- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
Benim neyim eksik dedimKız bacım ne milletin gazina geliyon şu sicakta sen
Nasip sağlıkla doğsunlarda doğum şekli zamanı önemli değilHayırlısı canım bizimde 3 günümüz kaldı 40 haftalik olalım ama benim poşanın gelmeye niyeti yok gibi
Normaldir benimde öyle oluyor sonra geçiyor.37+4 ten selamlar, uyuyamıyprum kızlar. Asagı baskı hissi var sanki cıkacak gibi. Tuvaletim var gibi oluyor. Karnım taş gibi. Kaburgama baskı yapıyor. Ay normal mi bu yoksa dogurcammı
MaşallahKızlar nasılsınızen son doğum yaptım diye yazmıştım pazartesi öyle kaldı hiç vaktim yok artık buraya girmeye. Hangi detayları vereyim bilmiyorum ama doğumum çokta kolay olmadı şimdi de alışma surecindeyiz ama bebişim için her şeye değer pazartesiden beri 1 günlük anca uyku uyumusumdur M Mirune bebişim 3215 Gr 48 cm doğdu bilgilerime eklersin
Kız hanaaaa niye içiyon az kalmış doğuma yaptığın işe bakAllaaah sen soğuk suları iç tabi boğazım acıyarak uyandimkaşınıyor C vitamini içeyim dikkat etmek lazım son zamanlar hasta olmaktan korkuyorum. Havalar son zamanlarda birden ısındı bizim burda haliyle dolaptan içmeye başladım dı
Hava atarsan bize püfür püfür serin falan diye böyle olur işte.Günaydin yine sırılsıklam bi geceydi Allahim havalar ne güzel soguktu ya Ankara'ya kış geri gelebilir mi aminaksam oturup hava cok sicak diye bi posta agladim resmen kasiklarim agriyordu sabaha karşi cok korktum aksamda slttan birden bi kramp girdi vajinaya ölüyodum bebek tepindikce yıttılıyor göbegim ve cok aciyor tüm şikayetlerimi yazdiysam gidebilirim
Dalini denedin mi geçen sefer söylemiştim. Bir de bu wiking in pembe genel temizleyicisi falan var onunla dene istersen.Uzmanlik sorusu bu kez herkese :)))
Yeni Dolap / mobilya kokusunu en iyi ne geciriyor ? En son evlenirken mobilya almistikOnerilere açığım
Teşekkürler
Adam nasıl uyuyor o sıcaktaBi denizimiz yok ki anam vakla havuza da eşim gondermiyor enfeksiyon olurum diye
Kiz ben 4 gundur gece 3 4 sularinda bebek odasina gidip yatiyorum cunku kocam huylusu cam actirmiyor odamizda camin önüna yatiyom vallaasla uyuyamiyorum yoksa
Uzmanlik sorusu bu kez herkese :)))
Yeni Dolap / mobilya kokusunu en iyi ne geciriyor ? En son evlenirken mobilya almistikOnerilere açığım
Teşekkürler
Sorma sorma icmicem soguk yok . 1 2 3 Ağustos rezerveNasip sağlıkla doğsunlarda doğum şekli zamanı önemli değil
Normaldir benimde öyle oluyor sonra geçiyor.
Maşallahyanında ya kuzunun unutmuşsundur doğumu
Kız hanaaaa niye içiyon az kalmış doğuma yaptığın işe bakben korkuma soğuk ne varsa çıkardım hayatımdan.
Hava atarsan bize püfür püfür serin falan diye böyle olur işte.valla ben kilimayı sabaha kadar çalıştırıyorum. Yoksa mümkün değil uyuyamıyorum
Dalini denedin mi geçen sefer söylemiştim. Bir de bu wiking in pembe genel temizleyicisi falan var onunla dene istersen.
Benim neyim eksik dedimyürümeyin öyle anam bı yerden sonra popomu koyacak taş aradım kervan yolunda
Ayy klima almayi birak alsam actirmaz bosa para vermiş olurumNasip sağlıkla doğsunlarda doğum şekli zamanı önemli değil
Kız hanaaaa niye içiyon az kalmış doğuma yaptığın işe bakben korkuma soğuk ne varsa çıkardım hayatımdan.
Hava atarsan bize püfür püfür serin falan diye böyle olur işte.valla ben kilimayı sabaha kadar çalıştırıyorum. Yoksa mümkün değil uyuyamıyorum
Dalini denedin mi geçen sefer söylemiştim. Bir de bu wiking in pembe genel temizleyicisi falan var onunla dene istersen.
Kiz uyumayi birak bi de üstünü pikeyle örtüyor yaAdam nasıl uyuyor o sıcakta
Nasip sağlıkla doğsunlarda doğum şekli zamanı önemli değil
Sagol cnm, sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah
Biz de uzun zaman önce almıştık mobilya, dezenfekte olsun diye çamaşır suyu katkılı deterjanla siliyorum cifin ultra hijyen spreyi var onla.. Bi gün sonra da normal bitkisel çok amaçlı temizleyici deterjan vardı bi bende unuttum markasını onunla silip sonra Duru suyla durulayıp geçmiştim 2-3 güne bir .. Bi haftaya camlar kapaklar açık halde bekleyince geçer heralde.. Güle güle kullanılsın bu arada
Kız ne yiyip içiyon bize de söyle benim ki de 10 günde 400 gr alıyordu geçen hafta 200 gr anca almıştı tabi çok da tombiş olsun istemem yeni doğduğu zaman İçin 52 cm göre aldım birkaç cici olsun onlar önce bi diyorum.Günaydın hepinizebu koca göbek artık iyice nefes aldırmıyor 37+5 deyim nasıl geleceğim 39+0a bilmiyorum.. ve bu haftalar inanılmaz benim için hala gidiyor bakalım zor mor ilerliyor çok şükür ki dr kontrol e gelmene gerek yok doğuma gel demişti dün bi iki soru uydurup gittim yine 3520 olmuş minnoşum şekerden mi genlerden mi 9 gün önce 3150ydi.. artık son us de gördük bundan sonrası direk kendini görmek nasipse..
İncir uyutması mı yapacaksın bayılırım ben de yapan bariGünaydınlar bal anneler ve adayları
Son 2 günüm bugünü saymazsak 1 günüm kaldı çiçek kızıma kavuşmaya
Eşime ısrarla ne alacaksın diye sordum söylemedi fotoğraf makinesi mi dedim ona benzer bir şey dedi. Dalga mı geçiyor ciddi mi çözemiyorum adamı
Beni yemeğe götürecekmiş bugün. Bi şeyler oluyor bu adama
İncir ceviz ve sütten bi karışım hazırlayacağım pazartesi günü için kavanozda ve dolapta bekleteceğim. Termosa kahve hazırlayacağım. Hoşafım da hazır. Yarın son hazırlıkşarımı yapacağım. Anam çok heyecanlıyım...
Ben mobilya almadım ama ahşap beşik aldım kokuyordu karbonatlı su ile sildim geçti. Başka birşeyle de silsem geçer miydi onu bilmiyorum ama bir dene istersenMdf yaptırdım cnm, e boyandi da, yeni olduğu için kokuyor, ne edeceğim
Oturur pozisyondayken 10 üzerinden 6 gibi devamlı kısa sürelerde sancı . Ama su içip yattım soluma yarım saattir birşey yok en azından şuanlık
37+4 ten selamlar, uyuyamıyprum kızlar. Asagı baskı hissi var sanki cıkacak gibi. Tuvaletim var gibi oluyor. Karnım taş gibi. Kaburgama baskı yapıyor. Ay normal mi bu yoksa dogurcammı
Allaaah sen soğuk suları iç tabi boğazım acıyarak uyandimkaşınıyor C vitamini içeyim dikkat etmek lazım son zamanlar hasta olmaktan korkuyorum. Havalar son zamanlarda birden ısındı bizim burda haliyle dolaptan içmeye başladım dı
Valla bende çok gergin ve heyecanlıyım. Sırayla döküleceğizSorma sorma icmicem soguk yok . 1 2 3 Ağustos rezerveNe edücükkk telasliyim bugün de kızımın doğum günü kutlanmasini istiyordu ama mümkün değil artik kardesi doğunca en müsait zamanda yapacagiz biseylerbiz hep aramizda kutladiz gurbetçi olunca şimdi arkadaşları var gelsin diye çok hevesli
Hahah kv lerde kb ödeyecek annemler de babam ödeyecek o yüzden rahatımbundan sonra kır totonu otur evinde
Ayy klima almayi birak alsam actirmaz bosa para vermiş olurum
Kiz uyumayi birak bi de üstünü pikeyle örtüyor yalahana gibi sariyo kendini hayretler icerisinde onu izliyorum gece
Boya değil ahşapsa açık bırak kendi geçer zaten. Kıyafetlere de sinmez.Dalinin kolonyasini denedim dün akşam, akşam iyiydi de sabaha etkisi kalmamış. Şampuanı mi denesembir de sabun kokulu yüzey temizleyici kullandım ama çok farketmedi. Zaten boya değil ahşap kokusu var
Sagol cnm, sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah
Yalnız 1 hafta çok ya, daha hızlı etkili bsey yok mudur
Ben mobilya almadım ama ahşap beşik aldım kokuyordu karbonatlı su ile sildim geçti. Başka birşeyle de silsem geçer miydi onu bilmiyorum ama bir dene istersen
Valla bende çok gergin ve heyecanlıyım. Sırayla döküleceğizya kıyamam. Anlayışlı ise kızın ne güzel. Sonradan gönlünü alırsınız bir şekilde. İyi ki doğmuş
Hahah kv lerde kb ödeyecek annemler de babam ödeyecek o yüzden rahatım
Boya değil ahşapsa açık bırak kendi geçer zaten. Kıyafetlere de sinmez.
Ayrıca litrelik su lar alın hastanede dolaba koyarsınız önceden almak iyi oraya gidince aklına geliyor insanın pet bardak atıştırmalık birşeyler falan almak lazım.Günaydınlar bal anneler ve adayları
Son 2 günüm bugünü saymazsak 1 günüm kaldı çiçek kızıma kavuşmaya
Eşime ısrarla ne alacaksın diye sordum söylemedi fotoğraf makinesi mi dedim ona benzer bir şey dedi. Dalga mı geçiyor ciddi mi çözemiyorum adamı
Beni yemeğe götürecekmiş bugün. Bi şeyler oluyor bu adama
İncir ceviz ve sütten bi karışım hazırlayacağım pazartesi günü için kavanozda ve dolapta bekleteceğim. Termosa kahve hazırlayacağım. Hoşafım da hazır. Yarın son hazırlıkşarımı yapacağım. Anam çok heyecanlıyım...
Günaydin yine sırılsıklam bi geceydi Allahim havalar ne güzel soguktu ya Ankara'ya kış geri gelebilir mi aminaksam oturup hava cok sicak diye bi posta agladim resmen kasiklarim agriyordu sabaha karşi cok korktum aksamda slttan birden bi kramp girdi vajinaya ölüyodum bebek tepindikce yıttılıyor göbegim ve cok aciyor tüm şikayetlerimi yazdiysam gidebilirim
Bugün yetti banabundan sonra kır totonu otur evinde
Ayy klima almayi birak alsam actirmaz bosa para vermiş olurum
Kiz uyumayi birak bi de üstünü pikeyle örtüyor yalahana gibi sariyo kendini hayretler icerisinde onu izliyorum gece
Cok tesekkur ederim. Valla acikcasi hazir hissetmiyorum. Bir suru endisem kaygim var ama bir yandan heyecanliyim. Karisik duygular icindeyim. Her sey yolunda gider umarim. Hepimiz icinGeliyor gelmekte olanmirunecim sağlıkla al kucağına inşallah
Canım bizim çocukluğumuzda veriyorlarmış şekerli su filan bebek emmeyince. Şimdiki gibi bebek maması yok. Pirinç unu vs de
Ama şimdi doktorlar ilk alti ay sadece anne sütü diyorlar.anne sütü yetersizse emmiyirsa mama veriyorlar.
Suyu ek gıdaya geçince veriyorlar diye biliyorum.
Doktor su verin diyene kadar bence vermeemek lazım
Bezle silip sürekli 3gün kadar cam açık havalanması lazım canım. Ama beze ne sürcez onu bilmiyorumUzmanlik sorusu bu kez herkese :)))
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?