her yere arabayla giden biri adamcağız daha İstanbul'un temposuna alışamadan günlük 10binden fazla adım atıyor benimle vücudu şokta muhtemelen

Kızlar selam. Şimdi acilden eve geldik. Evde çok fena ağrım başladı regl ağrısı gibi belden bacaklara vurdu. Geçmeyince gidelim dedik. Nst de sancı çıkmadı hiç, açılmada yokmuş eve gönderdiler Yalancı sancı mıydı acaba hiç anlamadım.

Zaten sütün.icinde su var, karistirmasinlar ortalığı

Harvard Üniversitesi'nin bir bildirisinde de yayınlandığı üzere anne sütü
% 87 oranında su,
% 3.8 oranında yağ,
% 1 oranında protein ve % 7 oranında laktozdan meydana gelir

Ek besinlere geçtikten sonra su verilmeye başlanır. 6 aydan önce normal şartlarda anne sütü alan bebeğin ihtiyacı anne sütü içeriğindeki su ile karşılanır.

Su temizlik açısından bazen kaynatılmış olsa bile risk taşıyacağından enfeksiyon tehlikesi oluşturur. Ayrıca bebek su içerse midesinde yer kaplar, açlık ihtiyacı da su ile geçiştirilir. Dolayısıyla da anne sütü alımı azalır.

R
Benim yardimcin olsun canım bebisin saglikla gelsin insallah

Yok verme tabi ki. Bosver koca karilar sacmaliyor.

Su verilmemesi gerekir diye biliyorum sadece emziriyorsaniz. Ben ikinci çocuğum sadece emdiği için ek gıdaya geçmeden su vermedim

Haklısınız canlar ben de öyle düşünüyorum ama bebek doğduktan sonra her kafadan bir ses çıkacak onlara da Delirella nin yazdığı bilimsel açıklamayı yaparım artık ah M Mirune keşke sadece kocakarılar dese bunu. Belediyede çalışan memurlar diyor biz hep verdik diye

Kızımı İskenderun'un temmuz sıcağında doğurdum. 6 ay da anne sütü dışında hiçbir şey vermedim. Suya hiç ihtiyacı olmadı. Bunu çişinden ve kilo alışından anlarsın zaten.

Her gitmemde söylüyorum çok ağrıyo diye çocuk aşağıya döndüğü için baskı yapıyomuş canım normalmiş nstlerim felan çok iyi çıkıyo ama o ağrı beni bitiriyo
Bende dahada cok siddetlenmeye basladi canim ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum sadece sol catiya baski oluyo o zman benim sadece solda agri var sag tarafim cok rahat.. nstde duzensiz sancim cikiyor benim biraz daha zorlasa ne iyi olur..

Boylemi anlaştık biz seninle

Kızlar benim ilk defa belden kasığa vuran sancılarım var doktorum düzenli bir şekilde belden kasığa sancı vurursa direk gel demişti. Ayaktayken otururken var karnımda taş gibi sertleşti ama yatınca geçiyor yarım saattir yatıyorum. Napmalıyım yalancı sancı mı bu acaba birde bugün dip köşe temizlik yaptık yoruldum mu acaba bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…