2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısı canım bizimde 3 günümüz kaldı 40 haftalik olalım ama benim poşanın gelmeye niyeti yok gibi
Nasip sağlıkla doğsunlarda doğum şekli zamanı önemli değil
37+4 ten selamlar, uyuyamıyprum kızlar. Asagı baskı hissi var sanki cıkacak gibi. Tuvaletim var gibi oluyor. Karnım taş gibi. Kaburgama baskı yapıyor. Ay normal mi bu yoksa dogurcammı
Normaldir benimde öyle oluyor sonra geçiyor.
Maşallah yanında ya kuzunun unutmuşsundur doğumu
Kız hanaaaa niye içiyon az kalmış doğuma yaptığın işe bak ben korkuma soğuk ne varsa çıkardım hayatımdan.
Hava atarsan bize püfür püfür serin falan diye böyle olur işte. valla ben kilimayı sabaha kadar çalıştırıyorum. Yoksa mümkün değil uyuyamıyorum
Uzmanlik sorusu bu kez herkese :)))

Yeni Dolap / mobilya kokusunu en iyi ne geciriyor ? En son evlenirken mobilya almistik Onerilere açığım

Teşekkürler
Dalini denedin mi geçen sefer söylemiştim. Bir de bu wiking in pembe genel temizleyicisi falan var onunla dene istersen.

Bi denizimiz yok ki anam vakla havuza da eşim gondermiyor enfeksiyon olurum diye

Kiz ben 4 gundur gece 3 4 sularinda bebek odasina gidip yatiyorum cunku kocam huylusu cam actirmiyor odamizda camin önüna yatiyom valla asla uyuyamiyorum yoksa
Adam nasıl uyuyor o sıcakta

Uzmanlik sorusu bu kez herkese :)))

Yeni Dolap / mobilya kokusunu en iyi ne geciriyor ? En son evlenirken mobilya almistik Onerilere açığım

Teşekkürler

Biz de uzun zaman önce almıştık mobilya, dezenfekte olsun diye çamaşır suyu katkılı deterjanla siliyorum cifin ultra hijyen spreyi var onla.. Bi gün sonra da normal bitkisel çok amaçlı temizleyici deterjan vardı bi bende unuttum markasını onunla silip sonra Duru suyla durulayıp geçmiştim 2-3 güne bir .. Bi haftaya camlar kapaklar açık halde bekleyince geçer heralde.. Güle güle kullanılsın bu arada

Sorma sorma icmicem soguk yok . 1 2 3 Ağustos rezerveNe edücükkk telasliyim bugün de kızımın doğum günü kutlanmasini istiyordu ama mümkün değil artik kardesi doğunca en müsait zamanda yapacagiz biseylerbiz hep aramizda kutladiz gurbetçi olunca şimdi arkadaşları var gelsin diye çok hevesli

Benim neyim eksik dedim yürümeyin öyle anam bı yerden sonra popomu koyacak taş aradım kervan yolunda
bundan sonra kır totonu otur evinde
Ayy klima almayi birak alsam actirmaz bosa para vermiş olurum
Adam nasıl uyuyor o sıcakta
Kiz uyumayi birak bi de üstünü pikeyle örtüyor ya lahana gibi sariyo kendini hayretler icerisinde onu izliyorum gece

Dalinin kolonyasini denedim dün akşam, akşam iyiydi de sabaha etkisi kalmamış. Şampuanı mi denesem bir de sabun kokulu yüzey temizleyici kullandım ama çok farketmedi. Zaten boya değil ahşap kokusu var

Sagol cnm, sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah

Yalnız 1 hafta çok ya, daha hızlı etkili bsey yok mudur

Kız ne yiyip içiyon bize de söyle benim ki de 10 günde 400 gr alıyordu geçen hafta 200 gr anca almıştı tabi çok da tombiş olsun istemem yeni doğduğu zaman İçin 52 cm göre aldım birkaç cici olsun onlar önce bi diyorum.

Günaydınlar bal anneler ve adayları
Son 2 günüm bugünü saymazsak 1 günüm kaldı çiçek kızıma kavuşmaya
Eşime ısrarla ne alacaksın diye sordum söylemedi fotoğraf makinesi mi dedim ona benzer bir şey dedi. Dalga mı geçiyor ciddi mi çözemiyorum adamı
Beni yemeğe götürecekmiş bugün. Bi şeyler oluyor bu adama
İncir ceviz ve sütten bi karışım hazırlayacağım pazartesi günü için kavanozda ve dolapta bekleteceğim. Termosa kahve hazırlayacağım. Hoşafım da hazır. Yarın son hazırlıkşarımı yapacağım. Anam çok heyecanlıyım...

İncir uyutması mı yapacaksın bayılırım ben de yapan bari

Oturur pozisyondayken 10 üzerinden 6 gibi devamlı kısa sürelerde sancı . Ama su içip yattım soluma yarım saattir birşey yok en azından şuanlık

O belden vuran ağrı benim de oluyor sağ tarafımda noktasal bi başlıyo yayıyılıyo çok tuhaf bi acı, oturur pozisyonda daha fazla oluyor, ama aynı şekilde gidip yatınca geçip gidiyor, ben de hem burda kızların tarif ettiğiyle hem de dr mun dediğine göre düzenli tekrarlayan ağrı sızı olursa ara, onun dışındakileri yaşaman normal demişti.. O yüzden gidip uzanıp delirellanın dediği gibi bol su içiyorum öyle geçiyo günler düzene girmediği sürece bir miktar rahat olabiliriz düzene girerseee usulca hastaneye yol almalı :)

37+4 ten selamlar, uyuyamıyprum kızlar. Asagı baskı hissi var sanki cıkacak gibi. Tuvaletim var gibi oluyor. Karnım taş gibi. Kaburgama baskı yapıyor. Ay normal mi bu yoksa dogurcammı

Ay hayırlısı, kaburga baskısı sadece harekete bağlı olarak oluyor onu dışında aynı şeyleri yaşıyorum ama tuvalet küçük tuvalet hissi oluyor ben de.. Doğum için sanki büyük hissetmeli diyodu kızlar

Ayy son zamanlar tut kendini değiştirme düzenini hastalık falan uzak olsun.. Ben de soğuk susuz yaşayamam ama sırf mide yanmasından içemiyorum. Dolaptaki suyla karıştırıp içiyorum..

Valla bende çok gergin ve heyecanlıyım. Sırayla döküleceğiz ya kıyamam. Anlayışlı ise kızın ne güzel. Sonradan gönlünü alırsınız bir şekilde. İyi ki doğmuş
bundan sonra kır totonu otur evinde

Ayy klima almayi birak alsam actirmaz bosa para vermiş olurum

Kiz uyumayi birak bi de üstünü pikeyle örtüyor ya lahana gibi sariyo kendini hayretler icerisinde onu izliyorum gece
Hahah kv lerde kb ödeyecek annemler de babam ödeyecek o yüzden rahatım
Boya değil ahşapsa açık bırak kendi geçer zaten. Kıyafetlere de sinmez.

Ben mobilya almadım ama ahşap beşik aldım kokuyordu karbonatlı su ile sildim geçti. Başka birşeyle de silsem geçer miydi onu bilmiyorum ama bir dene istersen

Her öneriye açığım, denerim, sogan suyu olmasın yeter

Sade ahşap değil, üzeri boyandı cnm ama.boya kokusu gelmiyor, bildiğin atölyeleri ham ahşap kokuyor

Ayrıca litrelik su lar alın hastanede dolaba koyarsınız önceden almak iyi oraya gidince aklına geliyor insanın pet bardak atıştırmalık birşeyler falan almak lazım.

Sanki sıcaklar gece daha bi çekilmez oluyor, ben valla her tarafı açıp o cereyandaki hafif esintiyle yatıyorum ancak, yoksa zaten yatağa yastığa temas eden heryer sırılsıklam bari açıktaki yerlerden ferahliyim uyuyabilsek bi süre farkında olmıcaz belki ama o da yok sıcağın her salisesini yaşıyorum Ayy kramp kelimesini duyunca bile acısını hissettiryo sağolsun çok fena..

Geliyor gelmekte olan mirunecim sağlıkla al kucağına inşallah
Cok tesekkur ederim. Valla acikcasi hazir hissetmiyorum. Bir suru endisem kaygim var ama bir yandan heyecanliyim. Karisik duygular icindeyim. Her sey yolunda gider umarim. Hepimiz icin

Evet eskilerden öyleymiş, benim annem de sarılık için şekerli su verirdik doğar doğmaz emse bile bebek diyo.. Hem de hemşireler ebeler veririmiş köyde..

Şimdiki imkanlar ve bilgiler sınırsız artık 6 ay sadece anne sütü herşeyine yetiyor, şifa olsun bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…